Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 21:22:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 48   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Априлска тема /говорилня/ 2016  (Прочетена 185268 пъти)

Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #45 -: април 04, 2016, 14:24:48 »

А, споко, на мен леля ми ми изчете една лекция че съм решила да си мия прозорците lol Въпреки че тя в последните месеци от бременността беше при баба и прави същото  blum Малко остана да Wink
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #46 -: април 04, 2016, 14:42:37 »

честит празник!!! kiss2
обичам ви!  heart
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #47 -: април 04, 2016, 14:50:47 »

Здравейте дами, бая време ме нямаше но много нещя ми се случват накуп... Някои хубави, някои не толкова,което е причина за отсъствието ми. Доста се събра,но важното е че вече съм добре smile
Хубавите новини - официално си търся работа в организаторския бранш - реших че още ми е рано за собствена фирма. На Фил фирмата се разраства и сме доволни и... Имам проходил мъник Wink  blum сега съм на вълна кръщенето и книгата на Свекърва много ми помага smile

Липсвахте миии
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: април 04, 2016, 14:53:41 »

Честит празник, Ина, Наде, Рони smile Помагайте и карайте хората по-често да осъзнават, колко са щастливи с това, което имат, било то малко, грозно или недостатъчно според представите им  give_rose

Миленка, честит ти ходещ Бобчооо.. Сигурна бях, че не му остава много, за да започне да щъка сам Bravo good Може да се видим събота/неделя  heart
Активен
milenkata
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1136

I will love you... unconditionally...

« Отговор #49 -: април 04, 2016, 15:06:43 »

Звънкай и съм твоя
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: април 04, 2016, 16:20:42 »

Честити ходещи краченца, Миленка! Радвам се, че се включи, прави го по-често. Тони и ти също!
Свекс, Кьосем се заплете, пък за Сюлейман тепърва ще става тъмна, мътна и кървава. Накрая всичките умират  crazy
Джоси, мерси за разясненията по Ананди, аз тъкмо го хванах след дъъъъъългата разходка. 4 часа и нещо навън, голямо хайманосване значи. А защо чичото на Шив му е баща? И въобще кой на кого какъв е в това семейство?!
Честит празник и на момичетата! Много успехи ви желая от сърце. Днес е и тъжната годишнина от смъртта на дечицата от автобуса паднал в р. Лим, мир на праха им. Кумата ми е от Свищов и е познавала почти всички. Та ето пак с едното око плачем с другото се смеем, да му се невиди и живот  cray
« Последна редакция: април 04, 2016, 16:23:08 от fanimira » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: април 05, 2016, 08:21:17 »

Добро утро smile

Въпреки, че има само два стола и е малка масичката, каня всички ви с мен на закуска в градина с японски череши... Голяма мечта ми е да се въргалям по тревата цял ден и да съм заобиколена от подобна красота smile

Не се включвам често, защото имах много работа по годишното приключване.. Сега имам само малко ДДС за март и съм готова, надявам се да се поосвободя и да пиша редовно smile  give_rose

Толкова ми е цветно и топло в душата.. Разхожда ми се постоянно  butterfly
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: април 05, 2016, 08:34:17 »

Добро утро smile

Миленка, браво за ходещото мъниче, сега сигурно ще има да тичаш по него  Wink

Вчера бях планувала да не се ядосвам за нищо, ама то като си направиш такива сметки и сякаш нарочно всичко те дразни! С бъдещите кумци сме на предела вече. Момичето явно ми се сърди. Питах я за подробности - кога да дойдем в тях, ще има ли взимане на булката и тя тотално ме прати в трета глуха. Не иска да каже, ден преди събитието съм щяла да разбера, защо било нужно отсега да знам. За какво приехме това кумство, вече не си спомням  crazy

Взехме си халките, мнооого са красиви (после ще пиша в темата). Ама се притеснявам, дали като избрахме комфортен тип, не ги направихме по-неудобни  huhhuh.gif Дали трябваше да са по-тънки, дали по-ниски... Не съм свикнала на този пръст да нося явно, защото като я слагам на лявата ръка ми е много удобна.

Тони, с удоволствие идвам при теб под черешата и стол не ми трябва, ще си се опъна на тревата  heart

Днес до следобед съм домакиня - ще готвя и чистя, ама още си лежа  blum
Една закуска от мен:
Активен
Feribotka

« Отговор #53 -: април 05, 2016, 08:44:09 »

Добро утро  give_rose

Ох, Вишнева градина, много красиво  heart Малко  Offtopic Такива картинки винаги ми напомнят, че още като ученички се бяхме засилили да гледаме Вишнева Градина в Народния да видим един от старите известни актьори наживо (ама разбира се не ми идва изобщо името му) и той взе че се разболя точно за нашето представление и така и не успяхме да го видим...но нищо, пак си заслужаваше много постановката, който има възможност да я гледа Wink

И аз предпочитам да се пльосна на тревата  smile

Бубе, не се ядосвай, няма ти да се жениш, те да му мислят като не считат за необходимо да знаете предварително някои подробности (на мен ми се струва абсурдно  crazysmile

Днес съм си облякла тениска с миньон и ми е супер забавно и слънчево, + миньонът е поразтегнат от госпожицата и изглежда още по-дебел и дебилен  Girl_hide
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: април 05, 2016, 08:54:58 »

Бубе, ама това е направо несериозно.. Хората се ядосват, как кумовете им не се интересуват изобщо от събитието, как не искат да знаят подробности и не им пука, а вашите пък обратното..  crazy

Фери
, не оставяй на въображението ни, щракни една снимка и ни пусни  heart
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #55 -: април 05, 2016, 09:36:06 »

Хич не ви трябва да се търкаляте под цъфналите дървета - то са оси, то са пчели...Пък и скачащи и щипещи гадинки в тревата колкото щеш Wink
Фани, майка ми ме светна - Шив го е родила онази, на която казва леля. Двете етърви раждали по едно и също време, но Ира загубила детето и понеже това и се било случвало още два пъти, дали и бебето. Новият герой му се явява баща /ама ако не е кръшнала някъде/. Та майката на Шив не му е майка, а леля, пък лелята е майка. Нещо като на софи Маринова работата с бащи, синове и братя Wink
Фери, очите къде му се падат на Миньона? funnytooth
Активен
Feribotka

« Отговор #56 -: април 05, 2016, 09:44:26 »

Значи специално за вас ходих в служебния нужник и дебнех някой да не ме види, че си правя селфита lol

Малко не са за тази тема, ма ги качих и в съответната  blum
« Последна редакция: април 05, 2016, 09:50:35 от Feribotka » Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #57 -: април 05, 2016, 09:45:23 »

Добро утро!

Bube , честито за халките! И ние като ги взехме се чудихме същите неща. Аз даже виждах как халката ми отблъсква безименния от кутрето ми,но това е защото аз не нося пръстени освен годежния,който е тънък. ММ пък само гледа мъжете в ръцете дали са им толкова широки като неговата,да не бъдел като циганин с огромен пръстен. Добре че онзи ден видяхме случайно Иван Лечев,който той много харесва и неговата халка беше същата,та вече се успокои. good
 Това с кумците е много неприятно,но и аз още не съм си ги изяснила точните часове. Аз пък се тревожа да не досаждам на нашите кумове,защото те имат много грижи около децата.В същото време пък ми трябват и така. Важното е да си запазите отношенията,а иначе това е само един ден в крайна сметка. Аз така се успокоявам.

Тони, като се появиш ти и форумът живва.  yahoo Вече направо реших,че на закриване отива...

Аз днес имам среща с колежка от университета и детенцето й. На мен каза първо от курса и само аз знаех защо не се яви на държавния изпит (беше в края на 8ми месец). Все не намираме време да се видим,а детето стана на 10 месеца. После към Южния да си дадем поканата на едни приятели с малка принцеска.

Айде хубав и слънчев ден!
Фери, сега ще те видя,тъкмо писах че съм се наредила на опашка.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #58 -: април 05, 2016, 09:48:09 »

Нещо като на софи Маринова работата с бащи, синове и братя Wink

Хахах, Свекс.. уби ме... гледам да не им се смея в офиса, но си много права. Нали знаеш, че Софито е с древноиндийски произход, всичко си е логично.
Бубе, тая вашата мома е за бой... ама като и застане яйцето на д-то може и друга песен да запее... Ама ти за какво се косиш, кумата има представителна функция, тя трябва да е красива, да се усмихва на снимки, да асистира с букета и това е... За другото, питайте булката (като и толкова акъла да не делегира нищо)... Единствената ти отговорност е да избереш на кума подходяща вратовръзка и да го подкрепяш морално докато си учи репликите и стъпките за хорото smile  Има една приказка, че ако някой таи обида в себе си, то тя си е негова, ти не си длъжна да я приемаш и да си разваляш настроението. Свиркай си!
Едит: Фери, ма много сте сладки smile
« Последна редакция: април 05, 2016, 09:50:17 от Kiwi » Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: април 05, 2016, 10:36:03 »

Здравейте smile

Мен ме е налегнал голям мързел. Имам да върша разни неща, които си казвах, че сега като не съм на работа, ще имам време за тях, ама  нещо се помотвам. Ама не ми е от любимите занимания да ходя до НОИ и социални грижи.

Радвам се, че Тони и Миленката се завръщат smile

След обед ще ходя до СУ. Не разбрах защо трябва да ходим там да си погледнем някакви статии преди печат, не можаха ли да ги пратят по e-mail  crazy
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 48   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: