Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:41:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Априлска тема /говорилня/ 2016  (Прочетена 182683 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #450 -: април 20, 2016, 09:40:52 »

Благодаря Сноу  give_rose

Признавам, че сьм много неграмотна в историческо отношение. Знам само 5-6 най-важни неща, колкото да представя накратко главните линии в историята, ако говоря с чужденец.

Естествено чула сьм за априлското вьзстание, но вьобще не направих врьзката.

А за бюста... Всяко нещо с времето си. Аз сьм си изживяла едни 20 години сьс суперциц, наносила сьм се на хубаво бельо, насладила сьм се както трябва на целия пакет и вече мога да с чиста сьвест да се "кротна". То не е само вьпрос на гьрда. Ми тя и самата кожа на деколтето вече не е толкова свежа като на 20, така че по-скромно деколте на дрехата в моя случай не е минус.  good
« Последна редакция: април 20, 2016, 09:43:35 от inaxastra » Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #451 -: април 20, 2016, 09:47:27 »

Тони, на "Недоразбраната цивилизация" бях. Ама изобщо не може да се сравнява с Камен Донев, та чакай да мине време и да ти избледнее зарядът. Wink Хвърлила съм мерак и аз на втората част, да видим кога, че както е тръгнало, сезонът ще свърши. Прехвърляме се на оперна вълна, юни започват пак представленията на Античния. Не ми е приятно да купувам билети месеци предварително, все нещо изскача непланирано и трябва да се правят сложни организации. Хихи, като си помисля, за Новогодишния концерт на Виенската филхармония приятелката ми имаха резервация три години преди събитието.
Като чета бебешките теми и гледам ентусиазма на бъдещите майки, си мисля, че аз нещо съм била сбъркана първия път sad. Абсолютно никакви чувства към бебето не изпитвах, нито исках да го прегръщам, нито да му се радвам. То вярно, имах тежко и дълго раждане, не бях спала и яла 36 часа, ама пък първо момченце в няколко рода, едро и сравнително хубаво, здравичко и спокойно...С две думи, всичко хубаво, но майчинският ми инстинкт отстъпи явно на инстинкта за самосъхранение за цели два дни. Тъкмо бях започнала да го харесвам и като се задейства млекоотделянето и вимето ми стана огромно и болезнено и вдигнах температура, пак ми се дощя да си беше стоял в корема. За първите дни вкъщи съм разказвала, нов стрес и побърквация. И чаааак като се успокоиха нещата и тръгнах с него по разходки, сърцето ми трепна по много особен начин и така си и остана. heart Хихи, за второто, макар че имах чувството, че са ми го сменили /нали очаквахме момиче по видеозон/, знаех какво е и веднага се почувствах щастлива майка. Ама най- вече щастлива, че няма да раждам повече smile
Дано Панди и Нат се възстановяват бързо, днес ги чакат доста предизвикателства good
Сноу, асоциацията на висналите чорапи мъже ли има за членове? Wink
И честита ни годишнина от Априлското въстание! Ама топовете ни да гърмят истински, не като черешовото на Боримечката good
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #452 -: април 20, 2016, 09:48:15 »

Така си го написах, по принцип..... никога не съм била на форумска среща. kiss2

Ами да вземем да си направим една, аз даже от сега си я представям. Да отидем всите снахи в Пловдив да си видим свекървата, тя да ни заведе на място където поят и хранят и е тихо, за да можем да се подсилим и да се  наприказваме smile А после пешеходна обиколка ( за да изразходим натрупаните калории) из улицата с обувките ...  Богинята на обувките (не аз  angel) ми го нашепна последното smile Много доволни ще останем Wink
« Последна редакция: април 20, 2016, 09:50:37 от Kiwi » Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #453 -: април 20, 2016, 09:55:19 »

Ами да, заповядайте good Като не идва родната ми снаха, тъкмо да и дадете пример Wink.
Онази улица нещо се излага в последно време и не ми хваща окото. Обаче пък има хубави места за хапване и разходка. smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #454 -: април 20, 2016, 09:59:30 »

Свекс, това дето го описваш следродилно си е сьвсем нормално. Една жена не става майка с излизането на бебето от нея. Това е процес и си има нужда по (поне) няколко дни, понякога и месеци.

А с второто си вече майка и е друго.

По другите теми мога само да завиждам благородно (и не толкова благородно).
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #455 -: април 20, 2016, 10:18:54 »

Добро утро и от мен!

Това, където го описва Свекърва, при мен беше точно така. С тази разлика, че майчиният ми инстинкт се пробуди доста по-късно, може би месец след раждането.

Казвам това, за да знаят момичетата, че всякакви ситуации има, може всякакви емоции да ги обземат след раждането и да не се чувстват виновни от това, че искат да си починат или бебето ги изнервя или нещо от този род, защото повечето са настроени доста романтично.

Тези чорапи от снимката на Киви, от вчера са ми все пред очите....., виж кравата не я отразих, а чушките ми се приядоха, обожавам.... girl_haha
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #456 -: април 20, 2016, 10:25:17 »

Аз съм ЗА предложението на Киви  yahoo yahoo
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #457 -: април 20, 2016, 10:37:46 »

Добро утро!

На такова предложение като на Киви и аз не отказвам. Но и аз да потвърдя заключението на Свекърва "Иван Вазов" (улицата на обувките) отдавна не е каквото беше. Мегияс завладяха всичко както и в София,а на мен са ми изключително китайски. Сега се сетих как в Ню Йорк в китайския квартал китайките си слагаха обувките на техните крака и казваха "Buy" ,та и трите мацки се сдобихме с по един чифт-моя без носене само в куфара при полета не издържа и падна тока на едната обувка biggrin

Тази нощ изобщо не спахме-някой си беше оставил прозорец отворен и аларма включена и на 10 мин пищеше,а очевидно хората ги нямаше.

Добре,че пояснихте за немеца,че и аз се чувствах неразбрала,ама не смеех да питам.

Другите теми и чувства още не съм ги изпитала и не мога да ги коментирам. Само и аз се зачудих имало ли е такъв случай на една дата форумни бебета,но явно е прецедент,но колко хубав пък!

Хубав ден от мен!
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #458 -: април 20, 2016, 10:48:25 »

А възможно ли е майчиният ми инстинкт да са е събудил още преди да забременея? huhhuh.gif

Много моля, някой да даде пояснение за тоя немец, че бременелският ми мозък не може да свърже 2 и 2 напоследък.  pardon
Дори предлагам да го болднем на заглавната страница с червени букви.  pardon
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #459 -: април 20, 2016, 10:51:47 »

Вица

- Миме ма, как се казваше оня немеца, дето ми взимаше акьла?
- Алцхаймер, бабо, Алцхаймер.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #460 -: април 20, 2016, 10:59:28 »

Напълно съм съгласна с Киви и Тони. Моята свекърва не искам да я чувам дори ,не  пък да я виждам, но  за Нашата си Свекърва тръгвам веднага.
Фери и Мими нагласяйте си термините мислено, пък бебетата си знаят работата smile 
Наде хвани го този Митко за ушите да оправи нещата най-накрая
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #461 -: април 20, 2016, 11:06:12 »

Ина, еее най-после разбрах кой е тоя немец, че ме заболя мозъкът да мисля.  funnytooth god

Лоли, с Фери правим едни врътки, пък ще видим.  Wink Ти се разписвай по-често. Виж и нова бебешорска тема си имаме. Да не я изпуснеш.  blum
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #462 -: април 20, 2016, 11:09:01 »

Абе и аз обяснявах това на Наделинка онзи ден, ама "не била такава"  Girl_hide

А, аз свекървата си я обичам и нямам против да я виждам често, ама и за общата свекърва бих отишла до Пловдив с удоволствие  blum

Ина, май ти нямам номера lol (току що получих някакъв проблясък, че беше писала нещо такова)

Ще кажа на мойта госпожица да следи на Мимето господина и да внимава в картинката  Wink

Това, което описвате за след раждането не му ли се вика следродилна депресия, или е просто шаш и паника  huhhuh.gif

Някой още неразбрал за немеца? lol
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #463 -: април 20, 2016, 11:11:42 »

При някои е просто шаш и паника. При други (да не дава Господ) идва и следродилна депресия. Тя не е нещо систематично или задьлжително, което на всеки се случва, но не ви я пожелавам, нито на вас, нито на бебчетата ви, да не говорим, че има жени, които дори не разбират че са в такова сьстояние, и то не малко.   sad
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #464 -: април 20, 2016, 11:16:14 »

Хихихи, Миме, как разбра ти, душко, че ти се е събудил майчинския? Събуди се една сутрин и Хоп: Майчинско ми е едно такова  crazy tease дай тук сега да поясним. Аз си обичам децата професионално, но мойте са си мои  blum може да са гарги ама са ми най-Юбави. Харесваше ми да съм бременна и в болницата все едни ми се случваха та нямаше скука. На фона и на всички изкукали вкъщи аз бях най-нормална. Беше посред лято и веднага се хвърлих по улиците, на деня на изписването ходих за количка, на следващия ден с Кари на шопинг /това втория път де/ чак толко откачена не съм. Изчаквах ги да поотраснат до 10-ия ден и така ги заизкарвах.
Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: