Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 21:09:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 43 44 [45] 46 47 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Априлска тема /говорилня/ 2016  (Прочетена 185248 пъти)

Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863

Моят сватбен албум

« Отговор #660 -: април 27, 2016, 11:47:06 »

Мари и аз го знам, но ми изпаднаха билети на смешни цени за Мадрид в много удобно време и за това. Просто се чудехме на къде да щъкнем за няколко дни. Иначе за Барселона знам от много първи лица, но аз нещо съм се запалила по градски екскурзии. Сестрата на ММ отива лятото да работи в Барселона, после ще кара два семестъра в Биобао, ама една година и 20 дни отпуска не стигат и за БГ и за Испания и за мечтаната ми Италия, за ремонти и тн...
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #661 -: април 27, 2016, 12:05:38 »

При това положение и аз не бих пропуснала Мадрид.
Просто за вас двамата ми се стори по-подходяща Барселона, точно за градски тип екскурзия.

Иначе щом Велико Търново ти допада, бих ти препоръчала Толедо, място с много специален дух.
От Севиля също останах очарована и разбира се Гранада.

То от всички градове определено фаворит ми е Барселона.

Иначе и ние ги имаме тези дилеми с България и другите страни, но веднъж на 5 години, в другите случаи печелят другите страни.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #662 -: април 27, 2016, 12:07:15 »

Майка е побеляла рано. Татко е още прошарен, ама той е и светъл. Наскоро бях оставила бая корен от нямате на време. Шосирах се, че имам бял кичур отзад. Голямо въртене беше пред огледалото. Оказа се, че нямам такъв кичур. Просто ми лъщяло на лампата. Мъжо почна да се прощава. Поне генът му е супер, свекърът има коса за завиждане.
Иначе за боядисване- от 8-9 години съм червена. Чак не мога да повярвам! Преди това си бях естествено, по-преди - руса, с кичури....
Абе и стресът се отразява, ама не на всички.
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #663 -: април 27, 2016, 12:17:32 »

При нас вали сняг, а вие се оплаквате от лошо време girl_haha

П.П За сравнение и тук не е обичайно в края на април да вали сняг
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #664 -: април 27, 2016, 12:29:41 »

Привет и от мен  Girl_hide
При мен е доста слънчево и се препичам на слънце на дивана  Sunshine
Подготвяте ли се вече за Великден? Аз трябваше да взема яйца в понеделник, но забравих. Сега разчитам на ММ да вземе каквото е нужно  blush

Свекърва, лек път и вълнуващо изкарване в Мадрид!

За мен Барселона също е една от най-хубавите дестинации в Европа. Пленяващ град и за миг не те оставя да скучаеш  heart
Мари, радвам се че спомена и Толедо. На мен също ми е в списъка като дестинация в Испания, освен Мадрид.

Още не съм започнала да побелявам. Надявам се, в това отношение да имам гена на баба ми - на 79г има 10 бели косъма. ММ обаче започна да побелява и да му оредява косата. Русоляв е и още не ми личи много. Май го тормозя повече  Wink
« Последна редакция: април 27, 2016, 12:46:11 от ma6ka_ » Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #665 -: април 27, 2016, 12:43:43 »

За мен Барселона също е една от най-хубавите дестинации в Европа. Пленяващ град и за миг не те оставя да скучаеш  heart

Много точно казано! good

Забравих да кажа на Свекърва, да пие една сангрия и да ни се покаже снимана до Дон Кихот
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #666 -: април 27, 2016, 13:09:06 »

Добър ден!

Днес сте по-активни.  good Толкова ми се спеше тази сутрин, но трябваше да ставам, за да отида до болницата. Уж кръв щяха да ми взимат, размина ми се. А можеше да си спинкам още малко.  pardon Пък и залудо стоях гладна до обяд.
Ходих и на зъболекар за 23224 път за да ми изпилят още малко зъба, който е за правене, но сега няма как. И подаръка от зайчето си взех.

Оф, ами аз отново няма да спазя традициите, защото вече изчистих навсякъде, а сега ще ходя и да готвя. Няма, как трябва да се яде. После отивам да гледам моето любимо мъжле, защото има турнир.

Свекърва, приятно прекарване в Мадрид. Много цветно настроение и емоции ви пожелавам. Щракни се и да те видим в Испанията. smile

Сноу, и аз се нареждам за снимка. Така на думи всеки знае.  blum

За белите коси - аз имам един косъм (поне за толкова знам). Никога няма да забравя кога го видях. Точно на 1 юли 2012 г.(рождения ми ден).  Влади ми го показа, а на мен ми стана тъпо, че ето, точно на рождения ми ден побелях.  cray Иначе майка ми от рано й е побеляла косата и се боядисва често. Аз никога не съм, нито пък кичури съм си правила. И не съжалявам...Влади има много бели коси huhhuh.gif Не знам дали е ген - сигурно. Аз за друго съм се замислила сега. По принцип косата ми си пада, а сега не толкова много. Плаша се обаче какво ме чака след раждането. Сигурно ще остана плешива, защото навсякъде чета колко много пада косата след това.  cray

Сетих се и за Великден - сякаш не ми е такава тръпка да боядисвам яйца, пък и изобщо приготовленията покрай него. Има празници, които чакам с по-голямо нетърпение.  pardon
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #667 -: април 27, 2016, 14:04:36 »

Аз наминавам да ви черпя следобедна закуска. blum blum blum

Днес само метох, не знам дали се вписвам в Срядата. blum

Косата верно си е ген, нашите мн късно побеляха, засега на 32, нямам бели коси, дано така си и остане, че ако се разчита на мен да се боядисвам редовно и да спазвам някакъв график с това... досадни са ми тия занимания  pardon
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #668 -: април 27, 2016, 14:12:11 »

Вижте аз пък какво имам за следобедна закуска от прекрасания ми мъж  heart

Ама е толкова ухилен, че ми е жал да го изям  pardon

Аз пък много обичам да боядисвам яйца! Само че нещо не успях да си намеря миньонски очи и май няма да има великденски миньони...
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #669 -: април 27, 2016, 14:17:29 »

Мммм, хапвай, хапвай  tease
Аз и днес го играя болна, та само банята минах отгоре отгоре... girl_impossible
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #670 -: април 27, 2016, 14:24:20 »

Пускам ви идея за форумска среща под наслов  Да си видим Свекървата! Пловдив 2016

Sunshine Flower Party time

Темата  за организация е тук:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,37442.new.html#new
« Последна редакция: април 27, 2016, 14:28:02 от Kiwi » Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #671 -: април 27, 2016, 14:50:04 »

Хаха, остава мен да ме няма точно тогава Wink
Мари, аз преди две години бях по Андалусия, та тогава се снимах с Дон Кихот. И по Барселона съм се развявала, Мадрид ми беше голям мерак. Имаме и еднодневна екскурзия до Толедо, дано я осъществим. Сарагоса май ще ни се размине, ама карай.
Благодаря ви за пожеланията, ще му ударя няколко сангрии, да ми се зачерви носът. И паеля с разни морски ще ям Wink.
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #672 -: април 27, 2016, 16:25:04 »

Фери, сега гледах в Слънчоглед имаше най-различни очички,та може да минеш да си харесаш,ако държиш да имаш миниони Wink
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #673 -: април 27, 2016, 16:30:47 »

Благодаря Рони, дано намеря време да отскоча smile
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #674 -: април 27, 2016, 17:21:20 »

За очички и всякакви подобни, има и в подлеза на НДК, не този под Моста на влюбените, а този, който е към метрото. Някакъв хоби магазин и има какво ли не.
Активен
Страници: 1 ... 43 44 [45] 46 47 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: