Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 00:53:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Априлска тема /говорилня/ 2016
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
48
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Априлска тема /говорилня/ 2016 (Прочетена 182735 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Априлска тема /говорилня/ 2016
«
Отговор #300 -:
април 15, 2016, 07:26:22 »
Привет и да не кажете, че ставам късно
Майка ми сяда на масата за закуска в 8:00, та всичко трябва да е подготвено преди това.
Наде,
какво ще правите за Великден, ще криете яйца ли? Много бързо бягаш
Погледнах скрития раздел, може да се отваря тема от всеки, имащ достъп там. Поне няма да дотягаме на модераторите те да го вършат всеки месец. Не си спомням обаче колко поста трябва да имаш за да видиш тази част, че да си направим сметка дали всички, които се отбиват тук в последно време ще могат да ни радват с компанията си.
Приятен и ползотворен ден, петък е
12814387_475641599275223_382029191651299800_n.jpg
(53.54 KB, 600x600 - видяно 107 пъти.)
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #301 -:
април 15, 2016, 08:07:03 »
Добро утро!
Аз за малко да се разпиша в 5 часа, но реших да ви дам шанс да се събудите хахахха
Наде, като ти е мъчно, защо не минаваш по-често през форума? Аз например нямам профил и недолюбвам ФБ.
Заекът е много готин.
Свекърва, достатъчно малко са постовете, даже мен, ако питаш твърде малко, особено за такива лични теми като сватбените. Но все е по-добре от нищо.
«
Последна редакция: април 15, 2016, 08:16:53 от Marri
»
Активен
Feribotka
«
Отговор #302 -:
април 15, 2016, 08:13:31 »
Добро утро
И аз знам, че не са необходими много постове, въпросът е съвсем гостите, които даже нямат регистрация да не могат да четат всичко
Пак ми се спи много...направо не знам как ще я карам все така
Наде
Вчера си мислех за теб (сериозно!), ма само с мисленето си останах
Минавай по-често!
Нямам какво да ви кажа, днес сме на концерт
Активен
Alichka
«
Отговор #303 -:
април 15, 2016, 08:22:46 »
Днес чакам подаръка за майка. Ще празнуваме сега почивните дни. Тони, мерси за координатите на това момиче и въобще за идеята! Вчера видях висулката, било то и от снимка с телефон правена.
Идеята за скрити теми дойде от мойта глава, тъй че е излишно да вдигам ръка За месечната тема и тя да влезе под този знаменател. Мненията бяха малко, но досега хващаме спамовете.
Днес е петък, ще си тръгвам по-рано от работа! Светът е цветя и рози!!!
Наде,
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #304 -:
април 15, 2016, 09:16:16 »
Добро утро!
И аз съм "за" скриването на месечната тема,повечето ползваме това място като дневник/отдушник и не е редно да е на показ пред анонимни хора.
Аз днес съм на пробна прическа,после ще идва гримьорката в нас да ми направи и пробен грим,та ще е малко по-различен и вълнуващ деня.
Лек ден засега от мен.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #305 -:
април 15, 2016, 09:33:41 »
добро утро, петъчно и слънчево, макар и духовито.
Наде, супер заек!
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #306 -:
април 15, 2016, 09:49:37 »
Вероника, припомних си и аз тези моменти с пробен грим и прическа. Много сладки вълнения!
Прииска ми се да си изпия кафето в такъв сервиз
Активен
always_and_forever
«
Отговор #307 -:
април 15, 2016, 09:53:05 »
Добро утро!
Успях да се наспя, нищо че през нощта будувах. Една приятелка ме събуди и то за нищо.
Хайде сега, чак най-големия фен на Веско Маринов не съм. Харесват ми негови песни и не съжалявам, че отидохме на концерта му. Иначе за сценичното му поведение съм съгласна донякъде. Има хубави песни човекът. Аз слушам всичко.
Фани
, много ти е свежо роклето.
Аз най-много се прекланям пред Богинята на роклите.
Нищо друго не може да ме впечатли така, както една хубава рокля.
Наде
, ти май вече не ядеш букви?
И аз съм много ЗА и тази тема да не се вижда от всеки. До колкото си спомням са нужни 20-30 поста, за да може да се виждат скритите теми, което не е нищо. Колко ти му е да нащракаш няколко безсмислени поста и готово.
Бебешките теми могат ли да се крият като сватбените? Ако е възможно, ще е екстра.
Достатъчно лични неща споделяме всички (освен простотиите), за да може всеки да има достъп до темите.
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #308 -:
април 15, 2016, 09:57:47 »
Аз често преглеждам статистиката на форума и ми прави впечатление, че голямото число активни лица са гости, ето за момента например 55 гости срещу 11 потребители.
Вярно е, че който е тръгнал да пише по форуми, трябва да има едно на ум, че това нещо е публично, но същото така е вярно, че ако някой има интерес към форума, то поне трябва да е регистриран.
Активен
Alichka
«
Отговор #309 -:
април 15, 2016, 11:07:45 »
По повод написаното от Мари- беше ми странно, когато се появи един он-лайн магазин, който изисква задължителна регистрация. Иначе дори не можеш да разгледаш. Ама ей на, хората така са го решили.
Миме, секцията Честито не се вижда, ако не си регистриран.
Фани, снощи се наслаждавах на рокли на тази марка. Кланях се на богинята, демек.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #310 -:
април 15, 2016, 11:15:18 »
Хихи, добро утро!
Аз днес съм богинята на НЕ-грамотността. Четох една статия как таксите в детските градини в Сф ставaли 180 лв и се втрещих от един коментар. И най-тъпото е, че субектЪт ми е познат/а и даже има средно образование, което пак ми навява, че докато се занимаваме със забрадките пропускаме същественото. Връщам се да търся поста, че да се опра на конкретен цитат.
Тя роклята хубава, ама сега трябва да се навести и Богинята на еспадрилите, бабетките, балеринките или там както им се вика на равните кокетни обуща...
Едит: Цитирам: "Нека вдигнат таксите от нашите деца ще забогате е държавата безтуй плаштаме лихви къто закаснем с таксите" - нямам какво да добавя
Хубав петък!
«
Последна редакция: април 15, 2016, 11:23:23 от fanimira
»
Активен
Feribotka
«
Отговор #311 -:
април 15, 2016, 11:42:16 »
Как 180 лв бе
И аз трябва да се оборудвам с балеринки, ма нещо хич не мога да си харесам
Секцията Честито не се вижда, ама тази с Очаквани бебета се вижда
Активен
always_and_forever
«
Отговор #312 -:
април 15, 2016, 12:28:47 »
И мен на дневен ред ми е темата Очаквани бебета.
Пък и колко ти му е да направиш една регистрация и скритите теми вече да не са такива?!
Фани
, ама какви обуЩа търсиш точно? Аз балеринки имам засега, ама за лятото нещо отворено ще трябва да мисля, че моите вече ми омръзнаха и не знам дали ще ми станат, ако случааайно се подуя.
Миналото лято си взех и едни сандали на платформа, които гледах един месец сигурно и им се чудех. Накрая ги купих, но това лято сигурно няма да мога да си ги нося. Надеждата умира последна и няма да се предам.
Тъкмо като роклята ти в синьо и бяло.
Това ме навежда на мисълта, че не ги видях, когато си извадих пролетните обувки...
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #313 -:
април 15, 2016, 13:11:49 »
Фани, от вчера си ме провокирала да мисля за тия забрадки... И си мисля де... за какво им е на жените да живеят опаковани от горе до долу... и стигнах до извода, че е по същата практична причина, поради която аз не излизам от нас по прилепнала тениска без сутиен - Мъжете и степента на тяхната първичност... Сетих се за разказа на един колега, който беше водил обучение в арабска държава и после и при нас в София. Та обясняваше ми той, че само неблагоразумни туристки ходели там облечени както ходим ние в София, защото ако се явиш разголена имаш всички шансове да ти излиезе късметът или поне да те щипнат тук там.... (и да не си помислите, че съм била като фолк пИвица в офиса, риза с къс ръкав (която НЕ прозира) и панталон... )
Сега тук ще сложа всички религии под общ знаменател, защото те са инструмент И за управляване на масите, освен всичките други ползи за духовността. Като нямаш Космополитан да ти каже какво ядеш и какво да си облечеш имаш всякакви "духовни" лица или попа, даскала и кмета да те консултират как да си живееш животеца, в случаите на недостиг на пипе, което да ти позволи да си измислиш сам... А сега при наличието на модни списания и духовна литература, можем да си изберем според тенденциите от кой век да се обличаме и кой да ни съветва... Та тъй...
Та да си дойдем на темата, за чий и е на оназ мома в Гоце Делчевско да се опакова, ако се поогледа и вземе пример от темпераментните си съседки македонки, мъжете ще и искат позволение да я погледнат в очите даже... Та изводът ми е, че средата не изисква да си опакован тук и сега. В същото време богинята "Няма да ми казваш какво да правя" и богиня "Ох, ужас ... там има микроби" бяха в сериозен конфликт с богинята на "Туризма", но в крайна сметка се споразумяха някак... оставих си обувките и боса и с шал на главата влязох в джамия, защото средата го изисква, такива са правилата... и да заслужаваше си да се споразумеят, защото храмът е храм (без значение на чия религия принадлежи и към коя мен са ме зачислили), свещено място е и носи едно усещане за вътрешен мир (когато все още е истински храм , а не туристическа атракция) и това са най-красивите витражи, които съм виждала.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #314 -:
април 15, 2016, 13:15:50 »
Цитат на: fanimira в април 15, 2016, 11:15:18
"Нека вдигнат таксите от нашите деца ще забогате е държавата безтуй плаштаме лихви къто закаснем с таксите" - нямам какво да добавя
Хубав петък!
Ей на таз и трябва да се забради и да не си показва носа извън къщи и още по-малко да ръси бисери в итнернет, защото с нищо не обогатява средата... Ай чИстит петък и от мен
И едно свежо сайтче от вчера: maikomila.bg
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23