Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 15:28:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Август 2016  (Прочетена 194787 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: август 02, 2016, 15:37:23 »

Svekarva, назначавам те за погребален агент на форума. В случай, че умориш някоя от снахите си, бъди така добра да помогнеш на бедничкия вдовец да се справи с формалностите... Гадно звучи, пфуууу, не четете по-горе, направо ще ми наложат БАН днес!!! Пък мойто дете спи и похърква чак, пък аз си запълвам времето с глупости...  crazy
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: август 02, 2016, 15:38:47 »

Леле, днеска сте много активни. Аз докато блея във фб, вие колко теми минахте.
Аз като си активирах ел. банкиране си извадих към дебитната карта и една само за он-лайн разплащания виза и само с нея пазарувам, ДСК ми обещаха голяма сигурност  Wink. Мен не ме караха да се подписвам 100 пъти, и добре че щото аз нямам 1 с 1 еднакъв подпис  pardon. а на всичкото от горе ме накараха сертификата за нз си кво да е на инт. експло., не можело на хром.
И аз съм пристрастена към технологиите, като отидем на море или екскурзия, през деня не ми трябва, ама вечер без филм от лап .топа не мога.
Свекърва, скоро он-лайн погребения може да почнат да се организират  Wink
Али, честити придобивки със здраве да си ги ползва Мария! И на мен ми е много тъпо като излезем навън и всеки си рови в тела, но и на мен ми се е случвало.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #92 -: август 02, 2016, 15:41:26 »

Свекс, аз пак не разбрах врьзката с блоговете. Може ли някой да ми го обясни просто, като за прости ора?  crazy
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #93 -: август 02, 2016, 16:09:35 »

Ами като сдаде блогърът Богу дух, не е редно да му се развява блогът като прани гащи из нета. Хубаво е да отиде някъде, както ходят книгите в библиотеката, да е подреден по тагове или други характеристики, да се стопанисва от някого. Не ми е съвсем узряла идеята crazy
Едно време имаше гробища за Тамагочита, та в тази посока ми са мислите Wink
Сигурно познат виц:
Връща се съпругът ненадейно вкъщи и сварва в гардероба на спалнята мъж.
- Е да видим сега какво ще ме излъжеш, защо си тук?
- Ловя покемони!
- Виж ти, истината казва...
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #94 -: август 02, 2016, 16:32:41 »

Ама те повечето платформи за блогове, мисля че ако известно време нямаш активност, ти праща мейл, с който те предупреждава, че блогьт ще бьде закрит и ако нищо не направиш, той изчезва.
Активен
svekarva

« Отговор #95 -: август 02, 2016, 17:18:07 »

Те тъкмо де, ако искаш да не ти изчезне или никой друг да не го списва, да има достъп до него и да се чете от поколенията, що да не се измислят гробища? Купуваш си парцел, облак или там каквото му е името и готово!  Wink Ще питаме за подробности разбиращи хора, няма да се мъчим сами. smile
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: август 02, 2016, 17:33:31 »

Те тъкмо де, ако искаш да не ти изчезне или никой друг да не го списва, да има достъп до него и да се чете от поколенията, що да не се измислят гробища? Купуваш си парцел, облак или там каквото му е името и готово!  Wink Ще питаме за подробности разбиращи хора, няма да се мъчим сами. smile
Ех тая Свекс, голЕма бизнес-дама начииии!!!!  heart heart heart
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #97 -: август 02, 2016, 18:03:01 »

Вай... каква бизнес идея... профили за форуми ще архивирате ли. Или може някой медиум да назначим, веднъж седмично да контактува и да ъпдейтва месечната тема с кратко резюме по важните теми от напусналите снахи?

Като ще се БАНваме да посоля манджата и аз. Маги утре като влезе ум ше и зайде кого да остави и кого да напусне smile
Активен
svekarva

« Отговор #98 -: август 02, 2016, 18:36:09 »

Svekarva, назначавам те за агент на форума. В случай, че умориш някоя от снахите си, бъди така добра да помогнеш на бедничкия вдовец да се справи с формалностите...
Айде сега, не може всичката информация да им се дава, трябва и през цензура да минава. Щото може и да сме се гътнали, ама с добро да ни помнят. Wink Набъбва щатът, набъбва... funnytooth
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: август 02, 2016, 20:49:35 »

Малееее вие за 2 дни сте изписали целия свят, пък аз след отпуска на работа...дупе да миЙ яко.

П.С. Моите колеги ходят от полВИн година командировки в Италия, ма не ми донесоха курабии. Инке, моЕ ли да ми купиш 2-3 от тия техните курабии, дето са с размер почти на пица и да ми пратиш...молА ти сА blush
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #100 -: август 02, 2016, 20:58:58 »

Мен шъ мъ уморите от смях!!!
Фани, за поддръжка не знам, ама аз мога да харча като стара кола  tease И дрехи, и обувки, и грим, и нокти... Засега само да инвестирам в нови знания не ми се е налагало. Инвестирах 10 години, после нещо ми секна меракът ли, възможностите ми ли... Надявам се като турна 3- като пред годините ми да имам и този шанс. Това са златни години за подобни начинания, дано ги оползотворя добре.
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #101 -: август 02, 2016, 21:14:11 »

funnytooth funnytooth funnytooth funnytooth funnytooth хаххаха това с гробището за блоговете ме разбиииии ххаха

Голяма работа сте ей kiss2
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #102 -: август 02, 2016, 21:25:03 »

Кви са тия курабии? Как точно се казват?

Дай ми пак на лични адреса ти, че ми е вьв Фр, майка ще ти прати каретата  good
Активен
svekarva

« Отговор #103 -: август 03, 2016, 07:00:45 »

Срядаааа, не се сядааааа! Wink
На такава курабия ли бяха рисувани снежинките на Марта?
Скай, добре дошла! Може ли да те ползвам за консултант по твоето хоби?
Тази статия ми се върти в пространството за трети път и ми омръзна. Ето ви я и на вас, ако имате деца и сте богати. Wink
http://jenata-vchas.net/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bd%d1%86%d0%b8%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%b9%d0%ba%d0%b0-%d0%bc%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b5%d1%80-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2/30929/
Хубав ден на всички ни!

* 6323510-4_23-650-4f9aef3c65-1470138881.jpg (64.5 KB, 455x325 - видяно 162 пъти.)
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: август 03, 2016, 07:30:00 »

Добро утро!
Свукърва, веднага бих се почерпила с тая курабийка, е предпочитам тия с двойния шоколад, ама и тази няма да я върна. Интересно ми е да видя и собственика на лапичката.
Скай, добре дошла от отпуска. А ти не може ли да ходиш командировки в Италия? Защо само колегите да ходят?
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: