Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 20:29:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Априлска тема /говорилня/ 2016
Страници:
1
...
42
43
[
44
]
45
46
...
48
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Априлска тема /говорилня/ 2016 (Прочетена 185200 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Априлска тема /говорилня/ 2016
«
Отговор #645 -:
април 27, 2016, 08:53:33 »
Благодаря, връщаме се в късните часове на 2-ри живот и здраве.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #646 -:
април 27, 2016, 09:21:12 »
Добрутро! Верно ли толкУ студено. Ние ходихме на инхалация и ми се стори свежо, а преди малко и взе яко да напича.
Весело изкарване в Испания, Свекс! Ако видиш систъра, прати й много поздрави! А бабет какво ще я правите? Брат ти ли ще я вземе?
Купила съм седефени и перлени бои+кристали да видим как ще се справя. Ще боядисвам в събота, утре и Кари ще занесе на училище.
По ТВ казаха - никаква домакинска работа на Велика Сряда!!! Който работи ще му бъде отнето съответното умение - примерно ако готвиш ще ти се отнеме
Тъй че айде на кафе!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #647 -:
април 27, 2016, 09:25:34 »
Цитат на: fanimira в април 27, 2016, 09:21:12
По ТВ казаха - никаква домакинска работа на Велика Сряда!!! Който работи ще му бъде отнето съответното умение - примерно ако готвиш ще ти се отнеме
Тъй че айде на кафе!
Таман се бях заканила да пускам пералня
Ама няма да е днес, а кога може?
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #648 -:
април 27, 2016, 09:31:49 »
Ха, добър ден!
Свеки
, изпуснала съм, че ще ходите в Мадрид - приятно прекарване и дано ви е слънчево временцето, та да се насладиш пълноценно на разходките и забележителностите.
Киви
, точно толкова свежо и цветно ми е днес, като на твоята рисунка! Събудих се по-добре от вчера (последните дни пак ме мореше градински вирус), направих си прическа, облякох си най-шарената цветна рокля, накичих се с новите ми обеци - подарък от една сладка съфорумка (Рони, намерих им тоалет и днес им е сефтето!) и си татуирах усмивка. Накрая чак се харесах и си завидях
- денят ще е чудесен!
Фани
, е гладни ли да седим днес?
Моята баба казваше, че към 16ч. празникът минавал и можело вече да се работи и аз така процедирам.
Отивам да работя!
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #649 -:
април 27, 2016, 09:36:28 »
Еее, не, не, не ти вярвам Сноу! Искам снимков мат'риал.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #650 -:
април 27, 2016, 09:41:58 »
Свекс,
весело изкарване в Мадрид и дано ви се разминат дъждовете! Чакаме разказ със снимки после
Сноу
, ти винаги си толкова цветна, спретната, гримирана и красива.. Често ти завиждам!
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #651 -:
април 27, 2016, 09:57:20 »
Добро утро !
Сноу
,ама така на думи не вярвам и аз искам снимки
Като се лепнах на обиците ММ първо ме пита,ама ти сигурна ли си,че жената ще ги носи и като те описах го питам добре покажи някоя друга комбинация и той а не не -това е най-интересната комбинация.
Ще ме извиняват светите хора,ама вчера на плод и с ниска долна граница-днес няма как да не сготвя. Все едно съм знаела,че не трябва да се готви и съм си харесала рецепта за Airfryer-a и ей сега блъскам всичко там и след 30 минути той ще е сготвил.
Лек път и приятно прекарване на Свекърва! Дано пък верно се затопли днес и да е приятен деня на всички
Активен
Feribotka
«
Отговор #652 -:
април 27, 2016, 09:57:54 »
Свекс
да си изкарате хубаво и времето да ви изненада приятно
Сноу
, искам и аз снимки
Ми освен да си тръгнем от работа кат не се работи
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #653 -:
април 27, 2016, 10:15:09 »
Добро и от мен!
Свекс
, хубаво да си изкарате и чакам информация от първа ръка, защото ние сме планували едно ходене до Мадрид през юни. Кое, какво, как...все ще ми е интересно.
Иначе аз ще ви задам една тема, че ми интересно как са при вас нещата.
За побеляването на косата
. Ние с моя мъж напоследък забелязваме все повече бели косми по главите си, аз никога не съм се боядисвала и все го отлагам, ама той ми се струва много млад... Айде аз съм нервак и гена ми такъв, побеляващ, ама той си няма други причини освен от мене.
При вас как е?
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #654 -:
април 27, 2016, 10:25:04 »
Аз имам поне 10 пъти повече бели косми от майка ми! Направо не е честно!!! Обаче съм нервак и приличам на баща ми, които е започнал да побелява на 25
Боядисвам се на 2-3 месеца.. Аз започнах с кичури и тн още като бях на 14, така че поне в това отношение не се притеснявам.. Третирам яко
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #655 -:
април 27, 2016, 10:31:24 »
Милата ми коса е толкова дива и непокорна, че общо взето нищо не може да се прави с нея. Първата реплика на фризьорите е имате много жива коса. Пуснала съм я да си "живее" на воля, мия я всеки ден, никога не съм я боядисвала и се разбираме чудесно! До сега ние съм засичала промяна в цвета, не цъфти, не връзва. Пу пу да не са и уроки!
Активен
Feribotka
«
Отговор #656 -:
април 27, 2016, 10:36:06 »
Аз имам 1-2 (за които знам) колкото да не е без хич, ама на ММ му забелязвам повече...щото има лоша жена, която само го ядосва
Просто в нашия род, дядо ми помня почти нямаше, както и мама сега, само на слепоочията, тя започна много късно да се боядисва, та се надявам и аз да съм като тях
А пък на ММ не му знам родителите как са били, те не са имали и време за бели коси, а по другите не мога да съдя като имам предвид как ги е смачкал животът, ама са доста побелели...
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #657 -:
април 27, 2016, 11:05:34 »
Аз побелях доста, и си правя къде кичури къде боя на 2-3 месеца. Инж. няма бели коси, но той по принцип и коса няма твърде, затова се постригва 2-ри номер. Чака да порасне до 3-ти, после пак я стриже...
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #658 -:
април 27, 2016, 11:17:59 »
Добро утро!
Това с косата си е до ген, не до нерв.
Моят баща побеля почти напълно на 30. Мога само да се радвам, че моята коса е явно, както на майка ми, която до 45 години имаше само 1 бял косъм и сега, когато е на 55 и да не се боядисва, няма да е фатално.
Иначе имаше период от 6 години, когато ходех при един фризьор, който беше много идеен и постоянно се боядисвах, правех кичури, като всичко беше цвят, в цвят или за повече интензивност на цвета. Косата ми беше винаги на прическа, тогава имах относително къса коса и винаги в отличен вид.
Сега съм Рапунцел, във вариант на брюнетка, косата ми е жива и диворастяща. Нося я предимно на плитка, че иначе става страшно, децата се губят в нея
/съвсем не се шегувам/.
Свекърва, приятно прекарване в Мадрид!
Сигурна съм,че ще ти допадне атмосферата му.
Да не забравиш в багажа да сложиш и доброто настроение, а на връщане да донесеш само хубави спомени!
Вики, на вас от първо лице препоръчвам Барселона пред Мадрид.
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #659 -:
април 27, 2016, 11:26:53 »
Здравейте и от мен, аз втори ден си оставам вкъщи да боря грипа, ама вече ми писна - нямам много какво да правя и или се ровя на компютъра, или си похапвам. Определено не ми се отразява добре
Свекърва
, приятно прекарване в чужбината и много да снимаш
За белите коси - мисля, че имам един-два косъма. Мама започна да побелява към 40, та си мисля, че имам време. Досега никога не съм се боядисвала и определено ми се иска да го отложа колкото се може повече. Но в момента, в който ми се наложи, ще съм червена!
Милото няма никакви признаци, ама той си е светъл - тъмно русо - и трудно би му проличало.
Щом не се готви, поне виртуално да си хапнем:
Активен
Страници:
1
...
42
43
[
44
]
45
46