Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 08, 2025, 22:37:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Септември 2016
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Септември 2016 (Прочетена 184639 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Септември 2016
«
Отговор #225 -:
септември 09, 2016, 08:20:58 »
Добро утро!
Ние с ММ имаме годишнина. Преди 5 години той ми предложи брак на днешния ден! Това беше най-хубавия период в живота ми. Много спокоен период. Бях окрилена от щастие! Имахме куп мечти и бързахме да грабим от живота! Пожелавам си и занапред да мечтаем и да се борим за по-доброто на нашето семейство!
Рат, много мина и мъничко остана!
Както и да се казва майка ти, котката може да е (по)Моли ....
Аз като легна в 10 и съм като бито куче. Дребното ляга в 9 и кой какво прави, гледаме след нея да се катурнем в леглото. Две вечери подред гледаме Канал 1!!!! Ако изчезне, няма да разбера даже, защото от край време стартирам дистанционното с 2. Хванахме обаче за комисар Монталбано, ама много дълги епизодите, та предната вечер заспах и ММ ви разказа края. Снощи пък той пръв се придаде и заспа в причудливи поза.
Стискайте палци утре да съм отпуск, че и днес работа нямам , а утре пък съвсем.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #226 -:
септември 09, 2016, 08:26:44 »
Хайде на кафето!
Днес е 9- ти септември. Хехе, ама как напълно се забравят старите празници. Само си спомням една голяма пържола със залата от зеле, която ни дадоха в родилния дом и че на следващия ден щяха да ни изписват. Вече почти се бях осеферила от раждането и ядох с голямо удоволствие. В годините след ученичеството, по това време работех на Панаира като преводач. Ей, какви времена бяха, бая народ се обръщаше да ме гледа
После пък няколко години бяхме на почивка и отново имаше големи угощения и танци- манци в столовата на станцията. Също като сега, сами дето не пътувахме по екскурзии, че трябваше да присъстваме на манифестацията
.
От вчерашните дебати забравих да честитя на
Булче
бъдещ племенник
. Хубаво е, че е момченце, ще има с кого да си беснее и да прави щуротии при баба и дядо
Ако имаш нещо да връщаш на брат ти, сега е моментът
. Може да учиш малкия на глупости и да го подкокоросваш за разни белички.
. Много е хубаво да имаш племенници, хем са твои, хем и не носиш отговорност като родител, само им се радваш.
Аз нали се бях притеснила, че Малката инвестиция ще се мести към Лъвов мост на квартира, е размина се. Дойде му на акъла за предимствата да си стои в Младост 1, та си намери пак място там. Да видим как ще се развият събитията и сигурно ще търси да купи нещо малко със заем.
С целия си акъл се хванах с едни чушки
. Едно чувалче, докторски, от брат ми. Ако си спомняте лани получи за благодарност люти чушки, сега се издига- разкошни червени за печене. Стовари ми ги снощи, да ги правя каквото искам, той не ги ще. Имат си селска баба /майката на жена му/ и тя им приготвя зимнината. Навсякъде сега се мотат семки, започвам печенето и то на газов котлон. Ей, ама много съм проста.
Да де,
три публикации
междувременно...
Рат,
стискай везната
Маги,
ама не е болна, само беснее, нали?
Аличка,
честита годишнина! Студентът ходи ли на лекции вече?
14316867_1227539760629451_3882767753353015908_n.jpg
(61.75 KB, 346x346 - видяно 2042 пъти.)
«
Последна редакция: септември 09, 2016, 08:41:31 от svekarva
»
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #227 -:
септември 09, 2016, 08:37:34 »
Ali,
честита годишнина от годежа
Ние не празнуваме нашата, понеже е много близо до моя рожден ден, а и не съм сигурна дали Илиян въобще помни датата.. Знае, къде е било.. Това поне винаги ще помни.. Като се сетя, колко много се беше разчувствал и как очите му бяха насълзени.. Как аз въобще не чух, какво говори, заради шума, който бучеше в ушите ми.. Как, когато му казах ДА, всички заръкопляскаха и той пусна по една сълзичка.. Ох, че ми стана хубаво като се сетих..
Гладна съм, ядох ябълка, ама пак съм гладна.. С тая ми ти Рататуйска закуска
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #228 -:
септември 09, 2016, 08:43:58 »
Маги, бързо да минава деня и да идва време за сън, за всички ви.
Али, честита годишнина, много любов ви желая още дълги години! И за нас периода около годежа беше много много хубав, чувствах се все едно летя, после и след сватбата беше същото, като ми олекна, че събитието мина и беше хубаво.
Свекс, браво на момчето!Щом вече мисли и за собствено жилище, може пък с Мимето да се изнесат заедно скоро време.
Ама, как помниш какво си яла... изумяваш ме! Въпреки, че вкусотиите и аз ги помня, ама чак с дати не.
Тони, няма ли пак колежката да те почерпи с онова смокиновото? Бих ти я пратила и на живо
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #229 -:
септември 09, 2016, 08:44:55 »
Добро утро!
Аз днес съм хора! Спала съм като заклана, даже не съм чула малкия че е ревал, мм ставал
друго си е човек да е наспан, даже мисля днес да довърша бюджета за следващата година ако не се объркат планетите.
svekarva
мерсии! Искаше ми се да е момиченце, да има разнообразие в семейството ама така верно ще си са си приятели за цял живот. Брат ми и братовчед ми са така 2 г разлика и са много близки. Много се радвам че сина ти е размислил, Младост 1 е в пъти по-добър квартал от там където беше намислил да се мести. М-то да не би да е и тя в Младост? Иначе с купуване изчакайте, скочиха цените много, нерални са. Една позната ми разправяше за 900 евра кв/м за Надежда на зелено което е безумие
Alichka
честита годежна годишнина
магито
и нашия е без -ов на презимето, просто звучи смешно с ов и сложно
ratatui
честито официялно майчинство
«
Последна редакция: септември 09, 2016, 08:46:31 от bulche91
»
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #230 -:
септември 09, 2016, 08:50:17 »
Здрава е-пу -пу, дори и не си мисля за нова болест, ама не спа.Преживява пускането на ясла изглежда и се буди, проплаква.Лошото е, че аз съм на работа. Като чета и
булче
и се замислих, как свикнах да живея без сън.Тва не съм си и мислела, че ще ми се случи, аз съм толкова поспаливо същество.
Али
, честита ви годишнина.
Ние нямаме точно предложение, а годеж въобще не сме правили. Просто решихме, че е време да се оженим и толкова. Бяхме на заведение с наши приятели и те ни бъзикаха няма ли да се женим вече, и той каза, да другата година.Аз бях в шок, а той напълно сериозен.Ей това беше предложението.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #231 -:
септември 09, 2016, 09:12:47 »
Добро утро!
Грабвам чашата на
Маги
с кафето!
Аз не съм поспаливо същество, но 8 часа сън ми трябват, е, оказа се че и 4 вършат работа.....
Али
, честита годишнина!
Като четях
Маги
, си припомних нашият случай, с тази разлика, че аз не бях шокирана и бяхме само двамата, в един небрежен разговор, решихме в началото на февруари, че май месец ще има сватба
Хайде всички с подготовка по една година представят организацията
Обаче се оженихме и много хубаво даже се получи
Рататуй
, броя с теб
, 25-ти гледаме нали?
ЕДИТ: Пропуснах
Свекърва
, направо не завиждам на този, на когото му престои да си купува жилище..... Разбирам нуждата, при нивото, при което се отдават жилища под наем, кошмарна история, но и това с купуването е .....този филм съм го гледала
«
Последна редакция: септември 09, 2016, 09:14:53 от Marri
»
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #232 -:
септември 09, 2016, 09:16:12 »
магито
оказа се че и с 3 часа сън може да се вирее, вчера бях спала от 05:00-08:00 часа, не знам как не припаднах някъде, ама майчинството май калява в това отношение. Преди не бях човек ако не бях спала 10 часа. Малкия обаче е от поспаливите, днес даже едвам го вдигнах, караше ми се че го събуждам
Marri
те дългите годежи са досадна работа. Така най-добре става, бърза сватбичка
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #233 -:
септември 09, 2016, 09:20:43 »
Не, не е там момата. Иначе не че се е замислил за собствено жилище, вижда го като инвестиция, при положение, че ще плаща наем.
В Надежда сега е скъпо, защото сигурно ще е до метростанцията през 2020. То изобщо цените са като в европейска столица, че и повече, ама при наши заплати
Май повече го стресна шофирането в Центъра, та размисли
. Брат му още не се е престрашил да кара в Пловдив или в София, макар там да не слиза от колата.
Маги,
има ли на кого да прилича тогава да не спи по нощите? Моят мъж е нервак и как можаха и двете деца да се метнат на него, не зная.
Те пък са по ранното ставане, сутрин в 5 вече са в пълно съзнание и бойна готовност. Селска работа
Същата работа сме и ние с предложението за женене. То даже и аз казах да се оженим, че да се измъкне от разпределение. Хехе, родителите ни се запознаха чак на тържеството в село, 6 месеца след подписването. Ама не, че нещо са се дърпали или сърдили, така се стекоха събитията. Сега ме е яд, че съвсем съм облекчила семейството им откъм притеснения, та да ми имат страха
Активен
Alichka
«
Отговор #234 -:
септември 09, 2016, 09:27:25 »
Цитат на: магито в септември 09, 2016, 08:50:17
Бяхме на заведение с наши приятели и те ни бъзикаха няма ли да се женим вече, и той каза, да другата година.Аз бях в шок, а той напълно сериозен.Ей това беше предложението.
Вие поне сте били на заведение. Татко предложил на майка във влака с подобен разговор, за да "мирясат родителите". Ама то едно време ни годежен пръстен са купували, ни нищо. Простено му е!
Ние имахме годеж - месец по-късно. Така октомври става претоварен откъм дати. ММ караше ретро кола, когато ми предложи и я беше направил паметник на българо-съветската дружба. Та приятелите му много го бъзикаха на коя дата връчил пръстена.
Мари, и ние на бърза ръка всичко спретнахме! Колкото и да се готвиш, винаги на края е екшън. Кумицата се убеди. Те почти година имаха и пак раздаде правосъдие накрая, че се мъчеха да им се качат по главите.
Свекърва, ако ще ядосваш снаха №2, само казвай "то на брат ти на сватбата...."
След 10-тия път нервите на снахата ще са изопнати докрай.
Ходи-ходи на лекции. даже и раница си купи ММ. Първата седмица беше на работа, но от втората тръгна на училище. Били двама! Полях му водичка и той ме пита - Нали не изглеждам като зубър с тая раница. Отговорих му, че ако сложи и очилата - тогава ще му сложа аз заглавието.
Братовчед ми и той ходи. Те са в един университет, ама различни специалности. Сбъркват ги! Сега с тия почивни дни са им натъпкали предметите и са от рано до много късно. Много ми е смешно, че ми вика "како". Никога никой така не ми е викал. Ние сме с 4 години разлика, той е най-малък от всички братовчеди. Обаче сега ме вижда със семейство, мъж, дете, жилище, кредит и две коли за поддръжка, та разликата явно е фрапираща.
Главата ще ми гръмне с глупости около ясла-градина и прехвърлянето. Да видим! Искам да я задържа максимално в яслата, а оттам май не зависи. Уж по наредба могат да я държат до 3-те години, ама от градината нещо май дават зор. Абе мътна и кървава е пак, защото никой не знае какво прави и от кого зависи.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #235 -:
септември 09, 2016, 09:29:32 »
Свекърва
, вашият случай ми напомня на филма "Два диоптъра далекогледство", с тази разлика, че подписването не е било тайно
Иначе при нас, не съм и очаквала друго, след над 10 години връзка .... романтичното предложение отстъпи на практичната страна, а именно, време ни е за деца, идва на дневен ред въпроса с брака, категорично бяхме "за" брак, и оттам "уточнихме" ще има ли сватба или не и така...., вече почти 18 години заедно и повече от 7 години брак
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #236 -:
септември 09, 2016, 09:39:39 »
Добро утро!
Али
, честита годишнина! И занапред да се обичате така силно и даже все по-хубаво да ви става заедно
За моето предложение - ами, не бързах, знаех, че той ще го направи и исках да не знае точно как ще отговоря, затова, ако се заговореше за сватба, все казвах има време
Все едно е било преди 100 години и все пак, още не съм осъзнала как се изниза времето от Коледа досега.
Аз харесвам дългите годежи заради това, че може да се насладиш на приготовленията за сватбата. За мен дори сега, когато е толкова близо и има много неща за довършване и нерви, ами, пак си ми е кеф
Леле,
Рат
, много малко останало, всичко ще е наред!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #237 -:
септември 09, 2016, 09:49:19 »
Добро утро!
Аз чакам моят мъник да стане за втори път и да излизаме, защото съм се разбрала с една приятелка да обикаляме детските градини. Иска да записва малката по никое време. Аз ще се възползвам да се разхождам с нея. Хич не искам да идва времето, когато аз ще правя същото.
Гладна съм....
Много го мислехме с Влади дали малкият да има окончанието -ов. Накрая оставих възможността на мъжОТ да реши и той сложил -ов. Е, така е като съм шматка и не тропнах с крак. Ама нали трудно взимам решенията, пък и това си е за цял живот. Иначе и без окончанието ми харесваше.
С радост се разделих с моята фамилия и приех съпружеската.
Али
, честита годишнина.
Много хубаво, че празнувате. И ние празнуваме всичкооо.
Рат
, не го мисли. Малко остана. Ние сме с теб.
Еха,
Мари
, 18 години...много хубаво.
Нашите 10г. ми се виждат мноого, пък 18 е...много яко. Да сме живи и здрави и ние.
И нашите кумове уж си търсят жилище в Софията. При последната ни среща споменаха нещо, че вече и за къща се замислят. Ей, това е. Порасна им работата.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #238 -:
септември 09, 2016, 09:52:01 »
Мари, дам 25 гледам, тогава влизам в 36 /според док е 24, ама аз броя навършените/, пък и 25 ми е по-символично число и повече ми харесва
Бубе, взе ми думите от устата и аз обичам дълги годежи, да има човек време да осмисли всичко и да вземе решение /например какви да са тейбълките, етикетите на бутилките и всякакви там други незначителни за околните и ужасно важни за булката подробности/. Ние се сгодихме края на ноември и края на август се оженихме и пак ми се струваше малко времето. А и другата причина да не харесвам късите годежи, всеки си мисли че се бърза защото булката е бременна.
Свекърва, я кажи къде да бъде разпределен, нещо не съм наясно и как брака го е спасил?
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #239 -:
септември 09, 2016, 09:58:38 »
Миме,
къщи има по-евтино от апартаменти.. Още по-евтино са етажите от къща... При къщите е в поддръжката и ремонта, който трябва да им се удари после.. Тогава пада инвестицията. Така, че не е от порастване на работата, ами просто им се струва по-евтино и по-стойностно
Сгодихме се края на октомври, оженихме се началото на септември.. Близо година, което ми беше идеално като времетраене за организиране на сватбата, не харесвам прибързаните неща.. Винаги си мисля, че е можело и още да направя.. Така си знам, че нямаше на къде да огледам повече нещата..
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...