Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 23:28:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Септември 2016  (Прочетена 184740 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: септември 05, 2016, 06:37:11 »

Добро почивно и инак понеделнишко утро! Из Делиормана хавата е 6. При мама сме си.  Този път контакта ми с младата ин-лоу се ограничи до няколко случайно подхвърлени от нея реплики,  че видиш ли изморена от толкоз много работа пък трябваше и колата си да чисти у единствената си почивна неделя.  Само не разбрах кой трябваше да й помага, според нея. Аз с малко дете или свекървата?!?  Толкова се изкефих вътрешно, че чак водих Кари и племенница та на разходка /дъщерята на оная /.
И на мен като Скай филма на Нюансите ми беше пълна боза, книгите съм ги чела всичките, "Грей"  -само на Инглийски. Аз уча руски и каквото науча гледам да го препРодам и на Кари и става ошаф....  В моята глава не остава нищо,  но от цялата палячовщина предполагам,  че на нея й е интересно и запомня. Думата фаворит на вчерашния ден: Муравей!!!
Целувки на всички и хубав ден, милички!!!   heart
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #136 -: септември 05, 2016, 08:24:16 »

Добро утро!
Кайвето с другите работи от мен, че си имам рожденик. На цели 35 става, пък все едно вчера го раждах. То още и не съм го родила, чак в 17:15, сега се разхождам с още 5 жени в предродилна и 3 пръста разкритие.  pardon.
Покрай София на Ина си спомних и прохождането му. Калпазанинът чака да си отидат всички гости, хвана една сламка за "опора" и тръгна да обикаля из къщи. Колкото да се покаже страхлив пред родата, че се подпира по стените или иска пръстче за да върви преди рождения си ден. Много мил момент е това, пред очите ми е един развят почти бял перчем, изплезен език и целеустремен поглед heart heart heart
Да ми е жив и здрав и да има късмет, той е прекрасно дете heart
Скай, точно така е, това са си едни любовни истории в крайна сметка.  "Аз след теб" го гледах с моите приятелки лекарки, та те ми предлагаха да ида за за един ден в болницата, да видя къде по- затрогващи неща. "50"- те нюанса пък ми напомнят пубертетското разтърсване, когато започнах да чета Мопасан. Не че може да се прави литературно и смислово сравнение /естествено в полза на Мопасан, според мен/, а ей така, емоционално. pardon
Како, по учебник ли учите или с видео руския? Да знаеш, Кико пръв ще проговори и то най- добре от всички вас. Като гледам дечицата от училището, Кари най- много прилича на рускинче heart heart heart. За завиждане си, толкова нови неща ти предстоят good

Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: септември 05, 2016, 09:06:05 »

Добро утро!
Свеки, честит рожен ден на твоето момченце! Да ти е жив и здрав, много къмет му желая!
Фани, толова интересни неща ви предстоят, сигурно и ти е напвегнато от промянаа, но ще е едно невероятно приключение!
Аз пък нито 50те нюанса, нито ,,Аз преди теб,, съм гледала. Мм, първия мяса, че ще е голяма проссотия, втория някак не ми се реве. Някак си и сама добре се справям с редовното плакнене на очите  cray . След някой месец, може и да го видя какзо толкова  вички са луддали по него.
Наде, ще чакаме книгата с голям интерес.
Момичета, интересно ми е как отбелязвате и правите ли изобщо нещо по-специално по случаи утвешния празник или за Независимостта, а дори и за 3ти март (нищо, че е далече)?
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: септември 05, 2016, 09:49:34 »

Добро утро!

Свекърва, честит ти рожденик! Да е жив, здрав и много да му върви в живота!

Рат, за 3-ти март винаги гледаме някой патриотичен филм, поне малко да се докоснем до това, което сме били тогава.

Ние с милото сме у дома и имаме 100 задачки за вършене. Малко се объркаха нещата в ресторанта за сватбата, ама ще пиша в темата, да не спамя излишно тук. Вече две поредни нощи сънувам, че се женя  crazy и коя, от коя по-лоша сватба...

Хайде, хубав ден от мен!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #139 -: септември 05, 2016, 09:49:53 »

Хахаха, Рат, след месец точно нищо няма да видиш. Ще имаш кьде-кьде по-интересни (и належащи) неща за гледане  girl_haha Виж, след година-две, пак ще говорим.

Вчера не можах д апиша, тькмо почнах и малкото цикна и пратих само това едно изречение, колкото да не е без толкова (както казва Божинов).

Аз искам на английски да си я чета, че хетпен ми е рьждясал и само такива неща го поддьржат (и статии за детегледане). Не бива и от това да се лишавам, ама може и аз чак след година да чета. Другото лято например.
Днес стягам бажа, утре заминаваме и от летището сьм на сьбрание директ, а псоле ще влизам само за да ви плача на рамената и да се оплаквам. До януари сьм аут за друго. След януари, вече няма да плача, смао ще се оплаквам. Така до април, а след май ще стане пак "пей сьрце". Живот и здраве, така да е!

ЧРД на свекьрвин син !!! Да е жив и здрав, и кьсметлия !!

Браво на каката за ученьето и аз оня ден се питах, дали ако почна да чета на руски, ще ми се вьрне нещо в главата, че е жалко заради един мьрзел (и липсва на време) да изпускаш цял език (който си учил).

ТЬй, какчи, ще разчитаме на теб за опреснение. След диалектите, може да минем на чужди езици  Wink

Чюююс...  blum
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #140 -: септември 05, 2016, 09:59:23 »

На празници слагам трибагреника на прозореца! (и на мачовете на Бг национален отбор по футбол хаха)

Имам една приятелка, живееща в Германия с гаджето си немец. Бяха тук преди няколко дни и английския ми яко се отприщи... Дали преди съм била по-притеснена, че не съм го познавала толкова добре, тоя път бях супер инглиш мен. С времената не съм много окей, ама се оказа, че думи бол в моя мозък на английски има.

На френски любимата ми дума е двор. Знаете ли как е?

свекърва, да ти е жив и здрав прекрасния син!!!  good
Активен
svekarva

« Отговор #141 -: септември 05, 2016, 10:07:26 »

Благодаря за пожеланията към Първата невъзвръщаема инвестиция. В момента покорява върхове на 4200 височина и аз му бера дерта, че на 7С е по къси гащи pardon
На 6-ти ходя на площад Съединение, но след официалната церемония. Много ми е на сърце и ето този филм за стихийния характер на събитието. Гледайте го, няма да съжалявате. heart
https://www.youtube.com/watch?v=v_HSqQEt-Fw

* 14233160_949917375946_7610067993891399069_n.jpg (50.61 KB, 346x260 - видяно 2284 пъти.)
« Последна редакция: септември 05, 2016, 10:09:08 от svekarva » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #142 -: септември 05, 2016, 10:12:05 »

На френски любимата ми дума е двор. Знаете ли как е?

Не...  crazy
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ

« Отговор #143 -: септември 05, 2016, 10:19:07 »

Не...  crazy
баш ти ли? cour ! kiss2  pardon danceg
Активен
svekarva

« Отговор #144 -: септември 05, 2016, 10:20:39 »

Гугъл преводачът каза - tribunal
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #145 -: септември 05, 2016, 10:23:43 »

Гугъл преводачът каза - tribunal

lol lol lol
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ

« Отговор #146 -: септември 05, 2016, 10:24:09 »

Аз я помня от детските ми години тая дума, от началното училище като учех френски...не заради какво означава, въпреки че означава и двор...а заради това, което означава на българскиииии...произнесено на френски!
« Последна редакция: септември 05, 2016, 10:26:31 от nadelina88 » Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: септември 05, 2016, 10:25:07 »

Привет и от мен.Най-накрая се докопах до тук.

Свеки, да ти е жив и здрав големия син!

Ина, каквото такова, важното е да се развиваш, да продължаваш напред и те така!

Аз с езиците съм много зле.Едно, че не ми се отдават, второ, че все не попадах на учител, който да иска да ни научи нещо.Само с немския имах краткотраен успех, но учителката напусна училището и додйе една мноого зле.

Ние почивните дни ги изкарахме в лепене на тапети, чистене и ей такива задължения дето хич не кефят, да си призная.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #148 -: септември 05, 2016, 10:33:19 »

Маги сега поине хубаво и свежо ли ви е или имате още за чистене?

Наде, голям смях днес с теб.  girl_haha
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: септември 05, 2016, 10:41:42 »

Само хола е почистен, сега остава останалата част от апартамента  cray

Тапети лепихме там където живеехме преди.Ще го даваме под наем и трябваше да се освежи. Стана много сладко и приятно там.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: