Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:20:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебета 2016г. - 4-та част  (Прочетена 219459 пъти)

marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #120 -: май 12, 2016, 17:21:16 »

Фери,  кога малката буболечка стана 1,400 кг.
Наистина лети времето.
Според Марков, третата ФМ е да видят как се изхранва бебока, и тн., така че наистина може да се пропусне, ако няма някакви съмнения.
Аз сега се зачудих, почти всички бебешори са с главата надолу, моят се помотва нещо и си седи напряко.
Има време де, ама и аз да си намирам все нещо за мислене.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: май 12, 2016, 18:02:47 »

Марта, ти си знаеш, но и аз да си кажа, че позицията на бебето се коментира след 30-та седмица като до 35-та има всички шансове да се завърти.

Така че.... намери си друго нещо за притеснение blum
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #122 -: май 13, 2016, 06:29:57 »

Така че.... намери си друго нещо за притеснение blum
А, добре си и е това притеснение Wink Къде сега да търси по- сериозно? smile
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #123 -: май 13, 2016, 09:19:32 »

Да ви кажа, мойта госпожица тази нощ полудя  angry Късно заспах, след това съм се будила 3 пъти с по около 1 час въртене в леглото и днес съъъъъм total kaputt  nea Ама какво да се прави...викам си айде за един ден няма да си взимам болничен, въпреки, че и гърлото се опитва да ме заболи (ще ходя да се снабдя с лимони да се тъпча)...и евентуално прополки smile

Иначе госпожица Цветкова пак си е надолу с главата, дано не реши друго докато ѝ дойде времето да излиза smile

Марта, и аз мисля, че няма място за притеснение  heart

Поръчах си сутринта (след около чад борба със сайта) от лудия петък в Хиполенд разни неща за бебка, ще пиша в другата тема Wink
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: май 13, 2016, 09:53:26 »

Сиску, браво за хубавите новини.  give_rose

Фери, радвам се много за бебка.  heart
Така, така, добре дошла в клуба на неспящите.  pardon
Онази вечер съм спала има-няма 3 часа, на всичкото отгоре станах в 4.30, защото трябваше да пътувам.
Тази нощ същата работа - няма спане.  nea Мятам се като кит от едната на другата страна, само пуфтя. Нещо и лошичко ми беше, та излизах малко на въздух. Моя Беб продължава да си шава през нощта, но аз си го обичам и такъв.  heart

И аз водих борба с Хиполенд, но в крайна сметка направих някоя и друга покупка.  smile
Активен
Feribotka

« Отговор #125 -: май 13, 2016, 10:29:46 »

Оф да и на мен ми беше задушно, отварях прозореца, завивах Боби (той слава Богу си спеше непробудно), бе нещо не съм баш във форма ма ще се тъпча днес с лимони и чайове и се надявам да ми мине smile Е, и аз си я обичам, няма как  heart Ама дано да не ѝ стане навик...чудя се само, не ѝ ли се спи, още не се е спряла  angry Мислех, че през деня ще спи  поне тя  crazy

Offtopic Миме, тамън мислех да те изидирвам къде се затри  give_rose
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: май 13, 2016, 10:39:09 »

Фери, забравих да кажа да не позволяваш на някоя болест да те повали сега.  heart
Влади пък се събужда с мен, ама то няма как, аз се въртя много. Само ме прегръща и ме пита какво ми е, а аз за да не го притеснявам му казвам, че ми няма нищо. Той си ме познава и знае, че го лъжа.  pardon Сутринта стана преди алармата и се лепна за корема ми. heart Много обича да му говори, а аз не чувам какво, защото се е мушнал под завивките.  heart
Бях в Свищов на дипломирането ми. Показах на Бебчо къде прекарах няколко години от живота си. Видях се с колежките, а той скачаше като полудял.  heart
Активен
Feribotka

« Отговор #127 -: май 13, 2016, 10:48:55 »

Уникално сладки сте ми  heart Боби пък сутринта ми се скара що не съм го събудила...викам за какво, поне единият да се наспи  pardon
Хихи, радваха ли ти се на коремчето  heart
Активен
Sisku
Професор
Публикации: 422

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: май 13, 2016, 10:56:08 »

И аз имах трудна нощ. Пулса ми се беше ускорил доста, събудих се към 2 и нещо и голямо ходене беше напред назад. Хем ми се спи, хем като легна и усещам тупкане в ушите си. Отделно ми беше и горещо, та явно е била някаква неприятна нощ за всички.  sad
Успях да си поръчам и аз някой неща от Хиполенд преди малко. Поне сайта не забиваше и всичко стана без проблем.
Фери, пази се, давай с ударна доза лимони, за да го спреш навреме.
Миме, явно му е харесала разходката до Свищов на твоят бебок, щом е бил развълнуван smile
Активен
Feribotka

« Отговор #129 -: май 13, 2016, 11:25:04 »

A, забравих да спомена, че вчера ми беше любопитно и да питам колко см е бебка, но АГ каза, че няма как да я измери, освен ако не застане права в корема ми lol Явно само на по-модерните ехографи може Wink И гледам лентичката ми, че пише, че е 1400 вече, много точна тая лентичка  blum

Явно заради "прекрасното време" имаме неразположения всички, вчера и на бабите ми звънях, и те са коя с кръвно, коя със сърцетуп  NO
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: май 13, 2016, 11:43:05 »

Фери, ами и аз това си викам. Не стига, че ходи на работа, става рано, ами и аз да го притеснявам с "нормалните" за този период неща, няма смисъл, ама моя човек си ме усеща.

Радваха ми се, заринаха ме с един куп въпроси и така.  pardon Много ми беше странно как приоритетите при всички малко или много се измениха. Едната от колежките, пък има проблем, правиха й операция и сега се пробват за бебе, ама още не става. Според мен това й се е превърнало във фикс идея и само го мисли. На мен в такъв случай ми е малко неудобно да се хваля едва ли не, пък и не съм такава по принцип.

Сиску, ами да вземем да си направим един общ чат трите и през нощта да броим овце заедно.  pardon

пп. Аз ли не съм добре или на моята лентичка пише, че бебето е над 3 кг, хаха.
Фери, твоя АГ е като моя Убавец, дето ми каза, че тегло се мери на кантар.  pardon Прав е човекът, ама може ли до края да не знаем горе-долу как вървим?! Иначе мериха Беб на ФМ, ама там апарата е на светлинни години от на моя доктор.
Активен
Feribotka

« Отговор #131 -: май 13, 2016, 11:59:27 »

Хахаха абе твойта лентичка е в някакви други мерки, не в килограми  pardon Много са ни духовити АГ, ей, ама кой знае на на какви въпроси са се наслушали, та затова  pardon
А, ти още не си ходила на трета ФМ, или?

Гледам като се събудя да НЕ пипам телефона, че хвана ли го, съвсем ще се облещя и няма заспиване  angry
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: май 13, 2016, 12:07:07 »

Привет и от мен smile
Честито за хубавите резултати от прегледите  heart Аз в сряда съм на ЖК и вече нямам търпение.

И аз се присъединявам към отбора на не спящите. Тази вечер само 3 часа, направо съм като парцал. Добре, че нямам задачи и задължения през деня. Съчувствам на всички, които трябва и на работа да ходят  nea

ММ и той прихваща от мен. По принцип няма никакви проблеми със съня и заспиването, но откакто не спя и той се буди. Много ми е жал за него, като му звънне алармата сутринта.

Marta, и мен напоследък ме сърби кожата на корема. Много е дразнещо и странно. Като се случи я мажа с крем или с кокосово масло, но не винаги помага  huhhuh.gif
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #133 -: май 13, 2016, 12:10:13 »

Миме,  това е в паунда.Иначе в кг -1.36 кг.

Сиску, диша се дълбоко, бавно и се задържа въздуха за сърцебиене.

Фери, бързо да се оправяш.

Аз не че се притеснявам за обръщането.Просто предните двама рано се обърнаха и въобще не мърдаха, затова сега се чудя тоз младеж къде се бави.
Активен
always_and_forever

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: май 13, 2016, 12:13:48 »

Фери, Абе и аз не знаех какви са тия мерки, ама като проверих ми излиза кг.  pardon

Не съм ходила още. Имам час за 19-ти.  smile

Хаха, и аз не смея да пипам телефона, даже и за да погледна колко е часа, ама като видя вече, че се въртя от 34212 часа, проверявам.

Машка, добре дошла в отбора ни.  smile

ПП. Марта, мерси, че ме светна.  give_rose За първи път чувам. А Фери е след мен, ама на лентичката й показва, че бебка е повече. Добре е.  girl_haha
Как се смята това иначе? smile
Ще се обърне бебчето, има време. Ти го побутвай да го подсещаш.  blum
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: