Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 12:57:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Август 2016  (Прочетена 194748 пъти)

bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #120 -: август 03, 2016, 13:46:54 »

Свекърва за теб би била полезна DASH диетата, вижда ми се най-балансирана от всички. Докато бях в майчинство гледах др.Оз по бтв лейди и там хвалеха разни диета, но тази ми се видя най -смислена.

Сноуче аз нали съм бъдеща свекърва, да си кажа за смутитата, а и ония ден ми попадна в Mashable една статия отново се коментираше за вредите от сока от плодовете.

Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #121 -: август 03, 2016, 14:08:51 »

Хаха, щом е мой ред, вадя коня Wink и прескачам всякакви формалности.
Бебе ли чакаш?  funnytooth
Задава се на всяка завърнала се във форума булка след дълго отсъствие Wink Има няколко такива случая, та питам за статистиката, не от любопитство. blush Може и със заобиколки да отговориш, може и да подминеш.
Жалко, че написаното се е изтрило... Нищо, полека - лека ще разкажеш за новините покрай теб.
Ей, ама наистина много се радвам  heart heart heart
Мисля, че познаваш почти всички. Прясните булки в момента за заети със сватбени или следсватбени вълнения и не са от най- редовните , ама ние, пенсионираните булки, сме жеуезни.
Булка, към Палео проявявам интерес, защото се води уж противовъзпалителен режим на хранене. Д-р Оз и аз го гледах, както и по TLC едни английски изследвания за хранене при различни заболявания следях. Искам да съм напълно наясно първо от евентуални вреди и чак тогава от ефекти и ползи, без да залитам и да се надявам много. Може и с диетолог да се консултирам и да трябва да мина кръвни изследвания.
« Последна редакция: август 03, 2016, 14:35:28 от svekarva » Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #122 -: август 03, 2016, 14:21:13 »

Хехеххе, уви, не чакам smile колкото и да ми се иска, ще се наложи да почакаме малко за второ.

Просто досега нямах буквално физическо време да пиша, детето все болно, аз имах за учене, работа и т.н. Сега след един месец почика се чувствам значително по-добре. smile

Иначе, за да не гледаш тайно тайно, ако искаш ме намери във фб и ми прати покана, ще се радвам smile

По повод на диетите бях писала, че за мен най добре работи балансирано хранене с изключване на захар и драстично намаляване на въглехидратите и мерене на порциите. Диетолог ми го е препоръчвал, много лекари препоръчват намаляването на въглехидратите, понеже високата кръвна захар не води до нищо добро smile

Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: август 03, 2016, 14:24:45 »

Баща ми има една приказка за диетите "Не разваляйте хубавата жена!".
А пък за яденето/пиенето на плодове, е лятото няма как да ги пропусна, дреме ми колко са вредни, то в днешно време вече не знам кое не е. По тоя повод преядох със студена диня и домати от градината.
Киви, поуспокоили се?
Алексиа, добре завърнала се!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #124 -: август 03, 2016, 16:14:23 »

Аз вьв ФБ сьм с фиктивен акаунт, който ползвам само за шпионски и университетско информативни цели. В него няма приятели, затова моля за извинение, че не прибавям никого.

Каква е тази ДАSH диета? Как се отслабва сьс сьомга? Булска, ти как отслабна? То отслабването няма тайни - трябва да си на отрицателен енергиен баланс и да спортуваш докато отслабваш (псоледното не го знаех доскоро). А после да си на 0, за да не качиш пак. Но в момента това не го мога. НА Рат се оплаках. Болна тема ми е момента.

Свекс, умирам от любопитство кой точно и как е взел наши думи али-бали за блога си. Станах супер досадна с тая тема, ама понеже разправях и на Фабио (който каза, че вече има такива гробища) дай конкретно да видя за какво говориш, моля те много.  give_rose

Тая нощ децата всички са спали, от луната ще да е. И аз сьм свежа. Добре де, свежа е твьрде преувеличено. Не сьм кисела. Иначе и двамаа с Фабс сме размазани от мьрзел ли, от умора ли не знам, но се влачим като ... като нещо, което се влачи и едва гледаме.

Дините тук са божествени тази година и най-малката се кьпе с тях на всяко ядене.

Скай, шь я тьрся тая тарта и шь ти я пратя НП  good
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ

« Отговор #125 -: август 03, 2016, 16:37:24 »

Това е dash диетата http://dashdiet.org/what_is_the_dash_diet.asp мен това което ми харесва в нея е че не изключва нито една група храни, даже и една чаша вино вместо плодове е позволена

Аз отслабнах с Дюкан, ама не стария Дюкан а нов и подобрен Дюкан, изцяло следен по най-новите книги, имах ужасно много негови книги , пълни с рецепти за вкусотии. Най-важното нещо там беше захранването и да не се върна отново към лошите навици за хранене.Правих си кръвни излседвания преди и след и имах страшно добри подобрения в показателите. В същото време си спортувах вкъщи на Синди Крафорд   A New Dimension, Има го в Youtube, упражненията са за след раждане, не са трудни и са на три степени.  
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #126 -: август 03, 2016, 16:50:40 »

Колко време е минало оттогава и дьржиш на кг? На мен врьщането кьм навиците ми е проблемьт.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ

« Отговор #127 -: август 03, 2016, 16:56:12 »

декември приключих диетата, захраването продължи до март някъде. До сега имам +/- 1 кг който си играе с мен. Обаче кантара ми стана най-добър приятел, нон стоп се тегля за да следя нещата да не излизат извън контрол.Иначе за рибката не обясних, в протеиновите дни ядях по 1 кг сьомгова пастърва на фурна, направо ме стопяваше. Аз пак си залитам, ама не ям сладко и захар, картофи и хляб си позволявам от време на време.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #128 -: август 03, 2016, 17:02:04 »

Ина, ако не те мързи, погледни в майската тема. Отдавна ми е все тая кой какво взима, при положение, че може да го направи и няма забрана.
Така си и и мислех, че няма как да не се сетят за гробища. Жалко, ще преориентираме бизнеса в друга посока Wink
Алексия, не съм шпионирала, меморито ти ми се появи. Ще вида, ама даже си мисля и че сме приятели, просто сме се забравили Wink
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: август 03, 2016, 17:08:42 »

ЗДобър ден!
Днес не ми се пише! Моя човек стоя 2 часа на забавачка и аз супер хепи, че е ходил на разходка с групичката, вече се чувства като част от "Братството"  good
Диетите ви не ме вълнуват и ще съм на Silent zдокато зачекнете хубавите теми.
Алексиа, добре завърнала се при мас!
Активен
marry_me
Професор
Публикации: 304

BE YOURSELF ;)

« Отговор #130 -: август 03, 2016, 19:01:34 »

В сряда не се сяда! Правилото потвърдено lol След като ми дадоха работа за целия китайски народ, днес ми стовариха и за индийския  angry  nea
За диети и аз не се включвам, че съм леко лабилна на тема килограми  blush Но от личен опит мога да споделя - никакъв бял хляб, както и "оцветен" (уж черен и пълнозърнест) с набухватели, без сладко (освен хубав натурален шоколад), никакво газирано (само бира) и измислени сокове, месо предимно филе, не тлъсто... Мъжо за три месеца свали 12-13 кг. Аз с по-драстични диети съм сваляла 22, но това не е запример, а за предупреждение.
Хареса ми лафа: "Защо да разваляме хубавата жена?!"  good
Лека ви, аз ще реанимирам  bad
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #131 -: август 03, 2016, 19:31:30 »

Чухте ли какво се получавало като се смеси светена вода с вода от черно море?

Holy shit !!!

Умрях от смях просто...  lol lol lol
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #132 -: август 03, 2016, 21:15:59 »

Спокойна и щастлива съм вече - Хронос и Кайрос си повтарям цял ден, имах си много сладък Кайрос момент, едно такова положително послание на тема, която не ми дава мира, а отговорът на въпроса си го получих преминавайки транзит покрай една книжарница... единственото нещо, което прочетох, беше цяло изречение, нужното изречение. Тъй е то в живота, днес ми беше един от аха дните ... малко за смяна на посоката и баланс.
Благодаря ви, че сте ме мислили. Ще ида на черква при първа възможност. Пусто около вкъщи и до работа няма...
Диетите няма да ги коментирам. Красотата е състояние на духа, преди десет години, преди 10-15 килограма, преди раждането ... била съм с моделски мерки, но не го вярвах. Сега ясно осъзнавам, че имам проблемни зони, но съм щастлива в тялото си и се харесвам въпреки несъвършенствата, а кой всъщност е перфектен?
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: август 04, 2016, 07:30:37 »

Добро утро!
Пожелавам на всички лек и спорен предпоследен работен ден! Заповядайте и закуска, хич не ме интересува вредна или не  blum, даже изображението се казва диета. А аз отивам да се наредя с котката и да чакам мм да измисли закуската.
« Последна редакция: август 04, 2016, 07:32:27 от ratatui » Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: август 04, 2016, 07:45:59 »

Добро утро, как сме?

Рат, закуси ли?

Аз се успах и малко на бегом дойдох до офиса.Още ми се спи и тепърва пия кафе.

Киви, точно като теб мисля и аз.Красотата е състояние на духа.Най-красива съм се чувствала, не като най-слаба, а когато съм била щастлива и в идеално разбиране със себе си.Дори сеа с малко коремче и разно поизхвръкнали тук-таме месца, се чувствам по-добре smile А и мъжът до мен ме харесва, това ми стига.И да ви кажа как си вдигам самочувствието.На танците 80% са по-малки от мен 90 набор някъде са.Ми мацки, аз на 35, след раждане съм по-слаба от половината и с по-малко шкембе.И не, не е физиология при половината а мързел.А като знам че на 25 бях 55 кила и си мислех, че съм дебела.  blum

Хубав ден!
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: