Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 08, 2025, 23:20:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Септември 2016
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Септември 2016 (Прочетена 184719 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Септември 2016
«
Отговор #405 -:
септември 16, 2016, 20:45:13 »
Потвърждавам за яденето...някои дни така ме завърта 3-часовия режим, че нямам време да се обърна, особено ако положението е мрън
И на мен ми се карат, ММ само ме следи колко съм яла, ама какво да се направи
Взехме раничка Боба 4G от Рошаво, ще пиша повече в темата ни да не спамя тук
За прането на Лоли...множко звучи ама като сложиш всички чаршафчета, хавлийки, пелени и тн си се събира
Ако можеш да строиш някой да глади, най-добре...при мен свекървата се включи, че аз в 9 месец се сетих малко преди да родя с големия корем хич не си се представях в жегата
И за майстори не ми се говори
Нашата толаетна я правим от няколко месеца...първо две седмици търсихме фуга, обикалях железариите и намерих баш в деня преди да родя и бях супер щастлива, е сети се майсторът да дойде я сложи сега преди няколко дена (почти 2 месеца по-късно) и познайте - не стига
Остана ни една стена, ма тя е цялата бяла и се пада зад вратата, та ще сложим бяла и да се приключи с тая одисея
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #406 -:
септември 16, 2016, 21:06:58 »
Цитат на: Alichka в септември 16, 2016, 08:57:31
Аз няколко нощи се разсънвах, че ставах на повикване за гърне. Снощи съм спала като пор! Представете си! На сутринта имахме сухи гащи не за първи път, но се бях отчаяла с този навик за гърне и пиене на вода посред нощ.
Сънувах странен сън. Бях се притеснила явно за жълтата жилетка и го изживях. Тази сутрин я намерих в шкафчето. Една майка я намерила при нейния багаж и я върнала сутринта. Много съм щастлива.
ММ има изпити и го чакам да се хвали или оплаква.
Утре няма да работя и аз!!!
Алиии, дрешки ли ти трябват мила, само кажи размер като си дойда на лято и ще разчиствам вероятно шкафове, та пиши колко кг. жилетки искаш!!!! Целувки на послушната г-ца Не знам как се води!!!!
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #407 -:
септември 17, 2016, 02:25:44 »
Има една книга "С...а и заспала " ,,,,аз мога да напиша продължението- "Прала и заспала"
Абе има доста дрешки момата и като добавим и пелени,хавлийки,лигавници,кърпички,спални комплекти.....и си стават нещата.Убих се с това гладене,ужасно е
Сега ми останаха някои цветни дрешки,та се чудя дали тях на ръка да ги изпера????? Или не е препоръчително ? Искам всичко да ми е готово до 26,че лекаря ми каза да си събера багажа,за всеки случай
а аз си мисля,че има още многооооо,много време.В началото броях дните,сега ми е носталгично
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #408 -:
септември 17, 2016, 06:46:12 »
Привет на спящи и неспящи!
Лоли,
гледай етикетите. Би трябвало да могат да се перат в пералня, на по- ниска температура. Ти подготвяй само най- малките, няма нужда всички, та да ти заемат място в бебешките шкафове. После, с ежедневното пране ги пускай и без това има дни, в които не можеш да стигнеш пълен капацитет.
Аз спах, котката и тя
Сега ще будя съседите с гаден шум на прахосмукачка, че ще си посрещам мъжа и после роднинско тяло, да го поздрави за РД.
14322403_1228514220532005_7993378770092097316_n.jpg
(66.32 KB, 346x346 - видяно 2160 пъти.)
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #409 -:
септември 17, 2016, 08:01:27 »
Добро утро!
Като отявлен фен (маниак направо) на синьото, все сини чаши ми хващат окото. Сори,
свекс
, по-силно е от мен
Значи,
свеки,
ние вчера сме се заредили пред форума със семки, бира(кафе), ролки на главата, шумозаглушители и прочие, чакаме те да ни отвееш главите с някоя история, пък ти....Добре, че е майка ти, та да оправдае малко очакванията ни
Приятно ти шетане за Родния и да ти донесе подарък
Лоли
, всички бебешки дрешки могат да се перат в пералня (по принцип се предполага, че са памучни). Аз лично цветните ги пера отделно с цветосъбираща кърпичка (за всеки случай). Нерви и време за пране на ръка нямам, но ако са само няколко миниатюрни бодита в ранната си кариера съм правила изключения, хахах. Моята мис има толкова дрехи и прилежащи, че ги разпределям в бяла, цветна, червена и черна перални (образно казано).
Сега се сещам как американките си перяха едновременно бели тениски, бельо, дънки и маратонки.....Бях шокирана, но всъщност нищо не се боядисваше
Аз днес съм инкогнито. Пратих "домашните" да работят и се учат и ще се вихря вкъщи. Засега съм кротка....
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #410 -:
септември 17, 2016, 09:31:28 »
Добри утро!
Аз като американките, всичко в едно пускам в една пералня(без чаршафи и кърпи), но на 40 градуса, проблеми нямам никакви, но си е до дрехите..
Дойдоха майка и сестра ми на гости стана мазало, техните дрехи боядисват наред....
Лоли
, ако са качествени дрешките, не би трябвало да има проблем. Аз като имам съмнения и пълня един леген с вода, на около 40+градуса и накисвам заподозрените....
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #411 -:
септември 17, 2016, 10:10:31 »
Честит празник на всички именници и софиянци!
Аз също пера всичко, ама дрехите ни не пускат. Чаршафи, кърпи, якета и обувки отделно де.
Майка и тя иска вече да пере бебешките дрехи, а аз й викам кво ще ги правим цял месец, ама като се замисля то реално нямам толкова време
Свекърва, ще чакаме да кажеш как си посрещнала родния и какво ти е донесъл.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #412 -:
септември 17, 2016, 13:29:12 »
Ихааа, и днес ли е празник! Супер! Да е честит празника на всички!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #413 -:
септември 17, 2016, 14:10:55 »
Честит празник на всички именници и на всички софиянци.
Аз днес до обед бях мама, сега съм в офиса и работя.ВЪобще не ми се идваше, така ми се спи две не виждам, но имам работа.Не се оплаквам, обичам да съм заета, но Моника пак не спа през нощта и вече мис е натрупва.
Момичета, колкото и да е трудно намирайте време да хапвате, защото от вас зависи бебето.Нямам в предвид само кърменето, а чисто физически.Аз изкарах няколко мигренозни кризи с бебе Моника и да ви кажа ужасно е.Не заради кризите, а защото имаш едно зависещо на 100% бебе до теб и ти не можеш да го обслужваш.Страх те е да не ти стане зле, да не паднеш с детето и т.н.Така че време за ядене и спане намирайте, къщата от сега нататък нито ще е чиста, а подредена съвсем!
Активен
Alichka
«
Отговор #414 -:
септември 17, 2016, 14:25:34 »
Братовчед ми си тръгна тази сутрин и снощи имаше прощална вечеря вкъщи. Днес трябваше да сме на сватба и то там, където ние се женихме, но аз няма как да ида. Цяла нощ
Тръшнала съм се с температура и се чудя какво ми става. Толкова накуп не съм боледувала от 18- годишна. ММ тръгна, а на мен ми е тъпо, че точно на тези приятели няма да им ида на сватбата. Пфу! Късмет!
Изглеждах 2 епизода на Откраднат живот, за да допълня болничната обстановка.
Фани, то да кажеш, че е скъпа... От Лидл е. Просто минзухареното жълто й отива на Дребосъчка. А другата седмица какви бодинца пускат там
Моята кокона има много дрехи от раждането. Като есенно бебе е нормално да са по-обемисти. Този сезон носи почти всички рокли от миналия. Миналата година ги броих - около 32 бяха. Сега са повече. Отделно има тениски и къси панталонки. Пера й ги отделно от нашите. Ако се съмнявам, и аз ги мокря в един леген. Не отпусне ли - в пералнята. Има неща, които не са за пералня, но по-скоро от моите дрехи и бельо.
Аз по начало вкъщи забравям да ям. На работа има обедна почивка и режим. Вкъщи пак има режим - Мария спи по едно и също време, но тогава се хващам с други неща и се сещам чак към 3, че май не съм яла. То дето 3, там и 7, демек вечеря
Ние доста строяваме да е прибрано и подредено. Не по време на игра, а преди вечеря например. Не си представям да ида нощно време в нейната стая и да ходя по играчки. Много голяма игра е да ми подава щипки, докато простирам. Обича да сгъва пране. Изумително добре се справя с хавлиите! Днес, докато лежах и чаках майка да я вземе, Мария си откопчаваше и закопчаваше едно елече поне 5-6 пъти. Току загуби един елик и наново до 100% успеваемост
Това синьо ме успокоява
Само си мисля, че е керамика, а не порцелан и го виждам очукано по ръбчетата
Активен
always_and_forever
«
Отговор #415 -:
септември 17, 2016, 15:08:04 »
Няма ли да ми честитите празника?
Моето име е ЛЮБОВ!
На мен сините чашки ми харесват.
Рататуй
, както си мислиш, че бебешките неща са половин пералня, така ще се чудиш после коя след коя пералня да пускаш. Малки са, но доста. Както казват всички, то не са само дрешки.
Хайде, дръж фронта още малко, ние стискаме палци.
Свекърва
, Родния ти бързо се завръща. Липсваше ли ти?
Наскоро и аз открих тия цветосъбиращи кърпички. Всичко
добре, но купих една тениска на Влади, която след първото пране (още преди да я е облякъл) остана без никакви цветове. Демек вече е бяла...
Докато живеех с нашите бях свикнала майка ми да дели прането на бяло и цветно. Свекървата обаче пускаше всичка накуп ...и аз така правя вече.
Маги
, знам че си права за яденето, но така ме завърта ежедневието, че понякога и до тоалетна не успявам да отида. Хайде сега мога да го оставя за малко в шезлонга, но не успявам да свърша кой знае какво. Още ми тежи, че не успявам да си въртя домакинството, както преди.
Хапвам винаги, когато успявам. И не, че не съм гладна, но като ми е все в ръцете мъника и още повече, ако е мрънкащ и не дава да го оставям.
Али,
пази леглото и бързо да се оправяш.
Бодитата и панталонките в Лидл и аз ги гледах. Много са сладки. В сряда съм на пазар.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #416 -:
септември 17, 2016, 16:10:29 »
Хехе, той беше на командировка /съвещание/ във Вонеща вода, до Плевен. Какво да ми донесе от там, миризлива вода ли
За неговия РД му подарих моята прическа и си купих маратонки
Стигат ни толкова подаръци. Девер ми минават пътьом през нас, та те ще ни гостуват тази вечер и утре.
Сноу,
тази чаша бяла бе, ама със синкави сенки.
Али,
ти сигурно за вчерашните казваш, че имат очукани ръбчета. Тази е малко по- дебел порцелан, не мисля да е керамика
За яденето нямам спомен дали съм имала време, или пък някой да ме е питал дали съм яла, ама много ме беше яд като кажеха "спи ли бебето, лягай и ти". То хубаво, ама кой ще ми върши другата работа... Така и не се научих да спя през деня. Ако случайно дремна, после такава глава ме блъска, че ми става още по- кофти. Иначе нищо не ми пречи, мога на светло, на телевизор, някой да говори, да ми хърка, да има 20 души в стаята, ама поне да е 20 часа.
Честит имен ден на Бубето, на Надето, на Софиите и на Мимето
. И на софиянци да им правят по- бързо метрото, пожелавам.
Да ви кажа, този месец вече трета София се ражда в бившата ми служба. Много им хареса на колежките как кръстиха Константин на баба му Елена и сега едната София е на баба си Надка, а другата на баба си Любка. Третата била на дядо си Стефан буквичката.
Ще вземат да надминат Викитата и Алексите по честота.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #417 -:
септември 17, 2016, 16:34:37 »
Цитат на: svekarva в септември 17, 2016, 16:10:29
Много им хареса на колежките как кръстиха Константин на баба му Елена и сега едната София е на баба си Надка, а другата на баба си Любка. Третата била на дядо си Стефан буквичката.
Е ти мЪ уби! Никога няма да ми дойде такова кръщаване на акъла, звучи ми като "кръстен съм Светьо, на дядо ми Ламби"
Активен
Alichka
«
Отговор #418 -:
септември 17, 2016, 17:13:14 »
Наистина е бяла чашата
Това почти същата мистика като онази синьо-черна или бяло-златиста рокля ще стане.
И аз не мога да спя следобед. После ме цепи глава, не знам ден ли е, нощ ли, биологичният ми часовник става хахав! Е, виж, да ми хъркат не съм свикнала. ММ и той се жалваше, че спали с брат му в една стая на вилата. По-скоро брат му спал, а ММ се чудел кои мечки се дават.
Забравих да честитя на всички празнуващи... София на Ина май е най-мънинката именничка от форума.
Активен
mima88
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #419 -:
септември 17, 2016, 17:52:23 »
Лятото отмина неусетно, дойде есента
Активен
Страници:
1