Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 12:44:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 40   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Октомври 2016  (Прочетена 178684 пъти)

Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #120 -: октомври 07, 2016, 17:28:50 »

Да се включа и аз днес smile
Прочетох ви отгоре-отгоре, много се смях с таз мома  Girl_hide
Ние днес имахме много хубав следобед с мама Панда и бебе Панда  heart Бебетата бяха примерни и спаха, а ни ги нищихме дълги и широки  Wink
Бих ви шуснала снимка, но не е само моето бебе на нея и не смея  pardon
Активен
marry_me
Професор
Публикации: 304

BE YOURSELF ;)

« Отговор #121 -: октомври 08, 2016, 06:45:39 »

Kalimera  Sunshine

В това прекрасно студено утре как човек да не отиде на ски, опааа имах предвид мореееее  funnytooth Стягаме багажа и бягаме на ююююгггг, даже се забавихме, лястовицете отдавна заминаха Wink Ето една закусчица с кафенце на топъл остров, хубав ден smile

Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: октомври 08, 2016, 07:22:36 »

Добро дъждовно утро!
Мери ми, благодаря за закуската!
Скай, много забавно, особено тва с ракията ме уби.
Аз днеска отивам пак да си видя къщурката и евентуално да доизглазя, макар че след миналия път леко ми мина мерака за гладене.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: октомври 08, 2016, 11:13:23 »

Добро утро и от мен!

Днес имам рожден ден, ето и една домашна почерпка Wink

И понеже ставам на 35, а нещо са ме обзели мрачни мисли в тази връзка, хайде всеки, който е минал оттам(че сте все по-малки, повечето), да каже някоя успокоителна дума. biggrin
« Последна редакция: октомври 08, 2016, 11:25:40 от Marri » Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: октомври 08, 2016, 11:38:56 »

Мари, пожелавам ти да бъдеш жива и здрава, много щастлива и обичана!
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: октомври 08, 2016, 11:46:09 »

Благодаря, Рататуй! give_rose smile
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #126 -: октомври 08, 2016, 14:45:58 »

Мари, бъди здрава, много усмихната, пълна с позитивни и слънчеви помисли (за да не ти се налагат успокоителни думи от други), бъди смела, не се отказвай да следваш сърцето си....и всичко ще е наред! kiss2 Весел празник!
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #127 -: октомври 08, 2016, 15:24:17 »

Мариии heart heart heart
Първо кажи розова ли е тортата или бие на прасковено, че двете снимки различна я изкарват Wink Много е красива с тези завъртулки good  heart
Хич и няма да те утешавам, по- стара си от половината ми години smile. Но ако това ще те успокои, НИ1 през септември стана на толкова, а тепърва му предстои да отглежда /евентуално/ новородени Wink Та ти си с две крачки минимум по- добре от него. Wink
От сърце ти желая здраве, усмивки и много вдъхновение, лично време и сили да постигнеш всичките си цели good Стискай зъби до 40, после започва по- хубавата част от живота, честно! smile
Успешно изпълнихме пътуването почти до Кърджали. Купихме много хубави чушки, чесън и кромид. Ама продали вече декоративните тикви sad. Нищо, ще разчитам на живи есенни плодове - дюли, круши и ябълки да ми красят обстановката. В Пловдив няма чушки под 1.20, а там жениците ги продават по 60ст. и толкова се радват, ако някой им ги купи, че ни идваше да вземем всичките им чували.  blush Кото видяха, че ми е криво за тиквите и ми подариха две връзки нанизани сушени чушки, за чудо и приказ. Ние пък вече втора година им носим за подарък мляно кафе, та сме почти приятели.
Хубав ден на всички, тук слънцето грейна Sunshine
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #128 -: октомври 08, 2016, 18:09:21 »

Честит рожден ден, Мари! Бъди много здрава и обичана, пожелавам ти много късмет във всички начинания и разбира се да те слушат и глезят много твоите мъже!  give_rose
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #129 -: октомври 08, 2016, 19:26:32 »

Мари, честит празник! Бъди обичана и вдъхновяваща за твоите мъже! Нямам още 30, ама все си мисля, че ти си в средата на най-женствените години. Комшиите ми са на по 40 и хич не се дават  Wink
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: октомври 08, 2016, 19:26:46 »

Наде, Свекърва, Алексия, много благодаря за хубавите пожелания! heart

Тортата е в прасковено розово. Интересно, че снимката на цялата торта, с "грешният" цвят е на дневна светлина, а останалите са на изкуствено осветление huhhuh.gif

И не съм сигурна, обаче ми се струва, че за мъжете е малко по-различно това със семейството и възрастта Wink

П.П

Али, благодаря ти! give_rose
« Последна редакция: октомври 08, 2016, 19:28:58 от Marri » Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: октомври 08, 2016, 22:29:43 »

Мари,  тортата изглежда много хубава и много вкусна  Torte Сега кажи, че и ти си я правила  Girl_hide

Като ти види човек снимката от другата тема и да се зачуди защо са ти мрачни мислите. Дано да е Сатурнова дупка и бързо да отминават  smile
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: октомври 08, 2016, 23:03:06 »

Мари да си много здрава и щастлива. Аз направих 35 тазу година и да ти кажа една от най- трудните ми е. Не знам дали защото е високосна, защото е такава възраст но много тежки мисли, много лоши моменти, много трудни решения. Дано при мен е било инцидентно. Пожелавам ти да имаш повече поводи за узмивки. Ако не ще си ближем заедно раните. Пиша от телвфона сори за грешките.
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: октомври 09, 2016, 10:07:33 »

Добро утро! Coffe

Машка, Маги, благодаря ви! give_rose

Маги, сигурно са трудни тези години, защото сме много по-осъзнати, хиляди пъти ги премисляме нещата, имаме много планове и малко време и някак безизходно ни се вижда положението на моменти....
Но ще слушаме Свекърва и  ще се надяваме на по-добри времена Wink

Машка, истина е, няма от какво да се оплаквам, човек в повечето случаи е нещастен, защото е неспособен да оцени подобаващо това, което има..., вечният проблем...
Иначе, да, аз съм я правила тортата, то си личи от километри, но тази година за първи път не съм се ядосвала, че не ми се получиха перфектни нещата и имах варианти, но нямах сили и желание да се поправя.
Но пък на вкус е много добра(за мое успокоение хахахха)
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: октомври 09, 2016, 12:52:19 »

Мари, честит рожден ден със закъснение. Пожелавам ти здраве за теб и твоите деца и повече щастливи дни.
Аз съм на 38 и харесвам живота си повече от всякога. Такъв ден ми е явно. Има дни , в които всичко ми изглежда черно. Определено с 2 деца не е лесно , а ти си сама през повечето време. На мен има кой да ми помага и пак полудявам на моменти.
Но за мен тази възраст е по -осъзната, освободила съм се от почти всички комплекси , добила самочувствие, реализирана. Свободна ако щеш.знам какво искам и какво мога и къде стоя в света. Сигурна съм и че с теб е така. Просто се замисли и ще видиш че е така. Ще изгрее слънцето, споко.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 40   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: