Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 16:25:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Декември и магията на Коледа!  (Прочетена 174586 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #300 -: декември 13, 2016, 09:58:20 »

Маги, кога порасна това дете? heart Да е жива и здрава, да ви радва и разсмива good
Тук пък се опитва да изгрее слънце и все още е 7С. Мен обаче ме драска гърлото и вървя към разболяване. Родният ми го донесе, дано опазим майка ми.
Като сложих картинката, та се сетих да кажа, че Български Пощи пак организират изпращане на писма до дядо Коледа. Пускаш желанието с марка и обратен адрес и имаш отговор с печат в пощенската кутия smile.
Хехе, имам вече един подарък - тостер. Изобщо не очаквах, от комшийката. Сега се чувствам задължена crazy, а смятах да не се задълбочавам. А тостер определено не ми трябваше Wink

* 15492288_1328447163872043_8081193424996682331_n.jpg (65.21 KB, 336x336 - видяно 1642 пъти.)
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: декември 13, 2016, 10:01:23 »

Прочетох го, но го знаех smile

Да ти е жива и здрава племенницата, Маги  give_rose

ММ ме притиска да пиша писмо на Дядо Коледа (Илиян), с което да кажа какво искам да ми донесе и да намеря под елхата.. Имам и срок до днес 20:00ч. Наистина не знам.. Искам всичко  pardon

Аз му купих маратонки, снощи обаче около 1 час гледаше някаква скара, която ще я има в ЛИДЛ от събота за 60лв. Мисля да му я купя.. Мечтае си да си има скара на терасата.. Аз мразя да ям неща на скара, но видях някакви телешки стекове, които мятаха на нея.. Може и аз да намажа  Wink

Искам и тук да има сняг, а то има само вятър и студ  huhhuh.gif
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #302 -: декември 13, 2016, 10:05:53 »

Маги да е жива и здрава и много щастлива!

Олее какво слънце, тук е кучи студ! Излезнах една цигара да изпуша и замръзнах на висулки...

Свекърва що да не ти трябва тостер? Имаш ли си? Аз доста често ползвам нашия че ядем много малко хляб и си притоплям на него и си мажа масло smile

Тони ние миналата година обиколихме цяла София за тая скара и беше изчерпана за 2 часа... накрая взехме на Делимано, че имаше някакава промоция с точки, даже и подарихме на кумовете същата. Много е хубава и най-важното почиства се супер лесно, само с хартийка и нищо не загаря по нея. Та ако свърши Лидълската да знаеш smile

Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #303 -: декември 13, 2016, 10:07:54 »

Привет!

Да се помогне никога не е излишно, на мен ми се свива сърцето при мисълта за поредното бедствие. През целия си живот наблюдавам как живота на едно населено място спира като последствие от едно последните големи земетресения.
Първо си тръгват младите, те имат нужда от работа, от училище за децата си. След тях възрастните един по един се пренасят в квартала с гледка към изгрева и вишневата градина. В опустелите къщи идват "скакалците" и леко, леко се залавят за работа. Първо изчезва покъщнината, после прозорците, вратите, керемидите от покривите, тухлите, гредите и дори камъните от основите. Остават едни празни ями, но природата е естет, скоро ги запълва с всякакви разстения и храсти. От махала с повече от 20 къщи са останали само спомените на живите и няколко ореха, които помнят стряхите върху, които са хвърляли сянка.
В Хитрино сега е като след война, пораженията са жестоки. Северна България е беден край, зимата е жестока, изобщо не вярвам, че някой ще има сили и желание да построи това село на ново и на живите там им предстои още по-голямо изпитание от тук нататък.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: декември 13, 2016, 10:10:18 »

Булче, за Делимано съм на тръни... Купихме си 3 тигана, уок (дълбок), оребрен и за палачинки.. За 1 месец изхвърлих първите два и останахме само с този за палачинки, сигурно защото никога не сме го използвали... Никак не съм доволна от тях.. От другите марки, матраците, възглавни, завивки, парочистачка съм 100% доволна, но посудата  nea

Иначе в ЛИДЛ, който е на Ботевградско шосе винаги има всичките промоции.. Единият склад на ММ е близо и ще изпрати някой да я купи сигурно  smile
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ

« Отговор #305 -: декември 13, 2016, 10:12:32 »

Аз също не ги харесвам Делимано, с много резерви взехме тази скара, ама е сполучлива да знаеш smile
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: декември 13, 2016, 10:17:41 »

Ех Киви, Киви, точно така е тук на север.Беден край, няма работа и всичко се срива.Няма кой да гради на ново, няма кой да строи пак, а и желание нямат хората, не искат.

Благодаря за пожеланията за малката усмивка.Тя е с варицела, но ще празнуват импровизирано днес.Ние в петък ще пътуваме за СОфия, за голямото парти ако Моника и моя мъж не се опъпчат и те с варицела, че бяха контактни в периода на заразяване.Та ще е веселба при нас по празниците.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: декември 13, 2016, 10:39:00 »

Здравейте,

Наде, направо ме разби с тия компетентни коментари. Не че се изненадвам, ама ми стана много смешно.

Тони, не знам каква скара ще има в Лидл, но ние имаме една Тaurus и по цяло лято си правим баебекю на терасата. Аз много обичам тиквички на скарата.

Честито и на племеницата на Маги!

Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #308 -: декември 13, 2016, 11:08:47 »

Киви, изумително точно е всичко! Много отдавна в страната само се търгува, без да има нещо по-крупно като производство. Не случайно е имало заводи по малките градчета. Така хората са си живели на село и са работели в една идея по-големи населени места. Отделно, че не е имало свободно движение на работна ръка. Няма какво да привлече хората да се завърнат обратно.
Тони, деверът имат подобна скара. Каза, че отвън пържолите изгарят, а вътре са сурови. Иначе за зеленчуци, сирене, кашкавал, яйца била екстра. Тяхната обаче няма тази каменна плоча.
Маги, да е жива и здрава малката принцеса! Сега с тази торта ме жегна да чета Мечо Пух. Гледам го с нови очи последно време. Много ми е любим!
Тази сутрин ме проветри това време. Добре, че не оправях главата! Малката и тя мрънкаше, че й било студено. Този път поне сложи шал на устата.
Снощи се подготвих. Днес ще взема някои хубосии да извърша вкъщи. Така де,то не може само за работа да мисля, а вечер претрепана нищо да не ми се пипва. Отпуската продължава да ми излиза през носа. Не могат да се нареват тия ми ти клиенти. Шефът нищо не е барнал, а ме е викнал напразно миналия понеделник.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: декември 13, 2016, 11:17:52 »

Само да се похваля ни в клин, ни в ръкав.. Нали казах, че мразя палта? Онзи ден във Враца от една фирма, която шие на ишлеме за Томи Хилфигер, Есприт, Марк-о-поло, Сър Оливър, Макс мара и тн.. (може да съм казвала) си купих Палто за дънки, тъмно синьо, право мн яко Есприт.. видях го в мола миналата седмица за 390 лв, а аз го "грабнах" за 70 smile + едно спортно сако за пролетта Марк'О'поло за 50лв  danceg

Днес съм с червени боти, тъмносини дънки + тъмносиньото палто с дебел шал червено+тъмносиньо и бяло.. Поизмръзнах, ама от студ умри, гъзар бъди  Girl_hide

Ох, ако знаете, колко бързо сглобих подаръка на Звездичка.. Съвсем друго мислех, друго стана.. Подаръкът сам ме намери  shok heart
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: декември 13, 2016, 11:22:00 »

Тони, колко ми е любим този магазин. Почти всички рокли са ми оттам. Тази от Коледната фотосесия например.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: декември 13, 2016, 11:29:54 »

Ох, никога не гледам друго освен палта, якета.. А има и страхотни поли, ризи.. ама ме хваща срам, винаги изпробвам всички якета..  crazy
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #312 -: декември 13, 2016, 12:08:00 »

Последно съм ходила във Враца като три годишна на една сватба... значи няма да еи казвам колко време е минало, но е било миналия век със сигурност.
Панди, Тони, написледък ми се отблокира туристическата чакра и в дестинациите за шопинг туризъм добавям  Враца. Ще ми правите ли компания?
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: декември 13, 2016, 12:16:45 »

Kiwi, с най-голямо удоволствие ще съм гид на забележителностите и на магазините Wink  heart
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ

« Отговор #314 -: декември 13, 2016, 12:29:33 »

Kiwi, с най-голямо удоволствие ще съм гид на забележителностите и на магазините Wink  heart

аа и аз идвам! Никога не съм била във Враца smile
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: