Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 18:26:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Размяна на  подаръци за Великден  (Гласуването приключено: април 02, 2016, 09:03:27 )
да - 14 (100%)
не - 0 (0%)
Общ брой гласове: 14

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Размяна на подаръци за Великден  (Прочетена 64421 пъти)

Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2453

« Отговор #90 -: април 26, 2016, 12:53:38 »

А пък на мойта Богиня май няма да ѝ свърши работа подаръкът за каквото бях намислила ама айде  blum
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: април 26, 2016, 13:05:57 »

Фери, приложения- според въображението, особено зависи от формата biggrin

И всички без оправдания тази година, за снимките  beating blum, то това е най голямата част от темата, да видим кой какво е получил.  heart
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: април 26, 2016, 13:52:12 »

Подаръкът ми е от богиня Фани, която така невъзторжено се изказа че нямала муз. Явно обаче си имала Муза, защото правя ремонт и ми трябваха нови картини!!!  shok shok shok

Другите ми подаръци са картичка, червени салфетки, бандероли за Великден за украса и тайнствени китайски пакетчета, които не смея да отворя, преди да знам какво са.

Много ти благодаря, изборът ти е прекрасен !  Good luck Flower

Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #93 -: април 26, 2016, 15:46:39 »

Имам силни подозрения, че моят подарък е тръгнал към мен преди малко smile Ама Сноу да се яви и да каже, ставам ли за таен агент?  dodger   I-love-winter DEER santz
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: април 26, 2016, 15:47:19 »

Хихихихих, спокойно това е истински китайски зелен чай. Казвам истински, защото ни го донесоха едни китайци, които работят с мъжа ми и си го донесли със самолета. Не е лош, но казват, че бил бая серт и не било хубаво да се пие следобед, че вредяло на съня... Него съм го сложила ей така за калабалък, тъй че много не го жали, ако не ти хареса го прави на гости, които те дразнят, тъкмо няма да повторят гостито.
Радвам се, че ти харесват нещата, наистина много се старах  blush а бухалчетата по принцип е рамка за снимка, но щом ти харесва и се връзва на интериора си го ползвай и така без снимка...
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: април 26, 2016, 16:20:16 »

заподозрях че е някаква зеленюга, ама смея ли да пилея пакетче без да знам  ROFL
Създаваш ми веселба, сега ше го тествам на който доде у нас biggrin

И аз после се усетих че е рамка за снимка, ама така ме кефи повече. good
Купих си оранжева боя за кухньо-балкона, за там ще иде .  blum
Активен
Feribotka

« Отговор #96 -: април 26, 2016, 16:24:42 »

Браво Фани  Bravo Да ти кажа хич не си личи, че си нямала Муз  Wink Изумявате ме колко са ви точни подаръците, дано и аз уцеля моята Богиня  heart
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #97 -: април 27, 2016, 10:37:30 »

Имам силни подозрения, че моят подарък е тръгнал към мен преди малко smile Ама Сноу да се яви и да каже, ставам ли за таен агент?  dodger   I-love-winter DEER santz

Съмненията ми се затвърдиха, имам си и СМС вече smile Чакам да се отчете и моята богиня, защото и нейният подарък е на път.

Тази година темата с богините много ми допадна, та бих искала да предложа на колеЖките тук, чийто подарък е вече пристигнал да се разкрият, коя богиня бяха, какво олицетворява тя. Има ли особена причина да изберат точно нея?
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #98 -: април 27, 2016, 10:49:47 »

И аз имам смс. danceg Още една пратка ме чака. Като Мисис форумско сдухване имам екстра подарък. Еми се разкри снощи на лични. Нямам търпение!!! Другият ще да е от Богинята ми, ама не знам коя е.
После ще показвам, ще разказвам и обяснявам подробно Girl_hide
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #99 -: април 27, 2016, 10:57:03 »

Ми аз като първа получила да се разкрия първа. Идеята за богини много ми хареса,но съм адски боса в нея тъй като ми бяха много сложни отношенията в митологиите и не можех да разбера кой син,кой сват,кой на булката брат. Та освен по-известните други не знам,но реших,че не искам да съм от известните,а искам екзотично. Отворих уикипедия,та дано ме грабне нещо и реших да е Кадеш.
"Каде́ш (Ку́дшу, Кетеш, Кодеш, Кадашу, Кедешет) е древносирийска богиня на плодородието и сексуалната наслада (с етим. "свещен/а" от семитския корен), като била в една женско-божествена триада с Анат и Астарта.
Обикновено е изобразявана яхнала лъв с лице към зрителя и държаща лотос в едната ръка и змии в другата"

Ми и зодия лъв съм и плодородие за сватбен форум ми се вързаха,та тъй станах богиня Кадеш Wink
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: април 27, 2016, 11:11:08 »

И аз имам смс. danceg Още една пратка ме чака. Като Мисис форумско сдухване имам екстра подарък. Еми се разкри снощи на лични. Нямам търпение!!! Другият ще да е от Богинята ми, ама не знам коя е.
После ще показвам, ще разказвам и обяснявам подробно Girl_hide

Е, аз не мога да се изразя така за теб, но предположих, че теб ще зарадва Еми girl_haha

Не знам чия беше идеята за богините, но и на мен много ми допада и с интерес ще прочета, на кого, каква му е била идеята smile
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: април 27, 2016, 12:38:58 »

И аз си имам подарък.  yahoo   Сутринта получих смс и нямах търпение да отида до Еконт.

Моето Великденско зайче е Руми (roumyana)give_rose
Руми, благодаря ти мила, за чудесния подарък, който получих.  air_kiss Много ме изненада и всичко е прекрасно.
На всички останали да се похваля - подаръкът ми е много хубава козметика, която ще ползвам с голямо удоволствие. Имам си шампоан за подхранване с овес, балсам също с овес, душ-гел с малини (много обичам малини) иии много хубави бонбони.  Torte Подозирам кой ще е най-доволен от бонбонките.  pardon
Мила Руми, много ти благодаря и за милото пожелание!  heart Весели празници на теб и на твоето семейство. Бъдете здрави и много щастливи! give_rose

Аз бях богиня Хестия. Описва се като най-благата и кротка, любяща, нежна и прощаваща сред всички богове. Почитана е като богиня на домашното огнище, в т.ч. подготовката на храната за семейството, топлите семейни чувства, сърдечността в семейството, огъня в сърцето на всеки от семейството, жертвения огън, личната сигурност и ритуалните задължения на гостоприемност. На нея са поверени грижите и опеката на вечния свещен огън на боговете (на Олимп).
Избрах я, понеже исках да е нещо свързано със семейството, защото за мен то е най-свято.heart

Активен
Feribotka

« Отговор #102 -: април 27, 2016, 13:03:49 »

Иха, много разглезващ подарък  heart Изпляскай си ги със здраве и кеф, че като дойде бебчо само за неговата козметика сигурно ще мислиш  blum

Моят подарък днес го пуснах, утре Богинята ми да се готви  Wink
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: април 27, 2016, 13:11:10 »

Да, помислила е за мен Руми. Малко да се поглезя сега, че после сигурно ще плясна един крем на бузите и ще съм бижу.  Girl_hide
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #104 -: април 27, 2016, 13:31:28 »

Привет!

Аз реших да съм Артемида, просто ми хрумна. А иначе Артемида е вечно млада древногръцката богиня на лова, плодородието, богиня на женското целомъдрие, покровителка на всичко живо на земята. Тя дава щастие в брака и помагала при раждането. Сред толкова богато божествено портфолио, всеки може да се разпознае.  Интересно за Артемида, е че като покровителка на брака, е получавала предсватбени жертвоприношения. Без да искам съм отново тематична smile

Имала е доста храмове, но най-известният е в Ефес, днешна Турция. Имах възможност да го видя при пътуването си до Кушадасъ, от храма нищо не е останало, но за времето си е бил архитектурно чудо, не случайно се числи към чудесата на света, а днес е останала само тази колона, на която живеят щъркели:

За да онагледя мащабите на тогавашното строителство ви пускам и линк към библиотеката в Ефес, тя е реставрирана като останките са сглобени:

« Последна редакция: април 27, 2016, 13:37:19 от Kiwi » Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: