Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 08, 2025, 23:30:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Септември 2016
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Септември 2016 (Прочетена 184748 пъти)
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
Re:Септември 2016
«
Отговор #465 -:
септември 20, 2016, 10:04:45 »
Добро утро!
И аз съм от наспалите се, ура!
(колко му трябва на човек, 5 часа да подремне)
За възрастта и майчинството.... , всяка възраст си има и "+" и "-", никоя майка на 40 не може да бъде като тази, която щеше да бъде на 20 и обратно
Изобщо монетата
винаги
има две страни.
И на швейцарките, които стават майки на 40 не им е лесно и само те си знаят как са стигнали до там и какво преживяват.
Никой не може да определи
това
е правилно
онова
е грешно.
Както и никой никого не бива да съди, не знаеш какво му е в душата на човек, отвън нещата винаги изглеждат прости и ясни......
Бубе
, няма начин да му е добре халката, щом пада от едно миене на ръцете. Най-вероятно(така се получи и при нас), когато сте вземали мярка и през по-голямата част от времето, пръстите му са по-обемни(причините може да са различни), но в определени части на деня(както сутрин) да не е така.
Обичам да се гримирам и съм на тази вълна в момента, но все ми се струва, че имам недостатъчно материали......
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #466 -:
септември 20, 2016, 10:13:30 »
Мари
, точно така е монетата винаги има 2 страни.Аз за това казвам при нас как би било и това вменяване на чувство на вина от тая статия ми идва в повече.Както казах, всеки минава през своя малък вътрешен Ад.Дали ще е покрай яслата, майчинството, заем и т.н. няма значение, но всеки знае какво точно му е.Няма лесно в тоз живот.И на кифлите дето не ходят на работа пък обикалят по салони и солариуми им е трудно.Това да решиш колко кубика да си сложиш и какви екстеншъни да боцнеш в тиквата си лесно ли е а?Мислите ли ги вие тях?
Важното за мен от всички изписано е, че човек трябва да иска да направи от това малко човече личност.Не просто да порасне човек, а да има личност, с изградени ценности, с морал, с желание да промени света към по-добро.А това става когато в къщи има някаква хармония, разбирателство, когато се занимават с това дете.Поне аз така разсъждавам.
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #467 -:
септември 20, 2016, 10:18:52 »
Цитат на: магито в септември 20, 2016, 10:13:30
Не просто да порасне човек, а да има личност, с изградени ценности, с морал, с желание да промени света към по-добро.А това става когато в къщи има някаква хармония, разбирателство, когато се занимават с това дете.
Абсолютно!
По то ще порасне, така или иначе, но какъв човек ще бъде е съвсем различен въпрос....
Активен
Alichka
«
Отговор #468 -:
септември 20, 2016, 10:33:21 »
Цитат на: магито в септември 20, 2016, 10:13:30
И на кифлите дето не ходят на работа пък обикалят по салони и солариуми им е трудно.Това да решиш колко кубика да си сложиш и какви екстеншъни да боцнеш в тиквата си лесно ли е а?Мислите ли ги вие тях?
Майтапът настрана, ама наскоро осъзнах нещо много странно. Имах колежка, пълен кукумицин, шматка и половина! Без брак, защото е модерно, без дете, защото е ангажимент, а тя "има време". Работеше, за да си пълни времето. Мъжът й вадеше много пари и.... тя нямаше никаква сигурност. И с дете, и с брак - сигурност не може да се очаква. Аз не знам някой разведен, дето от издръжка да живее. Говоря за нормален човек. Но моята колежка беше от разглезените, дето са свикнали на екстеншъни и ходене по салони за спорта.
Към казаното от Маги само добри навици и обноски мога да добавя! И това е то - трудната част от майчинството. Ама за да го направиш детето такова, не може ти да си инакъв. Тук бих цитирала Мамино детенце и мечтите на двете малки любеници да станат като татко си - просто големи любеници.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #469 -:
септември 20, 2016, 11:45:22 »
Не възприемам статията като вменяване на вина, точно обратното. Тя ме успокоява, че вътрешните ми терзания по време на тези три години, когато изоставах в професионално отношение, когато съвсем не бях "равна на мъжа ми" и си умирах от яд, че целият ми свят се свежда до бърсане на дупета, чистене и готвене, са били абсолютно излишни. Ако ми бяха предадени тези ценности на домакинята, тоест, че е важно в определени етапи от живота ми те да са приоритет и че е редно да бъда оценявана по тях, вероятно щях да си спестя много нерви.
Това е моето виждане и си е мой личен прочит на статията, точно в сегашния момент. Може след време да мисля друго, можеше даже да не я дочета до края, ако ми беше попаднала в друго време. Сега обаче ме кара да се замисля
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #470 -:
септември 20, 2016, 15:10:42 »
Честита първа годишнина, Вики!
Пожелавам ви и занапред да бъдете просто себе си!
П.П Не намерих никъде темата ти, затова пиша тук.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #471 -:
септември 20, 2016, 16:54:14 »
Маги
Наде
идвайте на обучение,тъкмо ще ми минат бързо дните
Днес от носталгия ходих да си видя салона,ударих един парцал,проветрих и си седнах да изпия един чай на спокойствие.Голям кеф
Не осъзнавах,че толкова силно си обичам работата.Може би зради тази моя любов,след 15 часов работен ден,се прибирам и пак имам енергия.
Относно статията ,още ми е рано да мисля за тези неща,но определено след първата година не виждам как бихме се справили с ММ,ако аз не работя.Дано до тогава да го повишът или си намери по-доходоносна работа,иначе ще трябва поне за три-четири часа да тичам на работа.С всичките кредити и разходи е невъзможно ( поне за нас) да си седя в къщи.Снахата в Чикаго остави малкия на два месеца,понеже ако не го беше направила моментално губи статуса си в работата ( за който се е борила 7 години) ,,,,Сега детето го гледа баба му и виждам как те се измъчват всеки ден,че той познава повече нея,отколкото тях.Но имат ли избор????? Ами нямат...с ипотека и две коли ...доста е сложно.Но пък детето страда...Някак си няма я златната среда,нито при нас,нито при тях.От сега има фонд за колеж и така ще е още дълги години,напрегнато им е доста,,,,Каквото и да избере човек,винаги ще сгреши и ще се обвинява,освен ако не спечели милионите на Пеевски
е тогава раждам три деца или четирии ще съм цял живот майка и домакиня.Ще си правя сладки ,ще си пеем песнички,ще си измисляме безумно луди игри,ще си изживея детството им пълноценно и истински
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #472 -:
септември 21, 2016, 05:54:29 »
Добро утро!
Може ви да помоля за стиснати палци, днес съм на преглед и консултации и нещо ми се е свило.
Благодаря и съжалявам, че ни сервирам кафе!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #473 -:
септември 21, 2016, 06:57:41 »
Специално за
Рататуй
Ей такива слънчеви красоти имаше и на сватбата!
Хайде, последен работен ден преди голяма почивка е!
От разни статии забравих да разкажа за Амели 2. Още е хубава и кротка, смее се и според мен гука. Майка и чака да каже ясно "агу", ама детето е двуезично все пак
Макар че я кърмят е почти на режим, вечер спяла по 4-5 часа. Всички са много спокойни, пу- пу. Изобщо, бебе еталон, аз такова виждам за първи път. То и родителите не са някои нерваци, няма как да е друго. Говорят тихо и мило, чак ми се вижда ненормално
. Ама не е за пред хора Големият син казва, че майката /нали му е съученичка/ си била такава, плюс че заобикаляла локвите да не си цапа обувките.
Хубаво, че захладня, тъкмо да понеса голямата разлика в температурите
14448868_1238359376214156_6389909209032110276_n.jpg
(67.83 KB, 336x336 - видяно 2576 пъти.)
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #474 -:
септември 21, 2016, 08:25:51 »
Добро утро! Почти ви изчетох като изключим статията, която не съм в настроение да чета. Къде се изпуснах, че спах предишните дни, та сега ми се връща тъпкано
Пуканка се разболя след 4 дни на градина и сега се гледаме. Ами в такива моменти много ме е яд на майките които си пускат децата с хрема и кашлица на градина - видях две такива дечица в понеделник като си прибирах моето....
Ще се оправим, но горчивината остава
Както и да е, едно кафе от мен (в синя чаша, разбира се
), гарнирайте го с ябълкови мъфини, с каквито закусваме у нас днес
Рат, много, ама много стиснати палци от мен!!!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #475 -:
септември 21, 2016, 08:29:38 »
Добро утро.
Чолаков каза, че лятото не е свършило. Ама аз мисля да си нося ботите. Кога посрещаме есента, утре ли?
Рататуй
, палци!
И сега шок-казуса - как е възможно да имаш Джоли в леглото си и да си легнеш с друга? Как така известните личности се повреждат тотално и популярността ли ги поврежда? Ничий брак не просъществува.
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #476 -:
септември 21, 2016, 08:47:24 »
Ама Брад изневерил на Анджелина ли? Затова ли се развеждат?
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #477 -:
септември 21, 2016, 08:53:40 »
Да хахахахахх тя наела частен детектив, защото имала подозрения, и той го хванал в крачка с
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #478 -:
септември 21, 2016, 09:12:01 »
Добро утро!
Аз лично не се интересувам от светски пикантерии, но тези двамцата ги следя заради начинът, по който започна всичко..
Та явно, който е изневерявал, повтаря, а Мисис Смит сега е от другата страна на барикадата.....
Така че в случаят леко злорадстам....
А и Джоли въобще не е символ за женски сексапил, като си говорим за леглото
Рататуй
, отърсвай се от тези лоши чувства, всичко ще бъде наред, страшното мина!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #479 -:
септември 21, 2016, 10:35:09 »
Добър ден!
Мен ме хвана работата от сутринта и нямам време за тук.Лудницата е голяма, гоним срокове, а аз се опитвам да се разболея.
Бранджелина хич не ги харесвах.Аз Джоли не мога да я възприема като идеал за красота.Кокали, цици и големи джуки.Кво му е хубавото на това?
Активен
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...