Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 08, 2025, 22:57:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Септември 2016
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Септември 2016 (Прочетена 184674 пъти)
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Re:Септември 2016
«
Отговор #300 -:
септември 12, 2016, 15:51:12 »
Свекърва то лечението на тромба беше преди 5 години,,,,тих ужас.Само ,като си спомня и настръхвам,не си е шега работа.За щастие го овладяха .Във ВМА има един много добър специалист,той и до днес го лекува.Беше му много висок риска,но се справи.За награда си останаха разширените вени,и той носи постоянно от тези чорапи,даже вече слага по два ,да му е по-стегнато.Иначе пие Детралекс и Аспирин всеки ден,за кръвта.Всяка вечер правим дезинфенкция и нова превръзка,много се мъчи и е много търпелив.На тази болка не всеки би издържал.Сега след два месеца пак е на преглед,лекрая има идея да махне едната вена с лазер,но чета и доста негативни отзиви за този вид интервенция,та ще го обмислим.
Кофти е това,че нито е хубаво да си седнал ,нито много да ходиш.Трудно се нацелва златната среда,но с годините се свиква
Фери браво за моренцето,добре ще ви се отрази със сигурност
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #301 -:
септември 12, 2016, 16:13:24 »
Намерих видеото в Дунав мост. Понеже имам доста работа, взех, че го изгледах /с прескачане/. Леле... нямам думи
. И си е точно така от време оно. Мен като ме изписваха с големия, понеже раждах в район с ромско население, точно така ги взимаха, с думканици и танци. Хехе, един Василчо го чакаха три мерцедеса, а ние се напъхахме в Трабанта на баща ми.
https://www.youtube.com/watch?v=_aDwUOAxplU
Хехе, задължително след 9-тата, 32- рата минути и 1.28, да видите ще са дрехи, подготовки и пари.
«
Последна редакция: септември 12, 2016, 16:19:06 от svekarva
»
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #302 -:
септември 12, 2016, 16:45:38 »
Свекърва, утрепа рибата с това видео, че е и актуално бе, тазгодишно... онзи ден бях в Търново на същата улица и тъкмо се чудех на арката до общината, че е нова... Ай... а който го интересува как се облича бебе за изписване, да гледа минута 35 и нататък... Всичките форумски бебета бяха извън тренда тоз сезон...
Потрес!!!
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610
«
Отговор #303 -:
септември 12, 2016, 17:46:03 »
Свекърва,
да беше го пуснала това видео преди 6 години, да знам как се облича девойка за изписване
На изписването на Явор, нали и всички от Факултета там раждат и седи един тъмен с един акордеон и като ни видя беше готов да започне да свири
.Брат ми като го видя и само му казва" да не си посмял".
Та така и Явор за малко да го изпишат с музика.
.
Лоли
на една позната и правиха операция с лазер, но май не давали гаранция , че ще се оправии всичко ще е наред вече.
Фери
, давайте смело девойката сега е малка и по лесно се пътува.С багажа с времето ще се се специализираш.
Активен
svekarva
«
Отговор #304 -:
септември 12, 2016, 19:31:55 »
Хахаха аз най се впечатлих от обувките, има едни с камъчета и едно синичко, против уроки
Мелани- то иначе е сладурана, хубавко и видимо здравичко бебенце.
Чудя се и майката как издържа толкова време
. Абсолютно безизразно лице обаче, каквото и кажат, прави - снима се, играе, тръгва, спира, няма протести.
А, да, всички дрехи върху леглото са с етикети
«
Последна редакция: септември 12, 2016, 19:43:12 от svekarva
»
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #305 -:
септември 12, 2016, 20:58:35 »
Точно днеска както съм на вълна изписване, това видео ми дойде с много идеи. Особено за музикален background
Нашите момичета ги изписаха тази сутрин.
Благодаря ви за пожеланията.
Вчера успяхме да влезем в болницата да ги видим - ужасно! Една малка стая, наблъскани 8 жени, със завеси между тях. В това пространство, което се явяваше "тяхно" нямаше място за нищо, дори за букета, та си го върнахме вкъщи. Включително и кошчето (или както там се казва тази част от комплекта на количката, с която разнасят бебето като чанта) се наложи да си го поръчат по такси да го донесе от тях, защото нямаше място къде да го държат, ако трябваше да преседи там до следващата сутрин, когато щеше да им трябва.
Лошо ми беше мнението за всичко около раждането тук, сега съм тотално отвратена.
Иначе аз съм натиснала ходене на фитнес всеки ден, ставам в 7:30 и то с мерак все още. Спряхме хляба, олиото и пърженето. С което аз спрях да ям почти, защото ми е адски безвкусно.
Нещо мойта свекърва ме дразни напоследък. Тя си е същата, ама аз нещо вече не гледам с хумор на изреченията и. Като например, оная сутрин в 6 часа, получавам съобщение: "Ти чорапи обуваш ли си?"
Ей тъй...от две седмици не си бяхме писали. Отговорих "Да", без никакви допълнителни уточнения и така приключи разговора... Нито тя ми обясни от къде на къде тоя факс, нито аз питах.
Другата седмица чакам нашите, съответно и отпуската.
Айде отчетох се, хубава седмица ви желая
«
Последна редакция: септември 12, 2016, 21:14:05 от Cerise
»
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #306 -:
септември 13, 2016, 00:06:14 »
Значи навреме ни светна с това видео Свекърва
тъкмо още нямаме комплект за изписване,,,ма искам нашето да е с повече пера
и на челото ще и кична синьо око,против уроки
имам и подобна кошница от сватбата,само ще я доукрася повечко
Какви са тези кошчета за безопасност-ето ти кошница и готова е работата.
Единствено ми направи впечатление,че е доста чисто в къщата,може и на камерата да не се вижда добре,но прашинка не видях
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #307 -:
септември 13, 2016, 07:41:07 »
Добро утро! Никой ли няма тук? Тогава, кафето от мен:
Не можах да изгледам видеото, казва ми, че е прайвът
Нищо, почти си представих по коментарите ви.
Главата ми е празна тази сутрин ....
Активен
svekarva
«
Отговор #308 -:
септември 13, 2016, 08:03:22 »
Да, няма вече достъп, жалко. Имаше над 30 000 гледания.
https://www.youtube.com/watch?v=OftOjf26Bjg
Тук, в края, пак внасят кошницата, явно тържеството продължава.
Има снимки в нета, излизат след написване "изписването на принцеса Мелани"
Лоли,
къщите им са много чисти, просто са претрупани и изглеждат неподредени. Хехе, долната част на холовата гарнитура си беше с найлоните
.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #309 -:
септември 13, 2016, 08:23:18 »
Привет, Сноу ме изпревари с кафето, но и аз тази сутрин други неща имах на главата и закъснях.
Снощи късно се прибрахме, бяхме на гости в свеки, че сега е Байрам и малката подивя.Едва я приспахме и сутринта познайте на кой не му се става.Та и аз закъснях за работа и тя за ясла и така.
Това изписване няма и да го гледам.Срещу нас имаме циганска къща стига ми.Това лято даже се наложи на полицията да звъним, че в 1 през нощта дънеше яка чалга.Моя мъж не издържа психически на тормоза
а на мен толкова ми се спеше, че не я отразих. Това майчинството, ако не друго, ме научи да спя навсякъде при всякакви обстоятелства.
Чери, браво за фитнеса и диетата.Моята братовчедка все ме кара да и пращам някакви подправки от БГ, че вика в Англия всичко много безвкусно.Та май си готвят ужасно там. Тя ражда 3 пъти там и първия път беше над 30 часа мъки и ужас и не искаха дори и да помислят за секцио.Просто за тях това е скъпа интервенция и те я прилагат само в крайно рискови ситуации.С последното раждане я пуснаха още същия ден да се прибере.Но май по колко хора са в стая и т.н. зависи от болницата в която ще раждаш.Сега в последната в която ражда каза, че е било много приятно и хубаво.Поне им дават да се друсат с райски газ, не че е голямо успокоение де.
Хубав ден девойки!
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #310 -:
септември 13, 2016, 08:30:16 »
Добро утро!
Дано да е по-добър ден от вчерашният.
Децата са болни. Аз съм
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #311 -:
септември 13, 2016, 08:35:43 »
Добро утро
Разправям се с разпращане на поканите.. В крайна сметка реших д я направим така , малко като плакат за събитие.
Тогава са почивни дни та вече сме -4 човека, което лично мен ме радва
Чери
, браво за фитнеса. И аз пак трябва да започна. Лятото не ходех, че е много жегаво, ама сега може вече.. Исках да ставам в 5:30 да тичам, ама все ми се спи..
Активен
svekarva
«
Отговор #312 -:
септември 13, 2016, 09:16:00 »
Цитат на: alexandrova_90 в септември 13, 2016, 08:35:43
В крайна сметка реших д я направим така , малко като плакат за събитие.
Създава впечатление за винарско събитие, поради прилика с етикет на бутилка в ъглите
На теб ли ще потвърждават, че си е сериозен ангажимент да отговаряш на толкова обаждания.
Маги,
ние от северната тераса виждаме и съответно чуваме доста събития от Махалата. Правят ги в двора на училище
Ама са до 10ч. вечер, спазват си хората наредбите. Хехе, от другата тераса пък гледаме зарята на разни сватби и рождени дни, все към 23ч. се чуват пукотевиците. Чудно ми е как хората дават толкова пари, при положение, че ги нямат и теглят заеми. Особено ромите, редовно ги търсеха от разни банки и бързи кредити, че не си погасяват сумите. Даже са идвали с биячи в офиса, брррр
Ама така разбират нещата, за тях е въпрос на чест да направят сватба и изписване на децата си. Задължително се размятат килограми злата, перуки и рокли с камъни, които после изчезват някъде
Мари
, какво ви споходи всички накуп? На децата им минава бързо, дано и ти не влачиш дълго, че всичко е на главата ти
Много болни дечица, все пред началото на учебната година
. Всички съседчета са със стомашен вирус и хрема, племенникът - също.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #313 -:
септември 13, 2016, 09:24:09 »
Аз разпращам поканите, баща ми не знае за тях
На мен ще потвърждават всички
Иначе заведението е в стила на изба.. Колебаехме се понеже собствениците имат две заведения, едното е типична механа, а това е доста по издържано като обстановка и остана то, че е по-приемливо за декориране
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #314 -:
септември 13, 2016, 09:34:14 »
Не знам какво им е, явно вирус.
Сами е с над 38 цяла нощ и днес също и повече ме притеснява, че е отпуснат(което не е чудно, защото не е спал).
Лошото е, че кабинетът на педиатърът днес не работи(не знам защо), та трябва да ходим на дежурен или спешен кабинет, което не е много опция, защото с 38 градуса... никой няма да вземе на сериозно.
Та вероятно, ако не стане наистина спешна ситуацията ще изчакаме до утре, което може би щяха да ни посъветват и по телефона, ако се бях свързала с педиатъра.
На мен душата ми е болна, но не ми се говори, сама ще си ближа раните.
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...