Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 04:37:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Август 2016
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
48
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Август 2016 (Прочетена 194520 пъти)
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
Re:Август 2016
«
Отговор #240 -:
август 08, 2016, 10:24:13 »
ooo Тони ти си моята кръвна група, аз да има как в 06:00 ще съм на плажа. Спряхме и ние да ходим с приятели на морета. Тази година ще сме с компания, ама не нашата, всеки си е в отделна къщичка, плажа е частен, така че няма да има влачене до плаж, обуваш се излизаш. Както казах ще имаме и наши шезлонги и чадъри така че когато искаме там сме. Последните две години ни беше идеално да сме само двамата/тримата. Тази се надявам също, само времето да е хубаво, че нещо хич не уцелваме хубаво време
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
«
Отговор #241 -:
август 08, 2016, 14:17:43 »
Здравейте!
И аз бях вашата кръвна група, момичета, но след хард рок изживяването наречено " с деца на море - Кранево 1 сезон" тотално промених визията си. Едно време не ни бъркаше къмпинги, палатки, коли, къде ще спим няма значение
само море да е, ама сега като не остана ни гръб, ни кръст, ни колена ми иде просто да избера някакъв ултранол инклузив ласт минут и да нямам никакви грижи.
Човек се променя
Аз си изкарах странна годишнина, хем с Кико, хем с приятелка по един коктейл, хем си направих подарък и не знам какво още... С Инж. си говорихме също и си писахме. Как ми се иска да не беше такова "дърво"
хич го няма в думите, изненадите, пожеланията, подаръците.... Казва "каквото ти прецениш, на ти пари, мило!!!!! и дотам. А мен че ми се отелва вола докато мисля подаръци за поводи на родата му, които все още след 14 години не мога да оправя БАкТЪн и Байгън ми е вече... Оооо, забравих и ташкън на всичкото отгоре
Добре завърнали се на отпускарите!
Ние утре си отиваме на село, че сме на сватба с Кари в петък и събота, тъй че очаквайте включвания от при мама
там ще имам и повече време /да се надяваме!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #242 -:
август 08, 2016, 14:24:35 »
Барем ти вика "На ти пари". При нас е "Исках да ти купя нещо, ама не знаех какво, затова нищо не ти взех". И то това намерение, защото ми беше сьвсем крьгла годишнина (на мен лично, не сватбена), иначе и намерение няма.
Ама това да ми е гайлето.
За сватбата не знам дали вьобще помни, че сме се женили.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #243 -:
август 08, 2016, 14:37:15 »
Цитат на: inaxastra в август 08, 2016, 14:24:35
За сватбата не знам дали вьобще помни, че сме се женили.
Ку те успокоява - аз помня...Едната я имам в календара, а другата няма как да я забрава, щот беше преди наШТа, нали за това не можа да дойдеш в Бургас на мечешка сваДба...що преди...
тука се обърках. Ма знам, че беше един ден преди/след наШТа хаха
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #244 -:
август 08, 2016, 15:14:58 »
Даже и не ми е било мъчно, че не сме празнували сватбата. За първи път отчетохме официално събитието на 25-тата година, без подаръци даже. На 35-тата получих много красиво подредени цветя в саксии, между които и една орхидея. Къде можах да се зарадвам
, сега всяка година получавам абсолютно същото, правено в същия цветарски магазин. Че и цвета на орхидеите все е бял, само декорацията от коледни топки се сменя по брой, големина и цвят, подхождащ на една бучната панделка. Външните саксии /големи глинени/ трупам в мазето, а разните дребни аспарагуси, папрати и бръшляни раздавам. Човекът кара на сигурно
, що да мисли нови подаръци. Кога ли ще ми писне и ще върна всичките грънци в магазина и ще си подготвя сама подаръка, нямам повече место за орхидеи
.
Ина,
не губи надежда, ей го де е 25-тата, може и при вас да се случи.
За РД пак се повтаря - първите години получавах чанта /ама такава, дето никога не ми е влизала в употреба/, после дойдоха часовници /дребни, колкото да отчетем номера/, сега сме на обеци /също рядко ми харесват и в общи линии са пари, дадени на вятъра/. Вече спрях да се радвам от добро възпитание, но въпреки всичко ги получавам и методично ги събирам за снахи и внучки.
Плача за тояга, ама да видим кога
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #245 -:
август 08, 2016, 15:24:47 »
Аз пък маай направих грешка да имам РД и годишнина през 10 дни, само с един подарък минава мм, до сега винаги бижу /харесват ми, сврака съм и само злато ми дай на мене/. Тая година му казах, че пари за бижута няма да се дават- нито сега някой ще ми ги види, нито са ми наложителни и си избрах ютия. Той за годишнината ще получи колан /нали е кожена, а аз ги спазвам/.
Преди се смееше на нашите, че майка вече 35 години само бижута получава, ама им открадна идеята. Ама, той баща ми е много скучен, за всеки повод подарява бижу.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #246 -:
август 08, 2016, 15:30:01 »
Хахахахахаха ужас ви казвам. НиЙ като цяло си подаряваме подаръци, ама ако не ни е останало време, всеки си купува сам за себе си.
Мойто мъж е лесно - кУпи му дрехи или кецове от ЕДНА марка и той е мега доволен. Тва е. Пък аз...коТ и да ми земат, все съм сравнително доволна. Ако ми се подари нещо за някое от хилядите хобита - няма грешка. А тъй като са хиляди...все нещо моЕ да се измисли. Виж, на мен дрехи е много трудно да ми се купят. Обеци още по- зле - карам си с едни вече над 10 години. Не мога да нося сребърни, не обичам жълто злато (щоТ горкия толкова злато миЙ подарил, ма ако не е бяло, си седи...за деца и внуци хахахаха). Бижута обичам ма не нося особено много и нося все сребърни. Обичам сама да си ги купувам...беее зор. Дет се вика - една картичка да ми подарят пак ще е доволно, щоТ нали - сетили са се за мен и ми е останало за спомен
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #247 -:
август 08, 2016, 15:31:24 »
Мъжете са така масово както ги описвате, има и изключения - много романтични, много разбиращи от подаръци и с много страничен опит по мое скромно наблюдение. Аз за съм на принципа "дърво" да е, ама мое си. Не си давам играчките
и не се впечатлявам, от време на време като съм била в настроения за шопинг току ми осребрят някоя касова бележка, което си е изненада
по всички параграфи. Тъй де... въпрос на приоритети.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #248 -:
август 08, 2016, 16:18:29 »
Ау, вчера как съм пропуснала да влезна ... толкова крива да бях, направо сама не се търпях, а то всички тук са си споделили мъката
И на ММ малко не му се получават подаръците, обикновено има желание, подготвя се финансово и накрая ми се реве
Пък толкова да не уцелва ...
Последните години за РД направо си казвам какво искам, а за Коледа, за да е изненада, пиша писмо до Дядо Коледа с линкове към 7-8 неща, които ми харесват. Той избира 1-2 и ги слага под елхата. Хем съм доволна, хем и изненадана, кое е избрал
Преди 3 години беше най-голямата ми изненада за 8-ми март - прибирам се и нищо, ама нищо. Ни цветя, ни грозни обеци, нито сготвил
На следващия ден си купих голям букет цветя и вечерта се прибрах с него, казах че съм го забравила предния ден на работа и е от клиент. Една седмица ме пита от кой е, ама как така и какво ли не. Вече не пропуска празник, годишнина от нещо си. Да видим до кога
Свекърва
, честита ти кандидат снаха. Дано не влиза в заговори с първата
Колко бързо са го взели момчето ти, не си походи даже по БГ моми
За морето нямам какво да кажа - не съм ходила в БГ на море от 8 години. Понякога ми става много сантиментално, защото много обичам Варна и Созопол. Последните 2-3 години даже казвам на ММ да отидем за 2-3 дни, ама на него пък въобще не му се стъпва там. Даже и командировки избягва по морето в летния сезон.
Булче
, сподели на кой къпминг ще ходите, звучи ми приятно щом има самостоятелни бунгала (ние не сме и по палатките
)
«
Последна редакция: август 08, 2016, 16:24:18 от ma6ka_
»
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #249 -:
август 08, 2016, 16:53:14 »
Цитат
Булче, сподели на кой къпминг ще ходите, звучи ми приятно щом има самостоятелни бунгала (ние не сме и по палатките pardon)
ето на този, приказен е. Има малки къщички, мобилни, вътре с климатик, две спални, хол с кухня, отделно уш, отделно тоалетна. И караваните са им хубави, те даже са на самия плаж, пак със същите екстри. Има в къмпинга таверна, джелатерия, супермаркет, басейн, на плажа има заведение + свободна част.
http://www.thalattacamp.gr/bg/pages/photogallery
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #250 -:
август 08, 2016, 22:23:21 »
100е на вечер?! Аз ли полудях ? Много скьпо ми се вижда...
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #251 -:
август 09, 2016, 07:26:22 »
Добро утро
Днес сервирам кафето край морето, като допълнение и закуска
Булче
, аз също съм ги гледала тези.. Бих отишла с компания за 3 дни там, хареса ми..
Друго за днес.. още нямам
Хубав вторник!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #252 -:
август 09, 2016, 08:26:54 »
Цитат на: inaxastra в август 08, 2016, 22:23:21
100е на вечер?! Аз ли полудях ? Много скьпо ми се вижда...
скъпичко е да, преди години беше доста по-евтино, ама стана много известно и много вдигнаха цените, даже миналата бяха повече, сега ги свалиха. Ама си струва.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #253 -:
август 09, 2016, 08:32:00 »
Добро ви утро.И на мен тия цени ми идват малко свръх, мисля че може да се намери нещо хубаво и на по-ниски цени.Аз се бях ориентирала към едни студиа на Тасос, ама няма да е тая година.Д
Ние нали сме пак на Черноморец, но не ходим там на плаж.Аз също харесвам гръцкото море, но има все още места по нашето който са прекрасни.За много от българите северното черноморие е забравено, което е страхотно, защото остана не така застроено с много диви плажове.Аз обожавам да ходим там.За съжаление, последните години все нещо ни спира.Иначе Крапец, Дуранкулак, Шабла, прекрасни места.Чакам малката да порасне още малко и мисля да направим обиколка всяка нощ спим някъде на ново място или макс 2 нощувки и обикаляме по морето. Ентусиастка нали.
Истината е, че обожавам да пътувам, но последната година не съм мърдала почти никъде и вече ме сърбят петите.Не мога да седя толкова време на едно място.И до Ловеч не сме ходили, а е на 35 км от Плевен.
За подаръци от мъжете, рядко се намира някой който да улучва.Аз имам следната тактика, обяснявам на моята най-добра приятелка какво искам моя мъж я пита нея и те така, получавам нещо без грешки.Защото иначе има недуразумения винаги.
Хубав ви ден аз, ще си мечтая за морската гледка.При нас не остана още 2 седмици и пътуваме за морето
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #254 -:
август 09, 2016, 09:02:47 »
Бе тези чаши не са ли празни? Я да сложа нещо видимо, че още не мога да се разсъня. Нещо ме стяга и сърцето и даже закъснявам за парка.
Аз съм любител на морето с деца извън сезона. Винаги ходехме в началото на септември, спокойна работа, а и не е толкова горещо.
Колкото до скъпотията, тя е повсеместна. Това да плащаш по 20лв. на вечер за да си разпънеш палатка на майната си от брега, да няма вода и свястна тоалетна, да е мръсно и пренаселено, също не е евтино. А, отделно е за паркинг, пък и не е гарантирано, че ако мръднеш, после ще има място.
Трябва за всичко да се нервиш. В последно време ми се струва, че доста от младите семейства предпочитат планина с басейн или около язовир.
Успешен ден на всички ни
13882497_1199486426768118_4501651184434868515_n.jpg
(65.96 KB, 346x346 - видяно 2356 пъти.)
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]