Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 19:35:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледни подаръци 2016г.  (Прочетена 81226 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: декември 22, 2016, 10:55:15 »

Браво на Снежанката, много добре подбран подарък! good(изобщо тази година, кой е по-по най-)

Обаче, Скай, обра точките girl_impossible girl_impossible
Тези неочаквани подаръци са толкова прекрасни!

Брей, брей, късметлийки такива! badgirl
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: декември 22, 2016, 11:14:42 »

Е...моля...Както писах - тя си чака времето от миналата година blush

Аз пък май си предпочитам подаряването на подаръци. Не, че не обичам да получавам де хаха. Обаче когато можеш с един малък жест да зарадваш някой си е много по- ценно pardon
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: декември 22, 2016, 11:16:15 »

О, Тони, така се радвам, че получи подаръкът невредим, много се тревожех заради чупливите неща  smile

Още повече се радвам, че нещата са ти харесали! Беше писала, че искаш пантофи и книга. Е, за пантофките лесно, аз много обичам това да подарявам за Коледа  blum ама за книгата, като каза, че не искаш фантастика или фентъзи... аз най-вече това чета, та викам по-добре да не рискувам  Wink

Преспапието като го видях, веднага си помислих, че може да го включиш в колекцията си. Аз много харесвам ретро нещица, а то има някакъв такъв дух. А и си представих, колко би било хубаво някога да седи в детска стая на момиченце  heart

Избрах Андромеда, защото самата аз се колебаех дали да не бъда нея. Андромеда ми е любима не само като съзвездие, но и заради галактиката (един от най-забележителните обекти на нощното небе), която се намира в него. Най-близката голяма такава до нас (на 2,4 милиона светлинни години от нас) и някога съдбата ни ще е да се слеем с нея.
Андромеда беше първата ми самостоятелна работа - снимана с телескоп и обработвана.

За легендата е ясно, тя е много свързана с Касиопея, те са били майка и дъщеря. Заради арогантността на майка си, Андромеда се жертва за да спаси народа си. От тази участ е спасена от Персей, който вкаменява чудовището, дошло да я вземе, използвайки главата на Медуза Горгона. След това заедно отиват в Аргос, където им се раждат 6 сина и една дъщеря  smile

Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: декември 22, 2016, 11:25:47 »

Забравила съм, че съм си признала за чехлите  Girl_hide
Цитат
А и си представих, колко би било хубаво някога да седи в детска стая на момиченце  heart  
Оооо... Толкова сладичко..  cray Дай Боже да се случи  heart heart heart heart

Цитат
Избрах Андромеда, защото самата аз се колебаех дали да не бъда нея. Андромеда ми е любима не само като съзвездие, но и заради галактиката (един от най-забележителните обекти на нощното небе), която се намира в него. Най-близката голяма такава до нас (на 2,4 милиона светлинни години от нас) и някога съдбата ни ще е да се слеем с нея.
Андромеда беше първата ми самостоятелна работа - снимана с телескоп и обработвана.
Ето затова исках да ме избереш, защото избора ти ще е информиран и подплатен с доводи  blum За Легендата е ясно, но това си е баш Звездно  give_rose
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #184 -: декември 22, 2016, 11:26:02 »

И аз да дам отчет за моя коледен подарък преди съвсем да съм се отнесла около подготовка. ММ го взе във вторник и ми снима пакетчетата, но си ме чакаха вчера цели, непипани. Като видях бройката на пакетчетата си викам много послушна съм била, ама то като гледам май Снежанката много работлива smile
И така моят подарък е от djosi.

Имам си огромна палитра сенки, парфюм, две поставки за свещи, рамка за снимка и шоколадови лакомства. Всичко е голямо попадение и точно по моя вкус. Особено изненадана останах от парфюма, а рамка от отдавна се каня да си купя и все не успявам. Много благодаря за всичко, Джоси!

И така аз реших да съм Малък Лъв естествено заради зодията, а пък и защото така ме нарича ММ още от самото начало на връзката ни.  Избрах пък Южен кръст (lolitka), защото е видимо само от Южното полукълбо, към което и ние се стремим. От друга страна си знаех, че ще е някоя южна емоционална душа.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: декември 22, 2016, 11:33:10 »

Джоси си е Джоси, тя винаги прави невероятни подаръци! Бях разбрала, че тя подарява на Свекърва, но явно и това е било извънреден подарък smile  yahoo
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #186 -: декември 22, 2016, 11:41:00 »

Да, тази година всички са по- от по-... heart Аз съм влюбена в хипопотамката на Тони! Браво, Злате!
Аз забравих да кажа, че бях Златна рибка. Края на годината винаги ми е момент на равносметка. Винаги си казвам какво е било, какво е хубаво да бъде, какво аз мога да направя, за да е по-хубаво. Затова много би ми се искало да мога да изпълня само едно единствено желание на някого, но истинско желание - извън ежедневния битовизъм и материализъм. Може би съм в малко по-странен период и не знам дали зависи от години, от осъзнаване или от нещо друго. Така го чувствам в момента smile
Активен
marry_me
Професор
Публикации: 304

BE YOURSELF ;)

« Отговор #187 -: декември 22, 2016, 11:53:53 »

Али, ти си ми била фаворита  Girl_hide Мислех, че тези в началото ще са заети и се ориентирах надолу по списъка  blush Именно и аз си мислих същото за "Златна рибка", че имам нужда да ми се сбъднат няколко желания smile

Страхотни подаръци  Bravo Хипопотамчето е много сладко, напомня ми на едни френски играчки DouDou, много ги харесвам  heart
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #188 -: декември 22, 2016, 12:33:04 »

Май почти разгадах кой е моята Снежанка  Girl_hide Днес трябва да дойдат две пратки, за едната знам какво е, другата може би ще е подаръкът  heart
Хипопотамката е прекрасна! Още помня миналата година (и си го ползвам) ръчно измайстореният подарък от Злати  give_rose Искам пак тя да ми подарява, примерно за Великден  pardon
Джоси е използвала същата хартия, каквато и аз за подаръците  smile
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: декември 22, 2016, 13:00:56 »

Отивам сутринта в еконт и си взимам пратката, и нещо дрънка, викам си тия са я направили на сол...
Имам си допълнителен порадък от Мимето yahoo Много ме зарадва и изненада.. Особено с формите за сладки  girl_wink имам още и коледна поставка за свещ и много мила картичка.. Благодаря ти Миме kiss2

Вероника радвам се, че ти е харесал подаръка и че всичко е стигнало здраво smile Малко не сръчно съм опаковала нещата, но беше важно да стигнат здрави..

Официално аз получих подарък от Pandapanda, а изпратих на addicted_to_u другите подаръци са бонус  girl_wink

Охх всички подаръци са толкова хубави, кои от кои по интересен.. Обичам форума и съфорумките  LOVING

Offtopic Ей пораснаха ми ушите  Girl_hide толкова желаещи да се видим  heart kiss2
За съжаление нямам възможност да се видя с всички, но ако пак тръгна по пътищата на страната ще звънкам  Wink

* 15644664_1360510663980125_700953590_n.jpg (65.49 KB, 540x960 - видяно 143 пъти.)
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: декември 22, 2016, 13:50:55 »

Еха, ама тук вали дъжд от подаръци. Ето, аз затова умишлено изчаквам до последно, за да е по-близо Коледа. Така е още по-празнично.  smile

Джоси, радвам се, че съм успяла поне малко да те изненадам, макар че снощи направо си ти казах, че съм ти изпратила нещо. Ама хвана ме страх, че нещо се е объркало, понеже изпратих Влади до офиса и си викам, ето, объркал е адреса сигурно.  beating
Да си ги използваш със здраве. Знам, че обичаш да се занимаваш с такива неща.  heart

Много са ви хубави подаръците на всички.  smile

Хипопотамът е супер як.  heart
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #191 -: декември 22, 2016, 13:56:42 »

Имам си и аз подарък  danceg Бях казала да е лично за мен, но се радвам, че има и за Бебка  heart Веднага хвана заека  за ушите и влезе в устата  pardon
Подаръкът ми е от La Fleur - Велина, благодаря ти, харесва ми много  give_rose
Имам си - шапка и зайче за Александрина, книжка с Коледни разкази, комплект козметика за мен и коледни сладки-човечета smile Всичко ни харесва, следобяд ще четем книжка  heart Тамън ми свършваше лосионът за тяло и душ гелът, много добре ми дойде  smile

Снимките не са много хубави, извинявам се, но положението е малко мрън  pardon
Има ли още някой, който не си е получил подаръка?
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: декември 22, 2016, 14:05:38 »

Хубавица  heart kiss2
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #193 -: декември 22, 2016, 15:19:47 »

ехаа разкошни подаръци! Аз ще си взема моя утре smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: декември 22, 2016, 15:29:47 »

Аз да ви кажа, че има някаква закономерност, който ти е подарявал, после ти да му подаряваш smile

Киви ми подарява на мен, а аз си избрах нея сега.. Казвам го, защото тя не си е взела подаръка, но знае, че й подарявам аз.. Това по повод на някой, който беше писал назад, че така се е разменил сега с Великденското си зайче smile

Колегите в офиса са възхитени от Злати и Бубето smile

Шефът ми също, дойде и вика.. "Ау, Тони, да не би тези подаръци да са ти от доставчици и контрагенти (нали съм шеф уж и преди правеха на него, сега на мен)..?" Викам не.. Подаръците от тях са календари и за ядене, аз ги оставям на фирмата, не си ги слагам върху бюрото така хубаво опаковани  tease
« Последна редакция: декември 22, 2016, 15:31:25 от alexandrova_90 » Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: