Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 19:27:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Коледни подаръци 2016г.
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
17
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Коледни подаръци 2016г. (Прочетена 81195 пъти)
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
Re:Коледни подаръци 2016г.
«
Отговор #195 -:
декември 22, 2016, 15:31:24 »
На моето съзвездие е в Еконт и чакам да си го вземе
Активен
La_Fleur
Сватбар
«
Отговор #196 -:
декември 22, 2016, 16:33:51 »
Радвам се, че е пристигнал подаръка, в последните дни бях толкова ангажирана, че се притесних кога ще успея да обикалям магазини и да го изпратя навреме.
Feri
, знам, че си беше поръчала личен подарък, но понеже не те познавам и докато търсех някаква информация за теб, прочетох, че имаш зайче (моят домашен любимец в продължение на 9 години също беше декоративно зайче) и се изкуших да взема играчка зайче за бебка, както казваш. Като взех играчката, се изкуших и за бялата шапчица и така. Аз нали съм мъжка майка и обожавам да купувам за момиченца. А книжката с разказите ти я подарих, защото пак докато се опитвах да те опозная по някакъв начин и четях споделеното от теб, в главата ми изплува точно разказът "Даровете на влъхвите" на О'Хенри. Винаги съм смятала, че магията на Коледата не е във вещите, които си подаряват хората, а в обичта и моментите, които споделят заедно и ни правят по-добри. Желая на всички момичета много топлина и весели празници!
П.С. Твоето съзвездие Южна корона ми беше на късмет, както ми написа
svekarva
, защото то остана за мен и ми беше приятно да избирам подарък за теб!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #197 -:
декември 22, 2016, 20:32:05 »
Всички Снежанки с много внимание са избирали подаръците!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #198 -:
декември 23, 2016, 14:15:34 »
ехооо най-накрая и аз се добрах до еконт-а
ЕЕЕЕЕй какво съвапдение! Аз на Мимето, Мимето на мен! Искам да ти благодаря ужасно много за прекрасният подарък! Малък звяр лудна по книжката и само сочи животните а аз вече съм пуснала за разпечатване снимки с които да запълним рамката!
Тааа смс имах още от понеделник ама с това работно време човек не може да се добере до еконт. Днес отивам и се почва, хайдее къде сте от кога ви чакамеее. Половин час откарах в еконта и се прибрах ей така, подаръци от всички размени, тук, искам бебе, отчетната...
както се вижда и върху подарък се стъпва
иии всичко заедно, нямам търпение да опитам Милка топките
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #199 -:
декември 23, 2016, 14:29:26 »
Булче, твоята количка досущ, както беше моята - винаги след обиколка имах нужда от ремарке!
Моето момиче още обожава този тип книжки. Вече и сама си ги разказва, да не говоря, че ако чета и сбъркам, ме поправя.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #200 -:
декември 23, 2016, 14:47:38 »
Супер подарък, много сладко, че сте се нацелили и си разменяте подаръци помежду си
Активен
Feribotka
«
Отговор #201 -:
декември 23, 2016, 15:06:34 »
Оооох
Fleur
! Толкова мило ми стана, че си положила усилие да ме опознаеш и си избрала толкова внимателно подаръка
Личи си, благодаря!
Веднага се наклепах с лосиона и кремчето, миришат прекрасно
А Александрина е във възторг от заека
Да кажа аз за съзвездията - бях Южна Корона, понеже ММ преди често ми казваше, че съм принцеса, а сега вече съм повишена в ранг Кралица, имаме си друга принцеса вкъщи, та много ни е царско семейството
Първо мислех северна,понеже живеем в планината, но после се замислих, че кварталът ни е по-скоро на юг в града. Идея си нямам какво е това съзвездие и има ли някаква символика, аз му измислих друга
Избрах си Голяма мечка, понеже беше в деня, в който пристигна големият плюшен мечок за Бебка и много му се накефихме, общо взето цял ден с него се занимавахме, та го приех за знак
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #202 -:
декември 23, 2016, 15:30:25 »
Аз да кажа защо избрах да съм Голяма мечка, защото само голямата и малката мечка познавам на небето като ги видя. Още като малка бях ходила в Смолян в планетариума и само това помня. А съответно избрах да подарявам на малката мечка.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #203 -:
декември 23, 2016, 15:40:55 »
Аз написах съзвездия в гугъл и Косите на Вероника най ми допадна, хич не се замислих че има съфорумка Вероника и че може да ме помислите за нея
Активен
Alichka
«
Отговор #204 -:
декември 23, 2016, 15:46:22 »
Аз първоначално мислех да се кръстя Голямата мечка, защото тепърва ще придобивам такъв дизайн
После реших да съм малко по-сериозна
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #205 -:
декември 23, 2016, 16:07:12 »
Най-сетне се включвам и аз в темата с подаръци... но ретрограден Меркурий... знаете как е, стават забавяния и грешки.
Моята Снежанка е Тони, а аз бях съзвездието Делфин. Идея си нямам каква е историята зад това съзвездие, Бубе допълни със знания, ако имаш възможност. Лятото ходихме до делфинариума със Змей, а делфините са едни прекрасни същества и като видях, че има такова съзвездие не съм го мислила много, много.
И понеже днес съм "подредена и последователна"... да се върна на Меркурий. Тони като една прилежна Снежанка ми пратила пакета още на 19.12, той си е пристигнал в нащия еконтски офис, а от там незнайно как и защо решили да пратят СМС на мъжа ми, вместо на мен, че имаме пратка. Той пък личния си телефон (една стара желязна Нокия) го поглежда веднъж на три дни колкото да види дали има батерия... и естествено не сме разбрали. Тони писа, че нищо не се чува от нейното Съзвездие, та реших да погледна онлайн дали няма нещичко за мен и о изненада, имаше... Еконт имат една електронна система и за частни лица, пълна скръб, но да не сменям темата.
Тъй де, ама Кивито тази седмица се е тръшнало болно и минава през всякакви фази и състояния, трябваше да изчакаме пристигането на още една пратка ( която пък така и не се появи в електронната система), за да може да облекчим малко графика на моя мил съпруг, който тази седмица го играе аптекар, личен шофьор, детегледачка и очевидно и куриер. Та тъй... дойде заветната пратка днес, беше страхотно опакована, вътре имаше 100 неща, кое от кое по-прекрасни и нали се сещате, че не можах да се стърпя до Коледа... обаче вие ще почакате, защото нямам сили сега да ги снимам. Както казват по филмите... очаквайте продължение.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #206 -:
декември 23, 2016, 16:27:08 »
Kiwince, ако знаех мила, че си болна (изпратих го май преди да кажеш) щях да помоля Свекърва да ти пише, за да изпратиш точен адрес и да дойде куриера лично до вас. Нищо, важното е, че го получи и се надявам наистина да ти харесват нещата. Първо беше календарът, който съм виждала и преди, но сега толкова случайно ми попадна в деня, когато щях да ходя да ти купувам шал (това каза, че не отказваш никога).. Като го видях, просто ти пасна като ръкавица! Същата мацка, от която го купих прави и ръчни бижута, това бижу също ме намери изненадващо, защото тя каза ще дойда то теб, за да ти го дам лично и аз съм в Овча Купел
Викам, ако е налично това бижу все още, значи е за теб (вярвам в тези глупости със знаците
) Писах й за него и каза, да налично е. Купих и него.. Отказах се от идеята за шал, защото ще ми закрива колието
После реших да има нещо и за Змей
Картичката е на УНИЦЕФ, на мен една от най-скъпите до сърцето ми е такава, затова реших тази година само такива да купувам, та и твоята е такава
В общи линии подаръка ти сам те намери
Държах да се въртя в зелената гама, защото обикновено повечето хора в главата ми ги свързвам с цветове. Ти си ЗЕЛЕН (един от любимите ми
)
Издадох ти подаръка, преди да си го показала на другите, но държах да ти обясня как се случиха нещата, а нали тръгвам и не знам кога ще имам време за форума..Желая на теб и прекрасното ти семейство весели празници и много усмивки.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СЪФОРУМКИ! НЕКА ВИЕ И СЕМЕЙСТВАТА ВИ СТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ. НЕКА В ДОМОВЕТЕ ВИ ИМА УЮТ И ТОПЛИНА
Активен
sourcherry
Новак
«
Отговор #207 -:
декември 23, 2016, 20:30:47 »
И аз получих своя подарък
Искам да благодаря на
marry_me
за старанието което е вложила . Имам си топъл, мек шал, ръчно правена свещ с аромат на ябълка и канела, коледна играчка, която вече краси елхата и много мила картичка
Аз избрах съзвездието Еднорог, защото го свързвам с вълшебства и чудеса, а Коледа е точно такава.
15682823_1324331927587614_516176708_n.jpg
(24.06 KB, 360x480 - видяно 269 пъти.)
Активен
always_and_forever
«
Отговор #208 -:
декември 23, 2016, 23:00:18 »
Булче
, много се радвам, че ти хареса подаръкът и че си разменихме взаимно.
Ех, ще го изям малкия сладур, колко сладко си разглежда книжката.
И аз много ги харесвам, и взех подобна на Алекс.
В рамката да отпечатате само хубави моменти.
Имам си и аз допълнителен подарък от леля Хриси (
Фери
) и принцеса Александрина.
Благодарим ви много!
Аз бях съзвездието
Райска птица
. Нищичко не разбирам, просто ми звучи като нещо чисто и невинно. А избрах
Косите на Вероника
(Булче) пак просто, защото ми хареса как звучи. Не съм го свързвала със съфорумката Вероника, честно казано. Много се чудих, но все към него ме влечеше.
За пореден път да кажа колко се радвам, че се включих в размяната. Много положителни емоции ми донесе, много вълнения и очакване. Дано и другата година да се организираме.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #209 -:
декември 24, 2016, 00:22:54 »
Лили
, искрено се радвам, че съм успяла да те зарадвам. Още преди да знам на кой ще подарявам бях решила, че един от подаръците ще е кашмирен шал
Когато разбрах, че си ти, дойде и предизвикателството
Не сме се засичали във форума, не знаех нищо за теб, по шпионирах те във ФБ
И така избрах петролен цвят за шала, да допълва очите и косата ти
Аз имам същия в друг цвят, моят вече втори сезон не слиза от раменете ми
Свщичката е съставена от отделни звездички, защото ти си моето съзвездие, избрах най-коледния за мен аромат - ябълка и канела
Играчката за елха е ръчно изработена от кумата ми. А картичката е моето пожелание към теб и твоето другарче в живота
Аз бях Лебед, няма да разяснявам за съзвездието, за мен то е много интересно и като положение, и като съставящи го звезди, все пак има син гигант в себе си
Изборът ми за Еднорог е с доза изненада. Бях си харесала Златна рибка, но мислих, че горните ще са заети. Хареса ми как бяха изброени съзвездията в списъка от 10 до 14, такава хубава плеяда бяха образували
Исках да има и доза шанс в избора ми, някое от тях да ми е на късмет
И така казах на
свекърва
, че първото свободно от 10 до 14 във възходящ ред е моето. Свободно беше Еднорог и така моето Коледно късметче е Лили. Сигурно не знаете, но тя учи за акушер (това го знам от шпионажа ми). Моето Коледно чудо е вълшебен Еднорог - акушер, чакайте ме скоро в другата тема, орисана съм
Весели, светли и мирни празници на всички дами във форума
Нека Коледното чудо сбъдне най-съкровените ви желания
«
Последна редакция: декември 24, 2016, 00:24:33 от marry_me
»
Активен
Страници:
1
...
12
13
[