Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 23:19:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Септември 2016  (Прочетена 184717 пъти)

lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: септември 17, 2016, 23:19:39 »

Е, изпрах нейсе  blum Както винаги всичко върша посред нощ.Цял ден с майстори се занимавах и не остана и минутка,а и нали празник smile  Пуснах повечето в пералнята на 40 градуса,само много фините дрешки и една дантелеста пеленка ( дето май ще е само за красота) изпрах на ръка,а за по-цветните взех кърпичките,за които Сноу каза Wink Остава гладенето blush  и да започна най-накрая да шия балдахина.Искам  да си направя и томпочиното на Ина,,но май няма да се справя,трудно ми се вижда,а читава шивачка,,,,,,нямам.
  Али бързо да се оправяш   good Вземи се нещо за подсилка,аз пиех преди време зелена енергия,не знам дали помагаше,но се тъпчех здраво.  И аз видях за дрешките в Лидл,но много ми хареса и спалния комплект със звездичките,дано се доредя да си  го купя,че тук в провинцията е страшноооооо,,,всичко свършва за секунди.От дрешки ще се въздържа,че до 3-4 месеца съм затрупана,,,,после ще му мисля Wink имам едно единствено яке за 6 месеца,всичко е мънинко.
  За сините ( бели) чашки...Имам приятелка ,която се занимава с вътрешен дизайн и каза,че сега е много актуално синият свят да се вмъкне ,като акцент в дневната.Било под формата на вази,подложки,чашки;) доста свежо ми се вижда и със сигурност ще ми навява морски,лежерни спомени heart
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #421 -: септември 18, 2016, 10:59:21 »

То за обяд вече време станало Wink
Изпратихме гостите и сега има толкова останала храна, че се чудя какво ще я правя. Някои от нещата не върви да се замразяват, ще има да си ги ядем и преяждаме.

* 14390944_1235652209818206_4624076561633210961_n.jpg (67.81 KB, 346x346 - видяно 2950 пъти.)
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: септември 18, 2016, 11:15:32 »

Добър ден в единствения почивен ден за тази седмица!
Свекърва, ще хапвате до насита, няма ли нещо за котето? Моята гад стачкува и не иска да яде нищо- сутринта зякусна с мен кифлички с шоколад  crazy
Така ми е криво днеска и ме боли главата, някой от наще си направил аларма в 6.30 и си зарязали телефона на масата над нас. Аз и без това се будя по нощите и едва заспивам, точно се унасях и тва се развъня. Та днеска съм бясна направо, от нерви чак ме зацоля корема като видях, че не мога да стигна сама до гадния телефон!
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: септември 18, 2016, 12:41:38 »

Еее, Рататуй, остава една седмица, до заветният срок!
И това, ако не е повод да си оправиш настроението?! good
Активен
svekarva

« Отговор #424 -: септември 18, 2016, 16:07:23 »

Ето нещо от мен http://ipic.su/img/img7/fs/kiss_59kb.1474205092.jpg , тази снимка е не просто снимка, тя е пълна със смисъл.
Определено има смисъл:
http://lekuvai.bg/19750/%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b1%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d0%be%d1%82-%d0%b1%d0%b8%d0%bb%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%8f%d1%82%d0%be-%d0%bc%d0%b5-%d1%81%d0%bf%d0%b0%d1%81%d0%b8/
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: септември 18, 2016, 16:09:40 »

mimma88 е наспамил целия форум с линкове към магазини и т.н.Не може всяко второ мнение да е линк.Има БАН за 5 дни и сега трия.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: септември 18, 2016, 16:22:25 »

Мари, give_rose определено е повод за радост! Още поне една, макар аз да взех да ставам лакома и да искам още две минимум.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #427 -: септември 18, 2016, 21:02:40 »

mimma88 е наспамил целия форум с линкове към магазини и т.н.Не може всяко второ мнение да е линк.Има БАН за 5 дни и сега трия.

Много подобни са мненията на rostislava221 и seli76. Всичките трима потребители за сьздали профили август 2015, имат по малко мнения, в почти еднакьв стил, които често започват с "аз лично", "на мен лично" и всяко трето мнение е линк кьм магазин за паркет, душ-кабини, бебефон и пр.... Като и трите дават едни и сьщи линкове (на Мима на мога да ги цитирам, защото са изтрити):

Роси,аз наскоро си поръчах нова гаражна врата,просто беше страхотна, точно такава, каквато исках.Бих ти препоръчала http://www.secdoor-bg.com/za-nas/ .Разбира се, те правят и врати за дома. Останах доволна от тях не само защото вратата беше качествена, но и обслужването им беше на ниво. Мисля лятото да си поръчам и аз една врата за вкъщи, защото гаражната  много ми харесва, а и входната врата е за смяна.

Здравей! Аз лично миналата година реших да си взема нова врата, защото нещо се увеличиха кражбите в квартала и ме хвана страх. Взех си от http://www.secdoor-bg.com/ страхотна врата. Хората от фирмата бяха много приятни и любезни, а вратата наистина е качествена.

И ние сме почти във всички стаи с ламинат. С децата е немислимо без пътеки, затова взехме от http://www.carpetmax.bg/ страхотни пътеки. За детската стая взехме едни много цветни и красиви, а за спалнята и хола едноцветни и изчистени. За сега ще сме с пътеки, а когато децата пораснат, ще му мислим.

Според мен е същият като обикновения. За детската стая взех ламинат от http://www.carpetmax.bg/laminat/ , доста е качествен. Две години вече сме с него и е в перфектно състояние. Така че няма значение дали ще вземеш детски ламинат или обикновен, важното е да е по-висок клас и повече милиметри.

Не сьм ги докладвала, защото нещо не им схващам логиката и изчаквах да видя.  pardon
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: септември 18, 2016, 21:19:59 »

Забелязах ги и аз и за едновременната регистрация и за еднаквия стил...

И аз не мога да схвана още целта crazy

Супер се дразня на такива постове, развалят форума  sad

Рататуй, ти реално си свърши твоето(бебето е достатъчно голямо и развито),  оттук нататък всичко ще е наред
« Последна редакция: септември 18, 2016, 21:23:40 от Marri » Активен
svekarva

« Отговор #429 -: септември 19, 2016, 07:32:04 »

Привет в понеделник!
Като е модерно синьото в интериора, ето и от мен синя чаша!
Снощи бяхме на последната постановка от предвидените за тази година по "Сцена на кръстопът" - Лунатици на Народния театър. Пак да кажа, София си е София - има артисти там и това е. Аня Пенчева също я виждам за първи път на сцена и отново съм впечатлена от огромната разлика кино/театър. Стои по съвсем друг начин good Пиесата е много позната и не е нещо особено, поне за мен, като съдържание, но играта си заслужава. Премиерата в София ще е октомври, препоръчвам да се гледа good Очаквах да видя Виолета Гиндева, любима актриса ми е, но беше с дубльорка. Дъщерята от "Два диоптъра далекогледство". Страхотна е, направи шпагат на сцената, пък сигурно е чукнала 60-те.
Днес съм на изпращане на Амили2, отиват си в Германия за месец. Ще оправят разни формалности и после пак си идват. Немската баба е дошла да си ги вземе, да не летят сами. Ще се видя и с нея.
Хубав и ползотворен ден на всички good

* 14333569_1236584599724967_4216355286283987761_n.jpg (73.14 KB, 346x346 - видяно 2866 пъти.)
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: септември 19, 2016, 07:38:39 »

ДОбро утро.Тук сутринта вална един есенен дъжд и сега е едно свежо и леко хладно.На мен ми е поспаливо, защото Моника за поредна нощ не спа.Вече едва издържам направихме маратон от не спане, а аз съм плътно на работа и не мога да си почина.Дано довечера вече спи, защото ще се гръмна.

Хубав ден, аз си мечтая за един ден с книга, кафе и дъжд smile

ПП. Тия потребители и аз ги следя.Част от тях вече са с БАН.Това вероятно е един човек, на който му е платено да си прави профили и да рекламира определени сайтове.Отделно е с БАН и една госпожа с реклама в подписа.
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: септември 19, 2016, 07:53:03 »

Добро утро!  Sleep

Давайте повече кафета, че тази нощ буквално съм спала от 5 ч до 6,30, направо съм  mega_chok

А малкият звяр има двойна батерия, и той не спа, пък почти нормално си се чувства, съвсем леко неразсънен shok
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #432 -: септември 19, 2016, 08:01:19 »

Добро утро!
Щом сме на синя вълна, заповядайте:

Аз спах (не ме линчувайте!!!), но толкова се претоварих последните два дни, че все едно са ме били със сопи sad

Рат, броя дните с теб, всеки път първо поглеждам да ли си писала, после веднага гледам лентичката ти <3 Хайде, поне до 38-ма да изкараш smile

За сините акценти е излишно да казвам колко са ми любими....искам дневна като на Бри Ван Декамп (или както се пише там) от "Отчаяни съпруги" .... Заради синята си мания още помня как щях да ям бой от едни ЦСКА-ри на една гара преди много години (бях облечена в синьо от глава до пети)  pardon

Тичам да бачкам, че днес е лудница....Обичам ви всички, дръжте се, все един ден ще се наспим smile
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: септември 19, 2016, 08:22:50 »

Оф и аз съм в групата на неспалите. Имам някаква кошмарна суха кашлица и като легна, буквално се задавям от кашляне. По тоА повод в събота спах точно час и половина, а снощи сигурно ми се събират 3 и то на дивана, защото по някаква причина там НЕ кашлям crazy

За сметка на това изведох кучовци поне малко, прострях и мЪжо продължава да спи, което не му се е случвало отдавна pardon

Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: септември 19, 2016, 09:03:34 »

Добър мрачен ден!
На тва време кво му стана- вчера пуках от жега, днеска съм с чорапи  crazy
Сноуче,  heart give_rose благодаря ти! А и на всички, които ме мислите и ми пращате положителна енергия!
И аз пак съм в клуба на неспящите, в болницата спях като труп, у нас не мога да се наспя, шантава работа.
Маги и Мари, дано тази вечер да успеете да поспите поне 7 часа!
Скай, бързо да минава гадната кашлица.
Свекърва, ти закриваш театралния сезон за сега, ама откриваш екскурзянтския, стегна ли багажа?
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: