Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:31:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Август 2016  (Прочетена 194675 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #165 -: август 04, 2016, 16:31:03 »

Ина, ако не те мързи, погледни в майската тема. Отдавна ми е все тая кой какво взима, при положение, че може да го направи и няма забрана.

Погледнах и не това е най-важното, ама попаднах на историята с германката и самолета, направо се разбих от смях. Всички майки мили имат още много хляб да изядат докато стигнат до твоето перо  good

А за другото, те и без друго 85% от публикациите в нета са копи/пейст или адаптация, та това си е в духа на времето.  pardon
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #166 -: август 04, 2016, 17:52:42 »

ама попаднах на историята с германката и самолета, направо се разбих от смях.
Ина, да знаеш в какъв размисъл ме хвърли, каква германка, какъв самолет... Викам си, или нещо съм го разкрасила яката, та нямам спомен, или съвсем съм взела да забравям crazy Ей, изръшках си постовете докато стигна до вица.  smile
Хиляди благодарности, радвам се, че те има, та го оценяваш подобаващо heart heart heart Немскоговорящата част от форума хич и не се впечатли и ме упрекна в пубертетски полюции и аз се засрамих blush Ама си е класика, нали?  funnytooth
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #167 -: август 05, 2016, 07:35:14 »

Добро утро!
Няма ранобудни днес, затова кафето е от мен smile

Петък е и аз официално съм в отпускааааа  yahoo.

Свекс, Инка, дайте линк за тази история, моля  blush
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: август 05, 2016, 07:39:20 »

Добро ви утро.Сноу ме е изпреварила ама аз докато се натутам, така е.

Днес съм ей така това ми е мечтата.Утре сме на пикник, не точно такъв, но и кафе ще има, и много викове, и много игри, и бира с цаца smile Откакто открихме мястото за пикник в Кайлъка не можем да се отлепим от там.Снощи ходихме на площадката до него да поиграят децата голямо тичане е ей.

Хубав и усмихнат ден, аз работя  Wink
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: август 05, 2016, 07:51:31 »

Добро утро!
На работещите, стискайтя зъби ей сега сега ще мине деня и два дни ще се отдадете на релакс и приятни занимания.
Благодаря за закуската, мммм кроасанчета и ягоди.
Аз нещо не можах да се наспя и сега главата ме боли, мрън.
Активен
marry_me
Професор
Публикации: 304

BE YOURSELF ;)

« Отговор #170 -: август 05, 2016, 08:03:21 »

Добро утро  Sunshine Днес моята ин-лоу ще идва на гости smile Ще обикаляме да си купува тоалет за сватбата. Приемам всякакви предложения за качествени тоалети между бизнес линия и елегантни. Набелязала съм Peek&Cloppenburg, Shop MDL...Идеи? Хубав ден на всички и слънчев уикенд smile
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #171 -: август 05, 2016, 08:27:16 »

Зависи от стила и фигурата на твоята ин-лоу, както и от бюджета.
Има много добри модели и на български марки - Kensol, Данини, Battibaleno, например.
« Последна редакция: август 05, 2016, 08:41:24 от Snow_White » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #172 -: август 05, 2016, 08:47:02 »

Добро ви плажно утро!
Моето кафе нека някой с компютър ви го прати smile
Активен
svekarva

« Отговор #173 -: август 05, 2016, 09:17:01 »

Ето ме...
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,37445.msg702091/topicseen.html#msg702091
За Сноу и всички, които са изпуснали тогава. Предупреждавам, че е мръсен blush
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #174 -: август 05, 2016, 09:33:05 »

А лелеееее бях забравила тая история хахахаха

Аз висна в една банка, естествено никой не изявява желание да ме пусне пред него и си чета форумски неволи докат чакам и те така хахаха
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: август 05, 2016, 09:40:32 »

Свекърва, добре че го пусна, вчера ме загложди любопитство и се връщах назад, ама не го намерих. Историята е само виц или е по действителен случай, че аз пак съм недоразбрала  blush
Миленка, ти пък как очакваш да те пуснат, това не знам дали още се случва изобщо. Те хората място на възрастните не отстъпват, ти искаш на тебе (младо момиче) в банката да ти отстъпят.
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: август 05, 2016, 09:47:46 »

Добро утро! Днес ще идва на гости брат ми, имаме си цяла програма и за уикенда  danceg

Поканите най-после потръгнаха добре, вече са готови, само да намерим къде да ги разпечатаме, че картонът ни е като на Рони. Имаме вариант и да се откажем от крафт картона и да ползваме един, който случайно много харесах (с цвят пясък), но въобще не знам как ще излезе текстът и снимката. Трябва просто да отделим съботата да обиколим печатниците, дано имаме бърз успех.

Хващам се да правя мусака, пиле със сметана и гъби и пюре... истинско изпитание за гладната ми воля.

Ох, хич не бих отказала един пикник и аз, ама все не ни остава време!

marry_me, пробвайте и в Orsay - майка ми ще си взима от там, винаги има добри попадения, сега са пуснали нова колекция. Аз от там си взех и за годежната фотосесия.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #177 -: август 05, 2016, 09:54:14 »

Днес ми е петъчно!
Утре ще разпъвам басейна на малката и се надявам на хубави емоции. Канени сме на рожден ден в понеделник в парк с беседки и ще правим барбекю. Много ще ми е кеф, ама ми откриха идеята  Girl_hide
Ще ходя за снимки от кумците. Стискайте палци, че бг пощи май пак са сгафили.
Ох, имам нужда от почивка!
Вчера шефът реши да ми даде бонус. Направо не е за вярване! Сега ще се поглезя с дребна покупка.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #178 -: август 05, 2016, 11:32:18 »

Странно, ама не мога да коригирам поста си.
Дафне имаха доста рокли, като обикалях за кумска. Виж Вивел - някои магазини предлагат техни неща в София иначе и пловдивска фирма. Реклама е, ама дизайнерката ми е близка и знам какво качество предлага. Ти нямаше ли пловдивска жилка? Има един магазин в началото на Главната, който предлага елегантни рокли и костюми за жени но средна възраст. Мога да го обясня къде е, ако те устройва.
Активен
svekarva

« Отговор #179 -: август 05, 2016, 11:43:51 »

Ето кафе от Киви тъкмо за ранния следобед.
Съседите си слагат климатик и имат разкошен техник Wink. Три пъти ходя да размествам китките на терасата.

* 13895018_10206797648889761_7926473833073231633_n.jpg (60.97 KB, 384x288 - видяно 1946 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: