Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 30, 2024, 22:08:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Юни 2016  (Прочетена 177914 пъти)

Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #135 -: юни 09, 2016, 08:22:12 »

Добро утро smile

Аз вече все по-трудно се настройвам за работа, пък и крачетата ми са се подули от 1-2 дена (сутрин спадат де) и са ме налегнали черни мисли какво ще се случва с външния ми вид докато ми избухне розовата бомба  crazy

И аз не знам нищо за Спасов ден, отивам да се ограмотявам  Wink
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #136 -: юни 09, 2016, 08:23:19 »

Тони, нали сме си наши, ето:
http://e-vestnik.bg/?p=3980&cp=1#comments
Коментар 23 е мой, аз така зная историята blum
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: юни 09, 2016, 08:39:14 »

Хахах, че и си сА подписала "Мира", смелчага  tease туй от 2009-та. Тогава не беше ли още СвекАрва?
А как се преживява 2,99 от матура?!  tease е туй ако не е т...к... angry
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: юни 09, 2016, 08:46:17 »

Добро и слънчево !

Свекс, нашите си купиха от Икеа холна гарнитура. СУма ти пари- и точно същото. едвам изкарват новините с 1 00000 възглавници и оплаквания. аз след последния път дет ми схвана кръста и краката, седя по земята. Но така или инак предпочитам там. blum
Та сега покрай избора на диван, ходя и сядам и лягам по всички дивани дет ме изкефят по магазините. И въпреки това и мен може да ме постигне същото.

Фани, мебелите зеленките изглеждат много добре, но доста ръмбещи дупето. smile

Една гледка от Италия за Тони, четох те и в другата тема. smile
Активен
svekarva

« Отговор #139 -: юни 09, 2016, 08:47:35 »

Фани, то в моя коментар и една мръсна дума няма, що да се притеснявам Wink
Хората книга са издали, с целите си имена са се подписали... Аз не бях чувала за варианта от статията, смях се, но моят ми се струва по- достоверен. Онзи е само мечта funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #140 -: юни 09, 2016, 08:52:37 »

О, и аз съм се засилила на едно диванче от Икеа, ама всеки път го пробваме и ми изглежда ОК, дано наистина е така  pardon

Убиха ме тия истории за Спасовден lol А ние знаем само порядъчните приказки  pardon
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: юни 09, 2016, 08:54:48 »

Бубе, идвам, ако има какво да кажа, че иначе само тъпотии пиша.. Ядох, спах, четох, не съм полезна така според мен и няма смисъл smile

Свекс, благодаря за просветлението smile

Еми
, благодарско kiss2 Това сигурно ще да е някъде от Сицилия? С тази сграда с купола ми бие на някакво Мароканско влияние.. Та, затова мисля, че е някъде там.. Не съм била за жалост, дано скоро успея да посетя и тази част на Италия  heart
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #142 -: юни 09, 2016, 09:20:24 »

Здравейте,

за първи път чувам за тези поверия за Спасовден.

Аз само да кажа, че е хубаво столовете да се пробват дали са удобни.

А за диваните от Икеа, една приятелка имат фирма за мебели и каза, че доста често им носят дивани от Икеа за ремонт, нещо им били скапани механизмите и ти излизат после майка си и баща си.Иначе изглеждат удобни.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: юни 09, 2016, 09:21:47 »

Добро утро!

А за тия, които не пият нито кафе, нито чай, какво се предлага? Girl_hide

Тази приказка не съм я чела.  girl_haha Само израза съм чувала. Ама, ето, сега се чувствам с една идея по-огрАмотена.  good

Тони, то пък, защото ние сме много полезни. Пиши по-често.  heart

Днес мисля да изляза по магазините, защото трябва да търся някакво бельо за булката. Нали сме на моминско в събота и кумата нареди всеки да носи някакво бельо. Булката трябвало да познае кое от кого е.
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #144 -: юни 09, 2016, 10:54:57 »

Добър ден!
 Мен сутринта ми тръгна накриво,спретнахме си един скандал покрай неродени Петковци,излязох напук,ама се разкаях и донесох закуска и кафе за примирие. Докато дойде сватбата ще се разведем.  crazy
Свекърва, добре че си ти да ни ограмотиш. Аз често се чудя как си мислим,че бабите и дядовците са някакви много морални и мъдри,пък те понякога си го казват,както си е в живия живот без да му се церемонят. Помня моя дядо козите като го ядосваха и му ритаха кофата с мляко той им   *db*поздравяваше pleasantry стопанката, тоест баба ми.
 Аз вчера си получих официална покана за моминското на 18 в 18 часа трябва да съм готова,кумата ще дойде  да ме вземе,къде ще ме водят не знам,ама и предпочитам да не знам. Много рядко имам изненади,нито майка ми,нито ММ могат да пазят тайна и вечно си знам какво ме очаква,та да видим....
 Тони, казала съм ти и пак ти казвам,ти си емоцията на тоя форум,само да разкажеш какво си яла,пък как си го яла,в колко часа и къде,същото важи и за какво си чела ще ме провокираш да опитам/прочета/посетя,абе въобще обожавам да чета твои постове,така че пиши  heart
 Аз ще ходя да купувам лакове за моите "моми",после ще се влея в отбора на полублондинките с някакво омбре и да купя сладки и соленки за дегустация за почерпката,та тръгвам по задачи!
Миме, щом не може ни кафе,ни чай,аз ти предлагам ягодова лимонада. Вчера с една 3-годишна госпожица в Happy си изпихме 1 литър заедно,нали сме най-малки от компанията  tease

ЕДИТ: Бубе, тъй като аз нищо не разбирам от лога и такива неща се доверих на ММ изцяло и ние ги сложихме на поканата,на етикети и на всичко на което можахме. Ще намерите и вашият вариант.  good
« Последна редакция: юни 09, 2016, 11:21:13 от addicted_to_u » Активен
svekarva

« Отговор #145 -: юни 09, 2016, 12:20:59 »

Хехе, Рони, моят дядо беше много строг и при него нямаше пет- четири. Обаче и беше неизчерпаем извор на вицове и приказки. Беше от мълчаливите и рядко се намесваше в разговор, ама всяка дума лепеше на място. Смяташе на ум като фурия, умножаваше трицифрени числа и имаше много силно изразена зрителна памет. Можеше с точност да каже коя кокошка на кой стопанин е, кой плат кога и откъде е купен, изобщо видеше ли нещо, запомняше го. Фотографска памет направо, големият син само е наследил част от тези му способности.
Показвала съм го, ама пак - този с очилата. Пред него е баща му, а в скута на майка му е моята почти 90 годишна майка. Баба ми леко се е кривнала, защото е била бременна с леля ми, останалите на снимката са нейните родители.

* IMG_4343.JPG (58.6 KB, 369x277 - видяно 1967 пъти.)
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #146 -: юни 09, 2016, 15:35:31 »

Аристократична снимка, Свекс smile

Лимонадата е изкушение за очите, благодаря, Ади!

Я сега по повод Спасовден, да я пускам ли пералнята да се труди или да не я пускам?
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: юни 09, 2016, 17:34:19 »

Свекърва снимката ми напомня за Фердинанд и неговото време.Имаш осезаема прилика с баба си smile Обожавам стари снимки на родата,толкова мило ми става,кръвта си е кръв.Аз последния път,като ходих на село събрах много снимки от пра баба ми,стари сервизи със сребро от Русия-уникално красиви,медни рамки,гоблени,вази,черджета и все си мечтая ,някога да си направя стая на времето.И двамата ми пра дядовци имат  интересни житейски истории и не искам това да се забрави с моето поколение smile
Рони скандалите преди сватбата ипо време на ремонт са неизбежни smile Ние сватбените ги избегнахме,но за сметка на това,сега си наваксваме подобаващо  tease  Много е напрежението,но гледай да се пазите един друг,изкарвай си го на някой страничен наблюдател blum
Фани пита за Тони и хоп-появи се...Та аз да питам къде е Чери?Много липсва напоследък  heart
Активен
svekarva

« Отговор #148 -: юни 10, 2016, 08:19:09 »

Привет!
Киви, Лоли, вдигате ми самочувствието на тема произход heart Приличам на другата ми баба по външен вид и характер, от тази съм взела само част от сръчността. Имам нещо в очите от прабабата, както и от предразположение към пищни форми, ама вероятно тогава съм сметнала, че е хубаво funnytooth
Днес закуската отново напомня за идващите почивни дни. Понеже децата ми са големи и не е нужно да им давам пример, че да работиш е по- добре, отколкото да почиваш, аз ще танцувам петъчния танц.  danceg
Е, софиянецът си идва с купища пране и претенции, ама поне да изравним баланса мъже/жени вкъщи.
Приятен и ползотворен ден на всички ни! Пишете, макар да мислите, че не казвате нещо важно. heart Може да се хванем за някоя дума и да я раздухаме good

* 13412926_1158537834196311_3616506593471770220_n.jpg (68.02 KB, 346x346 - видяно 1900 пъти.)
« Последна редакция: юни 10, 2016, 08:31:48 от svekarva » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #149 -: юни 10, 2016, 08:28:39 »

Добро утро!

Аз съм на френска вълна днес. Ето това ми се върти в главата http://francofoliesbg.com/
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: