Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 09, 2025, 13:23:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Септември 2016  (Прочетена 185043 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #165 -: септември 07, 2016, 11:36:09 »

Честит празник, Адиктед!
Аз имам носталгия към лятото. Есента съм я посрещала с интерес, за да се видим със съучениците, класната, но .... Не е моят сезон. Не обичам да се навличам, да се чудя топло или студено ми е. Не обичам и да се изненадвам сутрин как ще прекося града в навалялия сняг. Не обичам и гъчкънакът, който настава из града.
Посрещнах есета със страх покрай раждането на малката, а с ужас беше тръгването на яслата. Сега чакам градината, че и там е една каша...Дано тръгнат гладко нещата!
Прекрасен есенен спомен ми е последният ден преди яслата. Обикаляхме в гората, умряхме от студ, обаче се наиграхме, натърчахме, събирахме кестени, листа... Беше разкошно!!!
Надявам се на хубавото циганско лято!!!
Хаха, Булче, може и по-зле. Успокоява се с тази мисъл. Сега Свекърва ти трябва да е лошото ченге май-май.
Бубе, разбирам ти напълно! Приеми го като излизане с приятелки без да му слагаш заглавие. По-лесно ще се очупиш така. Дано са се съобразили с твоите вкусове!!!
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: септември 07, 2016, 12:33:43 »

Добър ден!

Къде ми отиде лятото? Искам си го...не съм готова още за смяна на сезона. Лятото винаги ми е било любимо. Носи ми много приятни емоции, зарежда ме. Изпълнено е с много хубави поводи за празнуване. Аз съм лятно бебе, имам си лятно бебе, сватбата ни...и т.н.

Бебе спи, а аз си почивам до него. Мисля като се събуди да се разходим. Хладничко е, но нали не трябва  да има ден без разходка.

Довечера май сме на рожден ден на една малка госпожица. Май, защото преди седмица ни поканиха, но повече подробности не знаем.

Дано да не се изложат като с първата, макар че по трейлърите изглеждаше...

На мен първата част ми хареса. Имам да чета още 3-тата част и Грей.

Наде, 200 стр. ли ти е долната граница? Хайде вдъхновявай се по-бързо, защото искам да те чета. smile

И аз съм За мобилна версия на форума. И без това напоследък пиша от телефона.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: септември 07, 2016, 12:42:58 »

Добър дъждовен ден  blum  Хич не обичам дъжда,но поне по-лесно дишам тея дни.Друго си е да гледам температури под  30 градуса Wink
  Аз днес съм на бебешка вълна,сглобихме креватчето,гардероба и извадих всички дрешки да направя разбор.Уж са много дрешките,но пак искам да купувам още-това си е зависимост.Всички ме питат дали имам нужда да ми дадът дрешки от тях,но ми е супер неудобно  blum голяма шматка съм.
  Добре,че сглобихме по-рано мебелите,,,,миришат ужасно дразнещо.Дезинфекцирах всичко,но ефект за сега няма.Отворих де що има врати ,прозорци,,,,,но пак е непоносима миризмата.
   Ремонта ни напредва многоооооооо бавно,вчера поръчах кухня,,,,или по-точно направих опит да избера кухня.Имах идея,до момента ,в който не отидох и не започнах да разглеждам мостри,,,,,това беше края.Всичко ми стана каша в главата,майсторите ми натовариха всички мостри в колата и сега цял ден я мисля  и още не съм я измислила...Приемам идеи всякакви Wink
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: септември 07, 2016, 12:51:34 »

Здравейтее smile Завърнахме се вчера и днес с пълна сила на работа...

Изкарахме няколко прекрасни дни в Родопите.. Много обичам планината (нали съм планинско чадо), но Родопите са ми толкова романтични  heart Имаше страшно много хора.. На входа на Ягодинската пещера при влизането в 12ч. бяхме над 100човека.. Противно на очакванията, всичко успяхме да видим и не беше бутаница.. Организацията, обаче по български.. Вместо да направят извънредни влизания на половин час, както на Дяволското гърло, предвид всичкия тоя народ..и предвид това, че самата пещера предполага такова нещо, те не.. Караха хората да изпадат в нервни кризи и крещене, за билети и тн.. Ужас..
Обожавам този район, както може би казах, избрахме да нощуваме в Девин, като подходяща отправна точка до всички забележителности.. Крайно съм разочарована от това малко родопско градче.. Нощувахме в СПА хотел Девин - собственост на Шарлопов, като сумата беше 450лв за 3 нощувки със закуски и вечеря за двама.. Обслужването под всякаква критика, масата ни претрупана с празни неща, докато не помолиш 2 пъти да се отсервира нищо не се случва.. Персоналът седи на една маса измежду гостите и се хили и пуши (масите са навън ПОНЕ).. Много неприятно..
Искахме на годишнината ни да излезем в някое ресторантче да хапнем в града.. Препоръчаха ни механа Юруците, шеф Манчев ходил там с предаването Кошмари в кухнята и било много хубаво вече.. Ами ядохме   някакви неща, въобще не мога да кажа, че бяха вкусни, а накрая платихме 70лв сметка за 2-ма човека, като алкохол не сме пили 1 бира и 1 чаша вино, без бутилки, без нищо.. Разделихме си една салата и аз не ядох десерт.. То, не че имаше и къде да седнем на друго място.. Има 3 заведения, това, едно което изглеждаше още по-зле и пица на парче + дюнер .. Прекрасен район, прекрасно местоположение и крайно  неоползотворени ресурси, за да се изкарват пари и да се задоволяват гостите на градчето.. За тези няколко дни изхарчихме толкова пари, колкото ако си бяхме направили една екскурзия до Флоренция, със самолетни билети, а да не говорим, че качеството на обслужването щеше да е в пъти.. Ама, нали е модерно да подкрепяме родното  pardon
В нас поне остана приятното чувство от прекрасните пейзажи, които видяхме..  heart heart heart

Свекс, да ти е живо и здраво детето, съвсем забравих  heart

Миме, Грей е книгата, която си заслужава най-много, защото е разказана от неговата гледна точка и интересна за осмисляне..

Рат, стискам палчета за теб и си мисля всеки ден kiss2 Прегръщам те  heart

Булче, бабите са, за да глезят  pardon

Много дълъг ми стана постът, ама понеже аз получих подарък от ММ за годишнината прекрасен часовник (който сама си избрах този път).. На него вчера му купих тенис ракета и нужното оборудване за тенис + една по-евтина ракета за мен.. И в неделя сме първа писта на кортовете, дано да не вали.. Той още вчера искаше, ама беше кално и се върнахме.. Има и закрити, но са чак в Младост, а не ми се прекосява цяла София..  Wink
« Последна редакция: септември 07, 2016, 12:54:28 от alexandrova_90 » Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #169 -: септември 07, 2016, 14:08:27 »

Тони, изумявам се на това, което разказа. Ама случаи всякакви. Това заведение го помня от Кошмари в кухнята.
Ние пък сме доволни от морето. Бяхме на Приморско. От години ни сме ходили на юг и ни беше интересно. Ами не се е променило много. Доволна съм и от ол-инклузива. Не мога да го сравнявам с този в Албена, но си имаше от всичко по много. Дребното се нахвърли на варени яйца, маслини и спагети. С последното беше готова да преяжда редовно. Кашкавалът беше на заден план. Аз си отядох на зеленчуци. Починах си, почернях, понакиснах се и съм щастлива след един малък ад. Ще разказвам из нашата тема. Още се чудя, ама ако имам муза, ще си пиша словоизлиянията и болките.
Предстои ни годишнина от предложението. heart
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #170 -: септември 07, 2016, 14:28:56 »

Булче, вчера си мислех за вас заради силните валежи и наводнения, ама явно са ви подминали.
Българските ми мъже вече са на работа, чакам да се обади и американският и отчитам празниците за отминали.
Тони, за съжаление комерсиализацията е нахлула и в най- затънтените кътчета и мутробарокът процъфтява. Затова ние с приятелите и синът в последно време си носим домашна храна, когато пътуваме из България pardon. Истинските местни специалитети могат да се опитат само в обикновени домакинства, където се готви за малко хора. Имало си групи, където можеш да уговориш да ти се приготви на определена дата и за определен час пататник, примерно. Ей такива едни интернет общества се завъдиха, че ум да ти зайде Wink Ама и аз не съм от посветените, иначе да се цаня за готвач на нещо.
Али, хубаво, че успяхте да се измъкнете за малко и че сте доволни good
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: септември 07, 2016, 14:37:30 »

Пропуснах да кажа, че съм безкрайно приятно впечатлена от Широка лъка.. Бях преминавала транзит от там..  Сега се разходихме и хапнахме. Имаше доста заведения, които бяха препълнени и дори чакахме на опашка за явно най-оборотното..  pardon Илиян яде качамак, който толкова го впечатли, че го удостои с титлата "Бабин качамак"  Wink Етнографският музей е малък но симпатичен и като цяло всичките възрожденски къщички са много хубави.. Музикалната школа я видяхме от далече, че ни домързя да се катерим натам, но изглеждаше спретната и ремонтирана  good В общи линии 2 пъти по-малко от Девин, но доооста по приятно  good
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: септември 07, 2016, 14:49:22 »

Тони,  завид и аз искам!  ама няма пак чакам за преглед.  Този път очен.  Ех, старост нерадост!
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: септември 08, 2016, 07:31:00 »

Добро утро, как сте?Как е настроението?Тази седмица е кратка и вече я преполовихме, голям кеф.Ние в събота сме на детски рожден ден с дребната и трябва да измисля подарък, днес това ми е задача номер 1.

Хубав и усмихнат ден
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #174 -: септември 08, 2016, 07:32:28 »

Специално за Рататуй, позира Моли!
Прекрасен ден на всички, тук вече изгря слънцето!
Гугутките на дървото пред нас пак ще снасят. Рано- рано се правят на влюбени, пърхат и мъкнат сламки да закрепват никаквото си гнездо Wink. Хихи, толкова им е калпаво жилището, че при силния дъжд се разкапа, добре, че пиленцата бяха излетели. Обаче съм доволна, поизядоха доста от гъсениците по мушкатата.
Още не съм известена, но предполагам, че може да ме запознаят с Мария 2 в неделя smile
Естествено от Австрия имам обеци за подарък, ама не вярвам да ги сложа някога. Не от яд, че ме оставиха сама, просто не ми харесват. Поне не са златни, та да трябва да ги пазя заради метала Wink Имам и хубав натурален шоколад и съставки за торта Захер в пакет  smile.

* 14264827_1226538154062945_212349207824157759_n.jpg (69.15 KB, 346x346 - видяно 1759 пъти.)
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: септември 08, 2016, 07:47:12 »

Добро утро smile

Аз съм в леко минорно настроение или по-скоро ми е весело вътрешно, но се изнервих.. Нашите имат куп разходи, които сами си създават.. Смяна на котле (старото си работи, просто искат ново на пелети  crazy), имаме сууупер много бутилирано вино, но купуват грозде, за да си задоволи баща ми нуждата да направи ново.. Баба ми беше изнервила майка ми с някакви безумни ремонти за хиляди левове, в запустяващо село..  и тя ми се заоплаква от сутринта побесняла..
 Баща ми има 50-годишен юбилей, който щеше да празнува само с колегите си 30човека, а после да отидем за 10 дни в Италия.. С наближаването му, обаче стигна до извода, че не може така и освен с 30-те колеги, трябва да покани и 30човека близки и приятели в друг ден.. Което автоматично прецака подаръка ми за Италия.. Сега ще му направя организация на рождения ден, с цветя, покани за гостите, менюта, тейбъл картички, като иска гарда, поне да е рошава!!! Ще помоля едната ни декораторка, която е художник принципно, да ми нарисува шарж на семейството ни  pardon Трябва да измисля за сладкия бар, някакви интересни картинки/надписи/снимки за бисквитките.. Мисля да изкарам и някакви снимки на известни личности, които през тази година стават на 50.. Знам ли и аз какво друго.. Той човека просто много обича да е център на вниманието, много обича да е по-по-най.. И още по начало трябваше да се сетя, че ще иска грандиозно парти  nea

Слънцето тук се опитва да пробие, но да видим...  huhhuh.gif
« Последна редакция: септември 08, 2016, 07:48:59 от alexandrova_90 » Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: септември 08, 2016, 07:59:14 »

Утро!

Днес се събудих много рано заради хремата на милото. То и аз се мъча да се разболея... идилия, трябва да е точно преди сватбата!

Цяла нощ сънувам сватбени торти  tease

Днес съм по задачки - да си доплатя роклята, да взема един подарък, да направя гривнички за моминското парти (или нещо друго символично да им подаря), да докупя украсата за бурканчетата и да взема подплата за роклята на майка ми. Вечерта сме на танци, а някъде в промеждутъците трябва да сготвя обяд и вечеря.
Утре набързо трябва да си събера багажа и да се прибера в нас, където ме чака правене на лютеница и подготовка за моминско. Да се върна в София в събота следобед, да изчистя квартирата (от партито едно момиче ще остане в нас) и да се заредя с добро настроение.

Тони, щом баща ти си пада по тези неща, няма кой да се справи по-добре от теб!

Свекърва, направо нямам търпение да чуя за Мария II   Wink
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: септември 08, 2016, 08:16:27 »

Свекс, от кой са тези австрийски обеци? Изпуснала съм!

Бубе, мобилизирай се.. Сватбата си е сватба, ама после идва зимата и лютеницата също не е по-малко важна  blum На моята сватба, приятелките ми ми подариха един кашон със зимнина..Под претекст, че докато съм организирала сватбата, съм нямала време да слагам зимнина  Girl_hide Всичко беше в супер красиви бурканчета с етикети и красиви капачки.. Голям смях падна  danceg
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: септември 08, 2016, 08:20:45 »

Добро утро!
Леле днес очите не мога да си отворя. А сънувам едни небивалици... Все се чудя как човек или поне аз не осъзнава как дадено нещо е сън, а  то от ясно по ясно. Наскоро сънувах, че с Даниел Крейг търсим нещо в един стар архив  crazy
Свекърва, благодаря за специалната картинка  give_rose и аз с нетърпение ще чакам да разкажеш за Мимето 2. Я виж колко подаръци имаш от Австрия, изяш си ги с кеф, пък обеците ги остави за спомен.
Тони, сигурна съм че ще е много хубав рождения ден, все пак такъв юбилей. За виното няма лошо и ние имаме половин изба бутилирано, че и от миналата година не успяхме да си допием нашето, ама пак ще сложим.
Бубе, много задачи, много нещо, пожелавам ти всичко да минава бързо и леко, а и приятно!
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: септември 08, 2016, 08:38:39 »

-А как те пусна мъжът ти сама на дискотека?
-Приготвих му ваната и я напълних с пяна!
-И това го спря да дойде с теб?
-Монтажната пяна може да спре много неща!
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: