Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 12:27:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Октомври 2016
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Октомври 2016 (Прочетена 178578 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Октомври 2016
«
Отговор #405 -:
октомври 23, 2016, 08:06:55 »
Пак златна картинка за добро утро
Няма шега, няма измама, пожълтя и нашето дърво. Като почнат да падат листата по терасата и обикновено прибирам мушкатата. Тази година обаче са пълни с миризливки и гъсеници. Най- доброто решение е да ги изхвърля, ама сърце не ми дава... Освен да пусна биологичното оръжие - котката за миризливките, майка ми да пощи гъсениците
Един кактус, подобен на коледник, ама дето цъфти бяло, вече има пъпки. Коледните звезди и те са пуснали по върховете червеникави листа. Не искам да лети така бързо времето!
Някой купувал ли е спалня от българската Икея? Моите мъже ме убеждават, че има смисъл да се мъкне чак от София, аз съм привърженик на "Троянска мебел".
14705751_1269098806473546_8057693128419933958_n.jpg
(70.85 KB, 336x336 - видяно 2225 пъти.)
Активен
Alichka
«
Отговор #406 -:
октомври 23, 2016, 08:48:42 »
Цитат на: Marri в октомври 22, 2016, 14:41:52
Свекърва
, какъв е този кръстосан разпит?
Иначе разправя тук колко са усмихнати и мили кандидат снахите, ама на нейна територия сигурно ги прави дар-перан с въпроси...
Усмихнат и златен есенен ден! И дано просветне малко!
Активен
svekarva
«
Отговор #407 -:
октомври 23, 2016, 08:58:28 »
А, няма такова нещо
Само задавам доизясняващи въпроси. Ако погледнете кръстосания разпит горе, нищо ново не питам.
На четири очи задавам въпросите по- истимарски, докато се усетят и всичко, което ме интересува си казват. И по ФБ проучвам
Ако не искат, може и да отклонят темата.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #408 -:
октомври 23, 2016, 13:52:10 »
Добър ден!
Благодаря на всички за подкрепата!
Другата седмица Кари е във ваканция и може да пиша по- подробно. Дано!
По принцип исках да я запишем веднага на гимнастика, но не ми се иска да я запиша в първия срещнат клуб, та сега съм се отдала на проучвания до нова година. След това ще я записваме. Тъкмо дотогава ще научи руския и ще навлезе в учебния процес... Засега може да тренира и в спортната зала, в която ходят всеки петък на физическо. Тя си знае да загрява и прави елементи и т.н. Имам тренировъчна лента, а в залата имало и обръчи. До нас се намира една школа на двукратна олимпийска шампионка. Някой ден трябва да разпитам как стоят нещата там.
НО най-напред трябва да открием частна забавачка за по 2-3 часа за Кико. Хич не ми се иска да го мъка постоянно с мен да взимаме Кари от училището. Точно в час пик е и не иска да стои в таксито, а отделно шофьорите са No comment!!!
Петъчния тръгна да ми се кара, че видиш ли никой не му бил казал, че ще вози 2 деца, а ние се возим с една и съща фирма, т.е. една и съща поръчка 4-ти ден!
Поне са здрави и двамата!
И вчера си напазарувахме яко от един МОЛ и Икеа!!
Маги, дано вече сте по-добре!
А аз не разбрах, новото девойче в темата омъжена ли е? Има ли си приятел ако не е? Колко е малка само...
Напомня ми за моя позната от Бг... Но тя още не е завършила Правото, което следва....
Аз да взема да ви споделя и една много голяма моя тайна мечта, която ако някой ден се осъществи ще бъда крайно вери хепи: Магистратура в Государственньий Лингвистичний Университет. / И той е много близо до нашата квартира/.... Ех, мечти, мечти....
Поне са безплатни!
Хубава и слънчева неделя на всички!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #409 -:
октомври 24, 2016, 07:24:24 »
Добро утро
Уикендът ми беше повече от прекрасен.. За тези от вас, които нямат фейсбук или ме нямат като приятел там... Получих невероятна изненада.. Щях да празнувам рождения ми ден вкъщи с няколко от най-близките ми приятели.. Ставам сутринта и започвам да се оправям, да пазаруваме, да оправям.. Кумът и Илиян стоят спокойни правят закуска.. Илиян ми направи кафе, каза ми да се успокоя, че ще помогнат с всичко.. Първо да си изпия кафето.. Вземам кафето и какво да видя, той го сложил върху една от най-любимите ми книги, с много сантиментално значение за мен - Закуска в Тифани.. (за втори път си я купувам, първата загубена от момиче, което я чета.. търсех да я купя поне 2 години и никъде я намаше..най-накрая преди 2месеца я открих, както и да е..) Полудях като видях, книгата и отгоре кафето ми върху подложка, ама все пак.. Викам си защо подяволите го е направил.. Вдигам и гледам нещо надигната отвътре.. Отварям и ПОКАНА
Чета, чета и започват да капят сълзи.. Гледам към него и кума, Илиян също плаче
Вика успокой се сега, стой и краси положението само, всичко друго го пише в поканата, днес само ще си почиваш, а довечера ще празнуваме
Останах без думи.. Бяхме в най-любимото и кокетно ресторантче в София. Всички се бяха събрали предварително и като влязохме с Илиян, ме посрещнаха с чаша шампанско.. Майка ми, кумата и Илиян бяха направили такава жестока организация, имаше декорации, всичките ми приятелки бяха с "малки черни рокли" и перли, идеалното Тифани-парти.. Имаше цитати от книгата по стените.. Рамки със снимки по масите и перли
Страхотно беше до последния детайл.. Получих прекрасни подаръци (на всеки имаше тагче Тифани).. Бях поръчала торта за мен и Миленка, за да я споделя с нея, като мини изненада.. Те бяха променили и тортата, свързали се бяха с колегите ми, голяма конспирация.. И тортата беше в идеята на Закуска в Тифъни.. Бяха запазили и частта с двете фигурки на момичета, които пишат в сватбения форум де
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #410 -:
октомври 24, 2016, 07:27:12 »
Съжалявам за поредния пост, но съм в еуфория.. Щастливо ми е на душата.. От няколко години винаги пътуваме за рождения ми ден, а тази разнообразихме без пътуване и се чудех, да го празнувам или не.. Бях доста скептично настроена към празнуването.. Надминаха най-смелите ми мечти и не съжалявам, че не отидохме някъде в чужбина с Илиян
Черпя ви днес по случай втората годишнина от годежа ни.. Липсва ми РИМ
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #411 -:
октомври 24, 2016, 07:45:37 »
Добро утро!
Тони
, страхотна изненада! Това е то да си заобиколен от хора,които те обичат
Честита годишнина, прекрасен спомен сте си създали!
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #412 -:
октомври 24, 2016, 08:04:30 »
Тони
, страхотна изненада
Как да не ги обожаваш такива хора
Хубава седмица на всички
Ако намерете някъде мотивацията ми, кажете й, че съм в леглото и я чакам
Активен
svekarva
«
Отговор #413 -:
октомври 24, 2016, 08:13:08 »
Честита годишнина!
Аз като видях снимките ти снощи и реших да гледам филма най- накрая. Не съм чела и книгата
, но пък съм влизала в "Тифани" в Ню Йорк. Пожелавам ти го от сърце някой ден
Точно така изглежда все още
.
На тази възраст, филмът ме трогна само с красотата на артистите
Какво да се прави, все пак е от 61-ва година.
Иначе изненадата е прекрасна, браво на организаторите. Това е най- хубавият подарък /макар и другите материални неща да са страхотни, особено ръкавиците/
Хехе, все пак да сложим и едно кафе за закуска,
а
ко и някои да пият шампанско преди закуска
14522863_886063904871054_6708567734368304623_n.jpg
(21.97 KB, 263x395 - видяно 2092 пъти.)
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #414 -:
октомври 24, 2016, 08:19:15 »
Добро утро и от мен
Marry me
, не си скучала през уикенда
Предполагам, че голият господин днес ще се извини за деликатната ситуация
Тони
, браво на твоето момче! Каква хубава изненада са ти направили
Много сте хубави
Моят уикенд също беше много хубав
В събота се видяхме с кумата уж за по кафе, а не се разделихме почти цял ден. Вечерта ни беше като едно време в студентски град с изключение на малкия мрънчо в ръцете ни
Вчера обядвах 3 часа с друга много близка приятелка и днес направо съм преродена, нов човек
Днес половината ми ден ще е работен, а ММ ще си е вкъщи. С такъв ентусиазъм станах, чак се чудя на себе си.
Слагам по едно зимно капучино и изчезвам
Свекърва
, ме е изпреварила
«
Последна редакция: октомври 24, 2016, 08:21:55 от ma6ka_
»
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #415 -:
октомври 24, 2016, 08:22:12 »
Влизала съм в Тифани във Виена.. Не знам до колко е същият/различен от този в Ню Йорк, но си пожелавам по-скоро да си купя нещо от някой техен магазин
Обожавам Одри
ЕДИТ: Сега се усетих, че Свекърва, ти правиш аналог с филма и магазина в Ню Йорк.. Много съм зле
«
Последна редакция: октомври 24, 2016, 08:25:16 от alexandrova_90
»
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #416 -:
октомври 24, 2016, 08:49:07 »
Тони страхотно изглежда всичко, тъкмо се чудех вчера защо има 2 момичета на тортата
Единствено не са се сетили подаръците да ги сложат в сини кутийки
да си приличат на баш Тифани
ама това да им е кусура! А ти изглеждаш страхотно и роклята ти е много яка , от къде е?
Филма е уникален, гледала съм го брезборий пъти !
ma6ka_
друго е човек да разнообразни, а днес щом и ще си работна още по-яко
Ние уикенда го изкарахме вкъщи, че звяр трябваше да се закрепи малко.Тази седмица ще ми е нагорно, мм утре заминава за Париж а аз за Пловдив... Та ако има някой навит за среща да свирка
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #417 -:
октомври 24, 2016, 08:50:04 »
Тонииииии, страхотна, страхоотна изненада са ти направили. Всичко изпипано и обмисляно, с тема...просто супер мъж имаш!
Ти доста си отслабнала май, много си красива в тази рокля.
Аз тръгвам за работа, че закъснях, а още не съм си изправила косата!!! Успешен ден!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #418 -:
октомври 24, 2016, 08:52:23 »
Всички ми казаха, че роклята е страхотна пък тя не е кой знае какво, но може би е ефектна наистина
Поръчах я онлайн от
https://www.facebook.com/bijouvazaro/?ref=ts&fref=ts&qsefr=1
дори е доста евтина (59лв?!) Много ми е любима материята, от която е направена.. Еластична е много и пада тежко надолу.. Не знам точно как се казва
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #419 -:
октомври 24, 2016, 09:45:55 »
Прекрасна изненада, наистина!Прекрасна!
Ние и днес сме в къщи и така до края на седмицата
Дано няма спешен проект, да мога да свърша нещо в къщи, че иначе е голямо тичане.
Хубав ден!
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30