Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 08, 2025, 23:22:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Септември 2016
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Септември 2016 (Прочетена 184725 пъти)
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Re:Септември 2016
«
Отговор #450 -:
септември 19, 2016, 17:18:25 »
Здравейтеее! Аз тези дни не само, че не съм влизала тук, но и изобщо на комп не съм сядала, успях да счупя и другия ни комп хахахахаххха нямам думи за себе си.
Много исках да си споделя емоциите и ще ме извините, че не съм ви прочела, но след като напиша егоистично за себе си, ще се върна назад.
Много зареждащо ми започна учебната година!!! Днес едно от децата ми, което завърши миналата учебна година и от тази е в гимназия, дойде да ме види в училище...и знаете ли как ме гушнаааааа
За такива моменти си заслужава да работя, това е най-голямото ми признание!!! Друго дете по цял ден ме търси, беше слязла в събота сама по стълбите (а винаги трябва да го прави с придружител, защото е опасно), за да дойде в моя кабинет при мен - идва и ми се хвърля на врата. Днеска ме чакаше да дойда на работа, пак за мене беше питала. Пък трето ме скъса от прегръдки и в събота, и днес...и ми се сърди, че още в петък не съм го взела...аз му викам, че съм мислела, че в първия ден иска да си е с децата, той "нееее...трябваше да ме вземеш!!!"... Много много много са ми милички и тая непринудена детска любов ме зареди страхотно.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #451 -:
септември 19, 2016, 20:07:21 »
Цитат на: inaxastra в септември 19, 2016, 17:03:53
Bulche, как си представяш иеалните обувки?
Цвят nude с червена подметка, 12 см токче и след 10 часа на крак да се чувстваш все едно найкове си носил.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #452 -:
септември 19, 2016, 20:19:37 »
Цитат на: bulche91 в септември 19, 2016, 20:07:21
Цвят nude с червена подметка, 12 см токче и след 10 часа на крак да се чувстваш все едно найкове си носил.
Искам ги и аз
Лоли, имам слабост към твоята професия! Толкова да ме успокоява това нещо. Една от причините сутрин до се гримирам макар и да нямам кой знае какви планове за през деня. За нокти сега ме е срам да говоря. Зверски изпочупих няколко след кумуването и ги отрязах до дъно почти. Хич не ми беше жал. Сега пак са лопати, ама не съм се лакирала.... Аз без декорация не се лакирам- скучно ми е на моите ръце.
Лоли, поне реши ли какво искаш за кухнята?
Наду, супер, че се завърна!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #453 -:
септември 19, 2016, 20:31:14 »
Бе аз питах за нещо, което сьществува в истинския живот, ама схванах идеята.
А какви са тези, които ще си купиш?
Наде, много мило, направо...
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #454 -:
септември 19, 2016, 21:09:23 »
Вероятно всички вече сте го чели ама аз да го пусна за Чери
http://bgkef.com/Kakvo-kazva-edin-londonchanin-za-balgarite-Prochetete-zadaljitelno-shte-umrete-ot-SMQH
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #455 -:
септември 19, 2016, 23:25:39 »
Наденце
:*ще те изям бе
Човек,като се раздава и си обича работата,винаги му се отплащат
Милите дечица,представям си как ти се радват,толкова е мило
Али
цветовете ги избрах,поне така си мисля
Залагам на бяло с бежаво (или сиво ) зависи от мострите ,които чакам да ми донесът в Четвъртък ( надявам се ) ...Относно работата ми-наистина си е блаженство.Поне за мен ,,,Обожавам да се цапам и да променям хората.Има един поглед,след като се погледнат в огледалото,,,неописуемо е.Най обичам да работя с хора,които не се гримират.Тогава истински се развихрям...
Днес от скука гримирах кумата,че имаше среща с приятелки,,,,ей кеф голям
После и мен си гримирах,ей така да съм хубава,като ни донесът хладилника доставчиците
Нищо,че приличам на кит
гримиран кит ,пак е по-добре само от кит
Предполагам ме помислиха за луда с раздърпания ми анцуг и малката тениска,но важното е,че ми беше готино
Булче
,ако намериш такива обувки,вземи ми два чифта,моля те -бежави и черни
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #456 -:
септември 20, 2016, 07:26:40 »
ДОбро ви утро.Моя звяр тази нощ спа
Днес аз съм наспала се, щастлива и доволна от живота.Да видим до кога.Вчера ходихме до Лидл да и вземем гумени ботуши и гащеризон за дъжд.Ботуши взехме, но гащеризон съм взела по-голям размер и сега ще ходя да го сменям.Точно навреме и напазарувахме, тук вали като из ведро, но на мен ми е супер такова валежно и хладно.
Наде, това което пишеш е страхотно.
Лоли, значи идвам на уроци по гримиране.Аз хич не се гримирам, все не намирам време, оправдания много, а и нямам желание.Обаче вече не съм малка и бавно започвам да слагам я само фон дьо тен със спирала, я и малко молив.Имах 1 червило и Моника го намери.Няма да ви казвам на какво приличаше
КОлкото до майсторите думи нямам.Хората ги мързи.Искат нищо да не правят и да им дадеш една торба пари.Отделно са толкова несериозни.Поемат ангажимент и после изчезват.Нещо се сбъркахме тотално в тая страна.
Хубав ви ден
Активен
svekarva
«
Отговор #457 -:
септември 20, 2016, 07:27:54 »
Привет с подходяща метеорологична картинка!
Ето и една статия, която ме накара да се замисля рано- рано. Ако я бях прочела миналата година, щях да имам какво да кажа на Ина за онзи дебат "майки и дъщери"
https://velchev.wordpress.com/2014/08/27/%d0%bf%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%81-%d0%b8%d0%b7%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b8/
14359041_1237454699637957_5629054275924182466_n.jpg
(69.84 KB, 329x329 - видяно 3057 пъти.)
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #458 -:
септември 20, 2016, 07:37:03 »
Аз съм я чела тая статия и има доста неща, с който не съм съгласна. Сега не ми се обяснява, но мен лично никога не са ме плашели, че ще стана домакиня.Плашеха ме, че ще стана чистачка и ще обикалям улиците
Всички правим грешки като родители, важното за мен е да осъзнаваме грешките и да се учим.Да четем и да искаме да се развиваме.А и хората имат различни потребности.Ако аз остана в къщи да си гледам детето докато стане на 18 ще откача и детето хич няма да има ползи от лудата си майка.Понеже обичам да решавам проблеми, ще си забърквам хиляди такива, за да мога да ги реша, ще му се бъркам нон стоп в личния живот и надали това ще помогне за нашата близост.
А нямаше да пиша....
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #459 -:
септември 20, 2016, 08:24:30 »
Привет от мен, вече госпожа
За грим - хич не съм се и опитвала досега, не съм си слагала нищо повече от молив и спирала. Дори на подписа бях само с това. Обаче съм си накупила някакви за контур, за опушен грим и ще се мацотя като ми дойде музата
Ако знаете какво стана сутринта! Аз нямаше и да съм будна толкова рано иначе. Милото ме събуди в 7, паднала халката му в мивката!! Развъртаме, на мен ми треперят ръцете, ама го успокоявам, че всичко ще е наред. Махнахме порцелановата част и се надяваме да видим сифон. Обаче не, то си само тръбичка, която продължава към канала! Е, направо ми притъмня. Минаха ми всякакви мисли - за 24-ти за венчавката няма как да ни направят нова, новата няма да е тази, която му сложих, ох и колко пари си изтекоха в канала!
Дръпнахме тръбичката и халката се търколи в краката ни. Направо ми се плачеше от облекчение.
Тя иначе му е по мярка, но явно като се е насапунисал... повече ще внимаваме вече!
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #460 -:
септември 20, 2016, 08:25:38 »
Добро утро.
Това, което написах в началото на страницата, оборва тотално "странната непозната леличка" от статията. Като цяло и аз с доста неща не съм съгласна от статията - и пикници съм имала, и разговори, и задължителна вечеря (ако не обяд) с цялото семейство на масата. И мен са ме плашили с учи, за да станеш еди си какво, ама това си е задължението на ученика, въпреки че сега като възрастен осъзнавам, че повечето неща в училище са ненужни и никога неизползвани в живота напред, но да кажем, че учи мозъка ни да мисли четенето, анализирането и разказването на уроците. Това малко извън основната идея, но нищо.
Статията за лондончанина съм я чела и преди, ама с кеф си я прочетох пак. Мноого е добра.
Лоли
, не че не искат да ти вземат парите, точно обратното - искат да ти ги вземат и за това обещават, ама са обещали на още 4-5 като тебе, че ще минат и всеки по реда си. Така правят и бавят всичко по 100 години. Ама ти щом до кухненското си стигнала, напред си! Ииии ще дойда и мен да ме гримираш, ей така за кеф...после ще си правим селфита хахахахах
За такива обувки като на
булчето
съм и аз. От цяло лято с маратонките съвсем съм отвикнала високия ток, на първи учебен ден паднах...на другия ден си сложих най-ниския ми ток, краката ми пак мнооооооооого се умориха...и вчера си сложих ботите с платформа, срам не срам, с боти ходих. Днес не знам какво решение да взема още.
Активен
svekarva
«
Отговор #461 -:
септември 20, 2016, 08:37:49 »
Маги,
съвсем не съм съгласна с всичко. На мен никой нищо не ми е казвал в пряк текст, но виждах, колко е нещастна майка ми, че не може да си намери работа по специалността. Баба ми, с която живеехме, беше останала вдовица много млада и сама беше отгледала и изучила 2 момчета. Тя най- много ме "буташе" да уча, за да мога да се справям с живота. Противоречието идваше от другата ми баба, също с добро образование, но домакиня по призвание. Имаха чудесно семейство с дядо ми, а тя беше със златни ръце и каквото съм наследила в сръчността, от нея е. За съжаление никога не можах да се пречупя и да се вслушам в нейните съвети за уважение към съпруг и семейство така, както бих си запазила нервите.
Единственото, по което се отличавам от приятелките си, колежките от университета и колежките в работата е, че си гледах децата до 3 години, без да ги давам по ясли. Ако имах дъщеря, сигурно щях да се опитам да я убедя да направи същото.
Статията ми стана интересна, защото се опитах да я свържа с швейцарските жени и отношението им към работата след раждането на деца. Само не ми казвайте, че тук сме принудени да работим заради парите. При добро планиране и малко стискане на пръстите, можем да го откараме до 3 години гледане.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #462 -:
септември 20, 2016, 08:59:17 »
Лоли
честито госпожа
, аз моята халка я слагам сутрин и като се прибера я махам.Имам си място за нея.Миенето на съдове с нея, оправянето в къщи просто ми се събират всякакви гадости под нея.А мъжът ми не я носи въобще, защото работата му е такава, че по-добре с пръсти отколкото без халка.
Свекс
, разбирам те напълно, аз не го написах, за да се конфронтирам с теб. Да ти кажа при нас лично с каквото и да е планиране, нямаше да се получи да гледам Моника до 3г и да оцелеем.Имахме 6 месеца с переодичен приход и да ти кажа, накрая заминаха всички спестявания, за да си платим сметките.Страдахме всички, ние с мъжът ми защото се чудим какво да правим, Моника защото сме изнервени с баща и и се караме за глупости.Аз също не харесвам яслата като институция, но понякога не е до харесване, а до оцеляване.И да ви кажа тук в севера е доста по-трудно, с по-ниски заплати, дори за квалифицирани работници.Не си търся извинение, достатъчно смачкана се чувствах от цялата ситуация, че не мога да осигуря на детето си нещо по-добро, защото нямам заплата.
Как ще се отнасяш към съпруг-деца и т.н. не зависи само до пречупване, зависи от човека като темперамент, а и от порастването.С времето нещата се променят.А и не може един темпераментен човек, който се впечатлява от дребни неща, да е мълчалив и да пуска по течението забележки, навици и т.н.Аз съм перде, много неща пропускам покрай себе си, защото според мен няма смисъл да се дракам за това, но като ме ядосаш помня всичко и го казвам.Но има хора който се вглеждат и в най-малкото.Характер, темперамент, знам ли?!
Наде
, и ние имахме задължителна вечеря.Всеки ден сядахме цялото семейство на масата и извинения, не се приемаха!
Активен
Alichka
«
Отговор #463 -:
септември 20, 2016, 09:54:35 »
Не се стърпях и нахлувам от компютъра, а не от телефона...
Статията за англичанина не съм я чела. Много се смях, макар, че доста неща са преувеличени и видоизменени като народопсихология.
Статията на Свекърва ще я чета в обедната почивка вероятно. Не се сещам за семинара на Ина за майки и дъщери?
Я някой да подскаже!
Маги, кефиш ме!
Гледай какво писане изписа и то само с едно наспиване!
Бубе, ММ си изгуби халката (оригиналът) в морето. Бяхме като болни, ама ей ни на... Направихме му нова и се смеем през сълзи едва ли не. В смисъл ние сме вложили чувства в този предмет, обаче все пак е предмет - олицетворение на нещо по-важно. Даже сега на сватбата в събота видял жената, която ни бракосъчета и отишъл да й се представи и да й прати поздрави и от мен. Беше много мила към нас, уникална церемония ни направи
Свекърва, съгласна съм с гледането до 3. Ние на една заплата и минимално майчинство успяхме да се справим поне до две пълни години и малко отгоре. Купихме междувременно жилище, с външна помощ - не крия, но все пак... Имали сме месеци и
месеци
Най-кошмарно беше в периода след майчинство и по време на отпуск 2 месеца. Тогава какъв финансов зор видяхме баш преди зимата, след 3 сватби и безброй спешни ремонти на колата... Не искам да си спомням!
Деверът и етървата даваха зор да пускат детето на ясла, защото са свикнали на друг стандарт. Те без кино и телефон под 700-800 лв не издържат. Сега имам чувство, че ин-лоу е абдикирала и не отделя много-много време на детето. Уж работата й е оправдание, ама то само така не става. Жалко е! Детето редовно е зарязано пред телевизора или са му връчени играчки да ги жули по пода
А после върви намери близост с тях=]
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #464 -:
септември 20, 2016, 09:57:47 »
Добър ден!
На мен малко ми е странна статията, в смисъл човек сам си подрежда приоритетите, в един етап от живота ти образованието ще е приоритет, на друг кариерата, на трети семейството. Трудно ми е да приема, как на 20годишно момиче приоритет ще й бъде да стане домакиня и да гледа деца. На мен пък майка ми, въпреки че работеше през целия ми съзнателен живот и съответно сега се е реализирала така, както го е искала преди 30 години, никога не ме е карала да се чувствам пренебрегната, напротив- зная, че винаги семейството е било и все още е приоритет.
Булче, от тия мечтаните обувки и за мен 2 чифта, не че скоро ще има къде да ги нося де.
Наде, забравих вчера дали писах, ама много мили тия деца, страхотно удовлетворение трябва да си изпитала.
Бубе, радвам се че сте намерили халката. На наши приятели им се случи в морето да си губят халките и от тях винаги имаме едно на ум, да ги сваляме на почивка през деня.
Лоли, на тебе ти липсва да разкрасяваш хората, а аз така си мечтая за един педикюр... Дано този майстор да е по-сериозен и да удовлетвори желанията ти в срок. Но иначе е така- те гледат да хванат клиенти и после ги мотат, щото си мислят, че са им сигурни.
Маги,
на спящата Моника и съответно за отпочиналата мама.
«
Последна редакция: септември 20, 2016, 10:01:45 от ratatui
»
Активен
Страници:
1
...
29
30
[
31
]