Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 16:28:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Декември и магията на Коледа!  (Прочетена 174612 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: декември 15, 2016, 19:49:34 »

Аз съм "ЗА" отрязването на всички без децата и даряването благотворително, но с много внимателен избор на каузата, не по принцип. good

Аз съм особено чувствителна на тази тема, когато става въпрос за деца.

Жалко е, че се опира до благотворителност и животите зависят от това. Така резултатите са съвсем скромни на общият фон нуждаещи се.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #361 -: декември 15, 2016, 20:35:30 »

Към децата добавете и най- възрастните, хора над 70. И да не е луканка, защото нямат зъби да я ядат smile
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: декември 15, 2016, 20:42:16 »

Към децата добавете и най- възрастните, хора над 70. И да не е луканка, защото нямат зъби да я ядат smile

Хубав съвет на Свекърва, не се бях сетила... и за двата съвета good
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: декември 16, 2016, 08:40:37 »

Добро утро!  Coffe Santa

Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: декември 16, 2016, 08:46:23 »

Привет.Аз едва гледам.Снощи си тръгнах от офиса в 12, днес ще пътуваме извън града, довечера съм на банкет, а утре пътуваме към СОфия.Имам работа за целия китайски народ, а ми се ще да си измия косата и да се наглася малко за това парти, щото приличам на препикано мушкато!

За благотворителността, какво да ви кажа.Много е трудно в нашата страна.Хората не знаят правата си, не търсят свестни лекари тук, не визирам децата с ДЦП и подобни заболявания, които наистина нямат възможност за оцеляване тук.Но специално за раковите заболявания имаме много добри специалисти в определени сфери.Но пак трябва четене, говорене, интересуване!За съжаление масовия българин разчита на нещо и аз не знам на какво.Аз имам ужасно много голямо наблюдения върху неграмотността на хората и то когато става на въпрос за тяхното здраве.Имам огромни и ужасни примери на двойки правещи ин витро които нямат идея на кой ден от цикъла са, колко ембриона са им върнали, какво им е правил доктора.Когато им дадеш съвет се сърдят и ядосват, защото това което си им казал не им харесва.Много от тях губят години вярвайки, на не коректни доктори.

А за даряването мисля че трябва да се прави целогодишно.Аз така го чувствам и така го правя.Зачатие не ми е единствената кауза, но му е основната.Ето всички сувенири са в мен, облъчвам де що има да си купят от мен чаши, торби за пазаруване и подобни домакински неща, за да съберем пари за ваучери.Случва се, целогодишно по малко, хората дават.

Мари, как си ти?Как се чувстваш.Като нямам време за другите теми и не знам как сте двете с Али.

Хубав ден, отивам да се трудя.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: декември 16, 2016, 09:38:50 »

Добро утро smile

Ох, иска ми се и на мен да не съм толкова меркантилна, но не мога да си представя Коледа без подарък, пък било той и не безкрайно скъп.. Миналата година бяхме отделили доста по-голям бюджет за подаръци, сега най-скъпият, който ще подарим ще е 50лв.. Искам да спестим малко  huhhuh.gif Още не сме купили всички подаръци де, така че.. Дано спазим плана..
Иначе съм твърдо ЗА даряването на средства  good Съжалявам се, че съм такъв егоист и не мога да направя, така че да не купуваме подаръци, а да дарим пари sad

За първа година нямам представа, къде и как ще празнуваме Нова Година все още  shok И не можем да решим.. Имаме няколко предложения за Охрид, за Банско, за Варна, но някак не ми се дават 700-1000лв за няколко дни и после да съм изморена пак и да ме е яд, че сме ги дали  nea

Сняг се сипе smile

В събота съм на поредния банкет.. Уикендът като цяло ще се отдадем на харчене на пари  pardon

ПОЛУЧИХ СМС от Еконт, че чакам пратка.. Сигурно е от Свекърва, която вчера ми писа, че е направила прекрасното изобретенийце за шнолки  heart heart heart Нямам търпение, с такъв ентусиазъм разказах за него на Илиян, че ме попита "Да не си го оставиш за себе си накрая"  blush
« Последна редакция: декември 16, 2016, 09:40:23 от alexandrova_90 » Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #366 -: декември 16, 2016, 10:03:06 »

Вчера си починах и ми беше хубаво! Днес малката ме ядоса сутринта, а може би и фактът, че съм на работа ме изнерви предварително. Сега дремя тук и чакам шефът да се наспи и да вземе да се появи, че е вършал тия дни и е хаос с документите.
Маги, добре съм аз, благодаря! Не смея да се похваля. Тия дни единствено много бързо се наяждам и ми е постоянно тежко на стомаха. Това да е!
Мисля до към средата на януари най-много да съм на работа, защото в тия студове хич не ми се обикаля града. Дано само няма поледици като миналата година, че тогава заради 5-10 см сняг всичко беше ледена пързалка. Имам нужда от психическо спокойствие най-вече! В сряда много се изморих, а хем си тръгнах и малко по-рано.
Има много лица на благотворителността! Важно е човек да намери това, което му осигурява спокойствие, равновесие и някаква форма на духовно пречистване, независимо в кой момент от годината е. Много е жалко, че се случват подобни неща преди празниците! Преди години беше с убитите ни военни, изгорелия влак и какво ли още не...
Тони, нали знаеш, че сумата за подарък не е най-важната и не парите ще го направят най-запомнящ се. Аз като си сложа белия шал и си казвам - днес ще си сложа шала от Рат... или - О, гривната от Мимето ще ми отива най-много. Да не говорим, че котето от Еми се разнася навсякъде - спи се с него, яде се, ходи се на градината.... Само в банята не се влиза с него, защото съм обяснила, че котетата не обичат да си мокрят лапите.
Активен
svekarva

« Отговор #367 -: декември 16, 2016, 10:06:24 »

Привет!
Тони, не се надявай на чудо невиждано Wink. Това си е една възглавница с джобове. Аличка да каже дали върши работа или е поредната прахосъбирачка.
И тук прехвърча.
За всеки случай, точно когато го няма Родният, пристигна нов диван. Ама се справих, качен е и вече се ширя на него. Хехе, оставих го завит с бялата хартия- плат и котката се плаши и не смее да се пльосне с все косми и нокти отгоре.  Xixixi
Продължавам с хигиенизацията на къщата и съм лоша.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: декември 16, 2016, 10:13:31 »

За всеки случай, точно когато го няма Родният, пристигна нов диван. Ама се справих, качен е и вече се ширя на него.

Абе ти си добре. Навремето като купихме пералнята и ми я докараха, добре че нещо беше станало и Жоро не замина същия ден, иначе щях да спя на пералнята отгоре, вън на тротоара, щото не искаха да ми я качаат до 4-ти етаж...
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: декември 16, 2016, 10:16:06 »

Пристигна и така ми стопли душата.. Свекс, обещавам че ще ти се отблагодаря за този прекрасен подарък.. Играчките си ги оставям за мен, просто са страхотниииииииииииииии  shok heart heart heart

Навън се сипе снежец, аз получавам коледен подарък (нищо, че ще го споделя с племенницата и ще й завиждам  girl_haha ) Слушаме коледни песни.. Кеф ми е на душата!!!!!!!!!  heart heart

Активен
svekarva

« Отговор #370 -: декември 16, 2016, 10:33:24 »

Тони, играчките са за теб и Илиян, ама ми свърши писалото и нямаше как да го напиша blush. Специално съм ги търсила да имат като твоето червено палто Wink
С този плат ми е много чудно crazy. Уж е коледен, с елха и звънчета, пък ей на, за вашата картичка остана великденска кокошка /или така ми е струва/ с яйца.  blum
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: декември 16, 2016, 10:45:49 »

Свекс, просто са разкошни  heart heart heart

А картичката много кефи, а дано да се размътя и аз скоро  funnytooth girl_haha funnytooth Приемам я за тематична  heart
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #372 -: декември 16, 2016, 10:51:39 »

Много е хубаво! Да ти е честит споделения подарък, Тони! Аз си го ползвам. Виси в гардероба и съм нащипала шноли и фиби. Много е нагледно и човек не рови излишно.
В стария апартамент имахме такова изживяване с дивана. Качи го мой приятел от детинството, току завърнал се от Англия. Беше намерил и някакъв негов приятел от квартала.  Тръгнаха си много бързо след това, защото нямало маса къде да засядат. Аз и нашите стояхме с ръце в джобовете. Мъжо - в командировка!
Свекърва ми също много се радва, когато нещо плаши котарака и той не смее да ръси косми по новата покупка. Години наред слагаше декоративни възглавници, за да не ляга котката. Да, ама се изучи и вече ги избутва, за да се намести с все козина.
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #373 -: декември 16, 2016, 10:56:30 »

Свекърва, Oh my ... Oh my ... много е хубаво, наистина.

А картичката много кефи, а дано да се размътя и аз скоро  funnytooth girl_haha funnytooth Приемам я за тематична  heart

Стискаме палци.

Ние излизаме да се порадват големите на снега, а с малкия ще видим как ще се обличаме  smile
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: декември 16, 2016, 11:06:43 »

Маги, много натоварен графи girl_impossible Ужасно е да се чувстваш нечовек.
Напоследък ме гонят едни мисли.... как са ми минали последните години, какво искам от живота, какво получавам, кое си струва минутите пропиляно време и кое не и въобще като че ли започвам да си давам сметка,че времето не е безкрайно мое....

Не съм особено добре(оревах даже отчетната тема), имах няколко дни, в които бях много зле, но сега като че ли започват да ми се връщат силите и тонусът.
Много е лошо да се чувстваш постоянно болен с две деца на главата.
Благодаря ти, че се интересуваш! give_rose

Свекърва, много добре ви се отразява подготовката за предстоящото гостуване, хигиенизиране, обновяване, въобще ще си подобрите качеството на живот blum

Много си сръчна, чудесно изглежда изработката good

Али, как ще уредиш престоя вкъщи? Ех, честно да ти кажа, леко ти завиждам blush
Нещо, което много ми се прави сега е да чета, да шия гоблен, да рисувам, да слушам тиха музика....
Но вместо това целодневно изкарвам на крак, а вкъщи е пълна лудница, шум, емоции ...чудо

Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: