Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 05, 2025, 02:37:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юли 2016 г.
Страници:
1
...
36
37
[
38
]
39
40
...
51
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юли 2016 г. (Прочетена 202956 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Re:Юли 2016 г.
«
Отговор #555 -:
юли 22, 2016, 12:17:14 »
Здравейтеее,
Тая дИвойка по-назад прилича на мен, само дето Яз съм си нОтариално красивНа!!!
Като излезна какво гърбаво девойче беше, какво стана!
Снощна съм и аз.
Не ме търсете...
Няма ли торти и кафе, че не мога да ги гледам!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #556 -:
юли 22, 2016, 13:11:01 »
Ха Добър ден !
Чак сега успях да ви изчетя. Да
свекърва
имам такава рамка с букви, подарък е , много е сладурска. Ще питам от къде е поръчана. Но можеш и някакви букви да поръчаш от някой сайт. А сетих се , на едно бебенце поръчах такова, и е много готино а и ги прави и праща много бързо :
https://www.facebook.com/Aksesoarizagizdavibebenca/?fref=ts
Аз днес имах доста забавен ден... успахме за работа. Малкия звяр ни прави купони посред нощ и сме пропуснали алармите. На излизане вратата не искаше да се отключи, абе купон. На края реших че ще карам ноавата кола и имаше смях, то тя модерна работа, с автоматични светлини и автоматична ръчна, спирачките и съединителя странни и не съм им свикнала, габаритите много по-големи.Обаче пък друго си е с по-лъскава и голяма кола, всички път ти правят
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #557 -:
юли 22, 2016, 19:55:58 »
А при нас дори идваха да ни правят забележка, че сутрин местим мебели!
Ми кво да направя мойте деца пък са буйни, искат да рипат и скачат от сабалем, не щат да седят по маси до 1 ч. през нощта
ама пък закона е на моя страна - след 22 ч. не шумя
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #558 -:
юли 24, 2016, 23:14:07 »
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #559 -:
юли 25, 2016, 07:12:19 »
Добрютро!
Ина,
не питам нищо, че да не станат три килимите
.
Тези дни и ти имаше рожден ден, да си жива и здрава, да завършиш успешно започнатото и да си купиш скъпа писалка да подписваш големи чекове
Справих се с подаръка на Амели 2, висулките от линка на
Булчето
са готови и ще дойдат утре.
Вече ще си наложа да не споменавам името Амели, че да не станат още няколко
Долната /по местоживеене/ съседка вари на терасата си овнешко месо и се разнася ужасна миризма
Дано не реши да го готви със зеле, че тогава ще стане нетърпимо
Нали съм скучаеща домакиня, поне снимка на кафе да сложа
Пак черни петъци и недели, точно където живеят моите познати и приятели. Да няма и минута спокойствие...
Хубава и успешна седмица на всички ни!
13690668_1187916174591810_1084921514042159588_n.jpg
(69.06 KB, 346x346 - видяно 2357 пъти.)
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #560 -:
юли 25, 2016, 07:35:51 »
Благодаря много
Само шь та замоля, чековете на мен да ми ги подписват, а аз на фактури да слагам параф
Баш кога станах на крьгло, така се получи, че не го отбелязахме по никакьв начин. Даже и една малка тортичка нямаше, а подарька бяха самолетните ни билети до тук. Аз нали сьм много разглезена ми домьчня малко, но ще го преживея, това да му е кусура на живота ми.
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #561 -:
юли 25, 2016, 07:52:29 »
Добро утро и от мен!
Ина
, зло да те забрави! Да си здрава, позитивна, все така креативна и борбена, много успешна и в хармония със себе си и всичко около теб. Желая ти освен тлъстите чекове и много екзотични приключения
Напълно те разбирам как се чувстваш. тази година ми се случи няколко пъти подобна ситуация и ми беше мъчно, но пък важното е да сме здрави, нали?! Заповядай един виртуален грамадански букет
Ние се завърнахме от краткото моренце, прекарахме чудесно. Бубулина беше в екстаз, едвам я изваждахме от водата. Ако не бях в "онези дни" вероятно щеше да е перфектно, хихихи.
Свеки
, съчувствам ти за "аромата". Ние имаме някаква съседка която готви миризливи манджи в най-невероятни часове, наричаме я "леля ти". Понеже аз явно имам по-развито обоняние и съпружето често ме пита: "Кажи сега, какво готви леля ти днес?"
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #562 -:
юли 25, 2016, 08:13:02 »
Привет и от мен.
Ина
, да си много здрава, щастлива и много успешна!
Сноу
, направо ти завиждам за моренцето.Ама на вас сега ви е лесно с тая магистрала.Аз като знам, за да стигнем до Варна по какъв път трябва да минем и лошо ми става.Ужасен е.
Свеки
, ужас е това с манджите.В нашия блока всички кухни и част от спалните са на едната страна на блока, и познайте, че нашата спалня е от тази страна и знам всяка баба какво готви, че блока е населен предимно от баби и дядовци.Ужасно е сутрин.Точно когато е най-хладно и аз трябва да отворя прозорците, аз ги затварям да не влизат миризми.
Ние събота и неделя почивахме активно.Аз имах малко работа по нещо интересно ще ви покажа тези дни.Излизахме пред блока, Моника кара колело - балансиращо, става все по-добра с него
Абе ей такива лежерни неща.
Активен
svekarva
«
Отговор #563 -:
юли 25, 2016, 08:20:54 »
Ина,
поправям се, подписвай осребряването на чековете първо, ама нали и трябва после да ги харчиш парите с кеф
Точно тази кръгла годишнина май е прието да не се празнува. Не зная по какви причини, нещо цифрата не била добра, та не тъжи много.
Хехе, горното не го знаех и когато бях на твоята възраст, реших да си спретна за първи път голямо тържество извън къщи, в ресторант. И тъкмо дойдоха гостите, токът спря... Хайде, свещите оправиха работата, ама се наложи да носят храна от другаде и прегладняхме. Поне всички помним този рожден ден
После пък реших, че по социалистическо правило юбилеите са и на 5, та винаги има начин за компенсация.
Точно овнешко със зеле готви комшийката, къде можах да си го помисля
. И през затворени прозорци влиза миризмата. Остави, ами и простирката с дрехите е на терасата, съвсем я бях забравила
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #564 -:
юли 25, 2016, 08:35:34 »
Добро утро...
Ако една седмица започва с овнешко със зеле, не смея и да си помислям как ли ще завърши
Това кулинарно безумие за първи път мисля, че чувам да съществува. Агнешко и зеле е допустимо ли е да влязат в една тенджера?!
Явно още съм на вълна уикенд, защото си организирах last minute мини ваканция при баба... вярно, че с детето, но пък и с мама и тате, които имаха проблясък да ме отглеждат като едно време и наистина си починах. Малък змей също много се енергизира на кратката ни селска Почивка, което ме убеждава, че децата имат нужда от вода и малко кал, за да се чувстват щастливи, тъерде стерилен е градският живот. Тази сутрин тичаше направо към яслата по стълбите, явно му държи още доброто настроение
Още мъничко и ще дочакам истинската почивка, а до тогава се борим с някакви летни вируси... аман...
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #565 -:
юли 25, 2016, 08:39:06 »
Добро утро!
Ина, честито на патерици! Бъди жива и здрава, много успехи и сбъднати мечти!
Сноу, браво за моренцето!
Свекърва, само като си представя как смърди и
. Много гадно ми мирише офчуту, така един път се прецаках в Одрин си поръчах нещо което изглажда много вкусно, в момента в който го изнесоха от кухнята се разнесе една смрад и аз възмутено казвам на мм "Кой пък идиот може да си поръча тая смрад?!?", той си умря от смях като го донесоха пред мен.
Киви, хубав уикенд сте имали и вие. Друго си е баба да те поглези. Бързо да преборите всички вируси и бързо да идва време за почивка!
Аз имах много приятен уикенд- събота имах страхотно посещение и ми беше много хубаво. Вчера пуснаха тате за 1 ден от болницата и се видяхме. Сега нямам търпение да се изтъркули този месец.
«
Последна редакция: юли 25, 2016, 08:42:45 от ratatui
»
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #566 -:
юли 25, 2016, 09:03:32 »
inaxastra
Честит рожден ден на патерици! И аз като свекърва знам че не се празнува 4ката. Ето нейното празненство го доказва
svekarva
Радвам се че ще стигне бързо подаръка, ще му се зарадват със сигурност
. За овнешкото не ти съчувствам, сигурно е ужасно. Тези миризми за причина номер 1 да не живеем в стар блок, а в ново строителство. Замирисва от време на време от абсорбаторите, ама не е толкова зле.
Snow_White
завид за ксъата почивка
Kiwi
друго си е на село, абе и на град ама с дворче. Нямам търпение да оставим моя звяр при нашите за една седмица септември.
Ние с малкия си бяхме сами двамата, джиткахме си из града, на гости, по молчета ( ей това с малко дете по магазини не си е работа, гоних го из гардеробните). През останалото време се социялизирах пред блока с комшилъка. Ей много готино ми е с тях. Площадката е пред една панелка, малко е запустено ама се поддържа от хората от панелката. Майките ги има всякакъви, от шивачки до бизнес дами, ама са готини, децата се познават, няма агресия и ни е спокойно. Бащата беше на мъжко море на Слънчака. Много е разочарован от обстановката там, ужасна мизерия и наддути цени. 30 лв вход за дискотека
без консумация и маса.
Активен
svekarva
«
Отговор #567 -:
юли 25, 2016, 09:18:03 »
Киви,
овнешко със зеле е класика - с прясно и с кисело. Ама да не ти се готви в къщата, да ти го носят готово.
Агнешко с кисело зеле готвят задължително по Великден в Перущица и Брестовица, както и по католическите села около Пловдив. Явно си ги имаме и в блока.
Хехе, по- гадно от това е миризмата на скумрия... Миналата седмица точно тази риба беше на промоция в Кауфланд /магазинът е на 3 минути от къщи/ и просто се побъркахме. Да не говорим, че на котката и действа по- зле дори и от лая на кучето. Драска да излиза на терасата и само се върти, души и мяче....
Ето как изглеждат клипсовете за Амели 2. Предполагам, че ще ме канят на посрещането и вкъщи. Баба германка и таткото летят насам утре. Може и да имам ангажименти с превод и развеждане из града, нямам против.
Блокът ни не е толкова стар, само на 15 години е, ново строителство, с тухли. Махалата е стара и съответно хората, които готвят рано сутрин са пенсионери
Сега са в парка, играят шах и карти и клюкарят.
13823261_1714336962161148_187713049_n.jpg
(62.05 KB, 384x288 - видяно 2216 пъти.)
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #568 -:
юли 25, 2016, 10:04:00 »
Цитат на: svekarva в юли 25, 2016, 09:18:03
Киви,
овнешко със зеле е класика - с прясно и с кисело.
Нямам кулинарни наблюдения из този край на България, в северна където са бабите ми, зелето се готви със свинско, по две различни рецепти на 200 км разстояние и двете са ммм... да си оближеш пръстите.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #569 -:
юли 25, 2016, 10:16:08 »
и аз си знам че класика си е свинско със зеле. Но за Коледа сготвих пуйка със зеле и беше невероятно вкусно. По рецепта на шеф Манчев
Такива манджи се готвят на село че там си има летни къщи за готвене и да не се умирисва цялата къща. Майка ми така си е приспособила мазето. Друго си е да не ти мирише на готвено.
Много хубави са станали дрънкулките!
Активен
Страници:
1
...
36
37
[
38
]
39
40