Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 19:23:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Декември и магията на Коледа!  (Прочетена 174756 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: декември 17, 2016, 17:54:30 »

Еха, Миленка, да ти завиди човек good

Нашата елха вече все да съхне. Има поставки, които са елхички, с вместимост 3 литра вода. Предполагам, че така биха били по-издръжливи дръвчетата.

И аз обожавам свещи Eeager

И аз си напазарувах тези дни, уникална спирала YSL , сенки Urban Decay и малко козметика от серията, която пуснах по-назад в темата. Понеже пазарувам в нета, с всяка пратка ме завиват с доволно количество мостри на парфюми и козметика, та тези дни тествам ли тествам girl_haha
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: декември 17, 2016, 18:24:53 »

Всичко свърших аз. И картички изпратих, и подаръци изпратих.
После ходих за подправки и кафе до Женския пазар, после минах през НДК през Панаира на книгата и купих 2 книги за подарък за баща ми за рождения му ден.
След това отидох до Park Center-a и си купих шапка - фонд "И аз съм човек!"
« Последна редакция: декември 17, 2016, 18:29:42 от menyanthe » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #392 -: декември 17, 2016, 21:45:53 »

Моят пазар днес беше за душата... билети за два концерта и съвсем лека забежка до Слънчоглед, мини.... Добре, че съм забравила за МишМаш феста, че щеше да е страшно smile

Мари, от кой сайт пазаруваш?
Активен
marry_me
Професор
Публикации: 304

BE YOURSELF ;)

« Отговор #393 -: декември 17, 2016, 21:52:13 »

Свекърва, от къде ги изкара тези катализатори lol

Мари, много обичаааааааммм свещи, а Light house най ми допадат heart

Kiwi, и утре са там, този път направо цепят мрака с красоти yahoo

Идеи за опаковане на подаръци http://www.momichetataotgrada.com/article/kak-da-opakovame-kolednite-podarci.html#.WFWP5LVXeEc
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: декември 17, 2016, 23:43:57 »

Киви, сайтът е за доставки само в Швейцария. Иначе съм супер доволна от тях. Всяка една доставка е безплатна,  независимо от стойността на покупките,  ако заявиш до 16ч, на следващия ден в 10 ч продуктите са доставени. Вътре в кашончето благодарствена картичка,  страхотна опаковка,  точно както трябва да се доставя луксозна козметика,  минимум 5 мостри.  Като направиш рейтинг,  поръчваш,  получаваш веднага,  плащаш след месец.
Сега,  от 1-ви декември имат адвент календар,  всеки ден нещо различно е на промоция,  например си купих спиралата с 40% отстъпка,  днес всички червила им бяха на -30% и прочие. Хванаха ме неподготвена с този календар,  за другият декември ще имам специален бюджет за целта.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: декември 18, 2016, 03:57:16 »

Мари  завид завид за този сайт  blum Чакам да кажеш как са сенките Wink
Браво на всички дейни девойки днес,обожавам свещи  и свещници  heart
Свекърва кога идват инвестициите и снахичката? И през час  до WC ?
И аз имах фонд " и аз съм човек"  днес,купих  си зимен спортен комплект за дългите разходки и още едно яке за бебка  Wink
Сега ще се пробвам да си направя айсинг за декорация на меденките,Дано се получи
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: декември 18, 2016, 08:13:11 »

Лоли, сенките са за под елхата,  иначе спиралата е  Oh my ...
Но нормално да ми е такова впечатлението като досега съм ползвала такива от нивото на Лореал.

Сега ще правиш айсинг  shok
Активен
marry_me
Професор

BE YOURSELF ;)

« Отговор #397 -: декември 18, 2016, 11:33:39 »

Мари, аз се радвам за твоите покупки, друго си е да се поглези човек с неща, които му носят настроение  Girl_hide

Може ли някой да сподели изпитана рецепта за Коледни сладки, тези плоските и леко твърди, които се украсяват с бяли линии blush Също и за джинджифилови бисквити, pleaseeeeeeee  blush
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: декември 18, 2016, 12:47:59 »

http://www.kulinarno-joana.com/2013/12/shvedski-djindjifilovi-biskviti-pepparkakor/
http://www.kulinarno-joana.com/2012/12/gingifilovi-chovecheta/
http://www.kulinarno-joana.com/2009/12/stollen/
http://www.kulinarno-joana.com/2009/12/orange-molasses-cookies-with-sugar-icing/
http://www.kulinarno-joana.com/2009/12/melomakaronia/
http://www.kulinarno-joana.com/2012/12/shokoladovi-koledni-sladki-podaraci-v-burkani/

Тези сладки,  които ми описваш ми звучат като меденки.....

А всъщност и някои от горните могат да отговорят на описанието  good
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #399 -: декември 18, 2016, 16:29:20 »

Лоли, малкият в петък доведе брат си. Сега се връща в София, че е на работа. На 23-ти големият отива в София да се срещне и запознае с Другата Мария и по късния следобед на 24-ти братята и снахата Мария идват за Бъдни Вечер и 25-ти. На 26-ти всички се изнасят пак към столицата, за да уважат семействата на Мариите /всеки със собствената си Мария/, от 27- ми до 29-ти вкъщи ще са само двете инвестиции и на 30-ти, кой откъдето е smile.
Няма да имам съобщения за щъркели, вече имат билети за юни за Япония, освен ако нещо не се случи непланирано. pardon
Киви, честито ти нова картинка.
Активен
marry_me
Професор

BE YOURSELF ;)

« Отговор #400 -: декември 18, 2016, 18:56:34 »

Мари, това, за което говоря, според гугъл си е баш меденки blush Благодаря за рецептите kiss2 Ще изпробваме джинджифиловите човечета и шведските бисквити  Bravo нюм-нюм-нюм Много обичам щолен, но хайде по-бавно да карам lol Че току виж ми се изпарило желанието за пекарство  Girl_hide

Свекърва, не съм особено запозната с историите за инвестициите, но няма нищо по-хубаво, когато децата вече пораснали, създали собствени семейства и имащи личен живот, да намират желание и възможност да бъдат по празниците със своите родители heart Весело изкарване и много Коледен дух DEER
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: декември 18, 2016, 19:09:18 »

Миленка, шведските сладки са невероятни!  Хубаво е,  че се приготвят в две части,  едната вечер правиш тестото,  другата режеш формички и печеш.  
Трябва да знаеш,  че са най-добри и хрупкави първите два дни,  после дори в кутия леко омекват и стават еластични.
Но горещо ги препоръчвам.

Също опитай меломакарона,  няма да сбъркаш.
Който ги е опитал,  е дал само положителни отзиви.
При тях е обратното,  стават много и колкото повече престояват,  по-хубави стават.  На 5-тият ден е експлозия от аромати и вкусове,  на мед,  портокал и канела.

Имам изпитана рецепта и за медени,  ако това е твоят избор.  good

Свекърва , щъркелчето си знае работата  Wink
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #402 -: декември 18, 2016, 20:40:18 »

Бях загубила надежда, че някога ще си сменя картинката smile Но тя постепенно взе да се появява тук там и новичката.
Знам аз за миш маш феста, ноооо... днес посрещах гости. Готвене, погача задължително.... заготовки за подаръци за утре и нямаше къде да ходя....
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: декември 18, 2016, 21:17:37 »

Киви, аз виждам новият аватар само на телефона,  на компютъра си е все стария.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: декември 19, 2016, 00:26:27 »

Мари , аз посред нощ започнах да готвя,че малката спи рядко и по малко.Та обикновено,като заспи слагам кънките и започвам.Или ще прахосмуча или ще готвя.Айсинга не ми се получи много добре,да не кажа хич,,,ма намазах тук там меденките.Ще купувам готови сладки за децата май.Исках да е домашно,но не са за пред хора.С кумата ще си ги хапнем Wink  тя днес ги одобри.
  Свекърва добре ми звучи плана Wink Ще си имате истинска Коледа,цялото семейство.Ние не сме имали такава от 8 години.Дано догодина се съберем  heart
 А щъркелчето си знае работата Wink
Ако бях ,като Мария 2 щях да се подмажа с някой стилен подарък  smile хахахахахах
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: