Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 23:15:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледни подаръци 2016г.  (Прочетена 81361 пъти)

Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #165 -: декември 20, 2016, 16:24:19 »

Поправка, Мимето не е моята Снежанка, а просто много мила съфорумка, та още си чакам подаръка от размяната  smile
На гости ми беше Гери (Джоси), много мило ми стана, че се дигна до наше село и успяхме да се видим, Александрина проспа визитата...ама какво да я правя, някои дни изобщо не спи, днес баш се успа  beating
Имаме си много подаръци  heart Ако форумът беше ФБ, настроението ми щеше да е Feeling blessed  Girl_hide
Мимето:

Гери:

Моят подарък вчера ММ го е пуснал, днес би трябвало да пристигне smile
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: декември 20, 2016, 17:30:45 »

Фери, уникално сладки подаръчета имаш smile

Аз тази година като по- изстрадала, си имам подаръци от две звездички. По списъка - от Менианте, извън списъка- от Свекс. Но аз от двете толкова много съм получавала през годините, че им дължа емоционално много повече. smile <3

Представям ви подаръка от Менианте- чудесни книги и нито една от тях не съм чела ииии любимият ми Бухалчо, също така много мила картичка give_rose give_rose give_rose
Уникално подходящ подарък сега като ще си стоя повечко у дома, много ти благодаря Миме smile  give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose

И подаръкът на Свекс- знае че обожавам Коледия дух и всичките му атрибути, имам си три коледни възглавнички и плюшка със зимно шалче, прекрасна картичка give_rose give_rose
Благодаря от сърце за любовта с която ме дарявате от години, близките ми от форума. smile
Избрах Лира, като съзвездие, защото това е първото което помня от книжката за Гръцката Митология. smile

Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: декември 20, 2016, 17:43:20 »

Дано Снежанката на Фери не се е притеснила, че е станало объркване. Трябваше да го отбележа в картичката, мой пропуск.  pardon

Фери, дано ти влязат в употреба, нали скоро ще се захранвате.  Wink А чорапките - просто имам афинитет към бебешки чорапки.  pardon
За посещението на Джоси много ти завидях.  heart И подаръкът е супер сладък.  blum

Еми, честити ти подаръци и на теб.  smile
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: декември 20, 2016, 18:00:49 »

Еййй я бързо да докладват всички,  които са получили подаръци днес.. 

Днес беше хубава следобед с Фери и малката поспалана .. Хахахаха изядох на Фери кексчетата, много бяха вкусни..

Миме и теб ще посетя,  ако ида във Враца..
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: декември 20, 2016, 18:25:58 »

Пристигна и моя подарък yahoo и аз ще опитам от кексчета на Фери.
Чудесен е подаръка, Фери, много много ти благодаря, всяка една част ми харесвам и ще ползвам .
Самият подарък е в метална коледна кутия, а вътре има дървени играчки за елха, рамка за снимка, коледни ръкохватки , коледни поставку за чаши и домашните мъфинчета. yahoo
Първо като прочетах , че е от мъж се озадачих и се зачудих кой ли ми праща. Но после се сетих, че имаше май 2 съфорумки с мъж Боби, та така. Много се радвам.

* 20161220_173711-480x640-240x320.jpg (30.32 KB, 240x320 - видяно 2179 пъти.)
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #170 -: декември 20, 2016, 18:35:59 »

Еха, много хубаво са замислени нещата! И тази година има много допълнителни подаръци за най-послушните деца Wink
За срещата на Фери няма как да не й завиждаме!
Аз не успях да се домъкна до Еконт, но утре след като оставя малката на градината, ще ми е първата задача!
Ох, Руми, разсмя ме с изпращача-мъж!
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #171 -: декември 20, 2016, 19:25:28 »

Хихихи Руми, много се радвам, че ти харесва! За една вечер оставихме малката на баба и дядо и обиколихме магазините да сглобим подаръците  pardon Друго години повече ги мисля, ама сега ми е малко сложно, но се радвам, че се е получило  give_rose
Ами ММ го прати, понеже на мен Еконт ми е малко далече и трябваше да правя някакви схеми  pardon
За завиждане съм си, много ми хареса срещата с Гери  Wink
Да вметна, че вечерта преди да пратя подаръка писах експресно на Свекърва да питам Руми колко деца има, да не пропусна някой с кексче (срам!)  blush
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: декември 20, 2016, 19:44:41 »

Еми, много се радвам, че подаръкът вече е при теб! Надявам се книгите да са ти интересни и ти пожелавам да имаш време да ги прочетеш!   Reading
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #173 -: декември 20, 2016, 20:18:22 »

Бе не знам Снежанките дали се притесняват, ама аз всеки път подскачам да не съм оплескала работата, като видя бонус подаръци. smile
Взех си големия, тежък и прекрасен подарък от Джоси yahoo Ще снимам утре, но да кажа, че имам огромна красива кутия с кекс, луксозни бонбони, шоколадови фигурки и много нежни бели топки за елха. heart
Джос, ако идваш до наше село, можеш да видиш мен, Али, и Румяна. Има и две млади булки, наши съгражданки, ама тях повече ги влече към София. Украсата на града е ужасна,  ние ще те водим на хубаво място smile heart
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: декември 20, 2016, 22:10:06 »

Фери,ами то няма как да знаеш, напоследък не съм много активна.то аз реално съм вече 8, 9 години във форума. Точно 4 мъфинчета за всички, две вече са изядени от мен и Стефи, много са вкусни, играчките са на елхата, ръкохватките на фурната. Абе всичко по местата.
Свеки ще се радвам на среща с всеки, много добра идея.
Тази година всички подаръци са супер. Сигурно и неполучилите са нетърпеливи
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: декември 21, 2016, 08:42:21 »

Ох, че става хубавооооооооооо smile Взех да се притеснявам, смотльото от Еконт да не е оплескал подаръците, че в този ден пуснах на цялото семейство..Дано не е изпратил подаръка за моята Звезда в Силистра или Варна  shok sad

Джос, защо не се обадиии sad  cray heart
Активен
Alichka

« Отговор #176 -: декември 21, 2016, 10:16:20 »

Веднага разказвам... Отидох до Еконт и си почаках да ми обърнат внимание. Търсиха известно време пратката. Важното е, че я намериха сред купищата кашони. Само мярнах на товарителницата, че пишеше Петрич и си викам - Лоли или Надето, Надето или Лоли. Погледът ми се плъзна надолу по листа и видях името на Лоли!
Много съм щастлива! heart Благодаря от сърце! Всичко е изключително детайлно подбрано и опаковано. Имах три пакетчета в кашона. Като (не)виден Плюшкин на ръчни материали - внимателно развързах и грижливо ще прибера всички пандифлюшки в специалното ми чекмедже, което още домашните не са открили Wink

* Picture 0264.JPG (70.81 KB, 774x436 - видяно 151 пъти.)
Активен
Alichka

« Отговор #177 -: декември 21, 2016, 10:20:25 »

И така - имам козметика - балсам за устни, червило, крем за лице и крем за ръце; гривна, много листове филц, които са уникални цветове danceg ; има и пакетче за дребното - раничка за оцветяване! Лоли, прекрасно е всичко, написано в картичката. С теб се разменихме по Великден и Коледа! Важното е по тези празници да се заредим с много усмивки и настроение smile

* Picture 0282.JPG (71.35 KB, 840x473 - видяно 162 пъти.)
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: декември 22, 2016, 02:30:24 »

Али ,много се радвам,че ти е харесал подаръка smile Исках да ти е от полза,за това взех филц ,а козметиката ,ползвах крема докато бях  бременна,заради петната от слънце.Беше ми много от полза.Балсама също,а пък крема е точно за сезона  smile  Исках да има и нещо лично,за това ти направих гривничката  heart
  А за  малката Wink моята кръщелница много се зарадва на раницата,та реших и за нея да взема  същата.
   И за да си кажа завид за Djosi   heart
Много са хубави всички подаръци,Свекърва се е постарала супер много,не че съм се съмнявала в способностите и   heart
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: декември 22, 2016, 10:38:20 »

Урааааааааааааа днес съм най-щастливата форумка на света  yahoo tease yahoo

Идва куриерът на Еконт, който ми е градски и се познаваме.. С два подаръка  shok
Гледам изпращачите.. Любов си е любов!! Веднага се сетих  heart Но другото име е мъжко.. Бая се зачудих, първоначално викам Свекърва е объркала и е пуснала моя адрес на две Снежанки  yahoo Обаче, мъжкото име  huhhuh.gif Викам си, подаръци не връщам, вземам ги и двата, ако трябва ще препращам... Wink

Отварям първо неочаквания, за да знам дали да го връщам.. Прекрасна кутия, ама прекрасна!!! Отварям и от вътре ме гледа една прекрасна Хипопотамка  shok heart heart heart heart heart heart heart На ръчичката й пише, че е от любимата ми Злати, която ми иде да целувам до припадък в момента!!!!!!!!!!! kiss2 kiss2 kiss2 kiss2

Просто "баялдъ", както казват в любимите ми турски сериали  yahoo
Благодаря ти безкрайно, Злати.. Желая си всички хора да са като теб, всеотдайни, отговорни, обичащи и ведри.. Светът има нужда от много Златита! Злато си!!!  heart heart heart heart

heart heart heart ЛЮБОВ  heart heart heart

Другата пратка беше подаръкът ми от коледната размяна. Моята Снежанка е прекрасното ни Любовче! Целият подарък е прекрасен! Всичко е подбрано толкова добре.. Имам си уникално меки и красиви чехли (ако искаш вярвай имам незабавна нужда от нови!!!!); коледни формички за сладки (от цялото печене на работа, няма да успея да си купя за себе си и днес бях прибрала в чантата си 6 формички, за да изпечем на Коледа с мама) вече си имам мои собствени, представа нямам как се падна така  shok heart ; прекрасно, ама направо приказно преспапие, толкова ретро и красиво  shok  Oh my ... heart Думи нямам за него, бях писала, че събираме и тя веднага се е сетила  Bravo badgirl LOVING Уникални играчки, много красиви и ръчно направена картичка с магично пожелание, която аха да ме разплаче.. Някаква силна енергия усетих, докато я четях.. (дано не ви се сторя куку  crazy), но съм напълно честна  heart

До сега си мислех, че обичам повече подаряването на подаръците, но НЕ.. ПОЛУЧАВАНЕТО Е МЕГА ЯКО  danceg danceg danceg danceg

Аз бях Андромеда.. Включих се ненадейно към коледната размяна, защото имах много ангажименти и проблеми.. Видях, кои са заетити вече и реших да напиша първото друго съзвездие, което ми дойде на ум.. Именно Андромеда.. Да ви кажа, (заклевам се!) исках да ме избере Бубе. И ще ви кажа защо.. Викам си, ако ме избере Бубето, ще е направо комплимент, тя е единствения човек, който е про в това и ще избира по информирано, а не като повечето просто първосигнално  blush girl_haha funnytooth Викам си, ако ме избере съм супер яката  Curtsey

Обичам ви!!!!!! И ви благодаря от все сърце!!! Форумът ми донесе 3 подаръка.. Това ще е най-подаръчната ми Коледа до сега май  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: