Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:40:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Август 2016  (Прочетена 194450 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #285 -: август 09, 2016, 22:45:01 »

Не знам какво да ти кажа...

По-добре нищо да не му се закача над него, отколкото такова нещо. Този тип играчки и шезлонгите, трябва да ги забранят сьс закон, но добре се печели от тях за сьжаление...

(за проходилките да не говорим)

(шезлонг оправдавам само при бебе с рефлукс или крайна (и кратка) нужда на майката, но не и за ежедневна употреба, за удоволствие така да се каже - просто пречи на нормалното развитие на детето, като го спира от всички естествени движения, на които то е способно в дадения момент)
« Последна редакция: август 09, 2016, 22:52:18 от inaxastra » Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #286 -: август 10, 2016, 07:20:33 »

Привет, дами!
Имам три чужбински приятелки за днес и утре heart. После пък още 2 се връщат от море в Пловдив и направо ще се начужбиня. Всички обичат едно и също заведение /без да се познават/и все там ни е началото или краят на срещата. Толкова едновременно обаче не са идвали. Като нищо да ме сметнат за незаконен екскурзовод smile
Слагам кафето и бягам до парка, че май пак голяма жега ще е. Хубав ден на всички ни!

* 13880192_1199228370127257_1088246355897972488_n.jpg (60.05 KB, 308x308 - видяно 2098 пъти.)
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: август 10, 2016, 07:38:58 »

Добро утро smile

Харесвам дискусията, която се е заформила около играчките.. За тази за над леглото и аз не съм сигурна, че е правилна.. Виждала съм, какви неща твориш с твоите мобили, Ина, знам че един ден бих се опитала да направя подобно нещо..  good

За шезлонга не съм съгласна обаче.. Подарих на кръщелницата ми, когато се роди и знам, че това беше единственото място, където се успокояваше при коликите, освен когато я слагах да легне върху моя корем (мекичко й е било сигурно, защото при майка й не действаше)..

Свекс
, днес ти е натоварена програмата  Wink

Докато пишех поста, играчката дойде.. Много е хубава, всички колежки казаха, че е добър избор (по техните критерии)  pardon Дано да съм полезна за майката и бебчето се радва като порастне.. Едва ли ще я сложат веднага, спомням си за кръщелницата ми, е я сложихме към 3-4м  smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #288 -: август 10, 2016, 07:54:44 »

Одеве забравих да предложа една мноооого стара статия, от 1991-ва.
http://webstage.bg/li-ri-chni-otkloneniya/3347-balgarskata-riba-se-razhda-popche-zhivee-kato-tsatsa-i-zavarshva-kato-kalkan-savsem-spleskana-stanislav-stratiev.html
Амели Първа се завърна с още по- силен глас и с две баби да помагат.  smile
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #289 -: август 10, 2016, 09:15:21 »

Добро утро! Оставят 6 дни до отпуската...

Аз не обичам крайните мнения относно дадени неща. Действам по усет и това което съм прочела не го взимам здраво за готово. Това че въртележката ще направи бърн аут, и че шезлонга ще попречи на нормалното развитие, съдейки по моето пропълзило на 6 месеца дете/10 месечно проходило, а седяло в шезлонг нон стоп преди това автоматично оповергва горе написаното, но това е съдейки единствено и само по моето дете smile и опита ми базиран на него.

svekarva идвай при нас докато сме в отпуска , поне да се наспиш и цветята да ми поливаш  good
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: август 10, 2016, 09:20:51 »

Привет и от мен.Аз днес късно-късно.

Сноу, аз нали живея в Прованса, да ти кажа зависи от хората.В Плевен не са ни уредени площадките, не попадаме в тия параметри на европрограмата, обаче има и хора и хора.Аз поне избирам с кои да се виждам.Това с люпенето на семки и хвърлянето на боклуци го има навсякъде, само дето аз не си мълча и им казвам директно че са свине.За това и не ме обичат повечето майки.

Аз съм ползвала играчка за отгоре над леглото.Пусках я само да се върти без звук.Цветовете на животните не бяха прекалено ярки, имаше момент в който Моника много се радваше и и гукаше.Отделно видях че задържа поглед на точно определена играчка.После и шезлонг ползвах.Не постоянно, но като трябваше да готвя в кухнята, или за да заспи, защото в един момент заспиваше само в него.Тя не беше подвижна и нищо не и ограничавах.Ревеше като магаре щом я сложех по корем и се захласваше чак от нерви и желание да я обърна.

Ние пак сме в ремонт.Имаме един таван с баня и тоалетна който ще даваме под наем и сега трябва да го ремонтираме.Познайте кой ще е отговорен за това.Вчера ходихме да купуваме боя, утре ще избирам тапети, лошо ми става честно.Моя мъж като чуе ремонт и вече му се иска да избяга.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: август 10, 2016, 09:37:54 »

Здравейте smile

На мен нещо са ми като сковани краката и се чудя дали да се опитвам да излизаме, че единият много ме боли.

Тези въртележки разбира се, че не са за новородено. От очен лекар, доцент, знам, че могат да доведат до кривогледство. Но след 3ти месец няма проблем, само трябва да се монтира над коремчето, а не над главата.
А шезлонга е много готин. Иначе само на ръце ли? Бамбук не е имал рефлукс, но връщаше от време на време. А и не съм забелязала да го ограничава, там за първи път почна да рита и да посяга към играчките. Активната гимнастика и лекарите я препоръчват. Проходилки и бънджита не харесвам аз лично, но знам че и те ако се използват с мярка, не са вредни.
Ако не са шезлога и активната гимнастика, не знам как бих ходила до тоалетна, камо ли да готвя. То не може само в раницата.

Хубаво е да се възползваме от модерните удобства, разбира се всеки сам си преценя до колко
 smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: август 10, 2016, 10:01:27 »

Добро утро/ден!
Леле какви теми сте захванали. Тони, дано се хареса подаръка, а и щом майката това си е поискала, значи си уцелила. Аз като покажа на майка ми някой от нововъведенията и тя се хваща за главата и все ми казва, че и преди са се справяли и пак хора сме станали.
Аз пък или съм страшно не наблюдателна или наистина в парковете където сме ходили е доста чисто, парка в Банкя въпреки че събота и неделя ни се изсипва София на главата е доста поддържан и чист. За разлика от улиците и поляните, ама все пак кмета е един прост тенис треньор  pardon.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: август 10, 2016, 10:23:24 »

Поздрав за Тони

Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: август 10, 2016, 10:32:13 »

Панде, цяла сутрин гледам снимките  heart heart heart

Обожавам го.. Хванах се на бас с Илиян на 50лв, че във всяко състезание, което вземе участие, ще вземе златото.. Най-ценният медал, обаче си е този от бътерфлай, много му е любим.. И на мен също, искам да го цункам!!  blush

Снимката с детето е направо прекрасна!
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: август 10, 2016, 10:42:29 »

Добро утрооо!
Кой е той? Я ме светенете  blum иначе е сладък. Аз се глася за световното по футбол 2018, че нали ще сме в град-домакин ще ида на някой мач аз с целия антураж  tease
Ще ходя да взема пердетата на мама днес и малко шопинг по женски с щерката. Долипсвали са си, вчера се душеха като някой коли и булонка  Wink всъщност даже не знам дали тия двете породи биха се душили... Кико има някоя и друга играчка на Фишър прайс, но той не играе с играчки по принцип и проходи без проходилки тъй че не мога да дам отношение. А Кари беше преди 200 години...
Ади лек ден от мен! blum
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: август 10, 2016, 11:00:26 »

Майкъл Фелпс, носител на 21 златни олимпийски медала по плуване.

Тони, аз имах честа и да го гледам сутринта smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: август 10, 2016, 11:03:07 »

Аз на запис, яд ме е !

Кралят на плувния басейн  heart heart heart
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: август 10, 2016, 11:37:30 »

Майкъл Фелпс е легенда вече и ще е още дълго време.И аз на запис гледам плуването.Много любим спорт ми е и гледам да не изпускам.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: август 10, 2016, 11:39:37 »

Аз на запис, яд ме е !

Кралят на плувния басейн  heart heart heart
Ооооо, да кълва от телефона та съответно и снимката е твърде малка за моите диоптри та даже не го познах. Иначе е велик- чак в най-новите учебници по английски има текстове за живота му...!!!
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: