Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 08, 2025, 23:01:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Септември 2016
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Септември 2016 (Прочетена 184684 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Септември 2016
«
Отговор #180 -:
септември 08, 2016, 09:01:15 »
Хехе,
Тони,
ти и миналата година му береше дерта на баща ти за РД. Карай, годишнина е все пак
Още малко и като стане на 55, ще тръгнат по екскурзиите "Златна възраст", с хора, дето са им на "акъла и дертовете".
Иначе 60 души е направо сватбено тържество, ще има с какво да се занимаваш.
Най- впечатляващо празнувана годишнина за мен беше 60-тата на мой бивш шеф. Поканите му имаха прикрепен диск със запис на любимото му класическо произведение и пакетче с фолирани дребни монети от местата, където е работил и ходил на екскурзии. Ама той е от
голямото добрутро
и е ловец, естествено. На всяка маса имаше негов ловен трофей и карта на света с отбелязани гореспоменатите обекти. Иначе е готин и начетен пич, ама... Имаше артисти от Народния театър и малък оркестър, поне беше спестил дисководещ и ехтящи музики
. Беше хем бохемско, хем и много изискано. Това преди 15 години и на мен ми беше малко "на дърт г.з, млад бъз"
В нашите среди ги минаваме по- интимно тези моменти. Обикновено ходим на места, където не сме били или каквото не сме правили, без големи подаръци и специални подготовки, та не мига да ти предложа нищо по- така. Ама ти си го измислила вече почти
Обеците са от Родния, ходи на екскурзия с колеги в почивните дни
.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #181 -:
септември 08, 2016, 09:25:48 »
Свекс
, баща ми винаги празнува по много.. Мразя този тип празненства, като за последно да се изяде и изпиее, де що има.. И двете с майка ми сме на другата крайност.. Аз например от години не съм си празнувала рождения ден, защото предпочитам да дам тези пари за екскурзия и спомени от място, на което не съм била.. Но разни хора, разни идеали, той обича тази показност.. Ще се възползвам от услугите на декораторката ми от сватбата, тя ще ми помогне и ще създадем шедьовър съвместно сигурна съм
Кажи за Мимето
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #182 -:
септември 08, 2016, 09:30:06 »
Хм и аз обичам да си празнувам РД-то. Не точно с 60 човека де, но с мЪжо сме родени в 2 последователни дни и обикновено се събираме една и съща банда от 10-12 човека да се видим и да се почерпим. Т.е. - събираме си приятелите.
Често и на годишнината ни се събираме да се почерпим и да се видим.
Ама 60 човека ми идва в повече...
Активен
Alichka
«
Отговор #183 -:
септември 08, 2016, 09:38:17 »
И аз съм се замислила за подарък за рожден ден. Пак сме канени на такъв от кварталните деца. Както Ина казва - махалата. Направо не е за вярване, че още съществуват такива общности и супер много ме радват. Четох в темата как изпращали Марта и точно затова се замислих - и при нас има приходящи лятото, като нищо след време ще спретнем едно изпращане на децата, които искат да са към нашата махала. За рожденния ден - момченцето ще става на 5, обича животните, динозаврите и най-големият проблем - има всичко! Много чакано дете е и имаше период, в който всеки ден (!!!) му се купуваше по нещо. Ха сега се сети какво да му подариш?!
Започнала съм мисловно един проект по събиране в един класьор на всички рисунки, покани за рожденни дни и всичко Дребосъческо, което някой ден моето човече да разглежда с кеф. Скай, ще те потормозя тези дни, само да си събера мислите и идеите
Ние утре имаме годишнина от предложението - светла дата, та ще се събираме вкъщи. Даже не се и чудя какво ще готвя, а имам идея. Представяте ли си? Само не знам как ще се справя с жегата. Мразя да готвя след работа.
Да видя и как ще работя тези дни, че е пълен хаос. Най-добре да ми взимат от отпуската и да не го мисля, ама... Всяко решение - предпоследно!
Хайде, и аз съм любопитна за Мария ІІ.
Днес ще счупите клавиатурите рано сутрин. Само да не ми се одремете към 14-15 часа, както вчера
Активен
svekarva
«
Отговор #184 -:
септември 08, 2016, 09:40:13 »
Нещо специално за
кака
на руски
https://www.adme.ru/vdohnovenie/trogatelnye-detskie-perly-v-zapiskah-695260/
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #185 -:
септември 08, 2016, 09:41:23 »
svekarva
твоя мъж като баща ми, класика в жанра, той където и да ходи, винаги с парфьом се връща. Ауу я кажи Мимката как разбра че ще виждаш? Нещо май са сериозни, пу пу!
Тони
ще стане голям купон значи. Аз последно на такъв юбилей бях на бащата на бъдещия кум. Беше много хубаво, в Радисън, имаше едни трима тенори поканени, много изискано и красиво беше.
Ох вчера и на мен ми стана зле, повръщаше ми се, та оставихме дребосъчко на баба си. Снощи цяла нощ не съм мигнала, тоя ретрограден Меркурий направо ще ме съсипе, а е чак до 22... Иначе да се похвалим снахата чака момченце
, реши се проблема с името значи, т.е ако не реши друго снахата
. Че давахме много зор за да вземе фамилията, тя искаше тире, ама баща ми не позволи и все още тя се цупи, на фейса си е оставила тире, та сега обещаха да не дават зор за кръщаване на баща ми
Активен
svekarva
«
Отговор #186 -:
септември 08, 2016, 09:55:53 »
Хехе, ами като го вее вятър за зелен хйвер, издаде се. Каза, "ще ходим" на водопадите около Кричим тези почивни дни, което предполага, че ще спят в Пловдив в събота. То няма гаранция, че ще я доведе, ама така си мисля. Вече я познавам по глас, даже и имам номера на мобилния. Инвестицията си топнал мобилния в морето, та се наложи да ми се обади от нейния и после аз трябваше да звъня. Това нищо не значи де, много е рано още за сериозни мисли
.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #187 -:
септември 08, 2016, 09:56:43 »
Привет и от мен!
Аз си седя тук, в малко минорно настроение и слушам хубава музика, та дано помогне за настроението.
За Мимето и аз съм любопитна(нали е адашка, все хубави хора сме(нали
Свекърва
и ти си на това мнение за снахата?
))
bulche91
, доста се изненадах за имената...., какво е това настояване в наши дни.... и аз на мястото на снахата доста щях да се замисля...., да, и аз взех съпружеската фамилия, но по желание...
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #188 -:
септември 08, 2016, 10:09:53 »
Marri
дълга и широка е тази с имената,
svekarva
само ще ме разбере
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #189 -:
септември 08, 2016, 10:13:56 »
Али, дано измислиш хубав подарък, много е трудно да подаряваш, на някой който си има всичко.
Булче, какъв е тоя натиск над снахата? Ако ме натискаха за фамилията щях на пук да съм с тире. Сега за името, добре че не ги виждам повечето, че ще ги избия! Тъпата му баба искала Теодор, ами заради нея отпада името, баба ми мрънка да е на баща ми, та вчера беше смъмрена набързо.
Активен
Feribotka
«
Отговор #190 -:
септември 08, 2016, 10:42:59 »
Добър ден от нас
Ох няма няма и пак се завърти темата с имената, я за смяна на фамилия, я за бебе
Ами и на мен мама ми пилеше да си сложа тире, ма пък не искам, после и за бебето имаше мрън, но се разбрахме с малко сътресения в отношенията...добре, че ММ е разбран и не се меси, че щеше да е пълен циркът
И аз на мястото на снахата на Булчето щях да се запъна, дори само от инат!
Рат
, кръсти си го както искате с ТМ, само вие си знаете колко е изстрадно това бебе, особено ти, дето целия форум стиска палци да се задържи до края
И аз не разбирам толкова големи и разточителни празненства
Свекс
, Юху, Мария номер 2, много ми е интересно, дано я доведе синчето
Честит рожден ден на патерички на големия (нали правилно съм разбрала)
Да ти е жив и здрав, скоро да те зарадва с негова невъзвръщаема инвестиция
Али
, не знам какво да ти коментирам на теб, само нацелувай Мария
Ние вчера се прибрахме (почти, че още не сме вкъщи, а при мама) от скитосване. Доста добре ни се отрази, малко наваксах сън като имаше повече гледачи. Аз пак имах проблеми с кърменето, но ще пиша в мойта тема
Много ме е яд, че не успяхме да се видим с
Мимето
и да запознаем Алекс и Алекс, ама шанс...разминахме се доста нелепо
ММ ще работи и другата седмица и пак излиза отпуска
Още не сме измислили къде да ходим, иска ни се на море, но ще видим първо пригнозата как ще е
Предстои ни първа годишнина и се чудим какво да си подарим, нали е памучна...ММ иска халати с бродирано Ц, ама къде ще ги търсим, кой ще ни ги бродира и кога ще се случва това, грам идея си нямам
Активен
svekarva
«
Отговор #191 -:
септември 08, 2016, 10:45:43 »
Мари,
македонски порядки
По- добре да не се дърпа човек, че да не си създава ненужни неприятности
. Това, да те вземе македонец е работа "свише", не всяка жена има тоз късмет
Шегата настрана, но особено ако живее младото семейство в същото населено място, името е въпрос на престиж, достойнство и какво ли още не.
Аз нали съм по- свободолюбива и нещо грешно съм повлияла в разбирането за
Родова чест
на децата ни, та ме гледаха едва ли не като еретичка, когато снахата не си смени фамилията. Казвам ви, мъжът ми щеше да умре, една година ходи с наведена глава. Хехе, това се преживя, ама сега идва проблемът с презимето на детето /ако има такова/, защото тя иска да носи нейната фамилия, при положение, че второто му име ще е на бащата му. Ако се роди момиче, хубаво, ще има окончание "ва", ама ако е момче, или ще е и то с "ва", или трябва баща и /сватът/ да го осинови, или синът ми да си смени фамилията с нейната в мъжки род. Сега и аз много, ама много се надявам да се роди момиче, защото и при трите варианта
Родния
ще бъде съсипан. В крайна сметка на мен ми е важно да си запазя съпруга, та предполагам, че и
Булче
иска да бъдат спестени нервите на баща и.
Хаха, бе
ще видите
, мъжки майки сте!
Допълнение:
Леля ми дойде преди малко и сега говорят с майка ми на висок глас за модата: "Помниш ли, когато мама не ти даваше да носиш чорапи с ръб, че беше малка? Пък ти взе, че си изрисува един на краката с молива и за вежди
"
«
Последна редакция: септември 08, 2016, 11:05:09 от svekarva
»
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #192 -:
септември 08, 2016, 10:48:06 »
Свекърва ,Мимето ако знае ,какво вълнение предизвиква във форума
Ей тези първи трепети са страхотни,спомням си ние с майка,какво разследване правихме,като ни каза брат ми,че си има приятелка.Не се бави много човека,след месец се сгодиха
та нямахме много време да се осъзнаем ,пък и щом го прави щастлив и си го гледа-друго не ни интересува нас. Сега вече повече от година от тогава,си мисля,че е направил много правилен избор
Тони ,нека си празнува човека подобаващо,щом има желание,,,а пък и ти се справяш чудесно с организацията,,наслади и се
Тъкмо ще си припомниш миналогодишните сватбени трепети
Вицът на Скай
Аз си счупих камерата на телефона и два дни ще съм без мобилен,ей голям кеф е да знаете.Имах нужда от малко почивка от безмислени обаждания.Цяла сутрин тишина,приказноооооо
Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #193 -:
септември 08, 2016, 11:06:15 »
Feribotka
http://broderia.net/index.php?option=com_virtuemart
а от тук поръчах кърпата за кръщенето, ама виждам че са в отпуск до 11.09
Ми обидно е и от двете страни да си според мен. И да не искаш да вземеш фамилията и да не искат да ти я вземат. Тя в крайна сметка я взе, ама имам чувство че е насила, не с кеф. Аз бих я взела на мъжа ми с огромен кеф.И да , фамилията ни е звучна, всички ни знаят по фамилия. С традиция е , даже носим все още отлъчителните белези на фамилията, поне аз де
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #194 -:
септември 08, 2016, 11:34:13 »
Булче, ако е с кеф и желание всичко е по-различно. Аз също с кеф свих фамилията на мм, ама никой не ме е питал или натяквал. Той разбра като попълних документите, че не искам тире и реакцията беше "о, ужас! Ти и фамилията ли ще ми вземеш? Аз може да не си я давам!" естествено беше на шега.
Яд ме е единствено, че преди инициалите ми бяха като на любимия ми отбор, а вече не е така, ама съдба!
Ама, при вас явно традициите са такива, по-трудно се приемат тези неща. Баща ми искал да отменя сватбата, понеже майка искала тире, е без тире е
.
Свекърва, е такова пък чудо чак не бях чувала, да иска да е с нейната фамилия, малко в повече ми идва дори и на мен.
Фери, на първата годишнина аз купех на мм халат от Панагюрище, имат доста магазини из София, много е хубав и той много го хареса, а за бродирането или някаква щампа или на шивачка нещо се сещам. Аз така и не го избродирах с неговите инициали, макар много да исках. Сега за третата годишнина колана му е с инициалите на токата и много се изкефи.
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...