Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 12:32:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Октомври 2016
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Октомври 2016 (Прочетена 178607 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Октомври 2016
«
Отговор #375 -:
октомври 21, 2016, 09:58:00 »
Цитат на: always_and_forever в октомври 21, 2016, 00:09:12
Такааа леко и тактично въпросът ми за размяната на подаръци беше подминат...Добре, ще се пробвам пак друг път.
Точно влизах да повдигна темата
Аде, раздвижвайте се
Аз си взимам крайчетата сама, не експериментирам с нови прически вече, искам просто косата ми да е по дълга и да не цъфти. Ама много искам явно. Сега съм на вълна маски за коса и ампули.
Не се боядисвам, само краищата праавех известно време цветни, но вече ми писна.
Красотката ми за деня, поздрави на всички:
Активен
Alichka
«
Отговор #376 -:
октомври 21, 2016, 10:22:07 »
Да, и аз ви подкукоросвам за размяната.
Свекс, забрави снимката с офис обзавеждането от вчера.
Тони, уникална е! Обожавам този тип неповторими неща. Аз пък си накупих чанти с нарязана кожа тип дантела . Много ми е нежно в този странен сезон.
Ноември никога не съм го харесвала. Защо да Бога тази година октомври е такъв сив, а като раждах беше златен! Как да не ме е яд!
Винаги се замислям за тоз ми ти празник кой месец е! Като минава, даже не го забелязвам. Все едно да се сетя кой месец е националния празник на Унгария примерно.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #377 -:
октомври 21, 2016, 10:33:05 »
Али,
там си е, барабар с куче и коте в бяло.
Днес котето е в жълто, за цвят
.
http://magnifisonz.com/2016/07/01/20-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B8-%D1%87%D1%80%D0%B5%D0%B7-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D1%8A/
Много полезна статия за да направим преценка, кога не си струва да се чувстваме виновни.
Пък ако можем, защо да не я ползваме за обратното
«
Последна редакция: октомври 21, 2016, 10:55:45 от svekarva
»
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #378 -:
октомври 21, 2016, 11:04:43 »
Добър ден!
Пак се боря с наследника на династията... Най-омразното нещо за сина ми, за разлика от майка си, е съняТ....... няма по-дълго многоточие на Хперията.....
За съжаление, не мога да се Фключа в Размяната за Коледа, защото "Тук е Русия" и не знам изобщо дали имаме пощенска кутия и дали като сме на квартира, може да си я ползваме по предназначение. Тук хазяйката има най-големи правомощия - включ. и да посещава собствеността си веднъж месечно без предупреждение! А някои не искат деца, животни и т.н. Отписали сме си депозита отдавна. Дано стигне за разрушителните способности на Кико!
Хелоуин виждам, че се празнува и тук, ще видим дали реално е така.
Днес не успях да си купя Комсомолская Правда... Но пък си напазарувахме доволно от нашия супермаркет - Пятерочка. Там си има всичко необходимо по много и когато има нещо на промоция не му е минал срока на годност. Цените на хранителните продукти са по-евтини от Варна /давам пример с нея, защото нямам пресни наблюдения над Сф или Пловдив/.
Машка, верно си запомнила, че сме в Нижни. През нощта е истинско удоволствие и красота, дори и само през прозореца на автомобила да гледаш. Още не мога да разказвам много понеже ходим само на близки места около блока и с Такси взимаме Кари от училището. Но то си е класа, даже не само една пред Бг училищата. Може би ще разкажа в нашата тема, за да не разводнявам тук.
Иска ми се да отидем на театър, но не виждам как ще стане с Кико?!? Въпреки това нямам абсолютно никакво намерение да каня баби при нас. Аз едвам ги изтърпявах в Бг, а си представям тук - все едно да имам още поне дете и 1/2...
Адски много съм обидена на ин-лоу - младата барабар със старата... Като за последно ме изпратиха с "положителни" емоции... Едната умря от завист, барабар с майка си, а другата от мъка, че заминавам при сина й! В резултат и 2-те не ща да ги виждам поне до м. Март, 2017 г., когато живот и здраве трябва да се приберем към Бг поне за седмица - 10-ина дни.
Ух, накрая заспа Змеят!!! Ще подремна и аз, после може да се заема с маникюра си.
Мисля да наготвя нещо сладичко през уикенда. Може би мъфини или чийзкейк... Иначе тук и сладкишите си ги бива. Единствено по заведенията е скъпо. Иначе по моловете е пълно със Скидки и особено в НМ и LCW са достъпни цените. А за тукашния стандарт дори е евтино. За сведение: вестника ми струва 11 коп. по-евтин от 1 дъвка!
Ще допрочета какво сте писали след дрямката!
«
Последна редакция: октомври 21, 2016, 11:09:08 от fanimira
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #379 -:
октомври 21, 2016, 11:18:26 »
Фани,
аз си мислех, че се майтапиш за Комсомолска правда
Истина ли го издават още?
Пък и цената му е направо непонятна
Значиии, тактично отклоняваш да ме поканиш
. Аз за седмица, не за повече, тъкмо да отидете на театър. Само да огледам руснаците
Ще чакаме да разказваш за училището на Кари. Кико още ли си хапва с удоволствие? Опитва ли се да говори?
Ей, браво на вас, добре се справяте
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #380 -:
октомври 21, 2016, 11:40:29 »
Да, Свекс, издава се и е вестника на нашата област- Нижегородская. Заповядай на гости! Ама изчакай първо да науча къде мога да те разхождам и колко ще ти струва визата.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #381 -:
октомври 21, 2016, 12:51:43 »
Привет, аз от сутринта се боря с Моника.Днес я оставих да спи до късно и сега по обед няма сън.Ако заспи сега довечера в 1-2 не ми мърда да заспи, пък аз някак си нямам сили да изкарам до тогава.Да имам таласъм
Фани
, много интересно звучи всичко.
Тони
, чантата е страхотна.
Ние за сега няма да празнуваме Хелуин.Малката не разбира и ще и е странно.Предполагам по-нататък в градината ще празнуват.Може ако имам желание да направя сладки с формата на духчета, тикви и т.н., формички имам, но само това ще е.
Хубав ден на всички.
ПП.Ако се организирате за подаръци, ще ви правя списъците
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #382 -:
октомври 21, 2016, 12:58:02 »
Фани,
много ми е интересно наистина.. Много популярно е познати и приятели да емигрират към Западна Европа, САЩ.. Никога съм нямала познати, които отиват да живеят в Русия, чета те с голям интерес
Маги,
тя да не е болна Мони, че сте във вас?
(изпуснала съм малко)
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #383 -:
октомври 21, 2016, 13:06:49 »
Сдоби се с гнойна ангина дребната и се гледаме.Веселбата е голяма.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #384 -:
октомври 21, 2016, 14:02:38 »
добър ден!
Маги
аз да не изостаня, от днес сме колежки, и моя звяр болен... снощи ни изкара акъла, събуди се в 3 и трепереше като лист, цял ден ту вдига ту сваля, довечера ще го водим на частната клиника...
alexandrova_90
чантата е един път! Иначе да, за мацките от салона потвърждавам че са тихи и спокойни, супер си вършат работата, ама честно 5 часа в салона 3 думи обелих с фризьорката и беше основно наляво, надясно, премести се... за мен лично много суха работа. Кифлите в моя салон може да са кифли, тя Панда ги знае, ама се спуквам от смях с техните истории. Нищо лично дее, тази маникьорстката обаче в твоя салон прави убийствени нокти!
Хелоуин не празнувам, но имам едни бонбони в случай че деца дойдат на вратата, че една година нямах и дойдоха.
За размяна на подаръци най-вероятно и аз съм за!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #385 -:
октомври 21, 2016, 14:04:52 »
И Моника беше така, трепереше като лист.Тресеше си я направо.Абе накрая стигнахме до антибиотика колкото и да не мис е искаше.
Тука няма кой да идва, само едно по-голямо дете има в блока.Ние сме в пенсионерски блок.Това донякъде е плюс.Хората много се грижат за входа.Ако ви кажа, че целия блок е с фотоклетки и като влезеш лампите сами се светват.Това го няма почти в целия град.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #386 -:
октомври 21, 2016, 14:09:18 »
Булче
, аз съм ги забелязала, че като е нов клиентът се въздържат от разговори, аз ходих поне 5-6 пъти при маникюристката и се бяхме опознали.. Пък и аз дърдоря яко, та си се разприказвахме от първата фризура, ама при мен и майка ми идва от Враца специално при тях (и фризьор, и маникюр).. Започнахме по пикници и разходки да ходим.. Сближихме се бързо, така да се каже
Съвсем забравих, нали преди ден-два коментирахме ангините и не бях разбрала, че говорим за лек при малки деца.. Да минава бързо, Маги
Активен
Alichka
«
Отговор #387 -:
октомври 21, 2016, 14:55:53 »
Аз пък имам болен мъж с диагноза шматка в късен пубертет. Вчера трябваше да ходим на гости, ама отиде само той. Нашите имат много работа и хич не беше време да ги ангажирам вечер. Та ММ си хапнал, пийнал и да уважи домакина - пушил малко пура. И двамата сме върли непушачи. Толкова зле му станало! Ей, веднъж да го изтърва!!!! Днес ми мърмори, че мамут му бил спал в устата! Довечера два мамута да спят там!
Ей, тва две деца в пубертета не е работа - едното в бебешки, другото в следюношески.
А, да. Снощи изкъпах Дребната и я намазах, ама не с лосион, а с душ-гел. Айде пак къпане! Двете клетки нямат сили да четат етикетите в магазина.
Фани, и на мен ми е интересно всичко. Русия е може би единствената мечтана дестинация с по-студен от пловдивския климат.
«
Последна редакция: октомври 21, 2016, 14:59:01 от Alichka
»
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #388 -:
октомври 21, 2016, 15:04:45 »
Ние най-после излезнахме за малко
Томи много хубаво заспа, ама на мен ни замръзна носът и се прибрахме. Вече половин час спи в количката, даже не се събуди като го отвивах и събличах.
Фани и на мен ми е много интересно!
Аз ще пия чай, болните и те да си вземат по един
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #389 -:
октомври 22, 2016, 09:01:59 »
Доброе утро!
Спасибо большое для чай!
А аз пия кафе и се готвя за 1-ия си голям Руски шопинг: Икеа + МОЛ.
Досега съм ходила само в "Седмое небо" - също Мол с огромен супер - "Ашан"
- имат страхотни сладкиши тия руснаци и също така страхотно вкусна сметана /солена/...
Свекс, дай някоя подходяща снимка - някой златен купол на катедрала - тук има много! Ал. Невски ряпа да яде, толкова поддържани изглеждат отвън дори и най-малките църквички!
Хубав ден!
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28