Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:38:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебета 2016г. - 4-та част  (Прочетена 219466 пъти)

marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #135 -: май 13, 2016, 12:42:14 »

Ами и аз това се зачудих, защото знам, че тя е след теб,ама така ми го даде.Ще го пробвам пак.
Аз пуснах в гугъл конвертори за маса и така го сметна.

Ще го подсещам.

Ма6ка, те са два варианта,Единият си е , чекожата се разтяха и трябва повече да се овлажнява, а другия е вид болест на черния дроб( ама то е придружено и с пъпки или обриви и сърби само на определени места.)

Мари, Свекърва, веднага си намерих друго за какво да мисля. blum

Странното е че никога не съм изпадала в такива състояния, нито с първият , нито с втория, нито по принцип, а сега съм като някаква хипохондричка, не  е типично за мен.  crazy
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: май 13, 2016, 12:58:43 »

Марта, даде ми нова тема за размисъл в късните часове на будуване. Сърбежът си мислех, че от разтягане на кожата и през ум не ми е минавало, че може да е свързано със заболяване, добре че не съм проверила в гугъл, тогава щях и трета възможност да намеря Wink (шегувам се няма да се филмирам и за това, а и нямам пъпки  blum).

Тази вечер успях да се паникьосам точно за 20 минути - вчера ми беше доста натоварен ден, имах няколко посещения вкъщи, съответно се разходих доста пъти от кухнята до спалнята и хола и предполагам, че бебока се е успал от движението. По принцип е доста активен и през деня и през нощта. Снощи като се събудих и се замислих, че не съм усещала бебето цял ден и какви ли не мисли ми минаха през главата  crazy Но и той не се забави - няколко ритника и скочих до тоалетната. Дано не се побъркам от такива мисли  blush
Активен
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: май 13, 2016, 13:04:28 »

Марта, ти май покрай нашите терзания започна да се притесняваш. Шашнати сме ние още, ама ни е простено, защото ни е за първи път и все ще намираме да се притесняваме без причина.  tease

Машка, а така и ти сега. Не мислете за подобни неща. Нормално е да те сърби корема.  Wink

Така...четох, ама не запомних  pardon че не знам си от коя седмица е хубаво да следим броя на движенията на бебоците.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #138 -: май 13, 2016, 13:18:15 »

Е какво да ги следя...тя почти непрекъснато е в движение през деня...
Леле сетих се за тия пъпки, на мен от кола-маската на корема ми беше излязъл обрив и като отидох на преглед при АГ, бая се загледа в тях и видимо се притесни, аз не им отдадох такова значение, защото и друг път ми се е случвало, а то какво било...е скриха се де, пък и сърбеж нямах, но тогава не разбрах защо такова специално внимание им обърна и защо толкова ме разпитва  pardon

Мен пък в началото ми беше по-параноично  smile
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #139 -: май 13, 2016, 13:33:10 »

Я не мислете за глупости beating

Ма6ка, в началото преди да те дочета, си казах" голям си идиот, не трябваше да го казва" притесни ме  smile

Сега да ви кажа, майка ми вчера идва, не ме е виждала от месец ."Колко кг си качила" и аз и казвам " ми по кантар 3 ".
А тя " ми защото изглеждаш по- едра".  Oh my ...

И така, друго си е да чуеш мила дума от роднини.  sad
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: май 13, 2016, 13:45:53 »

Уф, голяма параноя тая бременност, не съм предполагала, че е изпитание за психическото здраве на майката, мислех си че проблемите започват с раждането  lol crazy

Марта, ама и майка ти какъв коментар е направила  blum 3 кг според мен въобще не ти личат.
Аз доста бързо напредвам с кг - вече съм +9, ама то с лежането не съм очаквала друго развитие. После ще ги оправям.
Вчера си поръчах дълга рокля за бременни, обаче единствения цвят беше светло розов. ММ вика, че ще приличам на розов хипопотам  badgirl
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: май 13, 2016, 13:52:14 »

Така, така, близките хора направо могат да смаят с коментари понякога.

Хайде сега, всички да се стягате и стига притеснения и лоши мисли, че тревожите бебчетата

И всички под строй, марш в темата за покупките, там да вихрите въображение good
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: май 13, 2016, 14:16:10 »

На мен един от любимите ми въпроси е - страх ли те е? Е, сигурно да, ама гледам да не мисля сега за тия неща.

Марта, точно пък ти да изглеждащ едра.  funnytooth Ох, забавна е маминка.  good

Хайдее, Машка, тук ти беше грешката. Сега ще те изнудваме за снимка с новата рокля.  blush
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: май 13, 2016, 14:56:06 »

На моята лентичка пък пише към 800 грама, а ни изкараха малко над килограм, но си върви и напред бебока де. biggrin
Иначе и аз не пипам телефона вечер изобщо, че ще откарам до сутринта.
Марта, благодаря за съвета. Подишах си и аз снощи бавно и дълбоко и е подействало явно защото заспах.

На мен ми е много интересна реакцията на брат ми, който в началото ми гледаше корема скришом и с едно недоверие такова, а сега вече казва, че не можел да повярва как изведнъж е пораснал biggrin biggrin biggrin

Машка, аз също не съм предполагала какво изпитание е, уж все гледам да не мисля, а те мислие сами си идват. Може би и защото не съм на работа и не си ангажирам вниманието. А за роклята, ще чакам и аз снимка.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: май 13, 2016, 15:26:56 »

Това е снимка на роклята, но я носи снажна манекенка  blum Чакам я другата седмица и ще се снимам  blush

Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: май 13, 2016, 15:45:13 »

Това е снимка на роклята, но я носи снажна манекенка  blum Чакам я другата седмица и ще се снимам  blush

Само да ми паднеш с тая рокля! Така ще те наснимам хубаво smilesmilesmile
Много е нежна.

Активен
Feribotka

« Отговор #146 -: май 13, 2016, 16:10:43 »

Хихихи мен ще ме снимаш ли  Girl_hide
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1272

Нашата сватба мечта 17.08.2013

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: май 13, 2016, 16:13:12 »

Хихихи мен ще ме снимаш ли  Girl_hide

Да. Ако не си се отказала smile (ох и дано времето да е хубаво!!)

Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: май 13, 2016, 16:31:53 »

Уф, Миленка, само да изкарам до 9ти месец, и това ми се иска да направим. Но все още не смея да правя планове  blush
Междувременно ще се радвам да видим снимките на Фери  blum
Активен
Feribotka

« Отговор #149 -: май 13, 2016, 16:47:22 »

Не съм, ама от 2 дена съм в размисли, че нямам хубав чадър, подходящ за фотосесия lol
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: