Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 08, 2025, 23:14:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Септември 2016
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Септември 2016 (Прочетена 184703 пъти)
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
Re:Септември 2016
«
Отговор #270 -:
септември 11, 2016, 10:54:26 »
Да е жива и здрава, принцеса Симона!
А на мама много кураж и бързо възстановяване!
Вики, ти ще бъдеш "добрата леля Вики"
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #271 -:
септември 11, 2016, 11:07:25 »
Добър ден!
Рат
, браво, съвсем близо си. Стискам силно палци.
Вики
, да е жива и здрава Симона!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #272 -:
септември 11, 2016, 15:57:09 »
Да е жива и здрава Симона за радост на всички! Измъчила се е майката
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #273 -:
септември 11, 2016, 17:24:14 »
Чери, да е жива и здрава малката кукличка!
Ние вече имаме легло, скрин и още разни дребни неща за бебето, а на мене все още всичко ми е толкова абстрактно
какво ще правя като се роди не знам
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #274 -:
септември 11, 2016, 17:51:42 »
Цитат на: ratatui в септември 11, 2016, 17:24:14
Ние вече имаме легло, скрин и още разни дребни неща за бебето, а на мене все още всичко ми е толкова абстрактно
Просто всичко ще си дойде на мястото!
Има период на адаптация, а по-късно трудно си спомняш какво е било преди детето.
Активен
svekarva
«
Отговор #275 -:
септември 11, 2016, 20:57:36 »
Цитат на: ratatui в септември 11, 2016, 17:24:14
Ами ще викаш Неволята
Спокойно, те в началото само спят и ядат. Чак към 10-тия ден почват да проскърцват, ама пък може да ви се падне спокойно детенце.
Бяхме на театър. Е, по- голяма простотия не съм гледала. Нямаше и как да си излезем, че залата беше претъпкана и имаше насядали по стъпалата
Уж по текст на Камен Донев, ама как една свястна приказка нямаше. Иначе младежите добре играят, от нищо сценарий направиха пиесата. И задушно... вир вода съм. Може да съм проста, ама на никого не препоръчвам да гледа "Турболенции"
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #276 -:
септември 12, 2016, 07:28:45 »
Привет дами, как сте? Аз събота и неделя не мога да пиша.Бяхме с малката, оправях в къщи и спах
В неделя бяхме и на рожден ден, много весело беше, децата се наиграха, ние си видяхме и поприказвахме.Веселба.Сега се връщам да ви чета.Пожелавам ви хубава и усмихната седмица!
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #277 -:
септември 12, 2016, 07:36:43 »
Здравейте и от мен
Не можах да спя от жега
Постоянно се потях, снощи си мислех, че имам температура, но не.. Супер съм си, но съм се "разжегавила" нещо
Събота и неделя минаха бързо и щастливо.. За първа седмица от не знам колко време не пътувахме никъде и си останахме в София.. Излъках баните и светят, така както обичам.. Можех да си живея в моята, пак е чиста и лилавичка, а не покрита с котлен камък и разни други гадости
В събота, докато Илиян беше на работа изчистих, после маникюристката ми ми направи ноктите, видях се с приятелки и така.. Вчера ходихме на първия си урок по тенис, според треньора имаме шанс за още 7-8 тренировки от по 1 час да си играем свободно.. Много ни харесва, да нямаме нужда от излишен разход за треньор сега, но иначе ще се научим на кукуво лято.. Само гоним топките, а аз искам да съм като Гришо
Успешна 6-дневна седмица.. Може и да хвана работната събота и аз, че да почивам покрай 22, нали тогава ще е партито на годината
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #278 -:
септември 12, 2016, 08:41:25 »
Добро утро!
Свекърва
страхотна булка си!
ratatui
стиснати палци!
Cerise
Честита Симона, много дълго раждане, бързо възтановяване на мама !
alexandrova_90
евала че сте се навили на такова предизвикателство, дано не се откажете като застуди. Можеби от тренировката кръвта ти се е раздвижила и от там жегата.
Аз съм самотна майка, мм е в командировка цяла седмица. Дано оживея... Аз няма да работя събота, отпуска ще пусна.
магито
и аз уикенда не мога да пиша, нон стоп сме насам натам, вчера бяхме 3 часа навън, сън, и пак до 20:00 навън.
Гледахте ли Вип Брдър? Това ще е според мен най-слабия сезон, от къде изнамериха тоз народ ивзестно-неизвестен?
«
Последна редакция: септември 12, 2016, 09:19:36 от bulche91
»
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #279 -:
септември 12, 2016, 08:44:54 »
Здравейте, дами и успешна нова седмица!
Ние се завърнахме от почивка и за пръв път мога да кажа, че май си починах. Имахме и 3 дъждовни дни, та си починахме от почивката
На малката, вече препечена пуканка, много й хареса и се размаза да яде октоподи и калмари....
Сега бавно се завръщаме към действителността и на 15-ти септември започва новия сезон и за трима ни. Имам огромен списък за пазаруване, но вероятно ще го изпълнявам постепенно....
Чери, честита да е Симона (много хубаво име)!!!
Вип Брадър не ме впечатлява, но хвърлих едно око в последните минути - ами....поредното загубено ефирно (и не само) време.
Активен
svekarva
«
Отговор #280 -:
септември 12, 2016, 09:07:36 »
Привет!
Тони,
снощи беше лятно топло. Ние след театър- сауната пуснахме климатика даже.
Сега е свежо, но от прохладата в началото на миналата седмица няма и следа.
Сноу,
за проливни дъждове говореха за там, където бяхте. Какво правехте по мокротията? Изпоядоха ли ви комарите? Моят син пак се върна с огромни пльоски, вероятно хапано от мравки. Чак кракът му се бил надул и се наложило пиене на алергозан
Булче
, не е лесно с малко дете денем и нощем да си сама. Той сега е в най- палавата и неконтролируема възраст, ама пък не е от най- боледуващите, та ти да имаш здрави крака и сте готови
Миленката
бяха по болници, ама сигурно всичко е минало, че пак бяха по паркове и градинки. Тя и
Киви
съвсем замлъкнаха.
Како,
добра ти е идеята за "песни и танци" на талантите. Ама не разбрах как и защо ще ги правите войни на Симеон
На мен ми се появиха пак обриви на ръцете
. Предния път уж разбрах от какво, ама сега и идея си нямам. Брах розмарин от сандъчето, ама чак пък толкоз
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #281 -:
септември 12, 2016, 09:21:19 »
Цитат
Булче, не е лесно с малко дете денем и нощем да си сама. Той сега е в най- палавата и неконтролируема възраст, ама пък не е от най- боледуващите, та ти да имаш здрави крака и сте готови good
Грешно съм написала, събота няма да работя, иначе сега съм на работа, днес и утре даже ще хвърча по двата офиса. Да е жива и здрава свекървата че го гледа, на нея да я слушат краката. Иначе към сряда го очаквам да цъфне със сополи, вчера пред блока всички бяха със сополи на площадката.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #282 -:
септември 12, 2016, 09:30:30 »
И тук е топло, ние спим на отворен прозорец.А така ми харесваше лекия хлад.Сега е като лято.
Сноу
, завиждам ти благородно.На мен не ми стигна морето и почивката тази година.
Булче
, разбирам те напълно за събота и неделя.За носовете, аз много се ядосвам.Аз съм много стриктна, Моника ако е болна я разхождам из квартала или ходим на места без деца.Обачеее мнозинството като са им болни децата са на площадката бе, със все сополи, кашлица и дори им се дават сиропи там.Побеснявам!И после що не ходиш по площадки, що ли?!
Свекърва
, ще имам в предвид тая постановка да я пропусна.Аз мисля тази година да съм редовна в театъра.Много ми липсват тия културни мероприятия
А за синчето, не се ли пръска маже с някакви неща.Моника много се надува и всичко я хапе, та са Аутани, гривни и накрая направих смес от етерични масла с който да я пръскам.
Мен днес ме мързи, имаме проект, но неизвестните по него са преобладаващата част и сега чакам да ми дадат карт бланш и да го почвам.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #283 -:
септември 12, 2016, 09:40:50 »
Може ли някой по-идеен да ми помогне с текст за поканата за Юбилея на баща ми?
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #284 -:
септември 12, 2016, 09:41:12 »
магито
аз честно от едните сополи не се впечатлявам. И да ги прихване нека да е, няма как, или ще са от мен или от тях. И тях ги разбирам, с дете под 2 г е трудно да обикаляш из квартала, коли навсякъде, няма тротоари, те не вървят в една посока, кучета бездомни. В чужбина даже децата продължават да ходят на училище болни, една мама в ЮК ми каза че даже няма извининение по болест в училище.
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...