Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 08:43:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Август 2016  (Прочетена 194615 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: август 05, 2016, 11:54:21 »

Ех, Киви е така се пие кафе!
Свекърва, да не идпуснеш някоя китка от зяпане на техника  Wink
Аз за магазини хич, не знам и не мога да съм полезна. Само Катти в сердика ми идва на ум, ама там са по-младежки, като че ли.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #181 -: август 05, 2016, 12:27:11 »

За съжаление техникът не става за гледане със задни мисли sad. Закрепва климатика от външната страна на терасата и първо си изпусна потната шапка върху моите китки, после му падна цигарата от устата, а преди малко чух благословии, отправени към родителите на една планка. Погледнах да видя какво става, че нещо много отдалеч ми се чу гласът му - нашият на улицата долу, отишъл да вземе изпуснатата планка funnytooth Не смея да го оставя сам smile
Неам думи просто... Според сватята, евентуалната ми втора снаха хем е от София, хем и е със същото име като първата, хем познава и родителите и. Малката невъзвръщаема инвестиция нито отрече, нито потвърди crazy
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: август 05, 2016, 12:53:21 »

ZДобър ден! Използвам кафето на Киви за да ви почерпя по повод 9-тата ни годишнина! Пожелавам на мен и Милото ми където и да сме да си останем същите откачени, но влюбени деца от Делиормана!  heart heart heart heart
Ние бяхме на басейн с Кико, пихме един Радлер с картошки и сега реанимираме на холОднО  tease
Голям ЕДИТ заради Свекс: Верно ли има Проекто-Ин-лоу 2нд Едишън?!?!?  Да се разбирате по мед и масло ти желая! Ама я поразпитай по-подробно истина ли е или просто сватята си прави "гаргара" с теб?!  blum
« Последна редакция: август 05, 2016, 12:59:04 от fanimira » Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: август 05, 2016, 12:55:47 »

Свекърва, тогава прибирай китките преди да ги е изпотрошил! А най-добре пусни котката да го дразни  blum
ООо, вече има и втора снаха в проект, дано да е добра и мила, та да ти е като дъщеря!
Фани, честита годишнина! Още много по 9 да отпразнувате с  Инж., ти добре си отбелязала празника, браво!
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: август 05, 2016, 13:14:20 »

За тоалети:
Kensol, Danini, Роси, - любими са ми, цените им са добри, но много зависи ит фигурата на дамата. Тъй като аз съм висока първите две ми стават абсолютно без подкъсяване.
Тони М - хубава шуменска фирма с леко "лелински" моделчета, но имат и страхотни попадения. За тоалети едно време ходехме до Русе. И там задължително намирахме. Говоря за времето когато нямаше МОЛ-ове. Сега се изхитрихме и ние - кеф ти Варна, кеф ти Търново, кеф ти Одрин, само парички да имаш  pardon ама то и в Русе станало голяма скъпотия покрай румънците. Нямам търпение да овършея магазините в Нижни.
Али, да приложиш снимка на покупката иначе не се брои!  tease yahoo а аз си имам майчинство, йесс
Миленка, в банките ходя само с Кико и количката, ей тъй напук да им е гадно на всички присъстващи. Ама служителките са много отзивичиви и ми попълват всичко без подписите, хахахах  tease пробвай и ти с Бобчо. А какво стана с работата? До кога да стискаме  good?!?!?
Рат,  в НМ има безплатна доставка и голямо намаление, като искаш начеши крастата докато си у вас пред компа. Тъкмо и околните ще предпочетат да те търпят вместо да им източваш авоарите!  blum
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: август 05, 2016, 13:45:58 »

о, аз от НМ, вече няколко пъти поръчвам, ама при положение, че излизам един път на две седмици, няма да си купувам повече дрехи. Ще чакам да дойде средата на септември и от новата колекция съм си харесала за бебчо парцалки.
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #186 -: август 05, 2016, 14:01:07 »

Свеки, имаш новина!!!
Проекто-снаха си е сериозна работа. Веднага да дораздухаш. Ей, много бързо ще го лапнат хубавото ти високо момче....

Фани, и ние едно време ходехме на пазар в Русе - тогава имаше и чудесни обувки освен тоалети. Какви попадения съм имала, самоооо.....

Аз не стърпях и си заръчах едни сандалки в края на сезона. Дано са сполучливи, че много ми се носят такива  blush
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #187 -: август 05, 2016, 14:08:30 »

Ина, ... Ама си е класика, нали?  funnytooth

Абсолютно !!! Достойно е за аналите  funnytooth funnytooth funnytooth

Сноу, какви сандали си взе?  blush
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: август 05, 2016, 14:09:50 »

От къде си ги заръчваш, Сноуче?! Аз си търся някакви ниски, но и официални сандалки. Не върви просто по сватбите да се развявам по чехли. Просто си простея много яко на иначе хубавите ми официални одежди  crazy pleasantry
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #189 -: август 05, 2016, 14:16:21 »

Неам думи просто... Според сватята, евентуалната ми втора снаха хем е от София, хем и е със същото име като първата, хем познава и родителите и. Малката невъзвръщаема инвестиция нито отрече, нито потвърди crazy

Аз от кога подозирам, че на теб ти върви на моми Софиянки, гледай само тука колко сме smile Ама чак пък втората снаха да е като копие на първата, в повечко ми идва... разузнай, виж дали те дразни, ако е така тя ще е Wink Пък дано да му е на късмет на момъкът, може всичките пътешествия да са били в името на любовта  heart
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #190 -: август 05, 2016, 14:37:35 »

Ех днес не мога да смогна. Защо всичко в нашата фирма се случва в петък в пет...

Та само запомних че свекърва има нова кандидат снаха. Пууу какво си сгрешила ти значи в тоя живот! Я разправяй, може да я познаваме и ние, да е добро момиче. С това име само номер 1 е изключение , повярвай ми  good
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #191 -: август 05, 2016, 14:38:09 »

... разузнай, виж дали те дразни, ако е така тя ще е Wink

Ти пък, все едно не знаеш вица за свекървата, дето познала снахата в тълпата, защото вече я дразнила Wink

Ей, забравих да коментирам препратката от  майската тема....Свеки, наистина класика  good Аз го знаех, но не с толкова немски думи  Wink

Заръчах си сандалки от asos - бежови и високи, от естествена кожа, каквито търсех. Дано ми паснат smile Фани, 11см ток, едва ли е това което търсиш  pardon

Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #192 -: август 05, 2016, 14:42:15 »

О да, и аз не мога да ходя на такива... Дай да видим модела де, поне да изплакнем очи и да позавиждаме  girl_haha
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: август 05, 2016, 14:50:16 »

Леле 11 см ток.Аз имам едни обувки със 7 см ток.Ползвам ги за по официални моменти около работа.Е след майчинството като се върнах, го обувам - няма ходене.Едва стигнах до офиса.И от тогава ги нося в плик и си ги обувам тук ако ще ходим по кметства.Да не съм луда да си троша краката по тия баири на ток.
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: август 05, 2016, 14:54:16 »

Оооо, не 11 см - НИКОГАж в тоя живот!!!! Ама в минал сигурно съм носила най-малко 15  bad чак ми е втръснало явно  bad Дай линк и аз да го оплакна поне....  tease cray що не съм се родила само 5-6 см по-ниска бреееее
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: