Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 05, 2025, 02:58:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юли 2016 г.
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
51
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юли 2016 г. (Прочетена 203014 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Юли 2016 г.
«
Отговор #135 -:
юли 05, 2016, 21:39:25 »
Леле днес много сте графоманствали...бременният ми мозък не успя да поеме всичко
Запомних само за левите ръце на
Скай
...значииии ако някога аз успея да сътворя такива красоти, каквито имах в коледния поадрък от нея, сигурно банкет ще вдигна
Тия на
Свекърва
няма да ги коментирам изобщо, че кой знае какъв урод ще родя според тях
Не съм си поръчвала албум и нямам и мераци за такъв...не знам с какво да го напълня, направо после ще правя бебешки
Днес цял ден подпирахме кълки с една дружка по съдба с термин 2 седмици след моя...цял ден мързел и ядене
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #136 -:
юли 06, 2016, 06:46:16 »
Днешен привет!
Мари,
при едно мноооого предишно обръщение на Сноу бяхме разнищили думата и се бяхме съгласили, че сме точно такива
.
Моля, извинетИ, ако не сте съгласни и открито се разграничетИ от нас
Важното е да си взимаме редовно хапчетата, дано се намери някой, дето да ни напомня
Дали защото знаех, ама бебе Амели снощи ми взе здравето и сега съм така
. Ей, една мръвка месо, пък какво гласище има... Хихи, както мен едно време ме питаха "...какво му правите на това бебе, та реве" ми идеше и аз да се поинтересувам. Пак добре, че моите само проскърцваха през нощта, а истинските изпълнения бяха през деня. Затворих прозореца, ама пък стана задушно. Ще сменям жилището
Скай,
то доста инструменти трябва да има човек, че да си направи такъв албум. По едно време се бях засилила да се уча при моя приятелка, но прецених, че не ми доставя удоволствие толкова пипкава работа. Не обичам да оцветявам и изрязвам. Плетенето и шиенето са ми в графа необходимост и не мога да ги сметна за хоби
. Ще взема да опитам с полимерна глина, много ми харесва какво прави
Киви
Има теми тук за майсторене, ама от сума време никой не се е разписвал.
Успешен ден на всички!
13619912_1175678735815554_298850518079716143_n.jpg
(60.25 KB, 424x411 - видяно 2570 пъти.)
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #137 -:
юли 06, 2016, 07:19:49 »
Добро утро.
Аз съм пребита.Моника не спа, не знам защо, тя си е такава не спи.Аз днес съм по пътищата и не знам как ще издържа.Отделно имам жестока разправия с тия дето ни слагаха климатика и днес и до тях трябва да стигна.Толкова съм бясна, че вчера ако имах физическата възможност щях да ги набия.Сложиха ни климатик миналия петък сутринта и в петък вечерта се счупи.Вчера дойдоха техниците и заключиха, че ние сами сме си го счупили.Вярвате ли ми, че цялото ми добро възпитание изчезна за секунди, след като няколко пъти чичкото ме нарече лъжкиня и ме приравни с идиот.Накрая ги изгоних.
Иначе съм настроена така, ама няма да ми се получи.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #138 -:
юли 06, 2016, 07:33:30 »
Маги,
ще си правим компания днес. Мен поне майстори не са ме ядосвали...
Тези двамата, като са си сложили баш там кайветата, няма ли да им изгорят подробностите?
Или момъкът нарочно го е направил, гледам ръцете на сърчице ги е кръстосал
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #139 -:
юли 06, 2016, 08:45:29 »
Цитат на: svekarva в юли 06, 2016, 06:46:16
Днешен привет!
.... много ми харесва какво прави
Киви
Има теми тук за майсторене, ама от сума време никой не се е разписвал.
...
Ха добро утро... поизчеткахте ми творческото самочувствие
Маги, какви са тия хора значи... подсй оплакване в КЗК, ако се правят на луди. А за неспането съчувствам...моят син по рождение е такъв, спането е за хора без въображение
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #140 -:
юли 06, 2016, 09:47:46 »
Добър ден!
Чери, пропуснала съм първото котило, ама ще чакам снимки от второто. А намерихте ли дом на малките?
Свекърва, направо ти съчувствам! Много мразя да ми пречи шум да спя, даже наскоро наритах мм, че вдигат шум с едни негови приятели.
Маги, горката ти, дано да успееш да свършиш всичко с минимални нерви. Тия майстори са направо за бой!
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #141 -:
юли 06, 2016, 09:54:41 »
Добър ден!
Моят Кик пък денем луд за връзване, а нощем спи като копал 20 дка царевица.
А вие познавате ли Свилена?
Видяла ме на китайското мероприятие през март, но чак сега ме познала. Да беше врътнала един тилфон и място даже щях да й запазя!
Чакам паспортите, всъщност Россия ги чака, но казаха най-рано у пондРелник
щот тъй!
щото: Тук не е информация, гишето не е информация и т.н. да те е страх да попиташ нещо
Данооооо!
Заранта Хекимян говори със съгражданката ни Лили Иванова! Пусто, нямах време да я гледам... Иначе много си я тача: На 77 г. все още пее на живо
Сезен Аксу/на 61/ направи прощален концерт в Амстердам миналата година, но съобщи, че продължава да "пише" песни за младите таланти на Родината.
Лек ден ви желая! Ставам, че пак софра ме чака...
П.П. съчувствам и на Свекс, и на Маги!
То затуй днес татко и един роднина отидоха да довършат ремонта... Вече никой майстор в Ески Джумая не мой ми се "отвори", ама и аз ги не ща, че са Таралеж в гащите!
«
Последна редакция: юли 06, 2016, 10:12:23 от fanimira
»
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #142 -:
юли 06, 2016, 10:06:21 »
Ми...свек, аз от малка бродирам гоблени и нямам проблем с пипкавата работа. Успокоява ме и ми е приятно.
Освен това съм такъв човек, дето му е най- хубаво като види усмивката на тоя отсреща за нещо, което си направил. Начи - и Ина я нареждах една седмица дето така се забавихме с РД-то, ама като знам, как им се кефи на нещата и после като видя резултата - и всичко ми минава хаха
Е на, Фери сега като каза така за Коледните неща и ми става мило. ЩоТ с желание съм ги правила да зарадвам някой. Колко време после ме боля кръста с тоА тишлайфер, не ме питайте, ма ми беше се тая
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #143 -:
юли 06, 2016, 10:35:15 »
Цитат на: fanimira в юли 06, 2016, 09:54:41
Заранта Хекимян говори със съгражданката ни Лили Иванова! Пусто, нямах време да я гледам... Иначе много си я тача: На 77 г. все още пее на живо ...
Въпросната съгражданка е набор на баба ми, били са и колежки, ма баба не става за пИвица... и е остаряла с няколко години отгоре
Без значение на колко години съобщава, че е, Лилито е желязна. Дай боже всеки му да е толкова жизнен и способен на нейната възраст.
Колко е важно как живееш? Каква е рецептата за да се съхраниш така, много пъти съм си мислела. Дали отглеждането на дете си взима цената, колко години ти лепва? Или пък си е до вътрешна нагласа, до ген, до възможности?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #144 -:
юли 06, 2016, 10:41:24 »
Свекс, моите таблетки са под час, та не сЪ и притеснявам.
Графоманството си ми е любимо от дете, за щастие преди нямаше форуми, та не занимавах хората с това публично. Ся и от това нямат оттървия
Ни плета, ни шия, ама щото не ми е интересно, че и не се и пробвам да се науча. Та половината суеверия ми отпадат.
А забелязвам че преди бях суеверна, сега ми е все тая- в крайна сметка, каквото има да се случва,( дет викаше един, който не му помня името ), е изписано с огнени букви по небето. Това че не мож чета по облаците, явно си е лично моя грижа
Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 271
«
Отговор #145 -:
юли 06, 2016, 10:45:14 »
Мха де,
Фани
! То си е наистина
Ей на, вече шъ знам - то аз пак ще дойда, ко си мислиш? Колко е то Търговище, като нищо ще се срещнем по центрума! Тогаз обещавам да сигнализирам (ку не мъ досрамее
)
Ох, като става въпрос за проблеми с нощния покой...
По принцип по това време лятото аз и малкия вече сме изнесени в България и пропускаме ужасТната римска жега на сезона. Сега обаче още сме тук и то не стига жегата, ами и: над нас има под наем един египтянин, който през годината е сам и работи в някаъв ресторант, та не се чува и е кротък. В края на юни до септември идват от Египет жена му с три деца, които не са хич малки, но не е ясно какво толкова правят именно нощем - винаги някой бяга из стаите; местят се мебели / скърцат мебели; карат се на терасата; зачукват неща с чук или режат (с трион май, поне такъв е звукът). В отсрещния блок към 23h от една седмица насам излизат едни на терасата си, където обсъждат всякакви възможни теми от живота на висок глас и от 3 дена - на развален английски, може би имат гости, знам ли... Но тъй като, волю-неволю, чувам всичко, на учителката в мен й иде да се покаже на прозореца и да корира, коригира...
През деня после все ми се придремва. Туй сънят си е важно нещо, де.
Няма да се включвам по темата за труд и творчество, защото аз желание имам, но в ръцете съм с леко ляв уклон и не ми се удава, пусто!
Или, ако ми се получи, с големичък зор, за съжаление!
Пожелавам на всички приятна сряда!
Внимание - 2 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #146 -:
юли 06, 2016, 10:51:11 »
Родена на 6-ти, в 16 часа, 26 навършвам сега!
(или по-точно след няколко часа)
Хайде, Черешката черпи с черешова тортичка виртуално
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #147 -:
юли 06, 2016, 10:56:51 »
Аз пък не бродирам.....грам не го харесвам и, простете, но не харесвам и гоблени. За сметка на това шия, но в последните години хич не упражнявам това си хоби (може би защото не намирам време за търсене и избор на платове). Преди рисувах, сега рисувам с дребното. Труд и творчество проявяваме покрай рождените дни на детето.....изобщо, като си прочета написаното и ме хваща срам, трябва да се поправя.....
Скай и киви, вие сте ми кумири!!!
Съчувствам на неспалите....в този ред на мисли и ние не спим добре в жегите.....Но пусто, не мога да уговоря съпружето за климатик
Цитат на: Kiwi в юли 06, 2016, 10:35:15
Колко е важно как живееш? Каква е рецептата за да се съхраниш така, много пъти съм си мислела. Дали отглеждането на дете си взима цената, колко години ти лепва? Или пък си е до вътрешна нагласа, до ген, до възможности?
Комбинация от всичко по малко(или много), киви.....Имам много примери около мен за това. Някои имат добър ген и са галеници на съдбата, други нямат този късмет.....
Чериииии, ЧРД! Здраве и много успехи
Много шестици, така да ти върви и в живота и в ученето
Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 271
«
Отговор #148 -:
юли 06, 2016, 10:58:27 »
Честит рожден ден, Чери! Хубав ден, имам две приятелки, които също празнуват днес, но отбелязват повечко годинки
Бъди жива и здрава и да сбъднеш мечтите си с лекота!
Активен
Alichka
«
Отговор #149 -:
юли 06, 2016, 12:08:27 »
Чери, честит празник! Бъди много щастлива и позитивна!
Аз от вчера въртя телефони, че ме изненадаха с моминско парти в последния момент. Че не съм по тая част-ясно е. Помагам с каквото може и ще участвам - няма как. Лошото е, че едното кранче на парите май ще секне за известно време, а хладилникът ни направи номер и сега го дебнем.
Предстоят ни 3 сватби, все на близки...
Стискайте палци да ме пуснат отпуск за един ден, че ме зове работа по институции.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...