Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 30, 2024, 21:23:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Юни 2016  (Прочетена 177798 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: юни 06, 2016, 18:50:53 »

Да бе, той беб я ги зърне веднъж дваж, я не... Та и чак гканца ти да забелязва... Хич не ми звучи мъжко, виж една Кари ще огледа от-до, даже и мухата кацнала на букета ти ще забележи. Баща й на нейното изписване беше дошъл без цвете, ама на това на Кик ела да видиш, най-големия букет в магазина го е накарала да помъкне, хахаха Wink
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: юни 06, 2016, 20:35:08 »

Писах ,писах и си изтрих без да искам поста,,,,,много мразя така да става...
Относно сватбата без ДЖ-страхотна идея,много мразя излишно бръщолевене и дрънкане.За питката и на брат ми бяха направили нещо подобно американците,добре,че тъщата е предвидлива и имаше резервна в колата,та оправи нещата.Междудругото брат ми и снахата имат днес годишнина от сватбата.Цяла годинка,много бързо мина,,,дано следващата заедно да празнуваме,че вече станаха цели 6 години,откакто не сме го виждали.Дълго и болезнено  време.
Показвам ви шкафа и огледалото ,което избрахме.Днес се убих да търся плочки,нищо не харесах,но майстора ми каза,че утре ми е последния срок да избера,тъй,че каквито са такива.Ще компенсирам с аксесоари.Искам килим задължително,поръчах душ кабината и едни леко барокови рафтове,а и кърпи поръчах....Абе плочки нямам ,ма кърпи имам....модерна работаsmile

* 09862010197_big.jpg (21.67 KB, 600x450 - видяно 164 пъти.)
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #92 -: юни 07, 2016, 08:08:59 »

Ха добро ви утро! И поредния син колаж, напук на мрачния фон за валежи днес. Ама пак добре, че е хладничко все още. Не издържам на жеги...
Изпратих си гостенина и отново сме само жени вкъщи - майка, аз и котката. Изкарахме и РД на майка ми, влиза в 90-тата си година. Живот и здраве, догодина ако нямаме такова нашествие от сватби и извънсемейни гости, ще спретнем голямо юбилейно тържество. Племенникът пощуря от скука и за да можем да се чуем поне за половин час му връчиха един мобилен да обработва снимки. Прави селфита и после разменя глави, изкривява очи, носове и изобщо се залива от смях на собствените си творения. Двамата батковци /моите момци/ му свалиха програмата и за секунда я схвана Wink.
По повод книгите за бебета, да допълня, че аз за захранването се водех по препоръките на немските доктори. Приятелката ми ми прехвърли всички литератури, дрехи и колички от нейните деца, та съм "вкарвала" и малко ред и дисциплина по техния стандарт. Но както винаги казвам, първото дете беше дете еталон. След коликите и никненето на зъбите беше изключително разбран, много послушен и изобщо не ни е създавал проблеми с тръшкане и лигавене. Ако нямах второ дете, щях да твърдя, че родителите са виновни и за злоядството и за лошотията pardon
Фери, на интернет не е много препоръчително да се разчита. Все пак книгите дават гаранция с написаното, като поемат отговорност поне за образованието на автора. В нета пише куцо и сакато...
Та така, днес ще вися по летищна информация и ще си ближа раните smile На всички ни успешен и хубав ден!

* 13344712_1156497674400327_7512120572769509857_n.jpg (67.46 KB, 322x322 - видяно 2109 пъти.)
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #93 -: юни 07, 2016, 08:21:40 »

Добро утро  heart

Хаха Лоли, и аз се бях засилила за точно такъв шкаф, ама не ми хареса наживо + едното чекмедже е почти неизползваемо и затова по поръчка правихме, но общо взето и ние избирахме плочки по шкафа  crazy Ако искаш ще ти пратя да видиш нашите плочки какви са, банята ни е в подобен стил  Wink Съветвам те ако имаш възможност да отидеш наживо да видиш плочки, защото е доста по-различно smile

Свекс, знам, че има всякакви простотии в интернет, но толкова съм свикнала вече с всичко дигитално да ми е под носа веднага като ми потрябва, че хич и не мисля за хартиен вариант за повечето неща  pardon
А що ще висиш по летищна информация, че нещо не разбрах  huhhuh.gif ? Да ти е жива и здрава майката  heart

За сватбите - много нестандартни, честно казано за пръв път чувам за подобни, чудя се само дали всички гости са били толкова очаровани от нетрадиционния празник smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #94 -: юни 07, 2016, 09:19:49 »

Ами гледам къде и кога кацат и излитат самолетите им, следя къде се намират. Запълвам си времето и се правя на информирана, уж да съм спокойна. Wink
За пловдивската сватба казвах, че сме от най- старите.
Ами не зная дали всички са били очаровани от такъв вид тържество, това са предимно малки сватби и всички са си много близки, познават се и се предполага, че си знаят вкусовете. Възрастните се брояхме на пръсти, а младите взаимно са обвързани с кумувания и приятелства от ученическите години. Младоженците не са първа младост, все над 30 годишни с дълги връзки без брак, може и това да е от значение.
Ние на софийската бяхме около 2 часа, та хванахме само яденето. Чухме, че е била предвидена заря и вариететна програма за след това.
За мен бяха много различни, ненатоварващи и понеже младите хора бяха активни и весели, смятам, че на всички ни е било добре.
http://chujdozemec.com/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D1%8F-%D0%BC%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D1%83-%D0%BA%D0%BE%D0%BC/
За всички деца на прехода Wink
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #95 -: юни 07, 2016, 09:38:39 »

Привет и от мен! Винаги съм знаела, че един зомби апокалипсис не може да ме мръдне мене. Сега знам и защо lol
Тези сватби интересно звучат. А вие защо не успяхте да участвате в цялото мероприятие?
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: юни 07, 2016, 09:55:15 »

blum   И аз ще оцелея след апокалипсиса.Хубави времена бяха,научихме се да бъдем изобретателни в заниманията си,това ми помага и до днес,като спре тока;)
Фери тъкмо ходих и купих първите плочки,които не ми бяха много противни,,,,,хич не са ми любими,ма шкафа си го харесвам и той компенсира.Наистина  не е много практичен,но ми е много красив.Поръчах и една колона -шкаф,за да имам място да скрия разни козметични неща,та  сега майсторите да се оправят.Аз започвам да мисля кухнята.
Свекс,това със следенето на самолетите ми е до болка познато.Брат ми като лети между щатите по работа,майка си взима отпуск и се залепя за лап топа.И ако случайно не съм в къщи,ми звъни 83838766373 пъти да я насочвам онлайн  tease
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #97 -: юни 07, 2016, 10:38:36 »

Добро утро и от мен!
 Мен тази нощ ме хапаха комари и не можах да се наспя!

Свекърва, наистина интересни са били сватбите,но ние сме събитие и с традиционната. На ММ приятелите си живеят без брак и много се вълнуват за сватбата,от моите приятели съм първата,която се жени, та традицията ще се спази за показно,пък после нека правят вариации. blum Снощи по този повод учих ММ на право хоро. Добре че в гимназията нашата любима учителка по физическо не пишеше 6-ци на момиче,докато не научи определен съученик от мъжки пол на хората.

Аз пък като родена с раждането на прехода нямам много спомени от това събитие,не знам и какво е било преди това от личен опит,а само от разкази. Помня Виденовата зима,че майка не можеше да се прибира по очакваното време и ме беше страх,че няма да си дойде. Ние с ММ нали имаме 6 години разлика и сме много смешни като почне "Ама как не помниш еди-какво си?",ми била съм на две примерно и сигурно за това не помня biggrin Все едно сме живели в различни вселени като започнем да сравняваме кой на колко е бил като е получил определени придобивки,а иначе е било една и съща година,ама друго е да си 8 клас с GSM,друго е да си бил втори курс студент.

И аз нямам вяра на интернет що се отнася до четене за деца,само излавям,когато са на път по фейсбук. Една позната я заподозрях,приятелката ми обясняваше как не знаела и сега в събота се снима с корем вече.Казах им,че като споделят картинки с бебета и дълбокомислени статуси за детето като смисъл на живота са ми ясни и всеки се досеща,ама... Ако е да си сваля книга от нета е друго или пък да почерпя опит от авторитети от форума smile

Айде хубав ден!

Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юни 07, 2016, 11:00:21 »

Здравейте, активни сте тези дни, много похвално  Bravo

Свекърва, много смела и нетрадиционна сватба е била тази с розоварната. На мен дори да ми се иска нещо по-различно, навсякъде срещам упрек или неразбиране, което ми убива желанието. За едната рокля, че няма да ми е традиционна, ми надуха главата  girl_impossible

Скоро влизам в сесия и ми се е свило сърцето, напоследък покрай сватби или мисли за предстоящи такива, съвсем ми е изветрял акълът  tease

Фери, беше ме питала къде иска да кандидатства брат ми - грешно съм се изразила със "специалност", по-скоро се води направление - журналистика, с разширено изучаване на английски, в гимназията ни в града.

Хайде, лек ден и от мен, че имам чувството, че е сряда...
« Последна редакция: юни 07, 2016, 11:10:04 от Bube » Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #99 -: юни 07, 2016, 11:50:36 »

Добър ви ден!
Кога стана обяд? Ходих да запиша наследството в детска градина и се възхищавам как работят хората. Първо помощничката смеси на три майки документите, после не успя да ги оправи, та се наложи да подсказваме. Дойде директорът- жена е, ама нали имаше спорове с колежка и колега в пола. Много приятна жена! Възхитих се на спокойствието, с което работеше. След всичко това пристигнах на работа по-късно. Сега няма много неща за вършене и шефът пощурява. Мисли само щуротии и звъни постоянно да пита какво ново има.
В това време се виждам на терасата с гоблен в ръка. Не ми се обикаля по магазините дори. Само тишина и спокойствие искам!
Нетрадиционни сватби трябва да са в тесен кръг според мен. А и това е начинът да станат интересни сватби с малко хора, иначе е трудно и трябва добре да се познават гостите помежду си.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: юни 07, 2016, 12:12:57 »

Добро утро!
Пак заФанахте нелицеприятните теми. За 05.06. 1989 не ща да си спомням. А като се каже преход- 1-во това ми идва на ум. Разказвала съм ви и то нехубави неща, дано децата ми никога не изживеят това, което ние изживяхме на 6-7 години!
Трябва да ходя да избирам яденИ за петък вечер, че тогаз ни е последния изпит и ще водим младите господа на заведение. Поканила съм и онази... Казах да казва на който види, уж щеше да ми звъни да ходим да избираме яденИ, ама съм я чакала вчера цял ден и днес мисля да ида да избера да има нещо да си боднат, ако случайно закъснеем и седнат преди нас.
Традиционни или не, хубаво е да има сватби! Аз ще ходя на 10.07 и 13.08 засега...
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #101 -: юни 07, 2016, 13:06:27 »

Аз за нетрадиционни сватби имах предвид, че при дългогодишни връзки и приятелства хората са яли, пили и са се веселили много пъти заедно. Та за тва им трябва нещо различно. Когато са и 30+, се предполага, че финансово могат да си покрият мераците. Когато си по-млад, е по-традиционно да ти покрият родителите сватбата или част от нея. Иначе вече са вдигнали ръце "Наш'ти дали ще правят сватба" и много не им пука, че лелята от Провадия няма да е поканена.
Фани, ти си добре-само на две сватби в два месеца, ние сме на три- в поредни месеци.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: юни 07, 2016, 15:22:13 »

Хелоу

Аз почти накрая на деня, ама все пак да се разпиша и тук. Макар че по това време рядко има някой.

Ходих до болницата, време за разходка нямах. Сега се чудя за една рецепта, която си харесах в нета за някакви картофени бомбички.
Та трябва да сваря картофи и тиквички и да ги намачкам, ама се притеснявам, че сместа ще стане водниста, заради тиквичките и не знам какво ще излезе накрая. Дайте съвет....

Лоли, и аз щях да казвам, че най-добре е на място да ги видите мебелите, защото ние така поръчахме диван по интернет, чакахме го 15 дни и накрая дойде нещо, което не отговаряше на снимката и чакахме още толкова да го върнем. Големи разправии бяха. Влади всеки ден им звънеше по 2-3 пъти.  beating
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #103 -: юни 07, 2016, 15:32:29 »

Миме, то тиквичките не искат много термична обработка,та може да ги настържеш,посолиш и изстискаш и чак после да ги добавиш към варените картофи и там вече да пържиш или каквото се правят по рецепта. Пиши после дали се  е получило и по каква технология  и дай рецепта на съответните места Wink

Ние сега като не сме на диета и аз нямам никакви идеи за готвене не знам и какво ми се яде.Лесно си беше като знам всеки ден какво трябва да ям и си правя менюто,сега се напъвам да го мисля.

Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #104 -: юни 07, 2016, 15:50:39 »

Нас пък ни поканиха на сватба на 20-ти август амаааааа ще сме толкова малки тогава (вероятно и аз ще съм покъртителна), та по-скоро ще пропуснем, колкото и да ми се ходи  smile

Оф много обичам тиквички, ма е така като тръгна да ги правя на някакви кюфтета/топчета или нещо друго много вода пускат и много нерви хабя  nea Сподели после, че и на мен ми е интересно smile Аз последно правих огретен от тиквички и не съм имала подобни размисли  Wink

Какво да си спомням от прехода...само каквото са ми разказвали и че тати постоянно беше на път някъде, а ние бяхме при баба и дядо, пък мама се бореше с Жан Виденовата зима...красота  pardon

Бубе, брат ти в журналистическата гилдия иска да се влива, коренно различно от теб smile Между другото не знаех, че в гимназиите има толкова професионално насочени паралелки/профили. Успех, дано го приемат  good

Лоли, дръж ни в течение с ремонта  blum
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: