Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 08, 2025, 22:58:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Септември 2016
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Септември 2016 (Прочетена 184676 пъти)
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
Re:Септември 2016
«
Отговор #435 -:
септември 19, 2016, 09:11:41 »
Ей, аз искам цялата къща на Бри(най-вече кухнята).
Изобщо съм такава маниачка, точно като нея. Затова децата ми нарушават баланса вкъщи
Рататуй, аз си пожелавам 5 часа, ама без прекъсване
Скай, ти се вземай в ръце и я излекувай тази кашлица, защото не може така, зимата те първа предстои
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #436 -:
септември 19, 2016, 09:40:47 »
Добър ден
Приемате ли завърнали се
На мен ми е още едно такова Римско, но и Софийските облаци са ми приятни. Черпя ви една наша снимка
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #437 -:
септември 19, 2016, 10:11:55 »
marry_me
, много ги сваляте тези пръстени, ще вземете да ги загубите някъде
.
Рат,
багажът не е проблем, стягам го за половин час. Ама бабите ми са зор - храна да им приготвя, да подготвя стаята на леля ми, да напиша инструкции /макар те да не ги четат и да правят каквото си искат/, да стегна и котката... Освен това за първи път пътуваме без дори да сме прикрепени към група за някои неща, както беше в Мадрид и ще спим в квартири по някаква там схема, дето я ползват младите. Самолетите ни кацат по късните часове и ми е притеснително как ще
съ опраим
Имам да разпечатвам разни пътеводители и да подготвя малко храна за първо време. Обменихме валута, имаме и карти, синът говори английски, аз се справям, та все ще издържим 5 дни, ама на, свито ми е сърцето. Едно време хич и не ми пукаше, можеше да прекарвам нощите по гари и летища, но сега вече не.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #438 -:
септември 19, 2016, 10:22:51 »
Мери ме, добре дошла!
Мари, пожелавам ти ги тогава от сърце тия 5 часа. Ти временно си сменила къщата на Бри, с тази на Линет, като пораснат децата, пак ще се пренесеш.
Свекърва, какво ще правите Жулета? Двете сестри само ли ще се гледат, то ще е голям купон?! Аз винаги съм се изумявала на хората, които тръгват, без да им е поне малко притеснено. Нашите са така, е сега решават и тръгват, не им пука имат ли резервация, къде ще спят /баща ми пътува само с кола и за тях това е опция да спят в нея и го правят/. Аз не мога така- искам си хубава баня, удобно легло и т.н., абе котешка му работа
Активен
Alichka
«
Отговор #439 -:
септември 19, 2016, 12:23:01 »
Аз съм на бойното поле в отвратителен работен ден. Ама не ми пука! На всичкото отгоре в сряда трябва някой да вземе до обяд детето, че изпразват за нещо си яслата. Пак ще има схеми!
Рат, ние сме спали с ММ в колата. Беше пробно на един язовир и тогава решихме, че ще е комби. За една нощ, изтиква се, ама не обичам така. Едно време ходехме на море с нашите за поне 10 дни. Ставаше се рано, за да тръгнем овреме и да може да си изберем хубави стаи. Ходили сме и на квартири, и във ведомствени станции. Винаги това е бил принцип. ММ е ходил само на бунгала, собственост на калеко му, та никога не е бързал за нищо. Другата им семейна почивка е била на Балкан, на палатки - същата работа.
Сега пък с дете не ми се мисли за нищо. Разглезих се и ол-инклузивът ми е екстра!
Аз пък съм си харесала къщата на Габи Солис. Кеф ми е- готвя, кеф ми е-не. И се сещам, че тя беше поръчвала китайско за Коледа хахаха
Мери ми, добре дошла отново!
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #440 -:
септември 19, 2016, 12:27:34 »
Добър ден и от мен!
Свекърва, и мен ме тресат подобни вълнения. И ние в петък заминаваме на меден месец в Италия, уредено по същия начин и ми е притеснено. В Щатите като ходихме изобщо не бяхме видели къде трябва да идем, ако и тогава вече да имаше Гугъл Мапс. Изживях голям стрес, но и голямо приключение беше. Аз не обичам неизвестността,ама да видим какво ще ни предложи.
Чудя се дали да изкарвам вече есенни дрехи, имам и нужда от нови, а не мога да си харесам нищо по магазините...
Активен
always_and_forever
«
Отговор #441 -:
септември 19, 2016, 13:10:36 »
Добър ден!
Аз спах що годе добре, колкото е възможно, имайки предвид, че ставам през няколко часа за хранене.
Онази нощ обачеее беше ужасно, защото мъникът упорстваше и се приспивахме 3 часа. Заспи, сложа го в леглото и той се ококорва. И така до безкрай. Ама мина. Тази нощ беше спокойно. Спахме до 11.30ч.
И какъв дъжд пра в ранни зори. Чак се изплаших.
И Влади е хремав, дано не ни прехване и нас.
Свекърва, аз лично ще чакам разкази от купона, който ще се вихри у вас, докато те няма. Като знам какви ги разказващ сигурно ще е много забавно.
Не ми харесва, че става есенно вече. И ние трябва да добавим нещо към гардероба, но не знам кога ще стане това.
«
Последна редакция: септември 19, 2016, 13:20:38 от always_and_forever
»
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #442 -:
септември 19, 2016, 13:33:15 »
Привет понеделнишки!
Аз си имам нова синя чанта от мм, в тон на вашите сини чашки, много е готина, днес я рзходих и до офиса.
Тази седмичка ми е лудница, но поне е къса. Дано за всички минат бързо тези 3 работни дни и да си "починем" подобаващо
. Намислила съм шопинг през почивните дни, трябва да си ъпдейтна гардероба че днес се наложи по сандали да дойда.
Рататуй силно стиснати палци в последната притеснителна седмица, от другата си вече на свобода!
Активен
Alichka
«
Отговор #443 -:
септември 19, 2016, 14:22:23 »
Ама толкова ли е студено при вас! Аз съм със сандали и лятна рокля, дребното и то така. Шефът пък ми беше набримчил и климатик. Слънце нямаме, ама е задух.
И аз ще съм на шопинг. Имам остра нужда от бельо. Ако се добера, ще съм и на маникюр. Имам нужда от глезене и женска приказка.
Ох, аз единия ден ще си работя. А дано никаква да не я свършим.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #444 -:
септември 19, 2016, 14:24:58 »
Ми честно не е студено, задух е и тук, ама някакво есенно ми е вече е време за затворени обувки. Имам сериозни проблеми с краката след раждането и ми трябват удобни и хубаво изглеждащи обувки, демек The Holy Grail за всяка жена.
Уф тъпо че ще работиш
аз имам 40 дни отпуска и се възползвам
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #445 -:
септември 19, 2016, 14:59:03 »
Цитат на: bulche91 в септември 19, 2016, 14:24:58
Имам сериозни проблеми с краката след раждането и ми трябват удобни и хубаво изглеждащи обувки, демек The Holy Grail за всяка жена.
Вземи ме с теб да си оплакваме женската съдба заедно.....Само дано да ни преведат някакви заплати преди почивните дни, че иначе ще си въздишам само.....
Все тръгвам да пазарувам за себе си и накрая все с тоалети (и празен портфейл) на дребното се прибирам
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #446 -:
септември 19, 2016, 15:07:42 »
Говорете ми девойки, все за дребната пазарувам.Сложила съм си забрана и пак това и трябва, онова и трябва.
Аз също имам нужда от обувки и чанти.Но не знам кога ще е това.Едно че време нямам, второ тук избора не е голям.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #447 -:
септември 19, 2016, 15:14:54 »
При нас се зададе страшна буря с град. Добре, че не излязохме, защото такива планове имах. Мъникът заспа, а мен ме е страх. Дано поне си поспи, за да не се страхува и той.
Добре ще почивате вие. ММ е плътно на работа и ще си изкукам тия дни. И времето го давят лошо.
Тъкмо си виках, сега като ми преведат пари ще си купя това и това, и това. И накрая пак мъника ще намаже.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #448 -:
септември 19, 2016, 16:14:26 »
Али
идвай на маникюр,че така ми се работи...полудявам.Ей толкова да ми липсва миризмата на ацетон,на фондьотен и на солариум....Голяма носталгия ме е налегнала,сърбят ме ръцете страшнооооо.Не съм вярвала,че толко ще ми липсва социален живот,досега не го усещах,особено последните седмици с подготовката....Но сега съм готова с всичко и няма какво да правя,,,,Откачам
Да ви се похваля,сменяме вече трети майстор за кухнята.......
И този ,ако не е сериозен,ще сме без кухня...Срока му е до Петък да дойде и да направи проект,че от другите двама,,,,ни вест ни кост.Тези хора нямат ли нужда от пари??????? Не мога да си обясня.Кухнята ни е доста голяма, не е метър на метър,да не им се занимава....И нямам ненормални претенции–изчистени линии....Обаче,,,,тц,,,И двамата ги няма.Сега трети път за късмет;)
Свекърва
от сега да ти пожелая да си прекарате страхотно,това е мечтата на мама..Да ходят с брат ми двамата някъде,без снахи и т.н.
Ще очакваме подробен разказ за всички преживявания .
Миме
тази тенденция и при нас е налица от сега.За РД получих основно пари,вместо подаръци и всичко отиде за Неродена Петкана,,,,Уж тръгвам за мен да гледам нещо и първия бебешки магазин и край.Приключваме
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #449 -:
септември 19, 2016, 17:03:53 »
Bulche, как си представяш иеалните обувки?
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...