Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 28, 2024, 17:39:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Месечна тема Майски вълнения 2016
Страници:
1
...
34
35
[
36
]
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Месечна тема Майски вълнения 2016 (Прочетена 186619 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Месечна тема Майски вълнения 2016
«
Отговор #525 -:
май 30, 2016, 14:41:10 »
Питай майката, на тази възраст си имат цял списък с желания. Хем и неприятни изненади за двете страни няма да има
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610
«
Отговор #526 -:
май 30, 2016, 16:32:03 »
Здравейте момичета!
Голяма жега днес, до сега мъка , че само вали,сега пък много топло няма угодия ..
Feri,
наистина най-добре питай майката.Всяко дете е различно и по добре да те ориентира детето какви интереси има.
И ние сега ще ремонтираме последната стая, като бъдеща детска.
Чудя се как да я направя, единият вариант е с едно двойно легло и едно единично.Другият вариант е две единични, като на едното отдолу се издърпва и стават две легла
Вие какво мислите ?
Статията от майко мила май ще е като за мен писана..
,отсега съм казала искам бебето да е здраво, да спи и да яде всичко.......нищо не искам нали
Фани
, важно е че децата са те оценили, другото не си го слагай на сърцето. За РД на Кик какви си ги замислила.
Миленка,
много благородно от твоя страна, аз не знам дали бих и се обадила, да я убеждавам да се връща.Детето няма да помни, но огорчението си остава за вас.Лошо е възрасни хора да не могат да пренебрегнат егото си.
А и щях да ви питам на половинката брат му се жени юли в Гърция.Аз тогава се падам в края на 8-ми месец.И се чудя за пътуването, така ще можем и децата на море да заведем, от друга страна в почти 9-я месец ???Вие бихте ли тръгнали, ще питам и АГ -то.
Активен
Feribotka
«
Отговор #527 -:
май 30, 2016, 16:43:45 »
Марта
, аз не бих тръгнала...даже скоро ще имаме тойм билдинг от работата, но не смея да пътувам мн мн...+ ще е доста жега, и то в Гърция
Аз съм за две единични с издърпващо се
А мислили ли сте за легло на два етажа, ние сбрат ми имахме такова и беше голяма емоция
Май ще питам майката (въпреки, че ми се щеше да е изненада, сама да се справя), благодаря
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610
«
Отговор #528 -:
май 30, 2016, 17:16:26 »
Фери,
до сега мислех Ива какво е искала и се сетих.Беше на музикална вълна.Китара, микрофон някакви такива.Другото при нас от една година голям хит е кинетичният пясък.Подариха на Мaрти за 3-я РД, играят от една година и всичко могат да правят.Това е нещо като мокър пясък, но стои като слепен и не се разпилява, така както пясъка, а и е много хубав за пипане.Има с таблички и различни цветове.
http://www.hippoland.net/moon-sand-lunen-pjas-k-poni-80809
Нашият е такъв, но не е купуван от тук и цената му беше друга.
«
Последна редакция: май 30, 2016, 17:44:23 от marta_kalpazanka
»
Активен
Alichka
«
Отговор #529 -:
май 30, 2016, 17:19:00 »
Фери, и ние бяхме почти така. Много ми беше трудно, когато спряхме да работим заедно.
Като се замисля, и моето диване има списък с желания - китара, сапунени балончета, коте, може и куче, бебе, ама да го бута в зелената количка....
Фани, при нас повечето деца драпат да са вън. Ама на годините на Кари ергени нямаме.
Миме, пропуснах да честитя за ЧРД на майка ти
Забравих да пусна съобщениеето
Активен
always_and_forever
«
Отговор #530 -:
май 30, 2016, 17:23:36 »
И аз питах майката, какво да вземем на малката. В крайна сметка пожела дрешки.
Марта
, нашата детска беше така двойно легло и едно, което се дърпа.
За пътуването - и аз не бих посмяла в тези месеци, пък и за морето дори, колкото и да го обожавам. Консултирай се с АГ-то и в крайна сметка направи така, както прецениш.
Али
, благодаря ти.
Взехме си ние спален комплект от ранфорс и да ви кажа как се измъчих, докато го изгладих. Станах вир вода.
Ама нормално ли е да е толкова трудно? Ютията ни е хубава, не е да кажеш, че е някоя трошка. Викам си, нали уж пак е памук, пък такава мъка беше.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #531 -:
май 30, 2016, 17:51:37 »
Мацки, първескините раждат по-бавно, по моя стандарт имаше време три пъти
да идем до Бургас... тъй че пътуването не би ме уплашило... ама ММ ... в края на 7мия месец ми затри изходната виза от София и край... 6 месеца никакво мърдане, още ми е мъка като се сетя.
Марта, ти с трето ... проучи си болниците по трасето
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #532 -:
май 30, 2016, 18:22:56 »
Да бе да, и на мен тъй ми казваха, ама по моя стандарт - има няма 45 мин. от влизане в болницата до проплакване. Ама като ме погледна с тия голееееми сини очи, ако не ми беше дете, щях да си умра от завист, хахаха. Не бих тръгнала Марта, освен ако не говоря гръцки свободно. На мен рекорда ми с Кари беше 35 км в едната посока предния ден преди да родя, а с Кик 26 седм. самолет. 32 седм. 150 км. с кола в едната посока, в 9-ия месец умишлено се спрях и взех че преносих 9 дни, а ми се ходеше на една сватба
Активен
Feribotka
«
Отговор #533 -:
май 31, 2016, 08:42:33 »
Е, хубава работа, още никой не се е разписал днес
Али
, ама да не иска живи котка и куче
Абе
Миме
, нямаш ли си друга работа, че чаршафите да си гладиш...аз гледам да гладя възможно най-малко неща, особено в тия жеги...
Киви
, каква е тая изходна виза от София
Благодаря на всички за идеите
Днес за разнообразие, закуската от мен:
Активен
always_and_forever
«
Отговор #534 -:
май 31, 2016, 08:49:20 »
Добро утро!
Фери
, благодаря за закуската.
Ами какво да направя, много са намачкани, няма как.
Гладих, гладих и пак не ми харесва крайният резултат.
Аз не искам, не искам да пренасям.
Даже в съзнанието ми е, че ще е по-рано, ама знае ли се. Никой не ме пита.
Отивам да си взимам болничен и после мисля една разходка да направя в жегата.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #535 -:
май 31, 2016, 09:39:49 »
Добрутро!
Тенки за закуската - ще ни трябва много енергия, отиваме да поръчаме сладки за РД на Кик и да питаме колко голяма е най-малката торта. На самия ден за майки с деца мислим тема морско дъно и Немо, за края на седмицата с най-близките мислим Мечо Пух, под формата на 1-ца. Така рече и отсече принцесата.
Фери, и аз тъкмо кинетичен пясък чакам за 1-ви юни, а Кари ме светна, че имало и фосфорисцентен /ба'ли му м-та как се пише/ и той тъкмо завива към блока ни....
Активен
Alichka
«
Отговор #536 -:
май 31, 2016, 10:02:00 »
Фери, за щастие още живи и неодушевени предмети са равнозначни. Сега спи с един заек и подаръка от Еми. Вечер се броят, да не би да е забравила някого. Дребната има бански за първи юни от нас, басейн по-нататък.
Фани, кака, много ти се смях!
И аз съм се замисляла за кинетичния пясък, но първо ще е масичка и столче. Харесах преди време от Интернет работата на един човек. На живо не съм ги виждала, но са дървени и с пирография. Предпочитам да дам повече пари, но да не са пластмасови и кичозни.
Миме, хубаво ги изпъвай при простиране. След сушилня много лесно се гладят-още са топли.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #537 -:
май 31, 2016, 10:08:45 »
Али и аз харесвам дървените, работни масички за деца и имаме такава, но имай в предвид, че са много трудни за поддържане и лесно се поразяват. Все пак децата работят с вода, боички, маркери, лепило, по-късно с ножици.... Мисълта ми е да си готова да го преглътнеш това.
Относно кинетичният пясък, с две ръце съм "за", само трябва предварително да се помисли в какъв съд ще игра детето с него. Има много комплекти, където има и подходящи тавички, но аз специално купих само пясък и редовно цялата къща е в пясък, след като Симеон си играе с него.
Но е страхотно занимание за вкъщи.
Активен
greta85
Сватбар
Публикации: 151
«
Отговор #538 -:
май 31, 2016, 10:39:44 »
Добро утро и от мен момичета, то стана обяд докато се оправим и още не сме де хехе.
Много питателна закуска, даже има и за обяд дето се вика!
Фани, и ние бяхме на тая тема за рожденния ден, в принтест има супер яки торти, но тук цените ми се виждат много високи и си викам само един немо и малко декорация и готово, е пак платих доста де, но това е друг въпрос. Да не говорим, че не беше точно така както я поръчах. Сега Немо седи полу разколачен уж за декорация. Кой знае кой ден ще замине в коша.
Каква ти е идеята за рожденния ден, два пъти ли ще правиш?
И тук взе да става топло , от кога чакаме жегите да се оплакваме сега от тях.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #539 -:
май 31, 2016, 10:54:59 »
Да, налага се 2 пъти, защото се пада в сряда, а бабите и чичото ни са извън града и могат в събота само, тъкмо се видяхме с жената - мисля, че ще се получат добре. И ние ще сме с 1 немо сигурно. Като й гледам произведенията из фейса, абсолютно си заслужава. Засега както ги мъдрихме нещата за 2 торти и 25 бр. бисквити с декорация ще ми излезе 100-ина лв
пак замина майчинството за изгъзици.
Али, на дървото и много боли, ако се удариш имай предвид. Аз от кога се каня да й купувам на Кари за терасата на деЦката. Една приятелка си беше купувала дървени 4 столчета и маса за 75 лв.
Активен
Страници:
1
...
34
35
[
36
]
37
Нагоре
Изпечатай