Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 23:17:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Септември 2016  (Прочетена 184712 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #240 -: септември 09, 2016, 10:00:42 »

Мари, най си беше "Специалист по всичко" - драма.  Wink
Али, верно, че мога да те ползвам като информатор тип "снаха 2". funnytooth То май ще е и достатъчно да казвам Мария 1 така, Мария 1 онака Wink. В това отношение аз бях снахата за пример и доста ми беше кеф.  smile
Хехе, казваха на девер ми да питат и да слушат кака и батко /нас/. Ама и аз винаги съм ги имала като мои роднини. Хехе, двете снахи бяхме обединени срещу общия враг- свекърите Wink. двете имаме братя и много добре знаем, че от нас зависят отношенията в семейството. Виж, съпругата на брат ми има сестра и някак е по- различно. В трудни моменти до нея е сестра и, аз съм трети резервен вариант и връзката се губи.
Хехе, заслушах се в текста на една песен, дето често я въртят: "забави, забави..."
Ама умирисах махалата на чушки blum
Рат, трябваше да бъде разпределен в Сатовча, а аз бях разпределена в Пловдив, като отличничка Wink. Виж в Горещия стол, май там бях писала.
Сега се сетих, че Тони трябва да отговаря на въпроси, а може и да не знае Wink
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: септември 09, 2016, 10:01:23 »

Какви въпроси?  huhhuh.gif
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: септември 09, 2016, 10:02:34 »

O Мари, и ние като вас.Заедно сме от 18г. Тази година ще станат 8г семейство.Така че просто беше следваща стъпка, която направихме съвсем съзнателно.Искахме да имаме деца, той искаше да подпишем, аз не.Накрая се предадох при такова публично съобщаване какво да правя smile

Ох жилище в София, това е ужас.Много пари за нищо.Неоправдани цени, ужасни разпределения и квадратури в новото строителство.Хич не го разбирам това аз.Сестра ми като търсеха все гледаха да е от преди 20г блока, за да са по-нормални квадратури стаите.Иначе какво сложиш легло и гардероб и не можеш да се разминеш.

От 5 минути се опитвам да публикувам и не става.Голяма активност.
Активен
svekarva

« Отговор #243 -: септември 09, 2016, 10:05:46 »

Тони, http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,37543.0.html
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: септември 09, 2016, 10:14:53 »

Oh my ... Никога нямаше да разбера .. Благодаря за номинацията и за избора, не знам дали ще съм особено добър събеседник на стола, но.. Дано е интересно smile Ще му обърна внимание утре, със сутрешното ми кафе  good Wink
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #245 -: септември 09, 2016, 12:15:08 »

Свекърва, аз съм снаха 2, ама снаха 1 е само по служебни въпроси, та няма много тежест. Вече казах, че е на принципа Щом не звъним, сме ок, и не ни звънете и вие.
Визирах повече кумицата, че нейните нерви скъсаха. Тя е по-голямата снаха, ама и в по-осъзната възраст се омъжва. Та имаше: що с агенция, що ще има видео, за какво ви е фото, ама каква рокля ти избрах, пък и костюм харесах... Свекърва й не е лош човек в никакъв случай, но иска да диктува и все на нейното да е.
Виж, ако официално се обръщаш с Мария 1 и 2, и двете едновременно ще ги дразниш!
А, то и ние годени си бяхме 13 месеца.
Последно време в Пловдив започнаха да създават адекватно ново строителство. Обаче там цените са космически, а после и за поддръжка на общите части също. Мъжо беше очарован наскоро от един голям апартамент, в който работиха със свекъра. В масовия случай обаче е ужас и недомислици.
Обожавам Два диоптъра далекогледство!
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: септември 09, 2016, 12:37:38 »

Свекърва, аз пък се сетих, след време ако се оженят и М2 вземе фамилията на мъжа си, по фамилия може да ги делиш  Wink  blum
Такива недоразумения има в новото строителство, че да се чудиш тия архитекти как са взели дипломи.
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: септември 09, 2016, 13:27:00 »

Туко-що гледах  Два диоптъра далекогледство! Е, как не съм го гледала досега, много забавен филм!

И ние така, на 17 септ., по комсомолски  girl_wink (само + родителите)
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: септември 09, 2016, 13:29:48 »

Туко-що гледах  Два диоптъра далекогледство! Е, как не съм го гледала досега, много забавен филм!

Активен
svekarva

« Отговор #249 -: септември 09, 2016, 14:39:04 »

Погледнах че Два диоптъра е сниман 1976, ние подписахме 1977, хаха. Дрехите и прическите са същите, като нашите тогава. Иначе родителите знаеха, даже и братята ни ги пуснаха от казармата за два дни. Успяхме и да си намерим стая в общежитието, та поне не обикаляхме по парковете.
Ама така си беше, половината колеги се изпожениха за разпределението тихо и кротко, без сватби и допълнителни разходи. Другата половина пък още първите години, като забременяха, пак тихо и кротко pardon
За майка ми изобщо не позволявали пищни сватби, било буржоазна отживелица. С баща ми подписали в делничен ден, само с кумовете, а на другия ден майка ми имала държавен изпит.
Всяко поколение с времето си...
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: септември 09, 2016, 15:05:55 »

...Из дневницте на моЙте добитъци...

Вчера ме прибират с колата и започваме да си приказваме с мЪжо. Приказваме, приказваме и в момента, в който млъкнахме, ония двамата отзад в колата буквално започнаха да ни имитират и започнаха да си "приказват"
- Ау ау ау
- Аааууууу бау бау БАУ и т.н. ГОЛЯЯЯМ СМЯХ - кучетата ни взимат на подбив...

Днес сутринта ще ме возят до работа. Но обикновено в този случай взимаме само малката, защото тя прави бели.
И - целувам аз на "мама момчето" за довиждане и му обяснявам, как той Жоро след малко ще се върне и сигурно към обяд пак ще го изведе на разходка.

Чуваме се с гореспоменатия Жоро на обяд и той ми казва, че се обличал да илиза да разхожда Дайсън, защото се разцъркал. И аз му казвам - а ти сещаш ли се, че аз му казах, че ти ще го изведеш към обяд. Детето си иска каквото му е обещано...
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #251 -: септември 09, 2016, 15:55:51 »

На кумците кучето нали го блъсна кола. Водиха го на спешен за превръзка. След два дни в София на операция. Още два дни във ветеринарната и като си я взели и тя се за обяснявала на таткото на кумицата: Ау, Ау, Ау! Жална, жална какво е преживяла!
С нашето пък диване си паснаха на детски лудории и се гонеха от единия до другия край на апартамента. И двете на един акъл! Странно как стигнете ли едната ъгъла на стаята и се фръцваше да гони тя този път, а другата лудетина си плюеше на петите/ лапите.
Бубе, Парцалев има толкова добри роли и някакси този филм за нашето поколение е между другото. Странно, не са го излъчвали много през годините, а той е актуален!
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: септември 09, 2016, 15:59:25 »

Погледнах че Два диоптъра е сниман 1976, ние подписахме 1977, хаха. Дрехите и прическите са същите, като нашите тогава. Иначе родителите знаеха, даже и братята ни ги пуснаха от казармата за два дни. Успяхме и да си намерим стая в общежитието, та поне не обикаляхме по парковете.

Казах ти аз  good
Активен
svekarva

« Отговор #253 -: септември 09, 2016, 17:00:26 »

Хайде, който не ме е виждал с букетчето от карамфили и с роклята, дете аз и майка ми шихме. smile

* 224666_1681783133836_1099468_n.jpg (73.9 KB, 364x519 - видяно 161 пъти.)
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: септември 09, 2016, 17:06:33 »

Свекърва, прекрасна булка си била  heart Родния, как влюбено те гледа  twohearts

Да ви кажа колко тъпо ми стана за тате  cray , излял си горкия цяла тенекия 25кг мед в колата. Някакъв набил спирачки и той да не го удари..... след малко видял как меда е стигнал от багажника, чак до него /кара ван, та пораженията са навсякъде/. Сега се чуди как ще чисти мокета, а и фугите, където се слагат и махат седалките.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: