Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 19:27:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледни подаръци 2016г.  (Прочетена 81195 пъти)

marry_me
Професор
Публикации: 304

BE YOURSELF ;)

« Отговор #195 -: декември 22, 2016, 15:31:24 »

На моето съзвездие е в Еконт и чакам да си го вземе  blush
Активен
La_Fleur
Сватбар
Публикации: 286

« Отговор #196 -: декември 22, 2016, 16:33:51 »

Радвам се, че е пристигнал подаръка, в последните дни бях толкова ангажирана, че се притесних кога ще успея да обикалям магазини и да го изпратя навреме. Feri, знам, че си беше поръчала личен подарък, но понеже не те познавам и докато търсех някаква информация за теб, прочетох, че имаш зайче (моят домашен любимец в продължение на 9 години също беше декоративно зайче) и се изкуших да взема играчка зайче за бебка, както казваш. Като взех играчката, се изкуших и за бялата шапчица и така. Аз нали съм мъжка майка и обожавам да купувам за момиченца. А книжката с разказите ти я подарих, защото пак докато се опитвах да те опозная по някакъв начин и четях споделеното от теб, в главата ми изплува точно разказът "Даровете на влъхвите" на О'Хенри. Винаги съм смятала, че магията на Коледата не е във вещите, които си подаряват хората, а в обичта и моментите, които споделят заедно и ни правят по-добри. Желая на всички момичета много топлина и весели празници!
П.С. Твоето съзвездие Южна корона ми беше на късмет, както ми написа svekarva, защото то остана за мен и ми беше приятно да избирам подарък за теб!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: декември 22, 2016, 20:32:05 »

Всички Снежанки с много внимание са избирали подаръците!  give_rose girl_wink
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #198 -: декември 23, 2016, 14:15:34 »

ехооо най-накрая и аз се добрах до еконт-а smile ЕЕЕЕЕй какво съвапдение! Аз на Мимето, Мимето на мен! Искам да ти благодаря ужасно много за прекрасният подарък! Малък звяр лудна по книжката и само сочи животните а аз вече съм пуснала за разпечатване снимки с които да запълним рамката!

Тааа смс имах още от понеделник ама с това работно време човек не може да се добере до еконт. Днес отивам и се почва, хайдее къде сте от кога ви чакамеее. Половин час откарах в еконта и се прибрах ей така, подаръци от всички размени, тук, искам бебе, отчетната...

както се вижда и върху подарък се стъпва smile

иии всичко заедно, нямам търпение да опитам Милка топките smile

Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #199 -: декември 23, 2016, 14:29:26 »

Булче, твоята количка досущ, както беше моята - винаги след обиколка имах нужда от ремарке! funnytooth funnytooth funnytooth
Моето момиче още обожава този тип книжки. Вече и сама си ги разказва, да не говоря, че ако чета и сбъркам, ме поправя.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: декември 23, 2016, 14:47:38 »

Супер подарък, много сладко, че сте се нацелили и си разменяте подаръци помежду си smile  Bravo
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #201 -: декември 23, 2016, 15:06:34 »

Оооох Fleur! Толкова мило ми стана, че си положила усилие да ме опознаеш и си избрала толкова внимателно подаръка  heart Личи си, благодаря!  give_rose Веднага се наклепах с лосиона и кремчето, миришат прекрасно  heart А Александрина е във възторг от заека  Girl_hide
Да кажа аз за съзвездията - бях Южна Корона, понеже ММ преди често ми казваше, че съм принцеса, а сега вече съм повишена в ранг Кралица, имаме си друга принцеса вкъщи, та много ни е царско семейството  pardon Първо мислех северна,понеже живеем в планината, но после се замислих, че кварталът ни е по-скоро на юг в града. Идея си нямам какво е това съзвездие и има ли някаква символика, аз му измислих друга  pardon
Избрах си Голяма мечка, понеже беше в деня, в който пристигна големият плюшен мечок за Бебка и много му се накефихме, общо взето цял ден с него се занимавахме, та го приех за знак  Wink
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: декември 23, 2016, 15:30:25 »

Аз да кажа защо избрах да съм Голяма мечка, защото само голямата и малката мечка познавам на небето като ги видя. Още като малка бях ходила в Смолян в планетариума и само това помня. А съответно избрах да подарявам на малката мечка.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #203 -: декември 23, 2016, 15:40:55 »

Аз написах съзвездия в гугъл и Косите на Вероника най ми допадна, хич не се замислих че има съфорумка Вероника и че може да ме помислите за нея smile
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #204 -: декември 23, 2016, 15:46:22 »

Аз първоначално мислех да се кръстя Голямата мечка, защото тепърва ще придобивам такъв дизайн tease После реших да съм малко по-сериозна smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #205 -: декември 23, 2016, 16:07:12 »

Най-сетне се включвам и аз в темата с подаръци... но ретрограден Меркурий... знаете как е, стават забавяния и грешки.

Моята Снежанка е Тони, а аз бях съзвездието Делфин. Идея си нямам каква е историята зад това съзвездие, Бубе допълни със знания, ако имаш възможност. Лятото ходихме до делфинариума със Змей, а делфините са едни прекрасни същества и като видях, че има такова съзвездие не съм го мислила много, много.

И понеже днес съм "подредена и последователна"... да се върна на Меркурий. Тони като една прилежна Снежанка ми пратила пакета още на 19.12, той си е пристигнал в нащия еконтски офис, а от там незнайно как и защо решили да пратят СМС на мъжа ми, вместо на мен, че имаме пратка. Той пък личния си телефон (една стара желязна Нокия) го поглежда веднъж на три дни колкото да види дали има батерия... и естествено не сме разбрали. Тони писа, че нищо не се чува от нейното Съзвездие, та реших да погледна онлайн дали няма нещичко за мен и о изненада, имаше... Еконт имат една електронна система и за частни лица, пълна скръб, но да не сменям темата.
Тъй де, ама Кивито тази седмица се е тръшнало болно и минава през всякакви фази и състояния, трябваше да изчакаме пристигането на още една пратка ( която пък така и не се появи в електронната система), за да може да облекчим малко графика на моя мил съпруг, който тази седмица го играе аптекар, личен шофьор, детегледачка и очевидно и куриер. Та тъй... дойде заветната пратка днес, беше страхотно опакована, вътре имаше 100 неща, кое от кое по-прекрасни и нали се сещате, че не можах да се стърпя до Коледа... обаче вие ще почакате, защото нямам сили сега да ги снимам. Както казват по филмите... очаквайте продължение.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: декември 23, 2016, 16:27:08 »

Kiwince, ако знаех мила, че си болна (изпратих го май преди да кажеш) щях да помоля Свекърва да ти пише, за да изпратиш точен адрес и да дойде куриера лично до вас. Нищо, важното е, че го получи и се надявам наистина да ти харесват нещата. Първо беше календарът, който съм виждала и преди, но сега толкова случайно ми попадна в деня, когато щях да ходя да ти купувам шал (това каза, че не отказваш никога).. Като го видях, просто ти пасна като ръкавица! Същата мацка, от която го купих прави и ръчни бижута, това бижу също ме намери изненадващо, защото тя каза ще дойда то теб, за да ти го дам лично и аз съм в Овча Купел  shok Викам, ако е налично това бижу все още, значи е за теб (вярвам в тези глупости със знаците  crazy) Писах й за него и каза, да налично е. Купих и него.. Отказах се от идеята за шал, защото ще ми закрива колието  Girl_hide После реших да има нещо и за Змей Wink
Картичката е на УНИЦЕФ, на мен една от най-скъпите до сърцето ми е такава, затова реших тази година само такива да купувам, та и твоята е такава smile  В общи линии подаръка ти сам те намери  heart Държах да се въртя в зелената гама, защото обикновено повечето хора в главата ми ги свързвам с цветове. Ти си ЗЕЛЕН (един от любимите ми blushheart

Издадох ти подаръка, преди да си го показала на другите, но държах да ти обясня как се случиха нещата, а нали тръгвам и не знам кога ще имам време за форума..Желая на теб и прекрасното ти семейство весели празници и много усмивки.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СЪФОРУМКИ! НЕКА ВИЕ И СЕМЕЙСТВАТА ВИ СТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ. НЕКА В ДОМОВЕТЕ ВИ ИМА УЮТ И ТОПЛИНА  heart heart heart heart
Активен
sourcherry
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #207 -: декември 23, 2016, 20:30:47 »

И аз получих своя подарък  Girl_hide Искам да благодаря на marry_me за старанието което е вложила . Имам си топъл, мек шал, ръчно правена свещ с аромат на ябълка и канела, коледна играчка, която вече краси елхата и много мила картичка danceg

Аз избрах съзвездието Еднорог, защото го свързвам с вълшебства и чудеса, а Коледа е точно такава.  Christmas tree

* 15682823_1324331927587614_516176708_n.jpg (24.06 KB, 360x480 - видяно 269 пъти.)
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: декември 23, 2016, 23:00:18 »

Булче, много се радвам, че ти хареса подаръкът и че си разменихме взаимно.  blum
Ех, ще го изям малкия сладур, колко сладко си разглежда книжката.  heart И аз много ги харесвам, и взех подобна на Алекс.  smile В рамката да отпечатате само хубави моменти.  smile

Имам си и аз допълнителен подарък от леля Хриси (Фери) и принцеса Александрина.heart
Благодарим ви много! give_rose

Аз бях съзвездието Райска птица. Нищичко не разбирам, просто ми звучи като нещо чисто и невинно. А избрах Косите на Вероника (Булче) пак просто, защото ми хареса как звучи. Не съм го свързвала със съфорумката Вероника, честно казано. Много се чудих, но все към него ме влечеше.  smile

За пореден път да кажа колко се радвам, че се включих в размяната. Много положителни емоции ми донесе, много вълнения и очакване. Дано и другата година да се организираме.  smile
Активен
marry_me
Професор
Публикации: 304

BE YOURSELF ;)

« Отговор #209 -: декември 24, 2016, 00:22:54 »

Лили, искрено се радвам, че съм успяла да те зарадвам. Още преди да знам на кой ще подарявам бях решила, че един от подаръците ще е кашмирен шал  heart Когато разбрах, че си ти, дойде и предизвикателството  blush Не сме се засичали във форума, не знаех нищо за теб, по шпионирах те във ФБ  blush И така избрах петролен цвят за шала, да допълва очите и косата ти Wink Аз имам същия в друг цвят, моят вече втори сезон не слиза от раменете ми  girl_wink
Свщичката е съставена от отделни звездички, защото ти си моето съзвездие, избрах най-коледния за мен аромат - ябълка и канела heart Играчката за елха е ръчно изработена от кумата ми. А картичката е моето пожелание към теб и твоето другарче в живота  heart

Аз бях Лебед, няма да разяснявам за съзвездието, за мен то е много интересно и като положение, и като съставящи го звезди, все пак има син гигант в себе си  girl_wink Изборът ми за Еднорог е с доза изненада. Бях си харесала Златна рибка, но мислих, че горните ще са заети. Хареса ми как бяха изброени съзвездията в списъка от 10 до 14, такава хубава плеяда бяха образували  heart Исках да има и доза шанс в избора ми, някое от тях да ми е на късмет  girl_wink И така казах на свекърва, че първото свободно от 10 до 14 във възходящ ред е моето. Свободно беше Еднорог и така моето Коледно късметче е Лили. Сигурно не знаете, но тя учи за акушер (това го знам от шпионажа ми). Моето Коледно чудо е вълшебен Еднорог - акушер, чакайте ме скоро в другата тема, орисана съм blush
Весели, светли и мирни празници на всички дами във форума  heart Нека Коледното чудо сбъдне най-съкровените ви желания kiss2  heart
« Последна редакция: декември 24, 2016, 00:24:33 от marry_me » Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: