Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 23:00:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Септември 2016  (Прочетена 184682 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: септември 15, 2016, 12:38:26 »

funnytooth funnytooth funnytooth
Свекърва, въобще да не минава през парка...

Благодаря, Сноу, всяко семейство си има трудните моменти.

Благодаря на всички за подкрепата и още веднъж се извинявам, че така си натресох проблемите в иначе доста приятната и "усмихната" месечна тема  badgirl
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #376 -: септември 15, 2016, 12:43:59 »

Свеки, приятно "спа" днес, и да внимаваш на връщане в парка  blum
Щях за се задава от смях, че се сетих за подстригването куче тип прасе в парка!!!
Мари,  give_rose
Свекърва, и аз стигнах до извода, че след подстригване си е хубаво да излезеш с прическа. Аз се подстригвам на 3-4 месеца и ми е приятно да се погледа след тази досадна процедура. Мразя подстригването от калпави фризьори в годините.

Най-после имам яснота с почивните дни. Супер доволна съм, че имам информация и мога да си наглася плановете.
Булче, ти си лесна! Поне си имала шанс за адаптация да ходиш на работа, а детето да го гледа друг. Шок е като се хвърлиш с главата напред! Ние имаме време до градината. Да видим как ще е там.
Я кажете - първия ден на градина носят ли се цветя?
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #377 -: септември 15, 2016, 12:52:41 »

Благодаря на всички за подкрепата и още веднъж се извинявам, че така си натресох проблемите в иначе доста приятната и "усмихната" месечна тема  badgirl

Тя месечната тема е за любов и светлина, никой не се оплаква, никой никого не призовава да се оплаква, всички радостно посрещнахме Септември. Направо Мари, отивай да гледаш виновно 5 минути в ъгъла, иначе не знам...

Свекърва, мини през парка моля те, смехът удължава живота все пак lol
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: септември 15, 2016, 13:25:26 »

Ох, нямам време да ви изчета, но днес ми е така развълнувано!! След два дни ще съм госпожа! ДВА дни!!!

А и честит 15 септември на всички празнуващи, учащи, да им върви лесно и като по вода  smile
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #379 -: септември 15, 2016, 13:42:15 »

Цитат

абе я не се излагай smile. Явно ти е тежало и те тормози, важно е човек да споделя като нещо му тежи, със съвети много не се раздавам че понякога човек просто има нужда да сподели. Всичко ще се нареди, минавате през криза.

Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: септември 15, 2016, 14:33:58 »

Ха, добър ден!
Моето мишле днес цял ден спи. Събужда се само като му огладнее д.пето. Почвам да се притеснявам вече.

Честит рожден ден на Марта и Машка! Бъдете здрави и много щастливи!
Честит празник и на твоя любим, Свекърва! Много да те слуша и да ти донесе хубав подарък!
Честит първи учебен ден на Фани и Надето (дано не изпускам някого)! Много успешна учебна година и много търпение ви желая!
Честито и на всички мами и техните ученици!

Ех, големи честитки днес.

Мари, дано скоро мине бурята. Няма как и без такива моменти.
По този повод - бяхме на кафе с едни приятели. Точно тези, които ми обясняваха, че детето ни манипулира, ние го глезим и едва ли не ще съжаляваме. Та момчето много сериозно ни обясняваше, че работата на жената е да гледа детето!!! Не разбира какво толкова се оплакваме като по цял ден си почиваме вкъщи с детето! С една дума живот си живеем. Това е. Не ми се влизаше в глупави спорове и само се спогледахме с жена му. Какво да им обясняваш на такива индивиди?!

Фери, къде ще ходите? Да си топнеш д.пето и заради мен. Ех, браво на вас. Ние ще чакаме другото лято.

И аз трябва да се подстрижа. Добре ме подсетихте.

Ние си имаме панаир в града. Тази вечер ще се хвърлим до там, не че изгарям от желание. Всяка година става все по-тъпо. За първи път няма да има ромски сергии и чалга.

Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #381 -: септември 15, 2016, 15:36:26 »

Миме, това е от ваксината, нормакно е да е по-поспалив  smile
Иначе ние отиваме на море, в Синеморец, престрашихме се  pardon Ще вземем и мама с нас, че и тя има нужда от почивка, пък и да помага...как беше: Който има внуци, да си ги гледа lol

Аз ще се подстригвам след морето, че и без това нямам идея какво да си направя. Косата ми е все още сравнително къса, та нямам много опции...искаше ми се бретон, но много поддръжка трябва, пък ще ми сбърка 3-часовия режим  pardon Май няма много значение, предвид, че 99% от времето съм с вързана коса  Girl_hide
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: септември 15, 2016, 17:34:06 »

Честит празник на Марта ,Машка,Родния, Надето и Фани smile  Минавам да проверя дали Свекърва е минала през парка,че ми е много сиво днес  blush
Фери приятно ви моренце,сигурна съм,че ще си починете добре,щом бабата е с вас Wink
Бубе малко остана,,, heart
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: септември 15, 2016, 21:03:57 »

Благодаря на всички за пожеланията  heart heart heart heart heart heart и за мен имаше огромни аплодисменти пред Училището Любимо и съм хепи!!!  heart heart heart heart
Бързам много наистина, но нека всички бъдем Дзен, утре ученичката ми трябва да бъде в час в 8.00 без присъствие на родител или придружител, та имам нужда от  cray къде е иконата за съъъъън....
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: септември 16, 2016, 07:53:42 »

Добро утро, аз съм зарината с работа, сроковете се скъсяват и нямам време да се завъртя.По случай това Моника не спа тая нощ и сега съм като изцедена.Пия кафе, надявам се да се съживя и да имам тонус.Хубав и усмихнат ден.
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #385 -: септември 16, 2016, 08:06:43 »

Добро утро!
Маги, да ти е спорен деня! Ето още кафе за недоспалите към които спадам и аз:

Свекърва се изгуби....тук всички я чакаме за пикантерии  blush, дано е добре smile

Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ

« Отговор #386 -: септември 16, 2016, 08:07:02 »

магито пращам ти звярова магия, пу пу, тая седмица спинка поне не мога да се оплача smile и при нас е лудница, що да не решим септември да правим бюджети за 2017-та, до сега винаги са били декември... и плюс сложи още драми и те ти булка Видовден.

Пфуу вчера ми стана супер тъпо, звяр ще се наложи да тръгне на ясла още пролетта, свекървата няма да може да си вземе натрупаната отпуска, сменяли и началника. Тъпото е че ще трябва да е на частна. Поне има една частна до офиса на сносни цени та ще проуча сега.

Лек и успешен ден на всички, поне утре няма да рАботя  yahoo
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: септември 16, 2016, 08:33:09 »

Good morning!
Булче, казва се те ти Булка Спасовден!  Хахаха  heart
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ

« Отговор #388 -: септември 16, 2016, 08:38:10 »

Good morning!
Булче, казва се те ти Булка Спасовден!  Хахаха  heart

хахахах даже не мога са се оправдая с недоспиване  blush
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: септември 16, 2016, 08:41:34 »

Добро утро!  Coffe

bulche91, нали знаеш всяко зло за добро. Вероятно в частната детска градина ще му обръщат повече внимание, ще се адаптира по-лесно...
Честно казано аз сериозно бих се замислила да посещава именно частна детска градина, стига финансовите възможности да позволяват....

Свекърва, да се яви веднага с новата прическа girl_wink

Маги, лоша работа тава с недоспиването, лично на мен първите часове са ми критични, след това тръгва някак деня.
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: