Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 00:16:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Октомври 2016
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Октомври 2016 (Прочетена 175183 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Re:Октомври 2016
«
Отговор #435 -:
октомври 25, 2016, 06:53:43 »
Добро утро! Имам нужда от повече много адски много кафе.... Още не ми се общува! До по-късно...
защо няма прозяващо се човече?!.... Безобразие!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #436 -:
октомври 25, 2016, 07:27:07 »
Како,
пак ли почнахте със среднощния секс?
На ти цял часовник кафе
Ей, не бях виждала такава чаша, много е готина
Предполагам, че е само външен обков, иначе няма как да се пие, ако човек е сънен
Мъж в командировка, особено в чужбина е гадно, ама има и по- лошо - мъж на екскурзия в чужбина с колежки.
Вечно ме бъзикат, че го ревнувам, пък аз откровено ЗАВИЖДАМ
Хехе, приятелката ми /бабата на французойката/ обаче твърди, че има и най- лошо - оставено бебе за гледане, когато майка му и баща му са в командировка, в чужда държава, без да знаеш езика като хората. Тя поне е тъща и не и търсят кусури
Може някой ден аз да измисля нова сравнителна степен, като ще се явявам свекърва
Хубав и ползотворен ден на всички! Аз съм щастлива, след второ миене снощи, косата ми е една идея по- нормална в цветово отношение
Освен това чакам гости. Ще отглеждам племенник за няколко дни през деня, че нали беше болен и ме е жал да ходи толкова бързо на градина. Малко и да го стегна, става пълна лиготия в такива случаи
Допълвам с една статия. Дали не е "киселото грозде"?
http://www.dunavmost.bg/Ruse/News/65769-mechtaniyat-zhivot-v-angliya-prez-pogleda-na-edno-rusensko-semeistvo
14666279_1270933156290111_6953984542567383359_n.jpg
(49.09 KB, 420x750 - видяно 124 пъти.)
«
Последна редакция: октомври 25, 2016, 07:45:32 от svekarva
»
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #437 -:
октомври 25, 2016, 07:56:41 »
Добро утро..
Не съм на кеф, ама хич
За първи път в живота ми, ама наистина.. имам херпес на устната
Звънях на майка ми в 7 без 10 на видео разговор да види дали е херпес... Купих си от аптеката някаква паста.. УЖАС!
Чао от мене.. Ще пиша, като ми е по-нормално настроението.
«
Последна редакция: октомври 25, 2016, 08:29:17 от alexandrova_90
»
Активен
Alichka
«
Отговор #438 -:
октомври 25, 2016, 08:13:07 »
И ние имахме най -уникалния уикенд от много време насам!!!! Беше изключително фантастично и супер зареждащо! Имам и нов дисплей, ама му свиквам още.
Ох, влизам да пиша от компютъра... В пъти ми е по-лесно.
Вчера не можех да ви чета, че бях без смарт и само с пфоун! Ама и вие не сте се престарали, та наваксах бързо.
Булче, с удоволствие бих се запознала с теб, ама съм на работа. Чака ме яката седмица с много ангажименти след работно време. Най-кофти е, ако кажа на шефа, че трябва да си тръгна навреме, ще измисли нещо, за да ме задържи уж случайно. Тия дни така се получи с един колега. Много мразя тъпи номера! Та си трая и ще се изнизвам надвреме. Приготвила съм си терлиците
Мери ми, теб все едно не те отразявам...
Само да ти кажа, че сватбата ти ми е в дневния форумски ред, но там обичам да чета от-до. Не скачам, както из другите теми. Та си оставям време да се насладя максимално. Започнах да чета и като видях какви чудеса от храброст сте спретнали
Тони, уникално е всичко! Браво за старанието на твоите любими хора!
За Б/бали много се смях на едни фермерски стикери от вайбъра. Предаването не го гледам по обясними причини, ама стикерите ме накефиха
Проблемът не ми е в дисплея и че не съм му свикнала. Проблемът ми е в пръстите явно... Едва ги движа и само поправям написаното.
«
Последна редакция: октомври 25, 2016, 08:24:04 от Alichka
»
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #439 -:
октомври 25, 2016, 08:46:04 »
Тони
, адреналина от рождения ден май е дал сигнал на организма ти, че нещо не както трябва се случва с него...и ето ти го херпеса. Нищо, че емоцията е била от приятните.
Това е положителната му страна!
Ние вчера с колежката яко се развихрихме в книжарницата. Бяха ни пратили пари от проекта за учебни материали и ниееее бяхме фурор в книжарницата. Нямам търпение днес да донесат чувалите и да ги разопаковаме!!!
Аз нито съм чела "Закуска в Тифани", нито съм гледала. "Любимата книга на
Тони
" като израз звучи примамливо, ще я намеря в нета. В книжарницата не я намерих. Но пък видях, че има нова част на Хари Потър, някой чел ли я е? И на Джоджо Мойс (новия ми любим автор) имаше в препоръчани от книжарницата "Един+Един", тази някой чел ли е?
Трябва ми ново вдъхновение, книгата ми леко виси на 10-та глава... и идеите ми спряха да се леят така леко и бързо като преди.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #440 -:
октомври 25, 2016, 08:56:05 »
Добър ден
При мен нищо ново - есен, спи ми се, работа, работа... но времето е много приятно, нищо че е мрачно... Сутринта си посетих мушкатата на терасата, позачистих им изсъхналите листенца и се чудя как ще ги зазимявам. Нямам място вътре за 5 сандъчета и ми се върти еретичната мисъл да ги откопая и да ги посадя в по-малки саксийки. Как ви се струва?
Како
, ти си космополитна личност, направо е геройство, че си издържала 10 години в този малък град. Мен нервата ме хваща на първото ходене до магазина, баба ми е на стотина км от вашия край. Много ме радва вашата промяна, няма значение дали на изток или на запад, децата ще се обогатят от досега с една голяма държава, каквото и да си говорим тук сме си село!
«
Последна редакция: октомври 25, 2016, 08:59:54 от Kiwi
»
Активен
svekarva
«
Отговор #441 -:
октомври 25, 2016, 09:19:43 »
Киви,
като видна цветарка
, да ти кажа, че едва ли ще цъфтят на затворено, даже може и да им пожълтеят листата. Масова практика е да се изместят на стълбището.
Старите, истинските едновремешни сортове ги махах от саксиите и ги "обесвах" за зимата в мазето, на тъмно, голи по корен. Със сегашните не смея и ги оставям където са си, само ги местя в остъклената тераса. И да се затрие някоя, не е беда - на пазара продават разкошни по 3лв. в ранна пролет, даже цъфнали и с пъпки.
Окърши ги от ненужните листа и ги мести в саксии, няма страшно
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #442 -:
октомври 25, 2016, 09:32:16 »
Влизам само да кажа, че май ще се наложи да намеря нов собственик на двоен билет за специалната прожекция на филма Тролчета, в петък, 20.00 часа, кино Арена Младост. Още не е на 100% сигурно, ама да имам подготвен резервен вариант, ако някой тук ги иска. Ако стане така, ще мога да ги дам или в четвъртък вечерта, или в петък през деня.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #443 -:
октомври 25, 2016, 09:42:21 »
Цитат на: menyanthe в октомври 25, 2016, 09:32:16
Влизам само да кажа, че май ще се наложи да намеря нов собственик на двоен билет за специалната прожекия на филма Тролчета, в петък, 20.00 часа, кино Арена Младост. Още не е на 100% сигурно, ама да имам подготвен резервен вариант, ако някой тук ги иска. Ако стане така, ще мога да ги дам или в четвъртък вечерта, или в петък през деня.
menyanthe
, дано да успеете да идете, но ако не се получи, можеш да ме имаш предвид, моят Змей много ще се радва, от няколко дни ме е затролствал
Свекс
, на етажа си имам няколко хиперактивни пенсионерки, които ми набучват в саксиите разни други сортове, ако видят празно място. Екзотичните сортове пък ми хващат крака, барабар със красивите кашпи ... и на стълбището вече нищо не изнасям...
«
Последна редакция: октомври 25, 2016, 09:45:01 от Kiwi
»
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #444 -:
октомври 25, 2016, 09:45:05 »
Здравейте
Машка, Бамбук е спасил положението
Вчера звънна да ми каже,че много била заредена от него и че е впечатлена, че бил много усмихнат и спокоен
Тони, много неприятно. Сега не трябва да целуваш Илиян, за да не го заразиш, и когато имаш бебе не трябва никога да го целуваш по устата и по главичката. На моя приятел доктора при всяка по стресова ситуация му се появява, заразила го е майка му още като бебе, защото не е знаела, че не трябва. Даже на сватбата му му беше излязъл. Дано бързо ти мине!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #445 -:
октомври 25, 2016, 09:47:12 »
Цитат на: alexandrova_90 в октомври 25, 2016, 07:56:41
Добро утро..
Не съм на кеф, ама хич
За първи път в живота ми, ама наистина.. имам херпес на устната
Звънях на майка ми в 7 без 10 на видео разговор да види дали е херпес... Купих си от аптеката някаква паста.. УЖАС!
Чао от мене.. Ще пиша, като ми е по-нормално настроението.
Vaxinotoxinum 15 CH- 10 зрънца под езика еднократно, колкото можеш по скоро. И Енгистол си купи и пий.
При нашите действа безотказно. Пастата само при тях не върши работа.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #446 -:
октомври 25, 2016, 10:02:20 »
Тони, мило, аз съм човека с Херпесите, поне 2-3 пъти годишно. Даже и тук вече се сдобих, още не е оздравяване напълно. Аз се мажа с червило, че нямах тук друго. Но ми мина като на куче де! Добре че е само на устните!
Киви, къде живее баба ти? На края на горичката Ли?! Хахаха, има такава детска песничка.
Познайте къде бях и се разсъних!
дааа, точно така - Шопинг.... Купих си балсам за устни на Нивеа, течно червило /не знам дали така му се вика/, пила за нокти, душ гел и т.н. все хубави неща. Отклоних мераците на Кари да й купувам някакви гадни малки смърфове. Вместо това ще й купя неща от магазина на първата ми позната - арменка. Дъщеря й се казвала Люсине, като приятелката на Кари от училището, каза че и те имали име Карине... Много добре ни посреща жената като отидем... А тук м/у другото не във всеки магазин са дружелюбни - особено към чужденци и особено с малки деца.
Свекс, за съжаление снощното ми бодърстване беше във връзка със списък за..... Шопинг!!!
Али, ти смени ли работата? Аз съм поизостанала...
Ама яко сте раздвижили темата - Молодец!!!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #447 -:
октомври 25, 2016, 10:38:10 »
Здравейте
Тук е ужасно мъгливо и днес няма да се излиза. УжасТ...
Тонии
, много хубава изненада са ти спретнали. Като видях във фейса, нямах търпение да раздухаш малко повече информация. Браво на твоите хора.
Ти изглеждаш страхотно!
Книгата не съм я чела, нито пък филма съм гледала, но щом ти е толкова любима, сигурно си заслужава. Ще се поправя един ден.
За херпеса - ще мине за 2-3 дни. И на мен понякога ми излиза. Много е гадно. Най-често си слагам паста за зъби. То с тия кремчета май си е като без тях.
Наде
, имаш напредък. Скоро беше на 9-та, вече си на 10-та. Браво!
Не съм ги чела книгите, за които питаш.
Фани
, завидях за шопинга.
Активен
svekarva
«
Отговор #448 -:
октомври 25, 2016, 10:42:45 »
Хихи,
Киви,
при нас като си оставят саксиите по- пъргавите и свършват местата по стълбището
. Ама съвсем си ги оставят, даже по- точно ги изоставят и нито ги поливат, нито си ги взимат на следващата пролет и става ужасно.
Най- мразя неподдържани и изсъхнали цветя, с наизлезла пръст и кратери от суша по саксиите. В нашия блок вместо крака, хващат корени
Филма гледах от тук:
http://kinofen.net/filmi/komedii/3897-breakfast-at-tiffanys-zakuska-v-tifani-1961.html
Еми,
за времето си филмът е много авангарден и изобщо не се усеща, че е стар нито в звук, нито в цвят. На мен играта на артистите ми е стара, не качеството на заснемане. Да ти кажа, един риж котарак играе страхотно и има същия дивашки поглед като нашата, заслужава да го видиш
Наде,
като зная какъв тип история те довдъхнови за твоята книга, препоръчвам ти "Нежна е нощта" /ама книгата/.
Ще погледна в "читанка" какво има.
Племенникът е в див възторг и се самозанимава повече от час. Показах му как да събира с линийка и сега чертае ли чертае
Той смята до 100 и с прехвърляне така или иначе, но това му е много забавно.
https://chitanka.info/person/truman-capote
Ето я тук.
«
Последна редакция: октомври 25, 2016, 10:52:05 от svekarva
»
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #449 -:
октомври 25, 2016, 10:50:32 »
Цитат на: svekarva в октомври 25, 2016, 10:42:45
Филма гледах от тук:
http://kinofen.net/filmi/komedii/3897-breakfast-at-tiffanys-zakuska-v-tifani-1961.html
Еми,
за времето си филмът е много авангарден и изобщо не се усеща, че е стар нито в звук, нито в цвят. На мен играта на артистите ми е стара, не качеството на заснемане. Да ти кажа, един риж котарак играе страхотно и има същия дивашки поглед като нашата, заслужава да го видиш
Наде,
като зная какъв тип история те довдъхнови за твоята книга, препоръчвам ти "Нежна е нощта" /ама книгата/.
Свекс
, мен и играта ме подлудява на повечето стари ленти. Днес видях реклама на един филм, сега ме подсещаш, ама да не се бутам у грипозните, ще пропусна засега и ще си купя книгата на първо време.
Била е голям шок едно време, дори името й е било друго. За една лесбийка. Главната актриса казва че е имала подобни преживявания наистина, затова е могла да влезе в роля толкова добре.
http://www.bookpoint.bg/%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%B8/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%8A%D0%BB-93479.htm
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...