Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 17:39:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебета 2016г. - 4-та част  (Прочетена 219691 пъти)

Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #210 -: юни 01, 2016, 16:11:59 »

Марта, мнооого се радвам, че всичко е наред с бебчо  heart Ама и той ще се извъди мъж с характер, нито дава да го видите, нито се обръща да ти е спокойно  pardon Браво и за каката  give_rose

Миме, малко кофти, че ще се разкарваш 2 пъти за тия изследвания, но няма как  smile А на мен досега не са ми взимали анален  huhhuh.gif Може би е последните месеци  smile

Няма нищо ново покрай нас, освен че май вече ѝ е доста тясно, защото вечер като легна, накъдето и да се завъртя се бунтува...само по гръб като легнах се успокои  smile
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: юни 01, 2016, 16:28:45 »

Марта браво за хубавите новини  heart  Сега остава да се наслаждаваш на бременността напълно спокойна smile 
Миме да ти ядат ушите, че пак ще те разкарват kiss2
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: юни 01, 2016, 16:46:19 »

Марта, много се радвам за добрите новини. Сега се успокой и се наслаждавай на оставащото време.  heart

Фери, и на мен досега не са ми взимали анален секрет, но предполагам се прави сега, накрая.

Лоли, ти така по терлички ли ще се изнижеш? Няма ли да кажеш как сте? blum
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: юни 01, 2016, 17:06:51 »

Марта, браво за добрите новини, дано се завърти скоро и да си спокойна и а това!
Мария, тебе голямо разкарване те чака тия дни, дано поне бързо да минаваш и да не чакаш по кабинетите!
Лоли, ти вярно не беше ли на ФМ скоро?
« Последна редакция: юни 01, 2016, 17:08:47 от ratatui » Активен
Katespa
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #214 -: юни 01, 2016, 21:35:24 »

give_rose give_rose give_rose Здравейте  момичета ,и аз да дам отчет след днешната консултация, бебо е все така напред и едур с 3 седмици и 3 дни, и аз си знам че ще е към 20 юли а не както ме водят по термин. 11 август. Вече почвам да си мисля че или аз съм си обуркала нещо последното мц..или нз  yahoo но здравее да е. с килограмите съм +12 досега, много сме шавливи  на моменти ми прави такива акробатики че незнам как издържам. имам сии контракции от време на време пия си 3по 1 биолектра и така.Каката чака с нетърпение бебе Мите <3 готови сме, мнооого дрешки благодарение на мама(да ми е жива и здрава) количката е на лице,остава само бебчо да се появи и мама да не се плаши толкова  angry cray КАКЪВ Е ТОЗИ СТРАХ НЕЗНАМ  хемм съм раждала и то нормално бебеб 3и700 без никакви упойки....
пускам снимки на тумбака  tease

angry yahoo
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: юни 01, 2016, 21:49:23 »

На мен ми се струва нормално да те е страх, Katespa.
И мен ме беше страх от раждането много повече втората бременност от първата, защото знаех какво е...

Сигурна съм, че като дойде МОМЕНТЪТ, ще си готова, хормоните ще си свършат работата.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: юни 01, 2016, 23:43:25 »

Ма много помните бремелинки smile Аз последния месец съм много разсеяна,хич ме няма.
Вчера бяха на втора ФМ,при моята си лекарка,но не успяхме много да свършим.Прегледа беше час и 15 минутки,през които уважаемата ни госпожица каратистка не се спря.Не успяхме нищо да видим,нито сърцето,нито някаква сянка ( не запомних) ,абе нищо....само я измери и потвърди,че е девойка.Ставах,разходих се.После пробва да ме прегледа вагинално,уж да се завърти и да се спре малко,,,,но стана по-зле.Ходих да пишкам,кляках,ръчка ми корема,та чак и днес ме боли леко и пак не и не......Сега ми увеличи Магнезия и Вторник пак ме чака,за втори опит,дано да е по-спокойна,въпреки,че се съмнявам.Много е активна денонощно.В началото беше само вечер.Сега няма час,в който да не се завърти или изрита леко.Абе  ще ни разкаже играта това девойче  yahoo 
Иначе каза,че това,което успя да види е ок,,,ма то е съвсем малко blum
Премери ми корема и обиколката,за щастие съм качила само на корем,който порасна учудващо бързо последните дни.Килограмите са ми вече +3,5  но  ги усещам ,като +30 в тези 32 градуса.
Шийката ми се е скъсила- 2 см и тея дни ще пазя повече леглото,и аз като Рататуйче се моля до 36 седмица да издържим  heart
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: юни 01, 2016, 23:44:12 »

Не виждам снимката на Катето  shok
Активен
Feribotka

« Отговор #218 -: юни 02, 2016, 08:22:11 »

И аз не виждам снимки  nea

Лоли, леле бойна мома ще е вашата  blum А ти, много добре се развиваш, само 3.5 си е направо супер  good Почивай си вкъщи щом се налага  give_rose
Кейт, и ти ще си около нас с Мимето...ние сме втората порция след майските бебета  heart Нищо чудно просто по-рано да се е качнал господина и затова да върви сега по-голям, ама нищооооо ще му се радвате по-скоро отколкото очаквате  smile Имате ли претенции за зодията хаха  blum
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #219 -: юни 02, 2016, 09:22:54 »

Благодаря момичета,  heart наистина ми е по-спокойно така.

Лоли, пожелавам ти във вторник хубаво да си огледате девойката.

Katespa, интересено е че от телефона виждам снимките, а от компютъра не.
Да не би да си ис много ранна овулация.Браво за дрешките, аз срам не срам още и една шапка не съм стигнала да му взема.

Ще се засиля, може това да чака младежа.  smile
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: юни 02, 2016, 09:41:17 »

Katespa, браво за хубавите новини.  smile Голям бебок очаквате, ама и каката е била дунда.  blum
И аз отново не виждам снимки - нито от лаптопа, нито от телефона.  nea

Лоли, ами помним, нищо, че сме бременни.  blum Като цяло и аз съм отвеяна иначе.
Дано на следващата ФМ да се поспре за малко госпожицата ви и да успеете да я огледате.  smile
3,5 кг си е супер. Почивай щом се налага.  smile
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: юни 02, 2016, 11:54:18 »

Лоли, лягай да пазиш леглото и ти! Браво на малката, ама дано вторник се поспре да я огледате добре. Аз в сряда съм на ФМ и вече нямам търпение.
И аз не виждам снимки, ама пък браво на човека, колко е голям!
Активен
Katespa
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #222 -: юни 02, 2016, 11:56:46 »

Feribotka  никакви претенций нямам за зодията, по скоро хората покрай мен го коментират повече  angry angry angry
always_and_forever  Благодаря ти  give_rose незнамзащо някой от вас виждат снимките ми а други не, но така ми е най0лесно да покажа
marta_kalpazanka нямам си и на идея и това е възможно ихих heart
Активен
Feribotka

« Отговор #223 -: юни 02, 2016, 12:18:15 »

Хихих много сте хубави  give_rose Каката сега се вълнува, ама после може и да ревнува (аз бях така с брат ми), но ще ѝ хванете цаката Wink
Активен
Feribotka

« Отговор #224 -: юни 03, 2016, 08:45:35 »

Ще пиша втори пост, но имам за споделяне  smile

Снощи след работа ходих на преглед при лекарката, която ми препоръча моята АГ за раждане - д-р Гагова в Шейново. Ей, много ми хареса тази жена  heart Просто още от вратата ме грабна, една усмихната, позитивна, спокойна, всичко обяснява надълго и нашироко. Разпита ме подробно за бременността, прегледа ме, госпожицата вече е 1960 гр., почти 2 кила  shok , плацентата ми е добре, надолу с главата е, коремът ми бил в долната граница (каквото и да значи това, забравих да питам). Каза, че всичко се развива супер, имам всички предпоставки да родя нормално и няма смисъл да ходя при нея пак преди 36-та седмица, за тонове. Каза ми за кога да си запиша час да отида на запис и после всяка седмица докато стане време за раждане smile Понеже нямаше какво особебно да ѝ се обяснявам, накрая ми вика, оооооо ма ти си много скучна бременна, нищо интересно не можеш да ми кажеш за твойта бременност, що не са всички като теб lol Викам, и добре че!  smile
Другото е, че на 5ти август излиза в отпуска, каза да съм родила дотогава, ако искам да съм при нея smile А, каза 100% момиче и тя, няма начин да е друго хаха и пак според мерките 22-23 юли вероятен термин  blum
Общо взето прекрасни впечатления, определено се успокоих, че ще съм в добри ръце  heart

Писах и в месечната, вчера най-после ни пристигна втората поръчка от Хиполенд, където беше и количката и голям кеф с нея  smile Ако намеря време днес ще пиша в темата за покупките Wink
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: