Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 23:27:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Септември 2016  (Прочетена 184734 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #255 -: септември 09, 2016, 17:18:35 »

Уф, гадничко. Много е лепкаво, няма да стане от първия път sad
Активен
svekarva

« Отговор #256 -: септември 10, 2016, 09:28:06 »

Здравейте в мрачната събота!
Моите гости се изтеглиха да работят дистанционно от едно кафе. Мария 2 сама си измисли име. Донесла е подарък на племенника за първия учебен ден и понеже няма да го види /те са на минерални бани за почивните дни/, помоли да му го предам от "другата Мария". Казах, че ако я представя така, така ще си остане и тя си умря от смях. Не каза "не", да е мислила преди.  Wink Много ме трогна, защото не всеки би се сетил. Самата тя има племенник на годинка и ще му търси подарък от Пловдив. Хехе, по отношение на племенниците сме на едно мнение поне Wink
Приятен и ползотворен ден, аз отивам да правя зелеви сърми по поръчка на моето "детенце". Тя яде всичко. Значиии, намерих защо ме дразни - похапва си стабилно, а е клечка funnytooth

* 14322403_1228514220532005_7993378770092097316_n.jpg (66.32 KB, 346x346 - видяно 2741 пъти.)
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: септември 10, 2016, 09:38:46 »

Свекърва, Love girl

Не е казала "не", защото ѝ е приятно да бъде другата Мария в семейството Wink

Сега ще разкажа един виц, който мислех още преди да пиша, точно по твой адрес и ако вече съм го правила, а не само да съм си мислила, ще ме извиниш, но е точно на място, във връзка е ей това изречение:

Значиии, намерих защо ме дразни - похапва си стабилно, а е клечка funnytooth

Един младеж се прибира вкъщи и води три девойки, на гости, при майка си.
Говорят си, минава време и синът казва:
-Майко, можеш ли да познаеш коя е моята годеница?
-Е, как, ей онази, до вратата, която е седнала!
-Как позна?
-Откакто е влязла, само да я погледна и ме дразни....

Wink
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: септември 10, 2016, 09:42:23 »

Добро утро/ден!
Свекърва, колко хубаво се е сетило момичето, браво на нея! Много мил жест, от нейна страна.
Мама беше решила да прави зелеви сърми, ама набързо я отказах, сега отиде да купи хубава кайма за мусака.
Тате, вече се чуди дали да не превърне колата в кошер и да вади мед поне, толкова пчелички са се събрали. Поне е успял да свали мокета и сега ще го пере.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #259 -: септември 10, 2016, 10:09:49 »

Браво на момичето, много е съобразително  Bravo Много е важно да направиш добро първо впечатление на свекървата, особено на нашата  blum

Уф, Рат, много неприятно с тоя мед... nea Какво им е на зелевите сарми/сърми (как се пише?)?

Много е мрачно и мързеливо днес, чак и бебето се е успало...доста нетипично  pardon Трябваше да се виждаме с моите приятелки, ама едната дигнала температура, та ще го мислим друг ден  nea
 Къде са всички, днес нали се работи?  huhhuh.gif
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: септември 10, 2016, 11:18:18 »

Добър ден!

И тук и мрачно, а на мен ми се излиза. Ще изчакам мъникът да се събуди и мисля да се разходим. Дано не завали.

Свекърва, браво на "снахичката". Добре се е сетила. Много е важно и ти с каква нагласа ще тръгнеш към нея. Но в теб не се съмнявам. Ще й дадеш шанс.
Тоя виц ми е много любим, хихихи. pardon

И сармички ми се хапват, но сега не ям зеле и няма да е скоро.

Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: септември 10, 2016, 11:27:05 »

Какви се излиза на това време не знам, ама аз вече съм се бъгнала съвсем, мързи ме да стана до банята чак,  нещо днеска не ми е ден.
Фери, добре че е съобразително момичето, че има такива дето и болни ще ти се наврат.
А сарми не исках, защото наща замразила листа кисело зеле, е как да ги искам  bad
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #262 -: септември 10, 2016, 11:40:54 »

Аз почивам! Разбрах го вчера към 17:30. Даже застрелях шефа да си пусна отпуск, а не да ми предлага да му връщам ден. С това връщане щеше да ме връзва всяка седмица да съм на тръни и без планове до последно.
Свекърва, браво на момичето! Я кажи нещо повече освен че е клечка. Какъв е коментарът на майка ти?
Търся си ъгълчета за снимки, за албум. Идеи?!
Имам обиколка по институции след като приспя Дребната. Пфу, как не ми се занимава, ама ще позяпам по центъра магазините поне.
Рататуйче, то да беснееш и за колата, и за меда. Пробвайте с обезмаслител за тъкани.
Активен
svekarva

« Отговор #263 -: септември 10, 2016, 13:19:16 »

Мари, точно свързано с вица го казвам това. heart
Понеже Киви миналия месец го припомни /ти беше по ваканции/, реших, че всички го знаят вече и затова си позволих още при идването на големия племенник с приятелката му да го използвам Wink
Али, моите непрекъснато водят приятелки да ядат или дори да спят вкъщи, без да има нещо специално между тях, та майка ми коментира едва когато посещенията от една и съща зачестят smile. Изобщо не беше типичен "оглед", а и те се държаха съвсем естествено, без да афишират интимни отношения. Wink
 Иначе какво да кажа, младо, хубаво, високо, стройно и усмихнато момиче good. Дано изтрае моя хубостник, защото той, за разлика от брат си, понякога е leon
Миме, прясно зеле не бива да ядеш заради коликите на Алеск. Ферментиралите продукти даже се препоръчват и за моя съпруг, дето си има язва и разни други екстри, стига да не е солено много.
Рататуй, ние киселото зеле го разделяме на листа и към края на януари го слагаме в буркани, плътно до ръба и доливаме със зелева чорба. Без да варим, държим бурканите в избата, много добре се запазват. Замразени и аз не харесвам.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: септември 10, 2016, 13:54:29 »

Али, браво за отпуската. Ъгълчена миналата година поръчах от тук http://www.photolan.net/lepenki-za-snimki-250br
Свекърва, то и тя слага в мбуркани и от там добре стават сърмите, ама сега нали идва есен- сезона на зимнината и явно се чуди как да освобождава претъпканата си камерка, че вече 3ти ден ядем от там неща  nea
Пооправил е колата тате, сега остава да спре да пръска и да се изсуши мокета.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #265 -: септември 10, 2016, 15:24:21 »

Свекърва, не може тогава да се оплакваш от майка си. Щом не ги жени за всяка срещната, значи е много разбрана жената , със съвременни възгледи.
Аз се разбих! Хем татко ме закара до едното място, че там ни с кола, ни без. В едната банка свърших бързо, ама в другата се наложи и мъжо да ходи. Чак се ядоса, че за два подписа го разкарват.
Откакто се прибрах, Дребната се събуди. Два пъти прави голямото нещо, два малкото, аз я храних и мих. Минута спокойствие няма! Сега е събрала 10 тестера от Рефан, които ми подариха по път, и ми разиграва: Коя карта искаш?
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: септември 11, 2016, 07:01:50 »

Добро утро! Свекс,  много сте красивенни  yahoo
Не съм чела, пишете ми 2. Заета съм много.  За хубаво е. Измислих да изпратим проектите деца като ги направим воини на нашето Симеоново войнство и след това опън еър шоу на талантите. Кари и талантливи ученици от 3-те страни партньори ще изнесат кратки съчетания, сцени, етюди.
Хубава неделя и успешна предстояща дъъъълга седмица!   heart heart heart
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: септември 11, 2016, 08:28:03 »

Добро утро!
От днес вече съм в 34, още една малка цел е постигната  danceg още поне 2 седмици...
Утре рано рано сме на лекар, моля ви да стискате палци, гадната предателката да удържа фронта!
Да сервирам една закусчица, докато си чакам моята
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: септември 11, 2016, 09:22:49 »

Ммммм, така ми се услади. Благодаря за закуската,  Ратче... Поръчайте ми и един Инж. със 24 часа фриии, но без телефон...  Еххх..  heart heart
Ратче, много мина,  малко остана, стискай здраво!!!! Yes good good good
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: септември 11, 2016, 10:43:44 »

Добро утро от мен!

Влизам с една огромна усмивка да ви почерпя виртуално за раждането на моята първа "нещо като племенница".
Девет дни след термин и повече от 50 часов ужас, тази сутрин моята приятелка стана мама на щаститието Симона, 3200гр.

Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: