Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 08, 2025, 22:45:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Септември 2016
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Септември 2016 (Прочетена 184655 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Септември 2016
«
Отговор #315 -:
септември 13, 2016, 09:47:07 »
Mari,
силно се надявам да не ви се наложи да ходите спешно до болницата
Бързо оздравяване
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #316 -:
септември 13, 2016, 10:00:35 »
Благодаря,
Тони
Извинявам се на всички, че ви товаря с моите грижи
Сложила съм Сами в кошарката на колелца и го люлея с надеждата да се отпусне и да заспи и компютърът ми е в ръцете, а вие нищо не пишете, та затова се изкуших.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #317 -:
септември 13, 2016, 10:16:42 »
Тони
, готини са станали поканите. На мен ми допадат.
Ние тази година мъдрим нещо за юбилея на баба ми - 80! Ама още сме до никъде, като дойде родителското тяло другата седмица ще го обсъдим.
Марри
, да се оправяте бързо. Че така никак не е добре.
Маги
, да, тук при нормално раждане изписват след 8 часа, след секцио - 24. И във болницата имаше табло, с месеците и какъв процент раждания е имало. Абослютно всички месеци бяха около - 60% за нормално и 40% за секцио. Лощото е че родителите изобщо нямат думата, те първо настояваха да и сложат нещо за разкритие - сестрите отказаха, след това вече настояваха за секцио - пак им отказаха.
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #318 -:
септември 13, 2016, 10:22:20 »
Ааа, Вики, теб те забравих
Много добре звучиш, браво за промените!
Защо не ти е вкусна храната? Ти какво обичаш да похапваш(когато не се съобразяваш с режими)?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #319 -:
септември 13, 2016, 10:42:01 »
Марри, да ти кажа...моЙта хомеоПАТКА твърди, че на 38 градуса измирали всички бацили, та температура към 37-37,8 била по- зле. Така, че - надяваме се че е права и после всичко ще се оправи.
Ко ти има на теб? Какви рани ще ближеш? НеЙ хубаво така...сама...
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #320 -:
септември 13, 2016, 10:51:22 »
Аз обичам боклуци основно, ама много! И пържено. Бекон, картофи, тиквички, наденички, ама пържени да са. Сега този Теодор така да ме тормози с някакъв зехтин. Купил е 3 различни вида, за салата, за готвене, за не знам си какво... И подправки си купувам само от българския магазин. Да не говорим, че се обзаведох с нещо като гастрит да сега ми спряха и подправките. И преживявам като хамстер - сутрин съм на маслини, варени яйца и сушени плодове или мюсли с ядки.
Сега чакам майка ми да ми донесе на Норбеков "Опитът на един глупак..." и почвам да чета, с надеждата да намаля диоптъра. Той не ми е толкова голям, пък нищо не виждам.
Абе я кажетe - вие колекции имате ли? Какви? А мъжете ви? Че моя каквото види и решава да го колекционира. Сега сме на вълна монети от 0.50p
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #321 -:
септември 13, 2016, 10:56:57 »
Череш
, от чанти брои ли се ? Имам 50+
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #322 -:
септември 13, 2016, 11:14:32 »
Цитат на: skylife в септември 13, 2016, 10:42:01
Ко ти има на теб? Какви рани ще ближеш? НеЙ хубаво така...сама...
Да, всеки си има някакви демони и е добре да чуе и хорските, че да не се мисли за единствен
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #323 -:
септември 13, 2016, 11:22:37 »
Цитат на: svekarva в септември 13, 2016, 11:14:32
Да, всеки си има някакви демони и е добре да чуе и хорските, че да не се мисли за единствен
Да, затова са форумите нали
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #324 -:
септември 13, 2016, 11:24:11 »
Мъжа ми "колекционира" кецове Jordan. Даа ви кажа, нямаше да ми е такава драма, ако не носеше 47,5 и ако най- редовно не му се спъвах по колекцията...Добре, че кучетата понамаляват бройката на СКЪСАНИТЕ кецове, които също си пазим за "разходка", "работни" и каквото друго се сетите...
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #325 -:
септември 13, 2016, 11:47:15 »
Добър ден!
Мари, бързо оздравяване на домочадието. И на мен личната ми е казала до 38, да не пия нищо и че е добре за тялото, защото така се бори. Ама, аз съм 28годишна магарица
Тони, екстра са поканите, да си изкарате страхотно!
Свекърва, уби ме с филмчето, макар да не го изгледах цялото съм в потрес. Под блока на свека живееха много ...., сега са по-малко, еми то там беше купон след купон- сватби, раждания, а бал да има, е това е върха вече!
Чери, браво за режима, ще свикнеш с яденето, аз само зехтин обичам и у нас олио от години не се купува и чак ми е странно вече на вкус. Сега се опитвам да възпитавам околните да ядат безсолно, като нас с мм.
За колекциите, мм си събира албумите с лепенки от световно и европейско, ама не сме попълнили нито един, за съжаление
Аз нещо не се наспах, събудих се в 5 и започнах да си мисля простотии- носа ми запушен, ето край ще се разболея... викам котката да я галя и да ме топли като шал, гадината се прави на ударена... И току-що мм ми съобщи, че скутера му се е счупил-гадост!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #326 -:
септември 13, 2016, 11:53:48 »
Цитат
Аз нещо не се наспах, събудих се в 5 и започнах да си мисля простотии- носа ми запушен, ето край ще се разболея... викам котката да я галя и да ме топли като шал, гадината се прави на ударена... И току-що мм ми съобщи, че скутера му се е счупил-гадост!
с носа ще става по-зле, понеже с бременноста не само в лигавицата набъбва а и всички останали лигавици, включително и тази в носа. Снаха ми кашля супер много от как е забременяла, само ако вали и ако е на море не кашля, това заради лигавицата в белите дробове. Та още малко търпи
Добър Ден от мен!
Вчера ми беше ужасен ден. цял ден хвърча между двата офиса,смених токчета с ниски обувки 5 пъти! на излизане от офиса вместо на първа съм била на трета, аз си давам газ, колата засмърдя... само молим да не трябва нов съединител, по пътя лудница щяха сигурно 5 пъти да ме блъснат, прибирам се, мъкна от паркинга чанти, дете, заставам пред входната, нямам ключ, хайде обратно до колата. Поръчвам си пица, пристига, ставам от дивана и чувам прааас, малкия на пода с огроооомна цицина на главата.Намазах го с траумил и си сипах... този Меркурий ще ме довърши. Днес отново хвърчах между двата офиса. Мъка
Мари
бързо да оздравяват децата! Аз давам и под 38, детето парцал не може да гледа и да яде а аз ще чакам бацили да умирГват. Като му падне температурата яде и е жизнен и му минава бързо.
Циганското изписване не мога да го видя
Тони
много хубави поканите!
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #327 -:
септември 13, 2016, 12:02:00 »
Мдааа, бях забавила Меркурий..., ха дано от това да са ни проблемите
Вики
, на мен не ми се вижда толкова страшен режима, но сигурно е въпрос на нагласа.
Аз съм забелязала, че не държа на определени храни, но забранени ли са....стават ми любими на мига
Активен
Alichka
«
Отговор #328 -:
септември 13, 2016, 12:43:21 »
Много сте готини и шарени днес!
Циганското изписване само не разбрах по какъв повод е. Хич не се и мъча да го гледам от телефона. Ставала съм свидетел - баш, когато ми беше първото раждане имаше такова чудо и на мен не ми беше до цигански ритми. Ама то тогава и свирни по баловете имаше, та съвсем суетата ми беше анти
Вики, хич не те отразих за бебка. Да е жива и здрава и много хубаво детство й пожелавам! Хич не се и очудвам за нещата, които пишеш. Вече многократно от различни първоизточници съм ги чувала.
Сега нали и братовчед ми е тук, та с него се дивим на островни нрави и порядки. Той изкара почти 2 години там, ама реши, че не е за него. Не съжалява! Много е доволен дори, но беше казал, че не е неговият живот това. Повлече крат и върна и брат си. Брат му имаше нужда от това откъсване също, защото беше попаднал на едни приятели, дето и заглавието не може да им е такова. Хич не му трябваше такава среда.
Снощи кумецът с колегата си пак бяха в нас. Ядохме спагети и пихме бира. Днес съм
На всичкото отгоре градът е почти блокиран по 1000 причини и дремех по светофарите на идване. Два дни хвърча и се занимавам с бакии и неуредици. Много мразя да продавам стока на нередовни клиенти, на които им е обещано някакви неща, които никой не знае откъде да намерим и на каква цена. Пълен хаос!
Тони, поканите са много готини! Харесват ми - хем тежки на стил, ама хем и не е прекалено строго.
Ние се чудим и маем за рожденния ден на Дребосъчка. Много ни каниха на детски рождени дни, та не можем да не съберем приятели. Хубаво, ама къде? Вкъщи ще е лудница и ММ няма такъв мерак. На мен ми е все тая. На детски център, ама нашето дали ще е с нагласата, че ще празнува. Да не се шашне? Сега покрай промени ясли-градини май пак ще ми се залепи за полата. Пък и финанссово даваш много пари, а накрая пица на парче, пържени картофи и принцеса с кашкавал....
За колекции - аз си имам едни стари колекции и си ги допълвам много избирателно. ММ си купува основно инструменти, та не се брои за хоби.
Скай, говори ми за 47-ми номер. С малко надскача нормалната номерация, ама хич ги няма тия номера. Да си купи скъпи маратонки, ама то не се ходи само с едни. Постоянно се преминава от нормални към работни. Трябва ни куче - да редуцира бройката!
Обувки - аз обожавам. И чанти си накупих доста - последния месец една цикламена и една бяла
Две години бях забравила да нося дамска чанта. Сега им е прераждането.
Ох, бягам да работя, че шефът не спира да звъни през 2 минути.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #329 -:
септември 13, 2016, 13:22:13 »
Ша ма звинявате, ама купуването на чанти и обувки не се брои за колекциониране, това си е чиста мания
Едно време колекционирах етикети от буркани с консерви, мъжът ми, покрай футболното съдийство - значки и флагчета на отбори. Като му порасна работата, реши да колекционира монети на БНБ, ама е прекалено скъпо в дадени моменти, та сега следи само някои серии. Аз от немай къде се присъединих към нумизматиката, нямам задълбочени познания обаче. Малкият син събира определени грамофонни плочи, не ми е ясно по какви критерии. Големият в общи линии е по разчистването, а не по събирането. Най- ценна в рода е колекцията на баба ми от пощенски картички с репродукции на български художници, но за съжаление е продала доста неща, като останала вдовица с две малки деца.
Приятелката ми от Германия, тази с куклите близначки, успя да си купи жилище от колекцията на свекърва си от ръчно изработени кукли с носии от различните краища на страната.
Искат се доста пари, че да си колекционер на нещо стойностно.
Сега и аз се убеждавам защо е било по- разумно да се ражда Амели 2 в България, както и за мнението на другата ми приятелка от Германия, дето дъщеря и я измъчиха и едва не загубиха след 40 часа мъки.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...