Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 00:34:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Август 2016
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
48
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Август 2016 (Прочетена 194449 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Август 2016
«
Отговор #255 -:
август 09, 2016, 09:09:55 »
Добро утро!
Като гледам времето и цяла нощ тука валя из ведро ми се отходи на море.
Маги, дано времето да ви е хубаво и да си починете качествено.
Булче, там сте без храна, нали?
Аз пък съм фен на ол инклузива, някак си обичам да отида и да си избера директно. Да отида на почивка и да готвим
, а да обикаляме непрекъснато да търсим заведения, също не ми е любимо.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #256 -:
август 09, 2016, 09:17:26 »
магито
тия места даже на север не съм ги чувала. Не съм фен обаче на Черното море и и едва ли ще отидем отново там, не е толкова до мърсотията, а колко ужасно ме плаши това море, особено ей сега с мрътвото течение.
ratatui
да без храна, в Гърция не си струва на ол инклусив, там си таверните си имат чар, друго си е да си боцнеш октоподче, калмари, гироси!
svekarva
миналата година ходихме извън сезон, обаче хич не уцелихме време , и бях много разочарована. За скъпотията, всеки си гледа според неговия джоб
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #257 -:
август 09, 2016, 09:21:55 »
Добро утро!
За българското черноморие - ходила съм къде ли не, но по-хубаво и прекрасно място от Ахтопол няма! Спокоен, чист град, идеален за семейна почивка. Кристална прозрачна вода, невероятен плаж! Най-най-любимото ми място на света!! Тази година бяхме там за 17 дни и планираме, ако има време да отскочим още веднъж
А пък за подаръците, ами да си похваля освен моя мъж
Винаги е много изобретателен, намира неща, които често не съм знаела и че съществуват. За 7 години абсолютно винаги ме е изненадвал
За нас тези жестове са много важни! Някак си, важна ми е грижата, става ми мило като знам, че е мислил и търсил нещо, с което да ме зарадва. Но за себе си мога да кажа, че ми става все по-трудно да измислям, че имам чувството, че всичко сме си подарявали
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #258 -:
август 09, 2016, 10:42:08 »
Добро утро и от мен
Слагам едно капучино, сутринта се събудих с мисълта за топло капучино с много пяна
Булче, хубаво място сте избрали. И ние това харесваме на Гърция - всеки ден на различен плаж, на различно място за вечеря, а пекарните на всеки ъгъл са добър старт на деня
Много хубаво да си изкарате.
Моля, да ми препоръчате упражнения за разтягане или йога за бременни. След 5 месеца лежане съм толкова схваната и трудно подвижна. То ясно, че в 9-ти месец не е време да влизам във форма, но поне да ставам без болка от дивана
прегледах си всички он-лайн тренировки и са доста неподходящи за състоянието ми
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #259 -:
август 09, 2016, 12:03:42 »
Добро утро от мен! То май си стана добър ден, ама...
Ma6ka, според мен дори най-обикновено ходене ще ти помогне да се раздвижиш.
За нашето черноморие съм пристрастна, понеже съм си морско чедо и обичам да си хидя вкъщи
На къмпинг съм ходила на Камчия на бунгала, много ми хареса, макар и да не съм особен фен на къмпингуването. За палатка обаче не съм сигурна, че мога да отида
Колкото за подаръците,не мога да оплача от моя мъж, рядко има някакви проблеми, избита хубави подяръци, но и често ме пита какво искам. Но ми харесва у него това, че често слуша брътвежите ми колко ми харесва нещо и отива и ми го купува изненадващо
Ние втора поредна вечер не спахме - днебното след като оздравя, взе че пак барна вирус и както винаги - задна хрема и не може да спи и покрай него и ние:)
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #260 -:
август 09, 2016, 12:10:47 »
Аз и в Гърция си държа на ол инклузива, когато се налага да ходим там така си подбирам хотелите, което пък много ми ограничава избора. Но като цяло Турция си ми е по-любима.
На палатка мм вече 4 година иска да ме води, но удря на камък /добре че тази година бебчо ми спестява това/. Ходила съм като дете- стига ми!
Машка, няма ли нещо подходящо в нета? Ама внимавай, докато се разтягаш да не родиш, не че не е време, ама нали таткото го няма тези дни.
Алексиа, скорошно оздравяване на мъника!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #261 -:
август 09, 2016, 12:12:22 »
Сигурно аз сьм изгубила врьзка с реалността, защото не плащаме за нощувки на морето, но цената ми се струва СУПЕР преувеличена.
100е струва хотел в Париж и то не най-евтиния, а нормален.
(Париж, не нашето малко градче в околностите)
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #262 -:
август 09, 2016, 12:22:39 »
Ние сега платихме по 150лв на вечер за апартамент, който е на плажа.. първа линия.. Просто разкошно място.. С барбекю, големи маси за хранене навън.. Всяка стая с тераса, където също може да се хапва.. Две отделни спални, 1 баня+тоалетна, и малка кухня, всичко ново, чисто подредено, чаршафите и кърпите се сменят всеки ден.. Просто супер, но те затова и са букнати за целия период до октомври
Ол инклузив не харесвам, само в Турция може.. Един ден като ходим с дете на море ще използваме ол инклузив, сега се възползвам от хайманосването
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #263 -:
август 09, 2016, 12:44:24 »
Ина, много зависи какво търсиш и какви са изискванията ти.За мен цените са завишени заради търсенето.А пък в БГ въобще не отговарят на реалността.Много често предлагането в сравнение с цената е никакво.В смисъл цената е висока за това което предлагат.
Аз не търся лукс, искам съвсем нормално място с хубава баня и тоалетна.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #264 -:
август 09, 2016, 12:48:40 »
150лв за апартамент ми звучи по-нормално от 107е за каравана.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #265 -:
август 09, 2016, 12:57:53 »
Цитат на: inaxastra в август 09, 2016, 12:12:22
Сигурно аз сьм изгубила врьзка с реалността, защото не плащаме за нощувки на морето, но цената ми се струва СУПЕР преувеличена.
100е струва хотел в Париж и то не най-евтиния, а нормален.
(Париж, не нашето малко градче в околностите)
Говори ми...нали и аз съм така. Обаче - да, зависи какво търсиш. Ако не ни мине котка път, мисля от догодина да влезем в редиците на плащащите за море. Хубаво ми е при мама, но не с кучетата и не на почивка. Иначе ме вбесяват. Мнооого ми се идва пак в Париж. Тъй де Малонгото нас чака...ама трябва да додА сама...а сама не ми се ходи никъде
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #266 -:
август 09, 2016, 13:05:47 »
На мен нашето си ми се струва направо евтино.. Никой, на който съм показала условията не вярва, че е толкова евтино. Може да се намери и за 100лв/вечер, но не в периода 1-15 август.
И аз не търся 5*, искам хубави, удобни легла, и банята да е хубава.. .Мразя грозни бани
Интересуваме и да не се върви дълго до плажа.. Може да не е до заведенията за хранене, но до плажа ми е важно
«
Последна редакция: август 09, 2016, 13:08:02 от alexandrova_90
»
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #267 -:
август 09, 2016, 13:14:43 »
Цитат на: inaxastra в август 09, 2016, 12:48:40
150лв за апартамент ми звучи по-нормално от 107е за каравана.
Ние не сме в каравана, а в мобилна къща, което е доста по-голямо, плащаме 85 евро на нощувка. Хванахме някаква дата в която им беше останала свободна къща. Караваните също са по толкова. За северна Гърция са това цените, за съжаление да, търсенете определя цените, южна Гърция която е много по-красива е по евтино, понеже е по-далеч и от балканските държави не достигат лесно до там. Там където Тони бяха ходили, Аспровалта е доста по-евтино от ръкавите. Ние като търсехме вече за някакви мизерии ни предлагаха доста повече от 100 евро. А и си е точно в разгара на сезона
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #268 -:
август 09, 2016, 14:03:57 »
Момичета, като по-вещи в занаята, тази изграчка за над леглото на бебче дали е хубава -
http://www.hippoland.net/fisher-price-muzikalna-v-rtelezhka-za-leglo-tropicheska-gora
Моята приятелка ме предупреди да не е 100+лв, за да не ме пребие.. На мен животинките на тази са ми най-симпатични.. Другите като ги гледам какви са грозотилчета, чак леко страшни от абстрактност
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #269 -:
август 09, 2016, 14:10:45 »
Всички играчки на Фишър Прайс са хубави.Това е мое мнение.
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...