Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 06:34:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Август 2016  (Прочетена 194570 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: август 06, 2016, 08:36:34 »

Добро утро!
Свекърва, благодаря за закуската! Ще чакам да разказваш за гостите, как сте изкарали. Днеска ми се сменят готвачите и чакам мекички от майка danceg
Сноу, симпатичти са сандалките и изобщо не изглеждат толкова плашещи.
Лоли, я и ти ни покажи какво си купи.
На всички пожелавам приятен слънчев уикенд. Аз пращам мм из моловете, че си търси нещо интересно от намаленията уг, дано да има късмет в лова.
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: август 06, 2016, 10:50:07 »

Добър ден!
Хубави сандалки, Сноуче. Трябват ми точно такива с 4-5 см ток. Дали ще намеря?! И дават ли ми се парички само за 1-та сватба?! До другото лято ще ми е минала крастата и няма да мога да си ги взема в Русия и тъй де : Няма смисъл да си ги купувам! Благодаря ти, че ми помогна да го прозра, мила Снежанке!
Благодаря отново на всички за пожеланията!
Аз се "наградих" вчера с чанта тип "пощенски плик" в тоновете на вечерната ми рокля + имам чисто нов шал от морето. Ще преживея някак факта, че новите ми бижута все още са в чужбина. Ама пусто не ми се носи злато, макар и само за сватба  sad
Последно го чакам в средата на месеца  pleasantry ха дано.....
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #212 -: август 06, 2016, 14:46:14 »

Фани, забравих да ти честитя! За сте здрави и влюбени много години напред! Абе голямо писане във вашата тема. Не мога да насмогна!
Забравих да кажа, че Злати баш моя дерт има и та. Ами не сме дорасли, кво да правиш.
Дребната оплакна дупе в басейна, сега блаженно спи. Тая нощ ми бе кошмарна, че спахме в една стая и имаше Мамо, дай ъчичка. Мамо, пишка ми се (поне два пъти), Мамо, пие ви се вода.... А майка я беше нальокала целия следобед с течности.
Свеки беше правила гофретки. Ядох като прасе!!!
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: август 06, 2016, 14:59:10 »

Рат ето ги :
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=223940394638132&set=ms.c.eJw9yskNACAMA8GOUGKbkPTfGIjrOdoFWDKGgunsDdejhivyuU7HtdxpWs~_zdsd3P50TmfMTLw~-~-.bps.a.176149329417239.1073741832.100010665180906&type=3&theater

,,за всеки ден,,,дано да са удобни.Аз нали съм си сврака и като видя камъче и лъскавко,,,,,само за мен работа Wink
А за другото лято съм си харесала едни,,,,,мммм много неудобни изглеждат,следователно са и много красиви Wink 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=226523517713153&set=a.176149329417239.1073741832.100010665180906&type=3&theater
Дано да съм във форма до тогава,да мога да си сложа нещо подобно Wink
  Аз днес се разходих до салона пак,,,имах една много сладка булка..ей много обичам булки и сватби.Мога всяка година да се женя,ма пак за същия мъж Wink  Дано след 10-тина години моя ми се навие на акъла  да си подновим обетите ,,,няма да откажа хич.Особено,заради роклята.Ма този път мисля основно на плажа,само с малък кръг приятели  yahoo   Ей хубаво е човек да си помечтае,не се знае,какво ще му поднесе животът,но все си мисля, че ще става все по-хубаво heart

Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #214 -: август 07, 2016, 09:34:08 »

Лоли, вижда ми се безкраен оптимизьм да вярваш, че догодина с дете на по-малко от годинка, ще можеш да си обута с такьв сандал.

(но не ми обрьщайте внимание, защото сьм киселяк днес)

По тая причина (киселината, не сандалите), имах нужда от някой тук да прочета, да се разсея, ама е неделна пустош.

Днес няма плаж, времето е кофти. Затова пьк има неделен семеен обяд, който когато не сьм вьв форма ме радва средно много.
« Последна редакция: август 07, 2016, 09:52:26 от inaxastra » Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: август 07, 2016, 10:54:39 »

Лоли, със здраве да си ги ползваш!
Инче, можем заедно да киселеем и аз нещо пак съм във фаза- всичко ме дразни!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #216 -: август 07, 2016, 11:03:29 »

Три сме - и Софето е от нашата партия.
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: август 07, 2016, 12:31:18 »

Три сме - и Софето е от нашата партия.
Четири и пет, сме аз и синковеца!
Я ми дайте някой акъл хем ин-лоу да идва за некой и друг ден есента, хем като дойде във вторник да стои до четвъртък, а  не до вторник вечер или сряда вечер или още по-зле до събота след обед?!
Хем искам децата ми да са в добри отношения с бабите си, хем не искам 3-то дете на главата, че да я мисля и нея. А имам една тавичка за миене от 2 дни, все не ми остава време с туй моето щуро дете. Чука по парното в момента!!! shok
Аз пък си хапнах постничко: Доматки и сиренце и сега почивам с телефонЯ в ръка.
Лоли, аз не се виждам във второто чудо никогаж. Но пък имам една позната където роди второ дете /със секцио/ и до последно цяла бременност изкара на токове, че и седмица след като роди пак беше се покатерила на 15 см.
« Последна редакция: август 07, 2016, 12:36:43 от fanimira » Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: август 07, 2016, 12:46:04 »

И моя синковец го нареждам към киселяшите...всеки ден.
Пък и мама от време на време, няма как. Трябва да сме в тон. pardon
Ние уж се приготвяхме за разходка, а аз докато стегна багажите и се пооправя, татко и бебе заспали. Та затова си кисна тук.

Фании, честита ви годишнина! Още 100000 години страстна любов ви пожелавам! heart
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #219 -: август 07, 2016, 12:51:48 »

Фани, само аз не сьм ти честитила душа. Да се любите вечно !  heart

За роднините акьл нямам.

Миме, винаги е приятно човек да те види тук, пьк било и по кисели причини.
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: август 07, 2016, 12:53:25 »

Благодаря, Мименце!
Не е ли жега при вас? Къде ще се разхождате? Ние не ще си покажем носа навън минимум до 17 ч. То бива жега, ама днес се не трае  crazy
Инче, благодаря и на теб! Да ви се връщат пожеланията на всички!
Ако Инж. беше тук няма проблем знае как да ги "обработи" ин-лоутата. Аз тръгна нещо да казвам и като най-малка винаги излизам Аз виновната  crazy а пък като съм майка на тия "внуци" на някой си имам право да си имам "изисквания" по отглеждането. А не да ми седи насран 2 часа, а тя да му пее за бели зайци  crazy мрън-мрън-мрън....
« Последна редакция: август 07, 2016, 12:57:08 от fanimira » Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #221 -: август 07, 2016, 14:08:23 »

То и аз не съм на кеф, ама защото имам работа crazy Пък ми е и топло, а като пусна климатика, дразни ме diablo Слънцето и то ту се скрие, ту се покаже... Кучето е на терасата си, а котката иска да излиза, че едни серсеми гълъби са направили гнездо на метър от терасата в дървото и имат малки. Изобщо романтика и половина. Отгледахме ластовиците на стълбището, сега го минахме на други пернати. Като ще си купя едни кокошки, поне яйца да ми снасят Wink
Фани, правиш и на колежката един чек лист кога пристига, кога готви, кога води децата на разходка, кога проверява за наакано дупе /може да и е запушен носът и да не подушва/и кога си отива и почваш да отмяташ. Звучи грозно, но ако съм аз на нейно място, бих предпочела да е така, да си правя и аз моите планове. Тя нали имаше и възрастен човек за гледане, как ще комбинира нещата?
Амели Първа утре е на консултация и си е в Пловдив от сутринта. Дано не реве довечера. Едни бузки е отпрала, замясала е на човек heart. Днес става на 40, та я видях като я водеха на църква за Чиста молитва. Как лети времето, ей го и лятото още малко и ще мине.
Миме, лягай и ти да спиш heart
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #222 -: август 07, 2016, 14:40:06 »

Бе ку има някой просветен: като се плаща половината от кьща, на чиято друга половина си собственик т.е изплащаш частта на сьсобственика, за да стане цялата твоя, кьде може да бьдеш прецакан? Имаме такьв случай с хора, които вечно тьрсят да прецакат ближния, та сьм много на трьни.

Някой от вас има ли идея какво може да се обьрка при подобна сделка?
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: август 07, 2016, 14:43:19 »

Абе, ясна е работата щом всички не сме на кеф нещо от звездите ще да е.
Миме, сложен е синхрона явно, за да излезете на семейна разходка.
Свекърва, дано поне Амелито, като е понадула бузки, да не надува гайдата цяла нощ.
Фани, не мога да дам съвет в случая, аз свека дето беше инструктирана в болницата да не стои повече от 20мин не можах да изгоня и стоя 1,30. Пък при тебе графика е сложен.
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: август 07, 2016, 15:25:35 »

Оооо, ясно, Свекс, по-добре хич да не се занимавам май  crazy ако стария се разболее като едното нищо увисвам като прани гащи. Бе я да си държа "баба Денка" за 2,50 на час. ВИП се оказа жената. На времето Пенчо Кубадински и бил рода: СМЯТАЙ!!!! tease
Инче, я го обясни пак като за малоумен, може и на лични. Кой от кого на кого купува/изплаща? Първата ми шефка в града е адвокат и си имам някаква представа. Пък и мисля да й идем на гости след 15-ти август/ ако не ти е късно... good
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: