Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 23:24:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Септември 2016  (Прочетена 184729 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #390 -: септември 16, 2016, 08:57:31 »

Аз няколко нощи се разсънвах, че ставах на повикване за гърне. Снощи съм спала като пор! Представете си! На сутринта имахме сухи гащи не за първи път, но се бях отчаяла с този навик за гърне и пиене на вода посред нощ.
Сънувах странен сън. Бях се притеснила явно за жълтата жилетка и го изживях. Тази сутрин я намерих в шкафчето. Една майка я намерила при нейния багаж и я върнала сутринта. Много съм щастлива.
ММ има изпити и го чакам да се хвали или оплаква.
Утре няма да работя и аз!!!
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #391 -: септември 16, 2016, 09:00:04 »

Привет!
Хехе, няма пикантерии. Специално се завъртях пред Новотела, където са настанени държавните глави, ама те вече се били изнесли към Стария град Wink. Щеше ми се да зърна Росен, жалко, че и той не ме видя Wink
Сноу, къде ги намираш все такива синкави чаши? Кошът ни за пране е с този цвят и просто няма начин да не ми напомнят "нещата от живота" Wink
И аз не съм спала crazy. Котката се побърква от новоизлюпените гугутки на дървото пред терасата. Ходи, стои и ги дебне, ама няма как да прелитне до тях. И аз се мъкна с нея посред нощите, да отварям и затварям врати и да я пазя. Явно доста луди има тези дни, защото и комшията беше с цигарата на въздух. Почакахме и Амели - то да се присъедини, но не... ей сега надува гайдата. Бузите и са като ябълки, пращи от здраве, смее се с глас, обаче и не спира да реве. pardon
Та същият този комшия снощи ме пита как е майка ми, ама с един такъв заядлив глас. Питам защо, а той: "Нещо на шпионин се прави, много филми гледа!". Забелязал човекът, че уж чете вестник, когато е на терасата, ама вестникът имал дупка, та да гледа и после да клюкари. "Спокойно!"- викам "...жената си изрязва кръстословици и отговорите им, както и прогнозата за времето!" funnytooth Ама наистина, четените от нея вестници приличат на Самарското знаме. Всички "важни" статии се изрязват надлежно и се отделят в найлонова торбичка, все едно "добавя отметки" в компютъра lol
Хайде, хубав и ползотворен ден на всички good
Няма кардинални промени в прическата, само е подкъсена. Снимки направо от Стокхолм, живот и здраве smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #392 -: септември 16, 2016, 11:09:54 »

Привет!
Хехе, няма пикантерии.

Е как петък без пикантерии бе... а ние толкова да чакаме.

Змей спа, ама аз все едно не съм, не знам какво ми става... явно защото е петък. А Коледа ей я къде е, ще се наспя тогава едно хубаво!
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: септември 16, 2016, 11:18:25 »

А Коледа ей я къде е, ще се наспя тогава едно хубаво!

Е, оптимист си, спор няма  funnytooth funnytooth funnytooth

Аз бих казала, ей го къде е, като утре ще станат на 18, ще се наспя тогава едно хубаво! biggrin
Активен
svekarva

« Отговор #394 -: септември 16, 2016, 11:53:24 »

Аха, ще се наспите вие Wink Баш тогава са в най- голямата дивотия, а не дай, Боже, да са влюбени.
На колежка синът беше решил да не ходи на училище, че момата му, в същия клас, тръгнала с друг.
Ако ти е писано да не спиш, ей така, като на мен, съседските деца ще пречат. diablo
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: септември 16, 2016, 12:00:02 »

Къв петък дами, днес си е чист четвъртък, нали и утре се работи sad

Свекс, така е.Аз взех да се успокоявам, че вече съм свикнала.Сега познати имат подобен проблем и са в моето положение ама преди 2г ми обясняваха, не може да не спи това дете, нещо му има.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: септември 16, 2016, 12:18:47 »

То и на мен ми е ясно, но се самоиронизирам  Wink
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #397 -: септември 16, 2016, 12:22:52 »

Е, оптимист си, спор няма  funnytooth funnytooth funnytooth

Оптимист е! Сега е към 30+ градуса, а по Коледа около 20...
Мен от време на време кофите ме будят като ги събират. Даже подписка сме замислили. И съседското куче чат-пат пак се обажда.  Сега зимата поне няма да сме на отворени прозорци. Да имаш хладна спалня и да спиш на климатик е престъпление.
Комшийката се жалваше от щерка си снощи. Та й набирах в главата, че може да е на 40, а дъщеря й на 21, ама но тая възраст морето е до колене. Трябва да мине през това. Понеже на 15-16 е пропуснала, сега й е време да не слуша майка си. Никога не е късно!
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: септември 16, 2016, 12:29:30 »

Добър ден!
Моги, Сноу, Киви и останалите недоспали, горките- бързо да ви минава деня и да можете тази нощ да си понаспите! И аз съм горе-долу към вас, ама поне имам цял ден за лежане.
Булче, много гадно това с яслата, ама дано пък бързо се приспособи мъника. При вас явно са много предвидливи щом от сега правите бюджета за догодина.
Свекърва, вие кога заминавахте, нещо ми се върти че е скоро, ама  pardon
Киви, голям оптимист си спор няма. Аз след серклажа разправях на док, как само да се роди и ще си отдъхна и няма да рева повече като обезумяла, а тя през смях ми отговори- надявай се! Колкото повече растат толкова повече притеснения има.
Али, кой като тебе- днеска последен работен ден, браво че почиваш!
« Последна редакция: септември 16, 2016, 12:41:38 от ratatui » Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #399 -: септември 16, 2016, 12:39:51 »

Добър ден  give_rose
Никой да не ми говори за спане  Girl_hide Макар че пу-пу мамина златна не е от много ревящите, но все пак си ми липсва сън  pardon Виж през деня като се разкисели понякога даже и да хапна не мога  nea
Свекърва ме уби с вестниците на майка ѝ lol
Който не е спал, му пожелавам скоро да се наспи  give_rose
Днес ще ходим да си взимаме раничка, нямам търпение да започнем да се разнасяме  heart
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: септември 16, 2016, 13:28:25 »

Значи никой не  е спал тази нощ smile  мислих,че съм само аз,но имам си явно цяла армия.
От недоспиване и киселинно настроение реших да изпера бебешките дрешки,,,Е тамън от 7 сутринта,чак сега свърших....Или поне така си мисля.Останаха още две перални,но ще са друг ден.Сега ако има  желаещи да ги изгладят-няма да откажа  tease
  Обаче цялата къща мирише на бебешки прах и ми е едно спокойно,,,   heart 
Само несериозния майстор за кухнята ми  разваля дзена smile вече цяла седмица чакам оферта,ако до Понеделник не ми е изпратил,,,,сменям го,въпреки,че е много добър.
  Фери ще я изям тази буболинка kiss2
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: септември 16, 2016, 15:24:57 »

Нямаше да пиша, но Свекърва ме разби с вестника на майка й. funnytooth

И аз съм в клуба на неспящите. За разлика от вчера, когато  мъникът спа цял ден, днес дреме за по 15-20 мин и се буди.

Фери, много добре те разбирам за яденето. Влади точно за това ми се кара, защото си мисли, че не ям, защото не искам, а аз му казвам да се обърне към сина си.
Иии чакам подробности за раничката във фейса, че ние още не сме избрали.  smile
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #402 -: септември 16, 2016, 15:53:19 »

И аз съм от неспящите  angry

Лоли, до една годинка ли сте се взимали дрешки за девойката  blum

Фери, пиши после за раничката, какво сте избрали.

Свекърва, майка ти е страшна работа.

Булче, и аз смятам, че адаптацията му ще е по-бърза в частна ясла.

Ратgood още мъничко

Главата ми е празна..още малко и майсторите ще свършат...да се свършва веднъж завинаги с тази стая.
Активен
svekarva

« Отговор #403 -: септември 16, 2016, 16:37:38 »

Рат, около почивните дни потегляме, правилно си спомняш good. Малко хора са пътували като екскурзианти в тази посока и се налага да разчитам на форуми и да се надявам, че информацията е достоверна. Този път нещо не съм много ентусиазирана, даже не съм извадила по- дебели дрехи. sad
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: септември 16, 2016, 16:55:55 »

Лоли, ти колко си прала  Oh my ... аз имам чувството, че всичките дрехи ще са няма и половин пералня- те са толкова малки, че...
Свекърва, нали знаеш като не носиш, ще се наложи да си купиш  tease аз така на едно море, от бързане си бях забравила бельото, та купувахме по спешност   Xixixi
Марта, благодаря! Аз хич не го осъзнавам, все си викам има още толкова много....
Миме, кажи им да те хранят бе, щом мрънкат че не ядеш, да дойдат да те нахранят  Torte
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: