Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 30, 2024, 22:13:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Юни 2016  (Прочетена 177927 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юни 10, 2016, 08:34:35 »

Добро утро smile

Днес ми се спи до побъркване.. А снощи си спах, не е като да не съм  crazy

Свекс, кой софиянец, нещо съм изпуснала??

Днес ще гледаме с Илиян откриването на Европейското.. Не иска да ходим навън с неговите приятели, а да си го гледал в нас.. Освен всичко друго, сега е в дупка преди рождения му ден и на работа има много проблеми, само се ядосва.. Снощи час и половина е говорил с шефката си по телефона, защото в офиса не се засичат и няма кога да сподели тия проблеми.. Тя е пълна шматка.. Не го знам, как може да си харесва работата и да не се маха.. Предлагаха му от друга фирма работа и отказа, защото си харесва сегашната.. Иначе постоянно се дразни с колегите си.. Странна работа..

Трябва да измисля хубав подарък за рождения му ден, защото искам да го зарадвам, ама какво ще бъде... Мисля за часовник, но съм му подарявала.. Искам да е нещо красиво, да го зарадва и да е изненада, т.е да не трябва да се консултирам с него, а да успея сама да го избера smile

Спорен петък на всички!

Tематично ви поднасям кафето в Париж днес smile

« Последна редакция: юни 10, 2016, 08:51:27 от alexandrova_90 » Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #151 -: юни 10, 2016, 09:04:24 »

Добро утро!
 И аз съм в дупка, чаках повече от 2 месеца за тая работа дето ме одобриха и ся точно 2 седмици преди сватбата трябва да я почна, в понеделник ме викат. beating Самите документи не са обработени от Агенцията по заетостта, ама им трябва помощ и ще ме наемат, пък как ще се оправят там с държавния апарат не знам. Съответно на мен изобщо не ми се почва,защото изобщо не ми е до това,верно всичко е готово по организацията,ама все пак акъла ми няма да е в работата,а не искам да си мислят,че съм незаинтересована. Пътувам към Плд в момента,исках да си видя и приятелките те пък не могат и ми стана тъпо. Това е последна възможност да се видим,както сме били през целия момински живот,защото на моминското ще има и от жените на приятелите на ММ и няма да сме си ние.  sad Дано роклята ми е като хората,че усещам как назрява нервен срив,ако не е !  angry
 Свекърва, ти си си жива аристократка, аз само знам,че единият прадядо е бил голям земевладелец. Поканили са го от Подбалкана да иде със семейството да засели селото,в което е родена баба. На всичките си синове е направил къщи, ама отново селото пустее и пак роми са го завзели, та естестрения ход на историята не може да бъде отклонен, а само забавен явно. На другата баба баща ѝ е бил кмет на Гърмен, ама са го убили като тя е била на 5 месеца. Брат му е свързан с ВМРО и някъде по учебниците го пишеше,ама само толкова знам.Все си мисля как трябва да се разровя да знам за всички кой от къде,ама няма време все Wink
 Тони, аз за мъж хич не обичам да избирам подарък,дори и за собствения и най-вече за него. Сега напоследък като ходим на РД той им рисува карикатури и сме намерили едни интересни чаши за уиски дето са с обло дъно и се клатят.Айде хубав ден и лежерен уикенд от мен!
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #152 -: юни 10, 2016, 09:15:27 »

Ами да, като я няма Ина...
Киви, на теб в Благоевград ли ти се ходи, или си настроена на "либерта" тема? heart
Тони, "софиянецът" е всъщност облагороден пирински македонец в лицето на малкия син. Може и да си изпуснала, защото беше по почивните дни, когато започна работа в София. Все още проявява неистов локален патриотизъм и се връща в петъците и заминава в неделите, като ми води и гости. Сигурно ако го хване някоя мома ще се ориентира към Витоша, вместо към пловдивските тепета. Wink Пък и тук е на ол- инклузив + пране, гладене и провизии за следващата седмица, та спокойно отхвърля гадни въпроси като "къде, с кого и кога /ще се прибереш/"
Ами рачешка работа е на Илиян, хванал се е здраво за старата и няма да направи промяна, ако не е крайно належащо и не е свързано с повече пари pardon.
Да те питам, той има ли си машинка за подстригване на брада? Софиянецът ме дразни с космалъка си, та търся добра марка, поне да я намали неговата в прилични размери. Същият още от сега си е заявил какво иска за неговия РД - грамофон, сушилня и кафе машина /някаква специална за студено кафе/.  pardon
Рони, така е! Хубавите неща, подобно на лошите, вървят по няколко, рядко са сами!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юни 10, 2016, 09:25:28 »

Свекс, Илиян заяви, че иска скара  crazy Иначе още в началото му купих една машинка на Ремингтън, която е много хубава, но той я използва за обезкосмяване на всяка друга част от тялото, не и за брадата.. Доста е трудно да се формя такава брада и ходи на специална фризура, за която плаща повече от колкото всеки средно статистически мъж на тримесечие, ама наистина му е много добър бръснарят.. Завършил някъде в Лондона, много е извествен тук.. Бих ти препоръчала козметика за брада, която Илиян непрекъснато използва и е много добра (в случай, че искаш да изненадаш сина с познания за добра козметика и е българска!).
Радвам се, че е започнал работа в София, дано скоро доведе някоя арна мома smile Ще се връща до време, после ще ти се иска да си идва, ама все ще е зает  pardon

Грамофон е супер подарък и аз бих искала, честно!!!  heart
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #154 -: юни 10, 2016, 09:26:44 »

Свекс, ти ми разби представите за география... къде го облагородихте тоя "облагороден пирински македонец " чак във Пловдив начи.... а сега го интегрирате в ШоПпландия.

За ходенето ми пропадна морската почивка поради неотложни служебни и не само ангажименти и за това ... ми се ходи навсякъде.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #155 -: юни 10, 2016, 09:27:50 »

Добро утро!
Тая седмица да минава, хич не ми е до работа, а всичко рефлектира вкъщи. Шефът го спукват от проверки, а на него нищо никога не му е подредено документално.
Ние ще гледаме откриването с кумовете. Не сме се събрали с тях от година сигурно. Виждаме се все набързо, а не на маса. Имам чувството, че това ежедневие ни завъртя и се отдалечихме. Тъпо е така, ама мн промени последно време и при двете страни.
Аз съм доволна от подаръка на ММ. Взех му скрабъл и тази седмица ще го опаковам. Нямам търпение!
Адиктед, имам чувството, че и при мен така ще стане. Още чакам за нова работа, ама то е в немска фирма с много строг ред и тромава процедура.
Отивам да се трудя. Хич не ме лъжете кое и как краси човек.
Активен
svekarva

« Отговор #156 -: юни 10, 2016, 10:03:32 »

Хаха, Киви, аз лично облагородих македонската семка, като си доведох мъжа тук.
Да си призная, стига ми една снаха софиянка и то от Центъра по бащина линия трето поколение, ама кой ме пита Wink
Тони, ще заговоря на тема брада и поддържането и и ако прояви интерес, ще питам. Иначе не искам да правя инвестиции /дори и в знания/ по темата, защото тайничко се надявам да я махне. Всички мъже в родата /включително и баща ми/ в определени периоди от живота си се размотаваха така, ама половинките им ги стегнаха и избръснаха. Wink
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: юни 10, 2016, 10:06:35 »

Повечето жени вече харесват бради  blum blum blum

Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: юни 10, 2016, 10:16:37 »

Добро утро!

Снощи до късно откарахме в парка с Влади. Припомняхме си разни неща и гледахме тичащите човечета.  smile
Събудих се в 5ч, въртях се, не можах да заспя. Подготвих закуска на любимия и се върнах в леглото. Четох от телефона и съм заспала, чак когато излезе за работа. Като станах първата ми работа беше да взема един душ, защото иначе още щеше да ми е шашаво на главата. А, колко бях гладна, само аз си знам.  pardon

И ние ще гледаме откриването на Европейското или по-точно чак мача ще успеем да хванем, защото преди това Влади ще рита. Сигурно ще сме с приятели, но още не се знае къде.

Тони, е поне те е улеснил като си е пожелал скара.  Wink
Иии потвърждавам - раците не се хвърляме току-така. Промяната си е сериозно нещо.

Вероника, ама много е тъпо това с работата. 100 % не ти е до това сега, но щом нямаш друг избор? Предполагам не можеш да ги помолиш да те изчакат малко?

Свекърва, така, така. Ако хване вЕрно някоя мома софиянка, сигурно очите няма да му видиш.  nea Тогава ще има кой да пере, готви и т.н. Най-много, както казваш, да го вкара "в правия път" и да се раздели с брадата.  pardon

Аз пък да питам - къде е Фаничка? Бяга по тъча нещо... blush
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юни 10, 2016, 10:19:57 »

Е няма да му купя скара, той е куку, аз понякога съм нормална аххаха smile Мисля за нов часовник.. Ще разгледам фосилите.. Имаха един много красив, който се продаваше с различни цветове каишки..

Рони, много гадно това с работата.. Мозъкът ти трябва да е съсредоточен в началото, а сега имаш хиляди други мисли на главата.. Ще те пуснат ли да почиваш преди сватбата няколко дни (2-3), ако започнеш?
Активен
svekarva

« Отговор #160 -: юни 10, 2016, 10:50:23 »

Е сега вече ме обезсърчи, като каза, че жените харесват мъже с брада blum
Имам и аз един часовник с 6 вида каишки, голям кеф е smile
Миме, мен по други съображения не ми се ще да е софиянка... Като се сдушат две срещу общия враг /тоест, мен/, няма да им смогна да карат Коледа и Великден там и току виж, замъкнали ни и нас в столицата на стари години. Иначе аз по съм навита да е със зелена карта, че очите и сърцето му все натам гледат. Още казва "при нас" имайки предвид Америка, още смята в долари и видимо тъгува, ама... късмет. nea
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: юни 10, 2016, 10:53:58 »

Миме, тука е кака ви! Ама ходих на държавен зрелостен изпит по теория на професията/специалността, юнска сесия, хахах заедно с датата и имената на учениците се събира на 4 реда... Тъй де бях много работна тая заран. От 7:30 до 10. Голям смях беше. Направих и 2, 3 снимки за пОРтокола, ще ги кача след малко като ми заспи Кико. Кой се успал, кой дошъл направо от фолк-пИвица, кой огладня. Носихме с тубите от по 3 л. вода. Аз само 2 съм занесла, хахаха tease
Чакай да пОРчета какви сте ги изговорили докат ме нямашИ... blum
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #162 -: юни 10, 2016, 11:10:32 »

Мъже с брада, аз не харесвам ич... 2-3 дневна добре, моя така се носи най-редовно, ама онзи тип, в който семейство лястовички могат да свият гнездо и остава място да им идват на гости роднини с преспиване направо ме втрещяват  bad честно. И хич по никакъв повод не искам да доближавам такова чудо!

Другия пък модел "модерни с недостиг на тестостерон" също са ми много смешни. Ако се чудите, това са онези, накоито космите им стигат колкото за козя брадичка и със завист гледат мустака на баба си.

Такава съм си, все микроорганизми са ми в главата ... ко да се праи smile

Offtopic И да кажа, че не искам да засягам вашите "домашни любимци", в случай че са от един от двата вида. Сигурна съм, че женения мъж е в пъти по-добре хигиенизиран от ергенско волно хипи smile
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юни 10, 2016, 11:10:41 »

Добър ден! smile

Свекърва, основателни са ти страховете за софиянките хахахах, ще се съюзят, няма начин girl_haha

Иначе, за брадата да те успокоя, има ги и от двата вида момите, няма страшно.
Той продължава ли да опитва за тази пуста зелена карта?

Аз искам да поканя marry_me, да се включи в месечната, за клюка и раздуха smile
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: юни 10, 2016, 11:29:53 »

На ви булки Зрелостен изпит  tease

Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 37   Нагоре
  Изпечатай