Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 10:29:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Август 2016
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
48
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Август 2016 (Прочетена 194674 пъти)
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
Re:Август 2016
«
Отговор #120 -:
август 03, 2016, 13:46:54 »
Свекърва за теб би била полезна DASH диетата, вижда ми се най-балансирана от всички. Докато бях в майчинство гледах др.Оз по бтв лейди и там хвалеха разни диета, но тази ми се видя най -смислена.
Сноуче аз нали съм бъдеща свекърва, да си кажа за смутитата, а и ония ден ми попадна в Mashable една статия отново се коментираше за вредите от сока от плодовете.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #121 -:
август 03, 2016, 14:08:51 »
Хаха, щом е мой ред, вадя коня
и прескачам всякакви формалности.
Бебе ли чакаш?
Задава се на всяка завърнала се във форума булка след дълго отсъствие
Има няколко такива случая, та питам за статистиката, не от любопитство.
Може и със заобиколки да отговориш, може и да подминеш.
Жалко, че написаното се е изтрило... Нищо, полека - лека ще разкажеш за новините покрай теб.
Ей, ама наистина много се радвам
Мисля, че познаваш почти всички. Прясните булки в момента за заети със сватбени или следсватбени вълнения и не са от най- редовните , ама ние, пенсионираните булки, сме же
у
езни.
Булка,
към Палео проявявам интерес, защото се води уж противовъзпалителен режим на хранене. Д-р Оз и аз го гледах, както и по TLC едни английски изследвания за хранене при различни заболявания следях. Искам да съм напълно наясно първо от евентуални вреди и чак тогава от ефекти и ползи, без да залитам и да се надявам много. Може и с диетолог да се консултирам и да трябва да мина кръвни изследвания.
«
Последна редакция: август 03, 2016, 14:35:28 от svekarva
»
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #122 -:
август 03, 2016, 14:21:13 »
Хехеххе, уви, не чакам
колкото и да ми се иска, ще се наложи да почакаме малко за второ.
Просто досега нямах буквално физическо време да пиша, детето все болно, аз имах за учене, работа и т.н. Сега след един месец почика се чувствам значително по-добре.
Иначе, за да не гледаш тайно тайно, ако искаш ме намери във фб и ми прати покана, ще се радвам
По повод на диетите бях писала, че за мен най добре работи балансирано хранене с изключване на захар и драстично намаляване на въглехидратите и мерене на порциите. Диетолог ми го е препоръчвал, много лекари препоръчват намаляването на въглехидратите, понеже високата кръвна захар не води до нищо добро
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #123 -:
август 03, 2016, 14:24:45 »
Баща ми има една приказка за диетите "Не разваляйте хубавата жена!".
А пък за яденето/пиенето на плодове, е лятото няма как да ги пропусна, дреме ми колко са вредни, то в днешно време вече не знам кое не е. По тоя повод преядох със студена диня и домати от градината.
Киви, поуспокоили се?
Алексиа, добре завърнала се!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #124 -:
август 03, 2016, 16:14:23 »
Аз вьв ФБ сьм с фиктивен акаунт, който ползвам само за шпионски и университетско информативни цели. В него няма приятели, затова моля за извинение, че не прибавям никого.
Каква е тази ДАSH диета? Как се отслабва сьс сьомга? Булска, ти как отслабна? То отслабването няма тайни - трябва да си на отрицателен енергиен баланс и да спортуваш докато отслабваш (псоледното не го знаех доскоро). А после да си на 0, за да не качиш пак. Но в момента това не го мога. НА Рат се оплаках. Болна тема ми е момента.
Свекс, умирам от любопитство кой точно и как е взел наши думи али-бали за блога си. Станах супер досадна с тая тема, ама понеже разправях и на Фабио (който каза, че вече има такива гробища) дай конкретно да видя за какво говориш, моля те много.
Тая нощ децата всички са спали, от луната ще да е. И аз сьм свежа. Добре де, свежа е твьрде преувеличено. Не сьм кисела. Иначе и двамаа с Фабс сме размазани от мьрзел ли, от умора ли не знам, но се влачим като ... като нещо, което се влачи и едва гледаме.
Дините тук са божествени тази година и най-малката се кьпе с тях на всяко ядене.
Скай, шь я тьрся тая тарта и шь ти я пратя НП
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #125 -:
август 03, 2016, 16:37:24 »
Това е dash диетата
http://dashdiet.org/what_is_the_dash_diet.asp
мен това което ми харесва в нея е че не изключва нито една група храни, даже и една чаша вино вместо плодове е позволена
Аз отслабнах с Дюкан, ама не стария Дюкан а нов и подобрен Дюкан, изцяло следен по най-новите книги, имах ужасно много негови книги , пълни с рецепти за вкусотии. Най-важното нещо там беше захранването и да не се върна отново към лошите навици за хранене.Правих си кръвни излседвания преди и след и имах страшно добри подобрения в показателите. В същото време си спортувах вкъщи на Синди Крафорд A New Dimension, Има го в Youtube, упражненията са за след раждане, не са трудни и са на три степени.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #126 -:
август 03, 2016, 16:50:40 »
Колко време е минало оттогава и дьржиш на кг? На мен врьщането кьм навиците ми е проблемьт.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #127 -:
август 03, 2016, 16:56:12 »
декември приключих диетата, захраването продължи до март някъде. До сега имам +/- 1 кг който си играе с мен. Обаче кантара ми стана най-добър приятел, нон стоп се тегля за да следя нещата да не излизат извън контрол.Иначе за рибката не обясних, в протеиновите дни ядях по 1 кг сьомгова пастърва на фурна, направо ме стопяваше. Аз пак си залитам, ама не ям сладко и захар, картофи и хляб си позволявам от време на време.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #128 -:
август 03, 2016, 17:02:04 »
Ина,
ако не те мързи, погледни в майската тема. Отдавна ми е все тая кой какво взима, при положение, че може да го направи и няма забрана.
Така си и и мислех, че няма как да не се сетят за гробища. Жалко, ще преориентираме бизнеса в друга посока
Алексия,
не съм шпионирала, меморито ти ми се появи. Ще вида, ама даже си мисля и че сме приятели, просто сме се забравили
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #129 -:
август 03, 2016, 17:08:42 »
ЗДобър ден!
Днес не ми се пише! Моя човек стоя 2 часа на забавачка и аз супер хепи, че е ходил на разходка с групичката, вече се чувства като част от "Братството"
Диетите ви не ме вълнуват и ще съм на Silent zдокато зачекнете хубавите теми.
Алексиа, добре завърнала се при мас!
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #130 -:
август 03, 2016, 19:01:34 »
В сряда не се сяда! Правилото потвърдено
След като ми дадоха работа за целия китайски народ, днес ми стовариха и за индийския
За диети и аз не се включвам, че съм леко лабилна на тема килограми
Но от личен опит мога да споделя - никакъв бял хляб, както и "оцветен" (уж черен и пълнозърнест) с набухватели, без сладко (освен хубав натурален шоколад), никакво газирано (само бира) и измислени сокове, месо предимно филе, не тлъсто... Мъжо за три месеца свали 12-13 кг. Аз с по-драстични диети съм сваляла 22, но това не е запример, а за предупреждение.
Хареса ми лафа: "Защо да разваляме хубавата жена?!"
Лека ви, аз ще реанимирам
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #131 -:
август 03, 2016, 19:31:30 »
Чухте ли какво се получавало като се смеси
светена вода
с
вода от черно море
?
Holy shit !!!
Умрях от смях просто...
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #132 -:
август 03, 2016, 21:15:59 »
Спокойна и щастлива съм вече - Хронос и Кайрос си повтарям цял ден, имах си много сладък Кайрос момент, едно такова положително послание на тема, която не ми дава мира, а отговорът на въпроса си го получих преминавайки транзит покрай една книжарница... единственото нещо, което прочетох, беше цяло изречение, нужното изречение. Тъй е то в живота, днес ми беше един от аха дните ... малко за смяна на посоката и баланс.
Благодаря ви, че сте ме мислили. Ще ида на черква при първа възможност. Пусто около вкъщи и до работа няма...
Диетите няма да ги коментирам. Красотата е състояние на духа, преди десет години, преди 10-15 килограма, преди раждането ... била съм с моделски мерки, но не го вярвах. Сега ясно осъзнавам, че имам проблемни зони, но съм щастлива в тялото си и се харесвам въпреки несъвършенствата, а кой всъщност е перфектен?
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #133 -:
август 04, 2016, 07:30:37 »
Добро утро!
Пожелавам на всички лек и спорен предпоследен работен ден! Заповядайте и закуска, хич не ме интересува вредна или не
, даже изображението се казва диета. А аз отивам да се наредя с котката и да чакам мм да измисли закуската.
«
Последна редакция: август 04, 2016, 07:32:27 от ratatui
»
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #134 -:
август 04, 2016, 07:45:59 »
Добро утро, как сме?
Рат
, закуси ли?
Аз се успах и малко на бегом дойдох до офиса.Още ми се спи и тепърва пия кафе.
Киви
, точно като теб мисля и аз.Красотата е състояние на духа.Най-красива съм се чувствала, не като най-слаба, а когато съм била щастлива и в идеално разбиране със себе си.Дори сеа с малко коремче и разно поизхвръкнали тук-таме месца, се чувствам по-добре
А и мъжът до мен ме харесва, това ми стига.И да ви кажа как си вдигам самочувствието.На танците 80% са по-малки от мен 90 набор някъде са.Ми мацки, аз на 35, след раждане съм по-слаба от половината и с по-малко шкембе.И не, не е физиология при половината а мързел.А като знам че на 25 бях 55 кила и си мислех, че съм дебела.
Хубав ден!
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11